Massa wint weer en Verstappen naar Spyker?

Auteur: , 70 Reacties

Vanmiddag is de vierde race verreden van het huidige Formule 1 seizoen en ik moet zeggen dat ik voor het eerst sinds lange tijd met plezier heb zitten kijken. Helaas moest dat met een half oog want het bloggen gaat natuurlijk voor ;) . Veel uitvallers, spectaculaire vlammen bij Massa en ga zo maar door. En mijn favoriete team heeft ook nog eens gewonnen. Massa ging er dit weekend vandoor met zijn tweede overwinning op rij. Opzienbarender is echter dat rookie en McLaren-Mercedes coureur Lewis Hamilton aan de leiding gaat in het klassement, het is hem gelukt om elke race op het podium te eindigen en dat kan redelijk uniek genoemd worden! Maar de Formule 1 zou de Formule 1 niet zijn als er niet altijd wilde geruchten de ronde doen. Dat was ook dit weekeinde weer het geval in Spanje.

Zo gaat het gerucht op de paddock dat Jos Verstappen zou gaan testen voor Spyker F1. Razende pitreporter Allard Kalf heeft Michiel Mol gelijk om een reactie gevraagd:

“Dit is iets dat door Michel Perridon is gezegd. Ik vind het eerlijk gezegd wel een leuk idee van hem, maar het is met niemand nog serieus besproken. Ik ben wel bereid om met Perridon en Verstappen hierover te gaan praten. Dit is meer een of twee tests, of voor de vrijdag van Belgische Grand Prix, dus dus niet voor een race. Maar nogmaals, het idee is leuk”

Leuk idee natuurlijk en het zal zeker voor een hoop publiciteit zorgen! Ik vraag me echter wel af of de heren van Spyker F1 de Telesport column van Verstappen hebben gelezen…

Wat me wel een beetje zorgen baart, is het optimisme dat Victor Muller na afloop van het GP-weekeinde aan de dag legde. Natuurlijk moet hij, als direct betrokkene, met een gezonde dosis positivisme naar de toekomst kijken. Maar ik kreeg eerlijk gezegd de indruk dat hij niet helemaal beseft hoe moeilijk het voor Spyker gaat worden afscheid te nemen van de achterhoede waarin het team zich nu bevindt.

Overigens waren de prestaties van het Nederlandse Formule 1 team weer eens dramatisch. Albers en Sutil startten op de 21e en 20e plek en hobbelden de hele race achter het veld aan. Het is dan ook geen verrassing dat Albers op de laatste plaats finishte en Sutil al een na laatste. Het enige lichtpuntje is dat ze tenminste aan de finish zijn gekomen. De beloofde B-specificatie auto van Spyker zal overigens pas in Turkije (26 augustus) aan de start verschijnen ipv Duitsland (22 juli).70 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
gatverdare zeg….

Uitgespuugd door de f1, zijn manager rothergarter is 1 grote klootz*k.
er is maar 1 nederlands talent, en dat is doornbos.
Spyker is erg triest bezig idd, maar het is maar het begin… Het zal nog wel beter worden (hoewel ik ook niet té veel verwacht).

Btw; Laatste alinea: “starten” moet “startten” zijn.
lekker belangrijk dit?
edit: bedankt voor je bijdrage!
@Citrofiel, thnx! Heb gelijk nog iets extra’s toegevoegd.

De beloofde B-specificatie auto van Spyker zal overigens pas in Turkije (26 augustus) aan de start verschijnen ipv Duitsland (22 juli).
@Patrick, helemaal mee eens!
Albers en verstappen denken dat ze kunnen rijden, maar bakken er weinig van. Vandaag ook weer, laatste geworden. En dan vinden ze het ook nog tijd voor een feestje, want ze hebben toch wel de finish bereikt.
Massa was weer foutloos :) Wel even schrikken met die vlammen uit de benzinetank maar ach redelijk leuke race maar beetje weinig directe gevechten in top 5.
ik hoop niet dat die draak voor spyker gaat rijden
het was best een mooie race alleen jammer dat heidfeld uitviel
Ach nee hè. Doe dit toch ajb niet. Geef het geld wat je aan Verstappen uitgeeft aan iets wat ècht in het voordeel van het team zal werken.
Waarom toch altijd zo amateuristisch?

