Gezocht: meest ranzige auto van Nederland en België

Auteur: , 45 Reacties

Vandaag in het nieuws: auto's worden door bestuurders gebruikt als vuilnisbak en bevatten 330.000 keer meer bacteriën dan de gemiddelde toiletpot. Geen probleem natuurlijk, wij mannen voelen ons daar lekker in. Dat blikje Red Bull van 7 maanden terug plakt misschien een beetje, maar het ligt niet in de weg toch? We zijn dan ook op zoek naar de meest rotte en ranzige interieurfoto...

Volgens de Telegraaf moeten we ons vooral richten op Opel-rijders, deze zijn namelijk het smerigst. Die omringen zich tijdens een ritje met gemiddeld 20 miljoen bacteriën. Audi- en Volvo-rijders volgen met respectievelijk 7,7 miljoen en 6,5 miljoen bacteriën.

Welnu, de oorzaak van die bacteriën willen we graag zien. Upload je foto’s (of filmpjes) op autojunk en geef eens wat inzicht in de enorme troep waar je elke dag in zit.45 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
…ja! GVD! Heb gisteren m’n auto uitgemest… ;-)
Bij mij ligt er in de wagen (handschoenkastje niet meegerekend):

1 paraplu
1 wegenkaart van belgië.

Voor de rest ist eigenlijk ni moeilijk: beetje afval? Meenemen en weggooien als ge uitstapt. Ge moet een echt varken of debiel zijn als ge dat al te veel moeite vindt.
Proficiat
Mannen zijn bang om hun auto op te ruimen.

Want je vrienden zullen je uitmaken voor burgerlul, huisvrouw of een halve homo.
nou ben ik blij dat ik andere vrienden heb, ze rijden liever niet mee als ik in een halve gemeente reinigings auto rijd
Aan het eind van elke rit gaat de rotzooi de afvalbak in. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel rondslingerende rotzooi in m’n auto. Man, ik irriteer me al als de bekerhouder uithangt zonder een blikje er in ;)
@ DAT: I’m a citizen dick, that’s for sure ;-) Huisman numero uno. Haja, iemand moet het doen hè :-)
haha dat eerste filmpje! handig zo’n station! Nee mijn auto blijft gewoon schoon! Troep die je maakt tijdens een rit neem je ook weer mee als de rit is afgelopen!
@vinox
Ik ben zelf ook een enorme trut hoor. En ruim mijn stalletje ook regelmatig uit.

Maar vaak merk ik bij vrienden dat ze al die rotzooi wel stoer vinden.
citizen dildo’s hier allemaal ik heb ook een hele grote hekel aan rotzooi in mijn auto haha
@DAT .. als dat zover komt .. dan kan je beter je vrienden opruimen .. heb je ook meteen een schone auto.
~ Volgens de Telegraaf moeten we ons vooral richten op Opel-rijders, deze zijn namelijk het smerigst. Die omringen zich tijdens een ritje met gemiddeld 20 miljoen bacteriën. Audi- en Volvo-rijders volgen met respectievelijk 7,7 miljoen en 6,5 miljoen bacteriën. ~

Mag ik zeggen dat dit helemaal nergens op slaat, wat heeft het merk te maken met het aantal rommel in een auto? Ze kunnen beter de groepen studenten, jongeren enzo nemen. Onze opel ziet er niet smerig uit van binnen, ik poets hem altijd goed; toch wel een paar uur zat mee met binnen en buitenkant
Dit doet me denken aan een contest dat ooit gehouden is op StudioBrussel. De persoon met de vuilste auto kreeg een Pioneer Navigatiesysteem!

http://www.stubru.be/node/450
@luc:
Tuurlijk niet, op deze manier krijg je een soortgelijke scheiding.
Ik bedoel, het auto merk zegt wel iets over de bestuurder ;)
M’n pa heeft een Opel maar die ziet er altijd zowel van buiten als van binnen keurig uit.
door studenten te zeggen, heb je hetzelfde vooroordeel dan dat je wilt voorkomen over Opel-rijders….

Daarnaast hebben verdomd weinig studenten het geld voor een auto, en die types die het geld hebben, kopen 9 vd 10 keer geen Opel….
Fiat Coupe 20v turbo
Ik ben student en ik heb zelf nooit rotzooi in auto slingeren. Ik haat het als ik een boch neem en er vliegt vanalles door de auto heen.
Dat is ook nog eens best gevaarlijk, stel er komt een flesje of blikje onder je rem te liggen. Dan ben je wel het haasje.

@Luc: mijn niet studerende huisgenoot heeft er wel een handje van om zijn auto te veranderen in een vuilstortplaats, vooral bij de bijrijders stoel zie je regelmatig geen mat meer liggen door alle blikjes en andere troep.
liggen gemiddeld 15 lege pakjes sigaretten onder me stoel ..
@ Bramzel, dat van die bekerhouder komt me bekend voor ;-) Ik ga misschien nog een stapje verder door zelfs de regelaars voor de ventilatie evenwijdig te houden, maar we wijken af…

Rommel staat toch niet synoniem voor Stoer en mannelijk. Geef mij maar een auto, waar je kan instappen zonder je zorgen te moeten maken of de datum van je tetanusinjectie nog niet verlopen is…
Lol @ tetanusinjectie
Ik heb nog nooit commentaar gehad dat ik mijn auto altijd netjes heb, en schaam mij er ook niet voor. Wel was iemand een keer boos omdat hij niet mocht roken in mijn auto. (En dat vind ik nu weer belachelijk)

Maar, back to subject: Wel leuk dat zelfs de Opel rijders ook inzien dat een Opel tenminste ergens geschikt voor is.

