Nieuwe Transformers trailer: ik wil niet meer wachten!

Auteur: , 57 Reacties

Zoals velen ben ik opgegroeid met de Transformers tekenfilmserie. De verfilming van de strijd tussen de Autobots en Decepticons is dan ook puur jeugdsentiment. Op 5 juli is de film in de bioscopen in ons land te zien. Onlangs is er opnieuw een nieuwe trailer verschenen. Als je bij de vorige trailer al niet meteen alle geduld verloor, dan zorgt de nieuwe trailer daar wel voor.

Ik ben ervan overtuigd dat het een ontzettend strakke film wordt, die natuurlijk bol staat van de actie en special effects. Het verhaal zal niet overdreven sterk zijn, maar dat hoeft ook niet, want nogmaals dit is puur jeugdsentiment. Ik wil echt niet meer wachten! Bekijk hier de nieuwe trailer.57 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wat een geweldige trailer ik had de vorige als gezien maar deze is nog beter
lekker ^^
Ik kan/wil ook niet meer wachten!
Kan niet wachten…..
stunning, stond al op men lijstje, maar nu id top 3
Oh man! Oh man! Ik kan niet meer wachten! Oh man! Oh man! Ik moet hem zien!
hey, en die citroen c4 uit de commercial dan?

;)
dat word echt heftig
hoe zit het eigenlijk met die film over bruce mclaren komt die van het jaar ook nog
Woooooooooow echt vet. En is die ene gozer nou van de series Las Vegas? Hij lijkt er in ieder geval wel op.
Aston Martin Rapide
Samen met film “300” zeker tot toppers van het jaar!!!
Ahhh jottem vet kicke, ik voel me net een kind. Maar jammer de Veyron geen rol speelt in dit film.

@wimbers

Die c4 ziet er erg prielig uit ;)
Hoop dat Soundwave en z’n cassete robot Laserbeak ook in de speelfilm zitten! Een geweldige stem had die robot in de animated series.
Beejemweeij Zetviahr
Jaaaaaa!!!! En geheel toevallig heb ik vandaag een originele Soundwave in doos op de kop getikt, yahooo! Heb er een fototje van maar ben vergeten hoe ik die ook al weer post hier. Maar goed, het wordt smullen…. zeker gezien ik in juni mijn nieuwe 117 cm FULL HD Samsung scherm krijg… rock and roll!!!!
“it’s an advanced robot… it’s probably Japanese” :)

hoe heet dat vrouwtje eigenlijk, ziet er ook leuk uit
yeah! baby :D
ikwilikwilikwil :P waarom moeten we nau nog waaachtuh
Ik heb mijn oude transformers weer van zolder gehaald, en Optimus Prime staat nu te pronken op mijn bureau :)
Ik geloof niet dat ik de laatste 15 jaar zo naar een film heb uitgekeken…
ben zo blij als een kind :D
OK.
5 Juli 2007.
Het allereerste Autoblog.nl uitje.
Name your place guys !!
How about : Pathe Theater Rotterdam Zuid !?
move out and transform!!! Ikke vond het ook erg kicke.
wow gruwelijkk!
Ziet er wel heftig uit
damn echt wreed die trailer damn
Is al bekend of hier ook een reeks films van komt, of blijft het bij 1?
WOW…

zo stoer als die robots doen, zo zeikerig klinkt die gast.
beetje jammer…
@JANUS
sorry :p wordt toch écht het cinemec in ede ;) maar ik moet wel eens ernstig gaan nadenken of ik liever op vakantie ga in Juli of dat ik Transformers wil kijken :o :P
Zoooo cool dit :D lekker weer gezeik tussen megatron en starscream aanhoren hehe

alleen jammer dat ze van Bumblebee (VW kever) een Chevy Camaro hebben gemaakt, maar dat laat de pret niet drukken:D kan niet wachten om deze film te kijken.
http://movies.yahoo.com/feature/transformers.html

hier kan je hem bekijken in HD formaat :)
@JANUS

Das een goeie. Rotterdam is goed maar Scheveningen kan ook natuurlijk. ;)
ik woon zelf in Rotterdam en Pathe de kuip is echt ideaal,
ben nog geen pathe tegen gekomen met zulke lekkere grote stoelen,

Maargoed de trailer is dus echt fet nog fetter dan de eerste,

(“What dat kan niet waarzijn krijg ik een porche”, “HAHA je krijgt ook geen porche” erg sterke humor)
Hartkloppingen ! zo, wat een vette trailer !
eind twintigers en begin dertigers gaan massal deze film kijken , wedden ? ;-p
@ alle USAcar-haters deze film niet gaan kijken he, want de nieuwe Camaro zit er ook in
en dat vinden jullie toch nix. Gelukkig vind ik hem heeeel mooi en staat hij op mijn lijstje
van things to buy. Als jullie een beetje consequent zijn ook geen usa films kijken maar
de nieuwe aflevering van Rex die duitse rothond en Jacky Chan vr alle jappencarlovers ik wil jullie gewoon niet in de bios schijnheilig zien doen.USA rules on all fields!!!
@ Rob USA
Gast, wat heb jij gebruikt??

