Met slechts één been te snel voor de politie

Auteur: , 34 Reacties

Een bijzonder bericht, want een man zonder armen en met slechts één been was in zijn auto de politie te snel af. Ik zie je fronzen, dus lees snel verder. Michael Francis Wiley (40) uit Florida verloor op zijn 13e beiden armen en één been tijdens een ongeluk. Toch leerde hij zichzelf een auto besturen met zijn stompjes en volgens bekenden doet hij dat nog aardig ook.

Helaas is Michael niet zo’n fan van verkeersregels en na diverse verkeersovertredingen is zijn rijbewijs ingenomen. Maar zoals ik al aangaf, is Michael geen fan van regeltjes, dus kroop hij gerust weer achter het stuur.

Michael Francis Wiley

Toen de politie dit afgelopen donderdag zag en hem probeerde aan te houden, ging hij er vandoor in zijn blauwe Ford Explorer. Na een achtervolging van acht minuten door het druk bevolkte Pasco County, moet de politie afdruipen omdat het anders te gevaarlijk werd voor de omstanders. Er is nu een opsporingsbericht uitgestuurd.

Toch heeft de beste man dit geintje al een keer eerder geflikt. In 1998 was hij in een Corvette op de vlucht voor de politie. Toen werden er snelheden van bijna 200 km/u gehaald. Erg onverantwoordelijk, daarover geen discussie, maar minstens even knap (bron: St. Petersburg Times)34 reacties

Waarom moet die dit nou doen?

Ik vind het erg goed dat die had doorgebeten en auto kan besturen. Maar hou je dan wel aan de regels. Met dit roekeloze rijgedrag creert die straks nog ‘soortgenoten’ :(
Whahahaha! Ja, wat moet je hier nou op zeggen? Gaaf? Knap gedaan?……..maar absoluut onverantwoordelijk natuurlijk……..
ik heb een nieuwe held. Das echt ongelovelijk.
Dat hij een rijbewijs heeft mogen halen! In Nederland had hij dat niet mogen doen denk ik. Begrijp me niet verkeerd, ik gun het de beste man, maar als ik hem zo zie zitten heb ik mijn twijfels of ik gemakkelijk bij hem in de auto zou kunnen stappen/zitten..
Die mens is goed zot! toch wel mooi wat hij heeft gedaan. In Europa zullen ze zo iemand wel te pakken krijgen.
Nu dat ene been nog af laten zetten, dan is dat probleem ook opgelost :P
Met alle respect maar zo’n man heeft toch nooit genoeg grip als hij de macht over het stuur kwijtraakt? Ik zie ‘m bijv. het stuur niet in een snelle beweging van links naar rechts gooien.

En volgens mij zit ‘ie zo met z’n neus op het stuur dat hij nooit zicht op z’n spiegels kan hebben… Het is in ieder geval een dom statement wat hij hier wil maken. Wel cool! :-D
Je zou denken dat hij na dat ongeluk op z’n dertiende wel respect zou hebben voor de verkeersregels. Misschien is deze man zo gefrustreerd dat hij nog maar één ledemaat heeft, dat hij zichzelf op dezelfde manier om het leven wil brengen als waarop hij zijn ledematen kwijtraakte… :P
respect voor zo iemand die leert autorijde, en dan nog zo goed ook..
maar best wel onverantwoord :s
MV Agusta F4CC
Jongens…. Jullie snappen het niet!

Hij voelt zich eenzaam tijdens de oh zo populaire huilgroepen in Amerika, waar men met soortgenoten over je ervaringen kan praten! Hij probeert alleen maar extra soortgenoten te krijgen!
@ Beaten
Hahaha zo kan je het probleem ook oplossen..
Dit vind ik niet kunnen!!
Hoe kan je zo iemand nou nog auto laten rijden.
hij mag waarschijnlijk van geluk spreken dat hij nog leeft want als je een ongeluk krijgt en je verliest 3 ledematen, dan heb je evht geluk.

en als je zo een auto rijd breng je alleen jezelf en andere weggebruikers in gevaar.
Knap :D
@Vapid:
“hij mag waarschijnlijk van geluk spreken dat hij nog leeft want als je een ongeluk krijgt en je verliest 3 ledematen, dan heb je evht geluk”

ik zie het geluk niet als je 3 ledematen verliest. dat je nog leeft, dat is (ligt aan je mogelijkheden na het ongeluk) geluk.
@ iedereen die vindt dat hij nooit een rijbewijs heeft mogen krijgen.

Iedereen moet toch een rijexamen afleggen? Waarschijnlijk heeft ie toen laten zien dat ie goed kan autorijden (dit bericht is redelijk bevestigend…) en dat ie zich aan de verkeersregels kan houden.

Daarbij vind ik het idee van Beaten nog niet eens zo slecht…
Toch zit hij achter een Toyota
Kijk eens mama… Zonder handen !!! :lol:
hahaha zeker wel vet petje af voor die gozer ;)
@ JANUS; Flauw… Maar des te meer LOL! :lol:
Snap zo ie zo niet dat hij wegreed, bedoel hij kan toch nooit in de boeie geslagen worden..

Des niet te min wel knap, maar zoals al gezegd werd het is heel onverantwoordelijk..
Bij zulke kerels zouden ze zijn overblijvende stompjes moeten afsnijden!
Ik zou toch wel graag het filmpje willen zien. Want ik ben best benieuwd hoe deze man rijd, een onboard cam zal er wel niet in zitten.
Ik weet nog wel een lijf straf voor hem
Hij kan in ieder geval niet meer op z’n fingers getikt worden…
Wat een idioot zeg, totaal onverantwoord!Dit neemt echter niet weg dat ik het stiekem toch ook wel weer knap vind……
tschijnt dat ie sterk is in handbrake – parking :p
@Def Tovertor

fingers graag met een v
uhm hij heeft zich maar aan de regels te houden
Kijk Christophe, dàt is nou écht smerig zeg :-)

Ze zouden die kerel een NASCAR contract moeten aanbieden.
Hoe doet-ie het?
Gebruikt-ie enkel zijn stompjes en zijn been? Of heeft – ie nog een ander lichaamsdeel waar hij misschien verbazend handig mee is?
en dan ook nog in een toyota
Hoezo is rijden zonder armen en met maar een been onverantwoord? Het gebeurd hier in Nederland ook hoor. Ken er genoeg die met wat voor beperking dan ook prima kunnen autorijden en een rijbewijs hebben.

Als je geen armen hebt word je snel genoeg handig met wat je wel hebt en met zijn stompjes kan hij waarschijnlijk net zoveel als wij met onze armen.

Jullie lopen gewoon een beetje te blaten zonder te weten waar je het over hebt. Autorijden met een beperking kan prima.

Ik vind het hartstikke leuk voor deze man dat hij kan autorijden alleen jammer dat hij zich niet zo aan de regeltjes houd, maarja daar zijn er wel meer van op deze wereld.
hoe start hij zijn auto dan?? met zijn voeten of een iemand die hem plus een paar andere dood wil hebben??
@ christoff Dat slaat helemaal nergens op. Ik word liever in nederland achtervolgt dan in amerika.. als je daar iets verkeerds doet zitten er a gelijk een hele patroille cops op je reet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).