Cadillac CTS Sedan Convertible?

Auteur: , 24 Reacties

Cadillac is typisch zo'n "love it or hate it" automerk. Terwijl Autoblogger de Cadillac CTS een hele fraaie verschijning vindt, moet ik er niets van hebben. We weten dat de nieuwe CTS er in een aantal varianten komt, maar de uitvoering die nog niet genoemd is, is een sedan convertible.

Met een stalen vouwdak zoals we dat kennen van CC-modellen, maar dan in een sedan uitvoering in plaats van een coupé. Deze spyshots zijn opgedoken in het NASIOC Subaru forum. Op de bovenste foto (klik om in te zoomen) lijkt de daklijn onderbroken. Samen met de achterportieren waarbij een hoekje raam is afgeplakt, zou dit er op kunnen duiden dat het dak open kan. Veel meer weten we nog niet, maar we houden onze oren en ogen open. (via: jalopnik.com)

Cadillac CTS sedan convertible

Cadillac CTS sedan convertible24 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wel altijd autos met stijl…

Je ziet zo alleen weinig van het model helaas…
geweldige vermomming! Klasse!
bedoel je niet convertible als in met een ‘i’ ;)
ben niet zo gek op die auto’s veel te hoekig

-edit: Helemaal correct!-
Lijkt me een beetje voorbarige conclussie. Waar moet dat dak in opgeklapt worden? De meeste merken kunnen nog niet eens een normale CC maken, zonder een kofferbak lijkend op de achtersteven van een boot, dus ik kan me niet voorstellen dat een merk als Cadillac dat wel kan. Plus: Het is niet voor niks dat er zo weinig (lees: geen) vierdeurs cabrio’s zijn. Niemand zit er op te wachten!
Waarom zou je een vier deurs cabrio willen dat ziet er gewoon niet uit, en iets anders dit is echt geen cabrio hij heeft gewoon raamstijlen.
lijkt me wel leuk als dat komt… maar dit ziet er wel heel erg als een sjopje uit. Alsof iemand die randjes er in heeft zitten tekenen. Er zijn nl. geen daksegmenten en een veel te dikke achterkant. Dat kan nooit allemaal wegklappen…
Vierdeurs cabrio is de shit! Denk aan uitstappen gast. Dat is leuk!
idd dit is geen cabrio ALS het een convertible is dan wil ik wel weten hoe het achterraam verdwijnt want dat past niet egt in het koffertje en als je op de fotos kijkt bij die link zie je dat er geen lijn over t dak loopt bij het achterraam dus geen convertible volgens mij

@stefan: ook door de raamstijlen is het vrij onwaarschijnlijk dat het eentje is
Ik denk dat dit toch wel een nieuwe trend in autoland gaat worden, 4deurs auto’s met een retractable hardtop. Het zal alleen nog even duren, maar dat het gaat gebeuren was voor insiders al een paar jaar bekend.
Nope, het is geen cabrio, zie de raamlijsten. Het streepje op de A-stijl is volgens mij een afplakmateriaalverbindingsdingetje.
Geen cabrio… juist slecht (of goed) bestickerd
leuke wagen, maar ik wacht toch liever op degene zonder beplakking, dan is hij nog mooier
Lijkt me onwaarschijnlijk – maar wat is het dan wel? Zal geen mule voor de CTS-V zijn – waarom zouden ze die nog bestickeren…
Ik sluit me aan bij stefan en pier en pomoek: als er geen frameless deuren zijn dan wordt het geen echte cabrio…. dan is het niet waarschijnlijk dat het een CC versie is… Maar misschien is het wel gewoon een mule voor de cabrio en is het dak eraf gehaald om de verstevigingen te kunnen testen.
” Het streepje op de A-stijl is volgens mij een afplakmateriaalverbindingsdingetje.”
Of gewoon een kabeltje naar een sensor op het dak.
Iets anders dat wonderbaarlijk is, REMMEN :shock:
Een cabrio lijkt me sterk aangezien ik twee B-stijlen zie aan de gefotografeerde zijde. Kans op een targa lijkt me groter, maar ook dat betwijfel ik in dezer.
Lijkt me zeker dat dit een mule is..
Kan me niet voorstellen dat het een cabrio is, gaat niet passen. Kan je igg niets meer in de boot kwijt.

Ennuuuuuuh verder zou ik voor een egale metallic lak gaan, dit is geen gezicht.
wel goed vemomt
mooi gedaan hoor
maar ik zou hem toch niet in die kleuren willen hebben
Goh, bijzonder, zo’n uitsparing aan de A-stijl, ooit wel eens een vorig type CL gezien? Die heeft dat ook…is overigens ook geen cabriolet van… en dat driehoekje achter? Lijkt mij eerder een goede manier om de definitieve hoek van de achterste zijruit te verbloemen. En bovendien bestaat het dak zo te zien uit een geheel, dus die past nevernooitniet in de achterbak…wel een grappige optie overigens een sedan cabriolet!
Super vermomming! Ik vind het wel leuk dat ze de gok op deze commouflage wagen, want als je goed kijkt zie je het duidelijk! Die deurlijsten gewoon zoals de sedan, echt slim over nagedacht!
wordt de tegenhanger van de mercedes 4-deurscabrio??
zie http://www.autoweek.nl/images/800/9/eada0de3cd35c946005c7bf5f653aa19.jpg
Haha, wat een leuke grap van Caddilac. even een paar aanpassingen en: TadaH!! Daar heb je een ”neppe” cabrio. Als deze echt zou zijn, zouden ze de eerste zijn met een 5 deurs cabrio. En ik neem aan dat Caddilac niet de eerst wil zijn, omdat de verkopen van het merk niet echt zo geweldig zijn om naar huis te schrijven. Laat het dus eerst maar over aan Mercedes. Die weten wel hoe het moet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).