Ik ben benieuwd wanneer BMW ècht mee gaat strijden met Ferrari en McLaren.
En ik zou het heel gaaf vinden als Lewis kampioen zou worden. Gezien zijn huidige prestaties zou ik niet weten waarom dat niet mogelijk zou zijn.
Daar zitten we niet op te wachten.De grindbak man.Over het paard getild mannetje.
Nee geen overstappen.
Haha, Massa heeft letterlijk gevlamd vandaag!
Nee toch, niet weer het drama Jos. Alberts doet het ook niet goed, dat verbaasd me overigens wel aangezien hij in de DTM toch wel redelijk heerschte, dus dat hij totaal talentvrij zou zijn is gelul.
@ Patrick:

helmaal gelijk in die Aalbers die is “te zacht” terwijl die doornbos echt gas geeft en die Aalbers echt gas terug neemt!
nou ze gaan wel vooruit albers heeft de finish zowaar gahaald
ERG jammer dat renault nog steeds in de crises zit!!!
Zit al lang te wachten op een 3-strijd nu McLaren ook weer in de race zit…
ik heb het gezegd… JOS IS BACK ;).. sinds jos weg moest bij benneton heeft hij alleen bij flut teams gereden.. en nooit een kans gekregen bij een top team.. Jos ging altijd alles of niks.. vaak was het niks.. maar hij ging er wel 100% voor.. dit wordt door bijna niemand gewardeerd omdat “jullie” alleen naar de ranglijst kijken !!..
Spyker is inderdaad wat langzaam… Maar dat zei het team zelf ook al voordat het seizoen al was begonnen. Wellicht dat ze na 2 a 3 jaar de snelheid erin hebben zitten. Ik vind dat het niet aan de coureurs ligt. De auto waar ze nu mee rijden is in de basis nog de Midland van vorig jaar. Hopelijk dat de nieuwe auto van Mike Gascoyne het roer wat om kan gooien.

Vorig jaar reed Christiaan (@ Rick) Albers (met 1 a dus) trouwens z’n teamgenoot om z’n oren. Nu gaat het wat minder, wordt ie gelijk afgeschreven. Jammer.

@ GuZ
Hij reed idd spectaculair in de DTM, maar of ie nou heerste..? Hij heeft in 3 (?) seizoenen 4 (?) races gewonnen en is nooit kampioen geworden. Maar talent heeft ie zker!

Ben trouwens blij dat mijn favoriete team vandaag heeft gewonnen!
Spyker koopt volgend jaar vast wel een ferrari motor en chassis….. Massa wordt kampioen denk ik….
Ha! Verstappen weer in een F1!
Die gozer is zo’n grote brokkenpiloot, dat ik niet eens bij hem achter op de fiets zou durven….

Michel Perridon zou dit alleen doen uit een nationalistisch-oogpunt en niet uit een prestatie-oogpunt.
” — “Dit is iets dat door Michel Perridon is gezegd. Ik vind het eerlijk gezegd wel een leuk idee van hem, maar het is met niemand nog serieus besproken. Ik ben wel bereid om met Perridon en Verstappen hierover te gaan praten. Dit is meer een of twee tests, of voor de vrijdag van Belgische Grand Prix, dus dus niet voor een race. Maar nogmaals, het idee is leuk” — ”

Dit stuk staat echt vol fouten hoor… lees het maar een paar keer over, bijvoorbeeld: “of voor de vrijdag van Belgische Grand Prix, dus dus niet voor een race.” dus een test voor de belgische grand prix maar niet voor een race? Het ging om de 3 daagse testsessie in spa…
Ik denk dat al die lui met hun commentaar hier,geen reet van snelheidssporten begrijpen,heb je enig idee hoe knalhard mannen als albers ,verstappen en doornbos rijden? je zou zelfs met een minuut langzamer op een baan al in je broek schijten,typisch weer nederlands al die stuurlui…… en hoe miniem de verschillen in een auto (of motor) al een enorm verschil kunnen maken? deze jongens rijden bij de wereldtop,daar kom je echt niet zomaar…….
@Ca.dil: het is een quote van GPUpdate.net…
als Spyker F1 er beter van wordt vind ik het allemaal wel best en CA zegt ook telkens volgende keer beter, maar ik zie weinig ontwikkeling in hem. Allemaal heel leuk voor hem in de F1, maar ook niet echt spannend..bij de DTM is het nog wat.. :)
neee niet doen
@ Rick Dos

Dat gaat niet gebeuren, omdat Massa blijft winnen en zo punten blijft afsnoepen van Hamilton;)
@Thomaz

Dames en heren we hebben een waarzegger onder ons!! Hoe weet jij nou of Massa heletijd blijft winnen? Hij heeft niet alle races gewonnen geloof ik, of zit ik nou verkeerd:P?

