Ford Focus CC neemt Autoblog over

Auteur: , 48 Reacties

FYI: Net zoals bij de Volco C30 heeft ook Ford voor 1 dag onze site overgenomen. Een redelijk unieke manier om even kort de aandacht op een bepaald model te vestigen en wat ons betreft een stuk aangenamer dan alle pop-up en pop-over advertenties die je op diverse sites voorbij ziet komen.

Oh ja, de open vierzitter is in samenwerking met Pininfarina ontworpen en is sinds begin dit jaar in Nederland te koop.48 reacties

Mooie afwisseling eens dat licht blauwe!! trouwens ook prima manier om die nieuwe Focus te promoten…
en je zal er ook wel een aardig centje aan verdieneb zeker? Maar van mij mag dat hoor :)
Dit is tenminste creatieve marketing zie. Thumbs up, vooral blijven doen :D

Het herinnert me aan die reclames voor ‘Nearly New Car’ waarop een bloedmooie jongedame onder zijden beddengoed afgebeeld stond met als begeleidende tekst “zou u het erg vinden mocht u niet meer de eerste zijn?”.

Ofwel : iets dat opvalt en blijft hangen. Nice nice. En dat blauw is eens wat anders ja.
Los van dat : een vrij lelijk ding die Focus CC als je ’t mij vraagt. Iets te hoog ‘geschoren poedel’-gehalte imo.
Super! iedereen moet geld verdienen.. dat mag duidelijk zijn..
Maar dit is een behoorlijke manier van recame maken en dus geld verdienen. Super!
kyk..dit is 10 keer beter dan die verschrikkelike popups.dus myn vote heb je:}
Doe mij maar gewoon een Focus ST.
64-JV-DS (nee, géén autokenteken)
Ik ben het eens met Casa D y D!

Deze CC ziet er, net als de 307 CC, niet uit! Het lijkt alsof hij permanent (kappersauto?) achteruit rijdt. De VW EOS vind ik nog wel gaan, al zou ik ‘m nooit willen rijden.

Verder vind ik dat Albert Heijn blauw van deze Focus ook maar niks. Ik rij nu tijdelijk zijn C-MAX broertje (mijn nieuwe auto komt eraan) en dat blauw is al schreeuwend. Deze CC kleur doet daar nog een schepje bovenop.
De enige CC die ik echt mooi vind is de Volvo.
De rest heeft allemaal een te dikke reet of een te ver doorgevoerd ‘cab forward’ design.

O ja, die EOS gaat ook nog wel…

ps: Door de Ford reclame moet ik op m’n ouwe iMacje nu eerst helemaal naar rechts scrollen om de inhoud van Autoblog te kunnen zien. (ik gebruik Mozilla)

Tot morgen dus! ;)
@Klassiekerrally: ik gebruik ook Mozilla maar heb nergens last van…
Enig idee hoe het komt dat je naar rechts moet scrollen?
ondanks dat ik deze CC best mooi vindt, heb ik er nog geen een zien rijden. een beetje reclame kan dus geen kwaat lijkt me.
64-JV-DS (nee, géén autokenteken)
@klassiekerrally

