Veyron kopen? Keuze uit zes…

Auteur: , 54 Reacties

Auto's importeren loont! Dus waarom kijkt u niet even bij onze oosterburen voor een leuke occasion?

Zo staan er op dit moment bij het welbekende Autosalon Singen maar liefst 6 (zes) Veyrons te koop! Vraagprijs ligt tussen de €1.375.000,- en €1.475.000,-. Maar je kunt natuurlijk ook leasen voor 17.000 per maand…

Bugatti Veyron @ Autosalon Singen
Bugatti Veyron @ Autosalon Singen

Oh, en als je je afvraagt wat er op het bovenste plaatje links achter de Veyron staat… Yep, een CLK GTR Roadster! Deze staat te koop voor een kleine 1 miljoen euro maar er is ook een coupe-versie voor slechts 835.000,-

Met dank aan Alfred voor de tip en Curt voor de foto’s!54 reacties

Dammnn die eigenaar van dat bedrijf abooww hoe rijk is hij wel
Brokkenpiloot
Kan je aan de hand van het vermelde fahrzeugnummer nog achterhalen of deze wagens ook werkelijk in omloop zijn geweest of dat dit nieuwe auto’s zijn?
deze garage heeft praktisch alle exotische wagens die er ooit zijn geweest :s
daar staan miljarden binnnen : F40, enzo , fxx ,mclaren f1,jaguar XJ220, carrera gt, tientallen slr’s ,zonda en uiteraard die veyrons en ga zo maar voort…
alleen die slr cabrio vindek maar vreemd..
had ik dat geld maar ervoor *droomt weg*
in plaats van een nieuwe polo of dergelijke te kopen kunt ge één maand een veyron leasen :-o zouden de brandstofkosten inclu zijn :-D
Alleen jammer dat de kleuren zo gigantisch saai zijn van die Veyrons. Allemaal grijs grijs en grijs :S……doe mij dr maar eentje in bugatti light blue icm bugatti dark blue :P…..zodat je toch een beetje nostalgische gevoelens krijgt en moet denken aan de oer-bugatti 35
Ik kwam het laatst al tegen. Ik vond het opmerkelijk. Als je ook hier en daar kijkt vind je ook zo een paar Enzo’s die te koop staan, ook niet de meest voorkomende auto dacht ik zo.

http://www.theexclusivecar.com/

Ook Zonda’s kom je wel tegen. Ik vind het opmerkelijk dat er nog nergens een F1 te koop staat. Mocht iemand een tweedehands Atom tegenkomen voor een vriendschappelijk prijsje, do tell.
Excuses, ik kwam hem al tegen. De vraag van de Ariel blijft staan ;)
Dit heeft me al eens eerder verbaasd,

als je het geld hebt, koop je hem daar en voer je hem direct in,
beter als 2jaar wachten :D
Pffff dit gaat helemaal nergens over… ik wist niet eens dat er een roadster van de clk gtr was.

Is er eigenlijk ooit een auto programma geweest die de clk gtr getest heeft? en zo ja… waar kan ik de film downloaden??
Hebben die daar ff doodgewoon een D-Type Jag staan…
* stomverbaasd over het aanbod

Ik doe toch echt iets fout krijg ik hoe langer hoe meer de indruk. Misschien ben ik wel gewoon te eerlijk…

Daar staat een paar miljard binnen bij die Singen. Weten de kinderen ook weer meteen waar we deze zomer zullen kamperen… ;)
Ach, het is ‘maar’ een replica… Bende amateurs…. :P :lol:
Joww dat is echt een zieke tent, wat een paradijs :D Ohja, waarom in godsnaam zou je een clk-gtr als cabrio willen!?! Heb je toch niets aan, gewoon de coupeversie nemen lijkt me :) Maar als ik hem krijg klaag ik niet hoor…
ze hebbe niet alle autos , het zijn archief fotos kijk maar op http://www.autoscout24.de dan staat het erbij.
@ Kobey,

Van die turkse apenkreten zoals “abooww” laat je maar best achterwege. makes me wanne klop you op your bakkes …
@ Tomek

en jij bent…
AHum, was er bij de Fxx en de Enzo niet zon halve clausule dat je em alleen mocht terugverkopen aan Ferrari zelf? Aan de hand van de serienummers kan makkelijk de 1e eigenaar worden teruggeleid… achjah… een Veyron als Lease, en dan maar hopen op een tankpas;)
@ Thijs

Winstgevend linkje. Een Veyron kost via The Exclusive Car een ton minder dan bij Autosalon Singen. Ik denk, dat ik maar eens een handeltje ga beginnen. :-)
Zulke auto’s en dan een website uit de tijd van Nina Brink.
@ Tomek

jouw reactie is nu ook niet bepaald het toonbeeld van intelligentie!
Both very very VERY horny cars!

Enneuh, ik ben moderator geweest op een forum, en van wat Tomek daar zegt komt al mijn haar recht omhoog. Als je zo’n laagbijdegrondse reactie geeft verdien je in mijn ogen 100% een ban. ’t Is maar dat ge weet dat het maar goed is dat die beslissing niet aan mij is.
@l-fred

jah alleen die Veyron op The Exclusive Car staat wel bij Autosalon Singen dus knappe mensen op The Exclusive Car dat ze die goedkoper hebbe dan
Die CLK GTR is 1,4 seconden sneller op de 200 km/h dan de veyron!
En dat met 400pk minder.
Doen ze toch wel netjes bij Mercedes.