@Rick Dos

Haha dat zou echt geweldig zijn, veel mensen willen hem vergelijken met schumacher maar volgens mij is hij een niveau op zich!

Verstappen gaat rijden voor Spyker?
Hmmm ik weet niet wat ik ervan moet denken, misschien wel nodig omdat spyker echt broodnodig moet leren. De zogenaamde B-specificatie moet het team vooraan brengen? De andere teams zitten zeker stil met hun enorme ervaringen en budgets? Dream on Spyker!! Jullie kunnen het wel maar jullie zoeken gewoon verkeerd!!
Aston Martin Rapide
Nou…ik vind het anders wel erg knap van Hamilton dat hij de eerste races, en dan bedoel ik ook zijn allereerste races, in de F1 het erg goed doet. Wel een pluimpje waard! Massa reed ook prima…was idd ff schrikken met de vlammen.
Ik ben ook voor dat Doornbos weer terug komt. Veel leiver dan Verstappen.
Als Spyker doorgaat met deze onzin, en niet gaat presteren, dan gaan ze binnen de kortste keren failliet. Ze hebben al extra aandelen moeten uitgeven om de 150 miljoen euro schuld aan de carosserieleverancier te kunnen betalen. Jos vraagt zich altijd veel geld, dus dan kan Spyker helemaal niet meer overleven
Torsten Pieper
.
Verstappen naar Spyker?
Een ongeluk komt nooit alleen, maar dit lijkt meer op een ramp uit te lopen!
Is die Spyker dan nog niet genoeg in het grint getest?
.
@ HolyCow:

Huh, zeg ik dat Massa ALLES wint? Nee, ik acht de kans alleen wel groot dat Felipe meer wint dan Hamilton. En hij heeft nu al 2x achter elkaar gewonnen en is dus in bloedvorm. Niet zo’n hele vreemde redenatie denk ik?
@BMW Freak: die 150 miljoen lijkt me een beetje overdreven niet?
Kijk anders hier eens: http://www.autoblog.nl/archive/2007/04/27/spyker-even-wat-feiten-op-een-rijtje
BMW-6cyl4live
je hebt helemaal gelijk. kan er niks aan toevoegen

@ Patrick schrijft,

13 May 2007 om 18:37
gatverdare zeg….

Uitgespuugd door de f1, zijn manager rothergarter is 1 grote klootz*k.
er is maar 1 nederlands talent, en dat is doornbos.
@thomaz

Dat weet ik net zo niet. Ik vind Lewis toch wat volwassener rijden dan Massa. Kijk maar naar de race in Maleisie. Dat was niet echt heel volwassen wat Massa daar deed.

Maar we zullen zien. Ik zou het wel gaaf vinden als Lewis zou winnen. Maar ik zou het ook wel leuk vinden als Felipe zou winnen. Eindelijk weer eens een nieuwe kampioen.

@HolyCow

Dat kun je wel stellen. Machtig mooi hoe zo´n rookie nu al 2 wedstrijden achter elkaar beter scoort dan de wereldkampioen.
Wat zijn de meeste van jullie toch slappe gasten,als de naam van Jos Verstappen weer eens in het nieuws komt beginnen ze gelijk te zeiken over geldwolf of gindbak tester.Maar toen hij aktief was in de formule1,zaten jullie wel met de neus voor de buis,om er niets van te missen.Ik vind het een goed idee om Jos te laten testen bij Spyker,zit er tenminste eens een echte coureur in de auto.
Massa wint , maar Lewis is wkleider! ;-)))
jos the boss
misschien een idee voor Spyker om een no cure no pay principe met Jos toe te passen? Zou de man ook sieren om Spyker te helpen en als het niet werkt ze vervolgens failliet te laten gaan. O en voor alle stuurlui hier die met hun Suzuki Alto nog geen 100 durven. Eerst zelf rijden en dan commentaar leveren op Albers, Verstappen of wie dan ook. Maar ja jullie redden de clio cup waarschijnlijk niet eens hahahaha
Henkie Timmer
ik zou, als ik spyker was, doorgaan met Doornbos en Sutil…
met als test rijder of Verstappen of Albers