on-topic: Trailer ziet er inderdaad erg vet uit, ben erg benieuwd naar het eindresultaat.
Ben benieuwd of Megatron er net zo uitziet als in de tekenfilmserie, daar zag hij er namelijk vet cool uit!
@Germancarfan
Yepz! en mijn favo Decepticon Soundwave nam Megatron altijd als bazooka om Autobots mee kapot te schieten!!!

Voel me gewoon weer 10 jaar oud bij ’t checken van die trailer. Ik heb 4 keer terug gespoeld om te zien hoe die ene robot veranderde in een straaljager en strak de lucht in vloog :lol:
@Rob USA: Het enige dat sucks aan de USA, zijn hun auto’s en hun president, voor de rest een prima land. Dus ja, pech voor jou, met je cowboyhoed, want het zijn alleen die conservatieve Texanen die denken zoals jij
@rob usa

Haha wat ben jij voor gefrustreerde gozer :)

Musclecars zijn vet, de trailer van deze film is vet, transformers is sowieso vet. Maar je moet toch ook toegeven dat in Amerika erg veel hardplastic dashboards worden gemaakt, en dat alleen rechtuit rijden saaier is dan parcours rijden.
@alfaxa: yep, je hebt het ook gezien, de serie las vegas heeft hem blijkbaar geen windeieren gelegd
Damn wat gaaf, ik zou zo weer zin hebben om met mijn transformers te gaan spelen.
Hier ga ik dus eeecht heen he!
@vincent ja van mensen zoals jij raak ik zeker gefrustreerd . Zulke domme opmerkingen en steeds dezelfde die ik hier lees.Ik zal het nog een keer uitleggen.In de USA kosten die auto’s
met die hardplastic dashboards de helft van de duitse met zachtplastic dashboard.Dus kunnen de Amerikanen met dat verschil makkelijk een super mooi dashboard erin zetten maar ze willen gewoon dat leuke auto’s veel verkopen en dat iedereen die ze leuk vind ook zo’n auto kan betalen dus niet zoals hier met BMW en MB. Ik weet niet of je de laatste tijd nog wat autoprogramma’s gezien heb maar de filmpjes met de Shelby 500
waren niet echt saai denk ik zo.Tuurlijk hebben ze niet de beste wegligging maar dat maakt zelfs op een circuit weinig uit (topgear) De 4 wiel aangedreven Subaru STI deed het circuit maar in
0,6 sec sneller als de Shelby en die STI heeft wel heel goede wegligging volgens kenners.Dus praat niet gewoon iedereen na en doe wat aan je algemene massa smaak van al die auto’s die op elkaar lijken en waar je er 100 van op 1 dag ziet.Ik word gewoon moe van al die negatieve
geluiden over USA cars terwijl de meeste er nog nooit in gereden hebben en dat gelukkig ook nooit zullen doen of kunnen.
Greg : ” Voel me gewoon weer 10 jaar oud bij ‘t checken van die trailer. Ik heb 4 keer terug gespoeld om te zien hoe die ene robot veranderde in een straaljager en strak de lucht in vloog ”
hahaha Greg , ik heb dat ook precies zo gedaan als toi . en bij het horen van het metaalgeluid dat Optimus Prime maakte toen die in de robot veranderde bijna aan het eind van de trailer ” kiekekiekaakoe ” kreeg ik hartkloppingen omdat dit ook precies hetzelfde geluid is een autobot maakt in de tekenfilm :-p
@Greg, Soundwave zit niet in de film. Hou zou eerst die helikopter, Blackout zijn, maar door gezeik van een kleine groep fanboys ging dat niet door. Daarna werd ie een kleine freak van een boombox, maar ze voelden dat het niet werkte, dus hebben ze die maar een andere naam gegeven (Frenzy). Nu bewaren ze hem voor de sequel, zodat ze hem goed kunnen doen. :D

@Germancarfan, Megatron zit in de trailer. Hij is degene die je bevroren in een dam ziet, je ziet hem op Jazz (de Pontiac Solstice) stampen nadat hij hem door de lucht heeft geslingerd en vervolgens als hij met een brede glimlach die jongen op de toren te pakken probeert te krijgen met die goeiedag.

