Gespot: Mercedes 300SL Mille Miglia

Auteur: , 26 Reacties

Je weet toch, Autoblog zorgt voor je dagelijkse portie autonieuws. Ook in het buitenland! Op deze manier zorgen we oa dat diverse Nederlandse (en Belgische) expats het contact met hun roots niet verliezen. Dat hebben we eerder gezien vanuit Atlanta, Californie, China, Dubai, Londen en Parijs.

We kregen het volgende bericht via de mail, dat we wel moesten plaatsen…

Sinds 14 dagen terug uit Japan. Evenals London en Dubai een waar PARADIJS voor de liefhebber van exotische, dure sportwagens….ook in (m.n.) Tokyo is het heel gewoon dat je een Ferrari, Lambo, Aston Martin, Rolls Royce of Bentley voorbij ziet rijden :-) !!! Sterker nog: een dag zonder dit soort exoten is eerder bijzonder! Ook de Japanners hebben een voorkeur voor witte exoten. Leek me in het begin van mijn reis leuk om ’n soortgelijke rapportage te maken als de, door jullie inmiddels “vermaard” genoemde rapportage uit Dubai. TERECHT… dat was inderdaad een prachtrapportage. Heb mijn idee om die reden laten varen: moeilijk te evenaren en niet zo orgineel om te herhalen.

Als FAN van jullie site, wou ik jullie -en mijn mede autobloggers- toch GRAAG iets vierwielerig moois sturen om van te genieten. Uiteindelijk zijn het geen moderne exoten geworden, waarvan internet overloopt. Ik werd geholpen in mijn idee om iets aan jullie te mailen, toen ik op het vliegveld van Zurich landde: er stond ’n PUNTGAVE Mercedes 300 SL Coupe in “Mille Miglia” race-uitvoering met ’n handtekening erop van David Coulthard. Hoewel ik eigenlijk ’n mercedes-hater ben, kon ik het niet nalaten foto’s te maken van deze puntgave, SCHITTERENDE klassieker!

Met DANK voor alle auto-FUN, die ik dankzij jullie in de afgelopen 6 maanden heb gehad!!!

Ruud.

Nee, dank u! En dat geldt natuurlijk voor alle bezoekers!

Mercedes 300SL Mille Miglia
Mercedes 300SL Mille Miglia
Mercedes 300SL Mille Miglia
Mercedes 300SL Mille Miglia
Mercedes 300SL Mille Miglia
Mercedes 300SL Mille Miglia26 reacties

Echt een schoonheid. Maar de cabrio vind ik toch nog wel mooier!
zeer mooi, maar die handtekening hoeft niet zo van mij hoor, althans niet op een auto, doe maar op een foto.
blijft een van de auto’s met het meeste karakter die ooit gebouwd is. Een icoon!
wát een mooie wagen… ik denk dat ik alleen nog ietsje meer van de SLR hou :P maar deze zit er niet ver vanaf :o :D
Heeft wel wat, zo heel glad zonder bumpertjes!
Dus als ik het goed begrijp is deze auto opnieuw opgebouwd naar race-specificatie? Of is dit een originele racer uit die tijd?
Dè mooiste wagen ooit !
Een stijlicoon zoals ook de DS van Citroen er één is.
Ge-wel-dig!!! :)
wil geen mierenneuker zijn hoor, maar vindt dit dus echt geen spot. zelfde als ik dat naar Hessing ga of Van Vliet ofzo, foto’s maak van die bakken die ze hebben staan en dat een spot noemen. eveneens een stoere mooi auto hoor daar niet van ;)
FlorisFerrari
it’s nice :) mooi ding man maar de handtekening is iets teveel van het goede…
@steven hij staat toch op een foto;)
Wat een auto.Mooiste mb ooit en zijn tijd ver vooruit.
Beauty and the driver!
Tellen in musea en elders tentoongestelde auto’s ook al als spots?

Mochten er mensen uit de omgeving van Meppel meelezen: daar rijdt er af en toe eentje rond. Geen Mille Miglia, wel een Gullwing. Heb ‘m nu tweemaal gespot op de Ceintuurbaan.
@Lukas & cl600: voor regeltjes over spots ben je op de verkeerde site ;)
tsja.. maar bij het lezen van de titel verwachte ik dus een wilde Gullwing..
En toevallig vandaag zo’n beauty gekocht op de Namac-beurs in Houten…
het is echt een plaatje en één van de eerste echte supercars!
Wat een bak zeg, esthetica op zin mooist!
Wel een mooie auto natuurlijk, maar in hoeverre dit nou bijzonder is…., zoals cl600 en lukas al aanstipten. Volgens mij had Ruud het beter bij zijn eerste idee kunnen houden.
Ruud, WELGEMEENDE raad: MINDER baggerlektuur ALS telegrof en PRIVEE lezen, WANT daar GA je VREEMD van SCHRIJVEN.
Ik vind die handtekening ongepast, wat heeft een moderne F1 rijder nog gemeen met een oude race merc?
siku heeft deze auto gemaakt als speelgoedautootje, die heb ik :D

even leuk als de opel gt van vroeger trouwens
Voor mij de mooiste auto ooit !!!!!
oja , vergeten patent aan te vragen op direct ingespoten benzine…. Wat mietsenbitchsjie wel heeft gedaan met de GDI motor…
Autoblog mag blij zijn met bezoekers zoals Ruud.

Gave foto´s hoor! ;)
Aston Martin Rapide
prachtwagen…zeker 1 van de mooiste wagens ooit!
@ dekster, helemaal mee eens, ook weer typisch dat het coulthard is trouwens

Echt een geweldig mooie wagen die benz. Ik vraag me eigenlijk af hoeveel er hier ongeveer van gebouwd zijn, ik zie er zo nu en dan met mooi weer wel eens een rijden en vorig jaar werd er een rally gereden met klassieke benzen waar ook vele 300’s tussenzaten. Weet iemand iets hier meer over?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).