Doornbos vind ik sterker en slimmer rijden dan Albers
Heb gehoord dat Spyker een compleet nederlandse testsessie wil organiseren met Albers en Van der Garde en eventueel met Verstappen maar dit echter meer als een publiciteitsstunt. Dit weet Verstappen ook dus hij zal wel weer aardig wat geld vragen. Doel van deze testsessie is om (via het manipuleren van de auto?????) Guido als snelste coureur naar voren te laten komen.

Doornbos komt niet bij Spyker. Hij (en zijn manager) liggen niet bij Spyker in de smaak en daarnaast zou hij de steun van Red Bull kwijdt raken als hij voor Spyker kiest. Ik zeg niet dat hij zo´n fantastische goede toekomst heeft bij Red Bull als een van de vele Young Development Drivers maar het mag logisch zijn dat de toekomst bij Spyker ook verre van geweldig is.
over spyker: het team gaat zeker wel vooruit, de rondetijden zijn weer wat lager (bij de trainingen lagen ze zelfs niet eens meer dan een seconde achter op hun voorliggers). Als ze dit tempo vasthouden dan kunnen ze dit seizoen nog wel meestrijden in de achterhoede!

dat hoop ik tenminste :P

jos verstappen mag wegblijven van mij, hij had gewoon A1GP moeten blijven rijden. Maar nee, meneer kreeg ‘te weinig’ geld..
@ Rick dos: “Eindelijk weer eens een nieuwe kampioen.”
Eh… de laatste ‘nieuwe kampioen’ was Alonso, twee jaar geleden. Recent genoeg, toch?
Je kan zeggen over Verstappen wat je wilt, maar ik denk dat hij nog steeds Neerlandsch beste coureur is. Dat bewees hij wel vorig jaar met de A1 waar hij 2e werd in het algemeen klassement. Bovendien heeft hij veel ervaring en know-how opgebouwd in de F1, hij zal een goede testcoureur zijn.
Als we nu eens Doornbos en Ho ping Tung laten rijden. IPV Albers en Verstappen. Het lijkt bij Albers wel of het altijd aan een ander te wijten is en nooit aan hem zelf. Dit weekend ook weer in de kwalificatie heeft hij last van verkeer, dat hij daarna het gras op rijd maakt volgens hem toch niet meer uit. Als ik Doornbos en Ho Ping Tung hoor praten heb ik echt het idee dat ze het leuk vinden. Dit heb ik bij Albers niet.
@ Autoblogger, ja dat zie ik nu ook op GPupdate… daar staat het ook fout, het was zelfs op tv…

En GPupdate heeft nog het lef erachter te zeggen: zei hij tegen GPUpdate.net.

Het was gewoon op tv :s
@Lustigson

Ja, maar 2 keer is wel weer genoeg. Tijd voor wat anders. ;)
florisferrari
sorry hoor sommige ”’racefans”’ maar dat gezeik over verstappen vind ik toch zoon gelul hij is goed maar omdat hij slechte wagens heeft is hij inees slecht.