Maar heeft dat met de afstelling van de versnellingsbak te maken?
Ik ging er ook vanuit dat je niet zomaar een Veyron mocht verkopen. Maar blijkbaar heeft iemand daar gewoon geen boodschap aan. Alleen een dergelijke auto heeft zwaar specialistisch onderhoud nodig. Niet iets wat je aan de 1e de beste beun overlaat.
Valt er geen Autoblog excursie te houden naar Singen ? (idee ! :P)

Maar die mc 12 is ook leuk naast clk gtr :)
Wat mij begint op te vallen is de hoeveelheid Ferrari Enzo’s die te koop staan in veel landen en daarbij ook nog eens bij 1 of meerdere ‘autosalons’. Dit hoewel er slechts 400 van zijn gemaakt en er volgens mij toch al redelijk wat total loss zijn. Wellicht geeft het toch iets aan ??? overigens geldt hetzelfde voor de Porsche Carrera GT, dus niet alleen Ferrari.

Daarnaast kun je misschien ook nog een vergelijking trekken tussen de cijfers van Bugatti en Spyker omtrent het verkochte aantal auto’s, want in hoeverre zijn de 6 Bugatti’s bij Autosalon Singen reeds ‘verkocht’ in de statistieken van Bugatti ???
soooo die achterbanden van die veyron zijn superbreed.
ik denk dat die veyron bijna 1:1 rijd
Ik ben er een keer geweest, ze zitten een beetje raar weggedrukt op een soort industrieterrein, maar als je het eenmaal gevonden hebt… unbelievable.

Goedkope rommel staat achter het gebouw buiten, Porsche 911’s met name. Op het voorterrein staan de goedkopere Ferrari’s 328/348/355/testarossa etc.

In zaal 1 staan de Lambo’s, Zonda’s, Jaguar XJ220 (toen ik daar was stonden daar 4 van), duurdere Ferrari’s (GTO/F40/F50 etc.)

In zaal 2 staan de wat meer zeldzame, vaak oudere auto’s. Bugatti’s (de originelen), Mercedessen en nog een verzameling van die vergane merken.

En zaal 3 mocht ik officieel niet in, moest even zeuren met een verkoper, maar daar stond o.a. een Ford GT40 (ex Jackie Ickx), en 2 Ferrari 412T ex Gerhard Berger en Michael Schumacher.

Ik wist niet eens dat je dat soort spul überhaupt kon kopen.
Ze hebben er geen 6 staan daar hoor..
@ Autoblog

Idee: Ga naar de Autosalon om een special te maken, graag a la AutoRai-special met Wouter?
ben er ook geweest. viel onwijs tegen. op de site staan autos van personen die ermee rijden maar ze via de site [alvast] te koop aanbieden. het is een soort database eigenlijk. je denkt dat er 6 veyrons en bijv 100 ferriari’s te koop staan, maar als je in de showroom loopt mag je van geluk spreken dat je er 1 veryron en 10 ferrari’s ziet…. nepperij dus.
als je op mijn naam klikt vind je een database waar alle auto’s van singen op straan maar nog veel en veel meer vooral de duitsers hebben dikke dealerships
Is dit Incl of excl BTW?

(Bij een hUMMER Komt er nog n’s €29,000 bij, en deze was toch zwaarder?)
en hoeveel Veyrons werden er oko al weer gemaakt?
Ah fijn ah fijn, een borrel van floryn
-Edit-
Ik bedoel BPM
fapfapfap
Toen ik er was stonden er in hun database ruim 400 Ferrari’s. Op de site zelf hield het met zo’n 100 wel op. Dus in de database staan inderdaad meer auto’s dan dat er daadwerkelijk aanwezig zijn. Neemt niet weg dat al die grote merken er wel staan.

Gelukkig heb ik de foto’s nog (al zitten er een paar vlekjes op).
het interieur van de CLK GTR Roadstar is wel gruwelijk hoor, lijkt net een opel corsa uit 1996
tzou maar in de fik vliegen
wat een koopje zeg
ben daar wel eens geweest voor een m5 als je daar loopt en de verkoper vraagt wat voor auto je zoekt durf je het bijna niet zeggen dat je voor een bmw komt echt niet normaal voor hoeveel geld daar aan auto’s staat
@ Rick: BPM wordt niet bepaald naar het gewicht van het voertuig, maar naar de nieuwprijs van het voertuig en eventueel aanwezige opties. In Nederland ligt dit op ongeveer 30%… tel uit je winst… :-S
woow.. 6 maarliefst. moet je ook is kijken naar al die andere wagens.. nooit meer autorai:D!.. geintje, nee ik hoop dat ik ooit is 300.000 euro kan verzamelen om mijn droom te kopen, namelijk de carrera gt. De veyron is onhaalbaar. zelfs voor dokters met een maandelijk bedrag van 8.000, helaas.
Mensen willen zo snel mogelijk van een VW af. Who can blame them?
Haha met 300.000 kom je echt nie aan een carrera gt .. mja zal ook wel eens
een kijkje willen nemen bij die lui :lol:
@ autoblog

Dat Petrus jullie binnen liet
“Maar je kunt natuurlijk ook leasen voor 17.000 per maand…”
Heb je al eens uitgerekend wat dat doet voor je bij-telling :-) :-D
“Maar je kunt natuurlijk ook leasen voor 17.000 per maand…”
Idee: 2e hypotheek nemen en een half jaartje Veyron rijden.
Spijtig dat hij niet in de kleurencombo is die ik wil, njah ik zal m’n veyron wel ergens anders vinden :P
wat ziet die toko er van binnen verschrikkelijk kitcherig uit
Je moet ook niet naar de toko kijken
-edit: nutteloze bijdrage-
ik wil er een hebbe maar ben 11, een echte jongens droom(denk ik) eer ik zoveel geld heb heb je er wel die 500 gaan ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).