Als je de C70 bedoelt, dan zeg ik volmondig JA! Prachtige auto.
hoeveel kost dat nou?? autoblog overnemen…
of is dat geheim?? ;)
@RA999: Als je serieuze interesse hebt, kunnen we voor jou misschien een leuk prijsje afspreken. ;)
Dit soort reclame is inderdaad beter dan pop-ups, maar met die grote bewegende delen vind ik het altijd moeilijker/irritanter om te lezen. Kan natuurlijk aan mij liggen:p Over de auto, de achterkant en die blauwe kleur zien er niet uit.
Ik heb van horen zeggen dat Ford een flink bedrag heeft betaald om op Autoblog te adverteren voor de komende 150 jaar en dat bij Auto Singen nu nog maar 5 Bugatti´s te koop zijn aangezien de eigenaar van Autoblog het Geld van Ford Nederland rechtstreeks overgenaamt heeft naar Singen en nu rond rijdt in een geleasde Veyron van de zaak.
… en die wagen is zó! lelijk :| werkelijk, waarom niemand naar die achterkant heeft gekeken vóór die in productie ging snap ik nog steeds niet.
Ricavant-1.8T
zelfs die opel astra twintop ofzo is nog mooier!!
@chrizzzie: ik schrijf dit nu vanuit het casino in Montenegro, een plek waar Ford wel vaker wat advertentiedingetjes heeft gedaan. Mag ik vragen hoe jij aan je informatie komt? We hadden namelijk 4 Bugatti’s besteld…
Wat betreft de achterkant hadden ze toch beter naar de Volvo C70 uit dezelfde familie moeten kijken. Volgens mij zou de achterkant dan een stuk slanker geweest zijn, maar volgens mij is het compact houden van de achterkant het grootste probleem is deze klasse, alleen bij de EOS hebben het een beetje in de hand kunnen houden.
En dit heeft toevallig niks te maken met die Veyron’s te maken die te koop staan…
@autoblogger

secret autoblogger 007 ;)
@ autoblogger: ik heb een Mac met OS9.2 en Mozilla 1.2.1.
Het ligt dus niet aan jullie.
Ik moet gewoon dringend een nieuwe iMac kopen ;)

Maar je kent ’t misschien wel: de auto gaat voor ;) :)
vind de hardtop cabrio’s wel allemaal erg op elkaar lijken…. tegenwoordig… en inderdaad de Twintop (hoewel ik geen Opel fan ben) lijkt het minst op de hele serie..hartop cabrio’s
Wat krijgen jullie voor terug dan?
@Klassiekerrally
Geen Macmini? Die kosten ook nog eens geen drol en ze werken toch boven verwachting.
En ik ben best geintereseerd in de bedragen die hier neergeteld worden voor reclame, gezien m’n werk/opleiding. Maar ik vermoed dat ik jullie dan via email even zal moeten bereiken ;)
Overigens vind ik dit een zeer fijne vorm van reclame. Je leest het alleen als je het wil lezen.
Bedrijfs-DB9’s & zakenreisjes naar Dubai zijn helaas duur, maar een noodzakelijk goed…
Doe wat jullie moeten doen om de rekeningen te betalen. ;-)
@klassiekerrally

je hebt gelijk, alleen de volvo CC is mooi, en de bmw 3 CC 2 prachtige juweeltjes
@klassiekerrally OMG OS9.2 wordt je nou nooit gepest?
heeft wel erg veel weg van eeen opel astra twintop
Jan-Jaap-Karel-Kees
Ik vind die reclame best, maar waarom zo’n verschrikkelijk lelijke auto?? Deed samen met de hele Ssang Yong line up mee aan “de lelijkste auto van de RAI” contest…
Euhm, mis ik veel?

Mijn Firefox laat geen enkele advertentie of popup door.
Mis ik all the fun?
@Smokin

nee, je ‘mist’ alleen een saaie, volgens sommige lelijke, Ford focus CC.
*Julian komt op een blauwe website en heeft geen flauw idee waarom ze het nu over een ford hebben, kzie hier nergens 1tje

oh wacht, ad block plus heeft alle ads netjes opgeruimd! (geweldige FF plug-in trouwens)

tip @ autoblog:
komt ondertussen wel met een leuk idee om voor een paar euro per jaar een abbo te krijgen op autoblog waardoor je kan inloggen en je geen ads te zien krijgt!
Heeft Ford deze site overgenomen? Merk er helemaal niks van.
@ Rick Dos
@ Autoblog

Ik ook niet

– Apache
Ik ben best een Ford fan maar ik vind CC echt knap. Niet dat ze Pininfarina bereid hebben gevonden dat ding te ontwerpen (1 blik op de CC en je weet dat Pininfarina daar zelfs op een offday geen lijn aan ontworpen kan hebben) maar dat ze in elke reclame uiting mogen zeggen dat Pininfarina er mee te maken heeft gehad. Dat moet onze lieve Ford toch heel veel geld gekost hebben (het door het slijk halen van die goed naam), een 1dags overname van autoblog kan er ook wel bij.