albers is trouwes eerder slecht dan verstappen die durft nog wat te doen en albers doet niets……
“gelul hij is goed maar omdat hij slechte wagens heeft is hij inees slecht.”
Hij was in 1993 teamgenoot van de man die wereldkampioen zou worden en haalde dat seizoen slechts 10 punten. En das zijn beste seizoen qua rijstijl (Joske was toen nog fel en enthousiant) en ook qua punten, daarna is het alleen maar bergafwaarts gegaan, bijna geen punten meer en alle passie was er ook snel vanaf.
Mashell als je niet weet waar je het over hebt… zeg dan niets! Hij reed maar 10 races in 1994 in een auto die hem totaal niet lag omdat die voor Michael Schumachter gebouwd was (die een tamelijk unieke rijstijl heeft en dus ook een hele “vreemde” set-up). Jos werd daarna vervangen door Herbert. In de voorbereiding voor het seizoen had hij nauwelijks in de auto getest. En Herbert die veel meer ervaring had kon met de auto ook nauwelijks overweg. Met 10 punten werd Jos 10e en dat is een erg goede prestatie voor een debutant die met een moeilijke auto de strijd in moet. Daarna heeft Jos nauwelijks fatsoenlijke auto’s gehad en werden de teams waar hij voor reed altijd geplaagd door budgetproblemen….Jos is de meest succesvolle nederlandse F1 coureur ooit en heeft meer mooie dingen laten zien dan de meeste coureurs in hun carriëre.

Ja Jos heeft/had ook zwakke punten en ik denk dat er meer in gezeten had, maar een beetje meer realiteitszin mag best.
@w0o0dy
Positief aan Jos: Hij heeft de beste pitbrand mee gemaakt en ook de coolste crash, z’n Benneton zweefde nog boven de grindbak en Jos deed het vizier al open. Heel erg koelbloedig, extra koelbloedig omdat de crash het resultaat was van een mislukte inhaal manouvre was op 2 auto’s tegelijk waarvan 1 bestuurd werd door Irvine (die je al helemaal niet zomaar kon inhalen).

Maar kom niet aan met teksten als dat de auto voor Schumacher gebouwd was. Schumacher was toen nog helemaal niet zo’n ster dat ze dat voor hem zouden doen, hij was toen ook nog gewoon een jong talent. Andere 2e rijders hebben nooit over hun “Schumacher auto” geklaagd, alleen Jos. Wat denk je waarom Jos dat seizoen niet uit mocht rijden? Precies, presteerde niet (constant) genoeg, met 2 3e plaatsen kom je er niet bij een topteam.

“die een tamelijk unieke rijstijl heeft en dus ook een hele “vreemde” set-up”
Schumacher is de enige die ooit 7x wereldkampioen is geworden dus ik zou zeggen: de enig juiste rijstijl en de enig juiste setup. Jos had de kans om te leren van de beste!

Jos is Nederlands meest succesvolle F1 coureur, dat is een feit. Maar het is ook een feit dat het nou niet zo heel bijzonder was (voila je relaliteitszin :-)) allemaal en dat Jos zomaar door een groter talent zou kunnen worden overtroffen. Ik geloof er niks van dat Joske het beste is wat Nederland heeft op racegebied.
toen Jos voor het eerst testte in een Formule 1 auto kwam Ayrton Senna (en de rest van de coureurs en technici) kijken naar de telemetriegegevens van Jos. Simpelweg omdat niemand kon geloven dat iemand zo hard door de laatste bocht van Estoril kon rijden, laat staan met de auto van Footwork…..

Schumacher wil een auto die extreem scherp instuurt en daardoor extreem “loose” is op de achteras (de auto heeft volgens alle andere coureurs last van extreem overstuur)…. als je rijstijl anders is dan bij Michael dan heb ja daar last van en kun je niet optimaal presteren. Niet alleen Jos, maar ook Johnny Herbert en JJ Letho (die zijn nek brak omdat hij niet met de auto van Schumi overweg kon….) klaagden erover. Verder heeft geen enkele teammaat van Schumi ooit in de buurt kunnen komen omdat ze allemaal de auto zelf moesten ontwikkelen…. van Schumi konden ze juist weinig leren omdat hun rijstijl zo anders was.

Schumi was in 1994 veel meer dan een talent, hij werd alom gezien als DE rijder die Senna van de titel af zou kunnen houden, dus ook dat klopt niet: “In 1992 bevestigde Schumacher zijn talent met acht podiumplaatsen. In België pakte hij zijn eerste Grand Prix-overwinnig in een race die gekenmerkt werd door wisselende omstandigheden. In zijn eerste volledige seizoen ‘stuntte’ Schumacher door het jaar te eindigen op een derde plaats algemeen, voor zijn idool Ayrton Senna.”

