Shaqborghini: XXL Lambo voor Shaquille O’Neal

Auteur: , 43 Reacties

De bekende basketballer Shaquille O'Neal heeft zijn Lamborghini Gallardo op maat (letterlijk en figuurlijk) laten aanpassen. Dankzij Gaffoglio Family Metalcrafters, welke tevens leverancier is voor Boeing Company en PPG Aerospace Glass(...), is er een specale stretched versie gemaakt zodat Shaq wat comfortabeler kan zitten. De supercar heeft er in het midden 12 inches bij gekregen...

Gevolg was dat ook het dak, de deuren en de ramen van de Gallardo aangepast moesten worden. De metalcrafters lieten weten: “We relied on our aerospace and coachworks divisions to make sure Shaq could fit in the car, but the naked eye could not detect any differences from the original Gallardo.” (via edmunds.com)43 reacties

Zonde, de auto wordt toch uit z’n verband gerukt.
Koop dan een Murcielago :?
@fsfikke

Murcielago:
Lengte: 4580 mm

Gallardo:
Lengte: 4300 mm, het scheelt dus maar 280 mm, ofwel 28 cm. 12 inches is ongeveer 30,48 cm, dus die 24,8 mm zal hem blijkbaar wel dwars zitten ;)
Konden ze hem niet wat kleiner maken?
typisch weer,wie verpest er weer iets moois,een yank!!
Waarom ook niet als je het geld er voor hebt :)
haha, het typische amerikaanse megalomane komt weer naar boven.
“the naked eye could not detect any differences from the original Gallardo”

Toegegeven jongens, het is erg netjes gedaan (voor zover ik van die ene foto kan beoordelen).
Maar om nou te zeggen “ik zie geen verschil”…nee, dat gaat me dan weer een béétje te ver :P
Er wordt dan ook bedoeld dat het niveau van de aanpassing gelijk staat met hoe de auto uit de fabriek komt.
lol je kan het verschil echt niet zien *ahum* maar idd het is opzich best goed gedaan, er zit niets raars aan ofzo, alleen iets langer hehe.
OK, hij kan zijn benen strekken in de auto. Maar hoe komt hij er überhaupt in met zijn 2.16 meter?

Graag meer foto’s, interieur incluis!
Hij had beter z’n benen ingekort, dan zou die gallardo niet verpest geweest zijn ;)
@Dekster,

Had gekund, je weet het nooit met die gekke Amerikanen ;) !

Maar hoe zou hij dan aan zijn centjes moeten komen?
Van 2.16 meter naar 1.90 meter scheelt een paar dunks, rebounds en dus een hoop ‘dalla’… :D

Dan maar de auto verlengen, dus geen onlogisch idee, hahahaha!
Zeer netjes gedaan, zonder vergelijking zou ik het verschil niet zien (op een foto, in het echt vast wel). Maar oke, veel verstand van Lambo’s heb ik dan ook niet. ;)
Koop dan lekker geen Lamborghini, ga lekker met je dikke amerikaansereet in een chevrolet liggen.
wat een haters hier! Zijn auto, zijn geld, zijn leven, zijn idee…niemand dwingt jullie om erin te rijden :s Eveneens zal hij het niet gedaan hebben omdat hij het mooier vond. Iedereen weet dat die vent er niet in past! Als hij nu graag een lambo rijdt en het geld heeft, waarom niet?!
Heerlijke kansloze actie
Als tommeke zijn lambo in de prak rijdt voor een kat, dan kan Jaakie toch zeker een plastische chirgurgische ingreep betalen voor zijn lambo, niet soms?
Liever zn lambo onder het mes dan hij zelf
waarom kooptie geen cabrio dan, past altijd. Alleen ja die vliegen he..
Je ziet wel degelijk dat ie langer is.
voor de mensen die het nog niet wisten…..deze lambo is inderdaad langer en omdat het niet uit de orginele fabriek is ie lelijk….. want ik ben een hollander en ik begrijp alleen maar fabrieks klare producten.
@ac; we are to judge other people cars by notice the figures, there’s nothing we couldn’t say. Perhaps you aren’t happy with the words or language we use, but we say what we need to say, if you like it or not.

The shagmobile is in town, it looks so damn ugly this way, maybe Shag is blind. But the fanatics see the difference with a half eye. With money you could buy yourself a proper Lambo, but the real fanatic of Lambo’s never would change estatic figures, like he did it this way. Shame on Shag, He bought himself a shagged car.
Brokkenpiloot
Super!