Mogen we nu bij verkeerslichten ons afval dumpen in de Opel die naast je staat :) ?
ik heb geen rotzooi in m’n auto liggen *trots* en dat als 23-jarige student hehe. Nou kan je ook niet zoveel kwijt in een MR2, en hij is te mooi om te gebruiken als verlengstuk van je vuilnisbak.
Voordat iemand bij mij (en overigens ook bij mijn vrouw) achterin de auto stapt, moet ik eerst plaats maken en alle papieren, lege flessen, oude schoenen en weet ik wat nog meer, in de achterbak gooien. Er is nl. geen plaats! Die achterbak wordt dan een keer in de 3/4 maanden geleegd bij de plaatselijke stortplaats.
Hmm, Onze Opel is anders aardig opgeruimd.
“bevatten 330.000 keer meer bacteriën dan de gemiddelde toiletpot.”
Ja, een auto is dan ook wel flink groter dan een toiletpot…

“Die Opelrijders omringen zich tijdens een ritje met gemiddeld 20 miljoen bacteriën. Audi- en Volvo-rijders volgen met respectievelijk 7,7 miljoen en 6,5 miljoen bacteriën.”
Die Opel-rijders zijn in verhouding wel heel vies zeg… What about Citroën? Daar iets van te vinden?

Ook apart uit de Telegraaf:
“Wie een rode auto rijdt, verzamelt bovendien meer vuil dan automobilisten met een andere kleur auto.” ?!
@citrofiel; volgens mij is telegraaf een beetje gek
@ Cliff, Een opel kan er van buiten niet keurig uit zien.

@ Armada, staat hij op de schroothoop? dan is hij netjes opgeruimd.
Oja, Mijn clio ziet er tot dusverre nog wel redelijk schoon uit.
Een rode auto?? Hoe schoon hebben jullie die Civic Type R afgeleverd? :)
ik heb er al een hekel aan als er vliegen op de grille geplakt zitten..

laat staan dat het een rijdende vuilnisbelt is :P
@ Citrofiel : Ja, maar is een WC pot 330.000 keer kleiner dan een auto? ;)
Zozo, Audi rijders op een goede 2e plaats……zie je nou wel, het is een bepaald soort volk die dat soort auto´s rijden……..
@ TomRS6

Nope. Hij doet het na 14 jaar nog steeds als een zonnetje.
Zal het je nog sterker vertellen, als ik het geld zou hebben zou ik lekker een Omega Lotus kopen.
Ik had moeten weten dat dit onderwerp zou komen.. ik ben steigerbouwer en zie het hele land.. in utrecht (petersdreven) stond een donderblauwe 206.. helemaal beschimmelt van binnen.. en dan bedoel ik echt he-le-maal.. je wist niet wat je zag.. alles zat onder dikke lagen schimmel.. ik heb me altijd afgevraagd hoe dat zo is gekomen en wie de eigenaar was.. na 3 maand wassie ineens weg.. als ik daaraan terugdenk geloof ik wel dat een auto heel smerig kan zijn ;)
@ Rick Dos

je kon het niet beter zeggen
De flets gele audi van een leraar technologie van bij ons op school, wat daar allemaal in ligt… De scherven van zijn kapot achterlicht, een heleboel schroevendraaiers, schroeven, bekabeling, boorkoppen etc, plastik zakken om de boel af te dekken en nog vanalles en dan zijn we nog niet bij de koffer aanbeland.
Heb van het weekend in een aannemersbus gezeten die (voor mij persoonlijk) absoluut de kroon spande..
Van hondenharen tot half leeg gevreten bakkies voor, een halve ton puin en bouwafval achterin en brood met groen haar..
Ding (peugeot Boxer) is net een jaar oud maar nu al zover heen dat ie nooit meer netjes te krijgen is..

Volgens mij zijn Franse auto’s en hun eigenaren nog veel smeriger dan Opel rijders :-D
@ armada,

Ik ben hier niet diegene die zegt dat je die auto’s niet mag rijden hoor. 14 jaar oud is toch best netjes.

Zon lotus Omega kan ik enigsinds nog waarderen, een wolf in schaapskleren.
Als ik geld had dan had ik nu een RS4 of RS6 op de stoep staan ook zo iets.

MvG Tom
Timmy Highflyer
In mijn auto ligt nog altijd niets meer dan toen ik hem gekocht heb!
@ TomRS6.

Zo vatte ik het ook niet op, om eventuele misverstanden de wereld uit te helpen.

Persoonlijk vind ik zo’n RS2 ook wel erg begeerlijk trouwens.
@ davy; Laat me even rekenen….
@ davy; Ik heb het overal gecheckt, en ik vrees dat je gelijk hebt… ;) Tenzij je dit toilet neemt:
http://www.thedollshousecompany.co.uk/phdi/p1.nsf/imgpages/0951_ASIDSCF04.jpg/$file/ASIDSCF04.jpg
En een LM002 als auto!

Of zou het zelfs dan nog niet lukken…? 300.000 is wel veel zeg… :| :P

Maar oke, we dwalen af! :D

(Heeft Lotte hier nog wat op te zeggen?)
@ Armada,

Ja die is ook begeerlijk ja :D
@ Citrofiel; Ik heb een rode Audi, dus volgens de Telegraaf zou mijn auto een abslute vuilnisbak moeten zijn :P Hebben ze dat mooi even verkeerd…

Het enige wat rondslingert in mijn auto is een poetsmachine… En daar irriteer ik me dusdanig aan dat die morgen gelijk de garage weer in verdwijnt :P
ik zie nog geen foto’s (zometeen even een foto van mijn vloermat nemen)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).