Dat Jos veel fouten heeft gemaakt dat is wel duidelijk. Hij is te vaak gecrasht omdat hij altijd voluit gaat, ook als het eigenlijk niet slim is omdat de auto slecht ligt…. Jos geldt nog steeds onder professionals als een extreem getalenteerde rijder en feit is ook dat hij in geen enkel jaar voor zijn teamgenoot onder deed, behalve in zijn eerste jaar in de F1 (toen hij vanuit de F3 opeens moest gaan racen, op 22 jarige leeftijd)

Oftewel, je bent één van de azijnzeikers die niet goed op de hoogte is maar wel een oordeel velt….. jammer dat er niet meer mensen zijn die zelf nadenken en kijken naar de feiten in plaats van mee te huilen met de meute….

on-topic: Misschien kan Jos de benodigde kennis over het ontwikkelen van de auto naar Spyker brengen en wat vuur in die club ontsteken. Overigens denk ik dat Mike Gascoyne ook wel gecharmeerd is van Jos. Die kent hem nog goed uit het verleden, onder andere van de tijd bij Tyrrell.
“jammer dat er niet meer mensen zijn die zelf nadenken en kijken naar de feiten in plaats van mee te huilen met de meute”
Pardon me? Bij Jos was het altijd “hij heeft de grootste fanclub”. Dus de meute (jij incluis) is pro Jos. Dat mag, is goed, maar er zijn mensen die het anders zien. Ik ben niet tegen Jos, hij heeft zijn best gedaan maar Jos is in mijn ogen een niet helemaal uit de verf gekomen talent, een soort van Barrichello, Webber, Button. Dat is niet erg, niet iedereen kan wereldkampioen worden. Hij heeft het tot de koningsklasse gehaald, en is helaas roemloos verdwenen.

De B194 was inderdaad een moeilijke auto, die alleen Schumi echt onder controle had (wat toch vooral wat zegt over zijn talent). Jos zat ook in een lastige positie, als broekie uit de F3 opeens bij een topteam F1 moeten rijden. En hij heeft er ongetwijfeld het beste uit gehaald. En is ook nu een wijze les voor jongens als Albers en Doornbos: bouw je carriere andersom op/ Begin klein en groei door, ipv boven je kunnen beginnen en afglijden.

Tja, dat Jos vaak z’n teammaat kon verslaan is niet zo vreemd. Er wordt vaak over Huub R. geklaagd, maar de man heeft Jos toch maar mooi lang in de F1 kunnen houden, terwijl vaak de teamgenoot flink moet betalen of sponsors meebracht was er Jos er vanwege het talent.

Ik zie in Jos al lang niet het meer supertalent wat sommigen nog wel menen te kunnen zien. Jos was op z’n felst bij Benetton, te fel. Hij was op z’n best bij Simtek, hij werd een beetje volwassen maar had er nog echt zin in en deed z’n stinkende best (net als dat hele wonderlijke team). Maar daarna werd het steeds meer achterhoede en met de jaren is Jos duidelijk de felheid verloren.

Tegenwoordig maakt Jos juist de indruk van een azijnpisser, een lusteloze oude man, een broodracer die het eigenlijk niet meer kan schelen. Het lijkt me beter dat Spyker zich niet met hem inlaat.
@ Conundrum: Tung is absoluut geen tallent, hij heeft alleen geluk dat hij een chinees is. Daarnaast heeft Spyker met Suttil gewoon een erg goede coureur in huis.

@ Woody: Mike Gascoyne was destijds absoluut niet gecharmeerd van Verstappen dus ik denk dat hij dat nu ook niet zal zijn.