Wat ik van Ford niet begrijp dat ze de dikke kont van dat ding niet op een jolige manier in de reclame gebruiken: Be proud of your booty Yo Mamma!
Ben geen ford fan maar voor ’n cc vind ik ‘m geslaagd :)
Ik ga voor de C70 of Eos. 3 serie Cabrio ziet er ook nog wel OK uit. Twee weken terug reed ik achter een Focus CC, de achterkant is echt een domper, helaas. Doet die good old Focus geen eer aan.
Helemaal mee eens dat zo’n tijdelijke site-make-over beter is dan irritante pop-up dingen. Dit is ook veel effectiever.

Jammer dat het dan geen mooie auto is, die de site overneemt. De Focus CC is zo’n beetje de lelijkste CC, die je op dit moment kunt krijgen. De Focus is van zichzelf al lelijk (waar waren de designers van de eerste Focus, waren er überhaupt designers bij betrokken?!) en daar heeft Pininfarina bij de CC blijkbaar niets aan kunnen veranderen. Alles aan het design van deze auto is futloos, grijs, grauw en saai. Bah! Om een Ssangyong kun je nog lachen, dit is bittere… nouja, genoeg negativisme!

Laten we denken aan alle mooie producten die de zusters van Ford maken! Een C70! Goed ford-onderstel en het mooiste CC design! Of anders misschien een Astra Twintop, een Megane CC of 307 CC! Of de nieuwe 3-Serie Cabrio! De kleur is hier trouwens wel leuk! Ah, positivisme is ook een stuk leuker. Weg met die Focus CC! ;)
Yep.

Het is nu 00:01 en alles is weer oldschool grijs

duidelijk is dit veel beter dan van die popups, was trouwens best een leuk kleurtje.
autoblog is weer normaal!!!
@ Autoblogger: Al enig idee welke spionage gadgets er op die Bugatti Veyron´s van jullie komen?
Ik denk dat sommige mensen hier veel te vlug kritiek uiten over de nieuwe Focus CC… Je moet hem “echt” zien en niet op een foto. Ik rij er nu 3 weken mee rond ( 2.0 TDCI in Titaniumuitvoering en kleur luna (bruinachtig) en kan je verzekeren dat hij veel positieve emoties losmaakt bij de mensen.
Qua rijgedrag denk ik dat hij ook zijn gelijke niet kent. Zelfs open kan je hem superstrak door de bochten sturen. Maar dat is eigen aan elke Focus…
Smaken verschillen maar vond het toch beetje triestige en voorbarige commentaar…vandaar even mijn reactie. Groetjes!
ik heb in juni een focus cc gekocht.
maar de leveringsdatum vind ik wat lang.
oktober,november zodus van de jaar niet topless!!!
Erik heb jij lang moeten wachten of was het een toonzaalmodel?grts
@ivan
die lange levertijd komt volgens mij hier, en hierdoor ;)
Dag Ivan,

Denk niet dat het daardoor komt hoor, productie was slechts even stopgezet tot de rubbers gewijzigd waren. De mijne moet ook nog binnen om deze aan te passen. Slechts bij hevige regenval en bij het afspuiten met de tuinslang krijg ik wat druppeltjes binnen tegen de ramen. Veel is dat niet hoor..maar dit word opgelost. Zelfs op een Mondeo moet je ook wat wachten..denk dat het geen abnormale levertermijnen zijn. en ja, zelfs dicht is het een fijne wagen. Je gaat versteld staan van de wegligging…stuurt heel fijn en precies. Het wachten waard ;-) Groetjes en hou me op de hoogte hé ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).