Zo hoort het! Ik ben zelf ook vrij lang en zit niet lekker in de meeste sportieve automobielen (ik post later nog wel eens een foto van mezelf in een 348). Deze mogelijkheid moet op de optielijst van de gerenommeerde fabrikanten moeten komen!
Ik wil die deurtjes wel eens zien opengaan, kijken of de verhoudingen dan nog kloppen.
Hij heeft de auto gekocht dus hij doet er mee wat ie wil eh zo simpel, geen gezaag van die auto is verneukt, tjah is shaq zen keuze
waarom zou shaq dit niet mogen doen?

mooi gedaan maar ik zie het toch echt wel de mooie lijn is wel een beetje uit de auto…
Het is misschien een beetje raar, maar ik kan hem begrijpen. Hij past in bijna geen enkele sportieve auto.
Zo heeft hij ook nog een mercedes clk volledig laten ombouwen om op een sl te lijken(met uitzondering van het stalen dak) en een F430 laten verlengen.
hoezo verneukt? hij is alleen langer
Pffff, watje….
Als je dan een italiaan moet verlengen doe het dan gelijk een beetje goed:

http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/08/gumball-line-up-bekend#post-8974

;)

Wel balen natuurlijk dat ik straks zijn 2e-hands lambo niet meer kan kopen/gebruiken. Ach hij heeft de centen om dit bij een exclusieve bak te doen, ik heb niet eens de centen om de ‘standaard versie’ aan te schaffen. Bovendien: wat moet je anders als je 2.16m (?) bent. Het zou in nederland geen gekke niche markt zijn. Hier wonen tenslotte de (gem.) langste mensen van deze aardbol.

Daarnaast: tuurlijk zie je het, maar ze hebben er geen gedrocht van gemaakt. De verhouding is weg, maar er is wel getracht de ‘ziel’ te behouden. En wie weet is de stroomlijn nu wel beter.
Voor dat geld kon hij een Murcielago gehad hebben! Of zou hij daar ook niet in passen?
Hahahahah… al z’n vriendjes hadden zeker ook een Gallardo? ;-)
Je ziet dat ie verlengd is. Maar al met al ziet het er nog steeds goed uit.
een gallardo freak duidelijk:) want hij kon gerust de murcielago neme zonder die auto te moete verlenge, maarja het bijft er goed uitzien.
@Lincoln

Een goede ontwerper zorgt dat de verhoudingen kloppen. En dan kun je niet zonder meer een deel van de auto verlengen. Logisch dat je dan de verhoudingen verpest. Je hoeft geen “hollander” te zijn om dat te zien.
Maar aan je nickname te zien, houdt jij van auto’s waarbij af fabriek de verhoudingen reeds zoek zij. Dan kun je best wel gaan proberen of er nog wat van te maken valt.
@lincoln

En ik ben Lincoln en ik denk dat ze in de VS beter weten hoe een Europese auto eruit moet zien.

(valt me mee dat Shag er geen bling-bling kermiswielen eronder heeft gezet, dus hij krijgt van mij het voordeel van de twijfel)
Ziet er strak uit, ben benieuwd wat er met de rijeigenschappen is gebeurd, want het zou jammer zijn als die dramatisch aangetast worden. Aan de andere kant, denk niet dat deze auto ooit een circuit zal zien, dus who cares :P. Heeft deze wagen trouwens naar boven openende deuren? Het lijkt me geen overbodige luxe met zulke lange deuren.
iedereen zegt: koop dan een Murcie.

ten 1e: een murcie is van binnen niet veel groter
en ten 2e: een murcie is langer omdat zn motor ook groter is;)
slk55 amg (rijbewijs afgepakt)
koop dan de spyder…… :P ;)
zonde van de lambo had beter een lm002 van lamborghini kunnen kopen lekker grote jeep veel beenruimte en je hoeft geen gallardo te vernaggelen.
Tsja shaggie heeft gelijk. De auto wordt er niet mooier op. Ik ben 202 cm en heb lange benen. Daardoor zijn de meeste auto’s een drama. Als ik normaal wil zitten begint het een beetje bij de mercedes e-klasse. Een bmw 5 serie is qua beenruimte al ietsje minder….je hebt met een lang lijf gewoon een berg poen nodig. Eigenlijk vind ik dat lange mensen een soort invalide zijn….en subsidie van het rijk moeten krijgen. Kan de minister van financiën mij geen invalidesubsidie geven zodat ik een E55 AMG kan gaan bestellen…idee ???
man man man laat hem en een murcielago is van binnen net zo groot als gallardo de murcie is alleen wat breder ik kan het weten heb er zelf 1
@ freak

1 maar ?
Alleen paupers hebben 1 lambo
hahahaha lol @ ‘humorloze’ autoblogger

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).