Qua technische kennis kan je niet veel verwachten. Met alleen een test sessie is de technische bijdrage van Verstappen erg klein. Hier moet je toch echt meerdere test sessie voor rijden. Dit zal Verstappen en Spyker echter nooit doen.
@ chrizzzie Tung heeft geluk dat hij chinees is. Leg uit….
Voorspelling: Nederlander in een NL team of niet, Albers haalt het eind van het seizoen niet. Een ervaren maar nog jonge coureur die zijn rookie teammaat niet achter zich kan houden heeft niets in die klasse te zoeken.
Gisteren 22146 bezoekers op de site van Verstappen… Snap er echt helemaal niets van wat al die mensen daar nog komen doen. Zegt toch wel iets over zijn bekendheid in Nederland. Was in zijn Beneton jaren en daarna wel heel goed wat hij liet zien (Nigel Mansell over jv: “that boy has balls”), heeft zich helaas daarna teveel als broodrijder en te weining als sportman ontwikkeld. Heb toch niet de indruk dat de huidige Verstappen het in de Spyker beter kan doen dan Albers, tegendeel. Het talent van Doornbos schat ik hoger in, maar ik hoop dat hij volgend jaar bij een beter team dan Spyker terecht komt. Maar als hij in de top-3 in de Champ-car eindigt maakt hij een goede kans.
@ Peter: China is een flinke groei markt en de autosport wil hier ook van profiteren via sponsoring en bekendheid. De beste manier om dit te doen is om een Chinese coureur in dienst te nemen. Tung is een van de weinig internationale Chinese coureurs op dit moment.

@ Frank. Dat Doornbos een goede kans maakt als hij in de top 3 finished in de champcars is grote onzin. Bourdais heeft het kampioenschap al 3 maal op rij gewonnen en die kan niet eens een plekje vinden. Daarnaast heeft Red Bull een vertegenwoordiger binnen de racewereld nodig in de VS en Doornbos kan dit ideaal de komende jaren doen voor hun en zijn tevreden als hij daar blijft rijden.
Opzouten met die Verstappen, ik walg van die gozer! Vooral na dat hij ons land lieten stikken bij de A1 GP vorig jaar!
Hij is inderdaad ook niet al te positief geweest over Spyker.
Oprotten met hem!! Doornbos erin!!!!
@ chrizzzie. Beweer niet dat een top-3 klassering rechtstreeks toegang tot F1. Je vooraan laten zien in zo’n belangrijke klasse waarin hij zijn talent bevestigd kan hem wel eens de plek op leveren die hij nastreeft.

En Bourdais begint langzaam aan toch dichter bij een F1 plek te komen. Zie ook de laatste ontwikkelingen http://www.homeofsport.com/f1/news/item.aspx?id=19071
Eindelijk weer kwaliteit in de F1 als Jos terugkomt. Talent verloochent zich niet.
(Kw)Albers wel
ik denk het niet, toen ik klein was reed ik verstappen al voorbij in de karting. en nu wint hij is een wedstrijd in het bk karting waar meneer al elke week zit met zijn klein mannen, en dan denken ze “verstappen is terug” tsja, probeer maar spyker het zal niets uithalen.
Das ff verslikken AUB geen Verstappen, die heeft de fans bedonderd, en idd zoals er zoveel zeggen Doornbos er in, maar die wil niet in dat team.
Moeten we maar door met minder, overigens geen slecht woord over Albers die doet ook gewoon zijn best.
Zet m op jongens zodra je een keer punten haalt hoor je die mensen niet meer zeuren
Spyker moet zich met belangrijkere zaken gaan bezig houen dan met pr. Dat heeft nu weinig zin, het beste is als ze zich gaan bezig houden met hoe ze die auto kunnen verbeteren.
Massa had een perfecte race, goed gedaan met Alonso in de eerste bocht.
Btw. weet iemand of Alonso niet een straf had moeten krijgen voor dangerous driving, toen hij uit de grindbak kwam??
Ik ben de Indy 500 aan het kijken en zie deze verschijning voorbijkomen…..

http://www.infoscourse.org/2006_Grand-Am/2006_Milka_Duno_2.jpg

……..en ineens heb ik geen problemen meer met vrouwen in de F1……..
R Verschelden
Verstappen zorgde in ieder geval in het verleden regelmatig voor vuurwerk, ook met een mindere auto en dat hebben we Albers nog niet zien doen.
jos moet trug naar f1 dan is het lueker en beter voor nederland en mclaren moet geschorst worden voor ewog
klein beetje nieuws… er wordt serieus over gesproken dat Jos gaat testen…. en misschien kan de ene nederlander dan wel vervangen worden door de andere Of gaat Chris alsnog laten zien dat hij het WEL kan??
@bmwF…. en jij bent dus WEL wereldkampioen karten geworden en Jos slechts tweede?
Als je Jos een goede auto geeft dan rijdt hij de sterren van de Hemel,Ze willen meedoen maar kunnen niet,Jos is Boss

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).