Oh ja, nog één laatste iets: Verwacht niet dat het dezelfde verhaal volgt als de tekenfilm uit de jaren 80. Het is meer een mengelmoes van Transformers door de jaren heen dan een vertaling van de eighties versie.
@Ra88
Echt waar? Das wel jammer man. Een Transformer film zonder Soundwave zie ik als een patat speciaal, zonder uitjes. Net niet af dus. Maargoed, niet getreurd als ze ‘m voor deel 2 bewaren.

@BMW E92 335i
yes, dat ” kiekekiekaakoe ” geluid zoals jij t zo treffend noemt hield me ook eventjes in shock en daarna kreeg ik een smile op m’n gezicht ervan :-)

Dit is echt zo’n film waar je je vriendin met tegenzin (van haar kant natuurlijk) naartoe moet sleuren. Herstel; helemaal niet je vriendin meenemen, maar gewoon een stel vrienden die vroeger ook Transformergek waren.
@Greg: Ja, het is inderdaad jammer. Maar gelukkig is Blackout ook behoorlijk badass. :D
En wees maar blij dat dit niet meer Soundwave is: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:MovieFrenzy.png Had ik al gezegd dat ie killer CDs afschiet, een meter hoog is en als comedy relief dient?
oke….een transformers film….en jullie gaan helemaal uit je ster…….

nou kijk ik ineens heel anders tegen jullie andere posts aan!!!!!!

bv alle seat’s zijn hetzelfde…..ja ze kunnen niet veranderen in een robot……nou snap ik het….
@Ra88
Guess you’re right, maar voor guys als ik blijft t even pijn doen. De rechterhand van Megatron is weggelaten in de film der filmen. Dat vraagt om een verwerkingsproces dat een paar dagen kan duren ;-)

In de tekenfilm series had je ook giant robots die werden gevormd door aparte transformers. Menasor en Bruticus zijn voorbeelden van zulke reuzen. Als ik Steven Spielberg was zou ik er een trilogie van maken en dan in het laatste deel een alles vernietigende battle doen tussen een giant autobot en een giant decepticon.
@Greg: Jep, er zijn een hoop fans die kwaad zijn dat ie er niet meer inzit. Maar ze begrijpen het meteen als ze Frenzy zien. :p

En er komt ook een trilogie. Dreamworks verwacht dat dit hun nieuwe main franchise wordt (zoals PotC voor Disney is), dus je kan er vergif op innemen dat ze zoveel mogelijk films gaan maken. ;)

Oh ja, hoop dat ze niet zo stom zijn om Megatron al in de finale te laten sterven. Dat was wel in een oud script zo, maar het laatste 1/3 is blijkbaar sinds verandert sindsdien. Maar als ze het toch doen…Grrr.
@fer
Don’t hate. :-)

Wij zijn prima autoblog criticasters. Maar the transformers is iets waar ik mee ben opgegroeid en t maakt e.e.a. los nu er een verfilming door niemand minder dan Spielberg gemaakt is.
@Ra88
Frenzy zal ongetwijfeld niet teleurstellen. Zag ‘m als t goed is ook even in de trailer tekeer gaan. Geweldig gekozen naam; Frenzy. Betekent letterlijk ‘razernij’ of ‘vlaag van waanzin’ :-)
@Greg
Oh ja, Frenzy gaat lachen worden. Hij’s ergens ook best wel schattig. Ik bedoel, hij is een wannabe Grievous/Terminator hybrid, hoe kan je dat niet schattig vinden? :P
Die girl in de speelfilm vind ik in ieder geval schattig ;-). Prettig dat er zelfs ruimte is voor een gruwelijk mooie chick in zo’n film.
Alleen jammer dat Megan Fox TOTAAL niet kan acteren. >__>
Is dat de naam van die meid?? Voor mij hoeft ze niet te kunnen acteren om eerlijk te zijn… Als ze er gewoon voor zorgt dat ze als een lekker ding rond huppelt door de film ben ik meer dan tevreden. :-)

Het acteerwerk verwacht ik van de robotkarakters. Want die hadden voor simpele tekenfilmfiguurtjes verrassend veel diepgang.
Psst, als je meer van Megan wilt zien, ze heeft nog niet zo heel lang geleden in de Amerikaanse Playboy. Moet nog op hun website staan. :P

En jep, ik verwacht ook veel van de robots, ook al zullen alle Decepticons behalve Starscream en Megatron niet echt een persoonlijkheid hebben. Nou ja, behalve Bonecrusher, die is al geweldig omdat zijn online profiel zegt dat ie echt alles haat. Alles. Behalve Megatron, die kan hij niet aan. xD
OE, ik ga lekker naar de premiere! :D
en laten jullie transformers ook de site overnemen!? :) ik zie al dat jullie de reclame er van draaien… zo’n overname mag van mij ook wel langer dan een dag duren ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).