Exclusieve Pagani-bijeenkomst

Auteur: , 33 Reacties

Goed, het zijn geen 385 Ferrari's bijelkaar, maar voor dertien Zonda's mag je mij ook wel wakker maken, desnoods 03:00 uur 's nachts. Omdat één Zonda al een geluid maakt van 30 Corsa GSI'tjes bijelkaar, ben ik benieuwd hoeveel decibellen dertien AMG V12-motoren tezamen hebben geproduceerd.

Dertien Zonda’s en een verdwaalde Engelse SLR en 599 GTB zijn van 10 juni tot en met 12 juni eens fijn gaan touren. De route begon in Milaan en eindigde in het mondaine Monte Carlo. Hier heeft autobloggert Raymond ze zelfs gespot!. Bewegende beelden zijn er helaas niet maar gelukkig hebben we via Swisscarsightings.com de beschikking over nog meer platen van deze schitterende Italiaanse bolides (via).

En hoe klinkt zo’n Pagani ook alweer?

Pagani-meeting
Pagani-meeting33 reacties

Die 2-tone Zonda is dat de Pagani Zonda F?
madness…. hoe mega….
die slr past nog wel in het rijtje, die ferrari dus neit
Pagani Zonda F klinkt super vind ik!!! de enigste die het verdient (in mijn optiek voordat iederen los gaat..) die het verdient om in één zin met een Carrera GT te worden uitgeproken als het om geluid gaat!!
Oke, zou ik graag bij willen zijn!!
ML Benz: Kun je dat uitleggen, en ook waar het woord “dus” op slaat?
Voor zo’n auto ben ik 24uur per uur berrijkbaar
Wat grappig die gele Zonda S heeft de spiegels op de plaats van de Zonda F. Als er 1 auto is waar ik wild van word is het de Zonda F wel. Jammer dat ik er niet bij was.
ik zou eerder zeggen dat die Ferrari er nog net wel bijhoort, het is tenslotte ook italiaans. Die SLR mogen ze in het vervolg thuislaten.
oh one day…
Of je nou met je Dacia Logan MCV of met je Pagani Zonda een meeting houdt, het is een beetje lood om oud ijzer. Het is allebei sneu namelijk…..
@Lampredi & 666
Ik denk dat hij bedoelt dat Pagani Mercedes motor gebruikt.
Naast de Pagani’s vallen de 599GTB en de SLR in het niets ;)
@Ippon de rode is een Zonda F, de rest niet (zie de lampen en velgen).
Ik vind de F trouwens veel mooier dan de S, het is een dezelfde auto maar toch heel anders, de spoiler, de lampen (voor en achter) alles is gewoon mooier en het interieur is trouwens fantastisch.
sorry dat ik twee keer achter elkaar een comment plaats maar ik was vergeten te zeggen dat ik het alleen over de foto’s had die op autoblog te zien zijn, ik keek even en ik zie nu al nog een zilverkleurige F op swisscarsightings.
Eindelijk weer eens een echte mannenauto!
Wat klinkt dat machtige AMG blok ook weer heerlijk!
Geweldige wagen!
die rode zonda f is echt prachtig
Het zijn zeer mooie grote foto’s tussen die je als wallpaper kan gebruiken
Aston Martin Rapide
Hoe klinkt een Aston volgens jullie? Ik kan zelf niet horen, wel voelen…
Ziet er allemaal leuk en spannend uit . Maar heb ’n filmpje gezien waar deze car , met z’n 12 glorievolle cylinders , het moest opnemen tegen ’n Jaguar van 12 jaar oud , het type jag. weet ik niet meer . deze Jag. heeft nog niet eens het halve vermogen of cylinderinhoud als die Zonda . Maar deze Jaguar gaf die Zonda wel het nakijken op de 400 meter ! geef mij maar ’n Jaguar !
Sorry jongens, maar vinden jullie deze nu echt mooi?
Als jullie het hebben over exclusiviteit enzo, ok, kan, daar ken ik niks van, maar mooi kan je dit toch niet noemen. Heb je al eens gezien wat een korte snuit die heeft, en dan dat bolletje van een dak.
Nee, dankje, hier zou ik niet mee over straat durven.
@Robin: over smaak valt niet te twisten ;) Ik vind hem wèl heel stoer. Die 599 GTB lijkt net een simpele onopvallende middenklasser zo ;)
beetje off-topic: gaat er morgen nog iemand naar de Oldtimerdag in Vianen? Van 9 tot ongeveer 12 uur komen er zo’n 300 klassiekers naar het centrum van Vianen en de toegang is gratis.
oh ja een linkje is vast wel handig: http://www.oldtimerdagvianen.nl/
Deze auto is veel mooier dan een Enzo heeft even veel cilinders en heeft AMG Power . Meer moet je toch niet hebben.
@ dos: je bent oud aan het worden jonge! ;)
Die donkerrode/zwarte Zonda F is van Horacio Pagani himself!
Weer eens wat anders dan een GTI/GSI meeting :p
@pipo

Ja, blijkbaar. ;)
Heerlijk, zo’n Pagani zit erg relaxt moet ik zeggen. Ik heb jammergenoeg niet met meneer Pagani kunnen spreken, hij was net zelf even aan het rondspeuren op beurs (Geneva).
kumpen-longin hebben een pagani zonda 2 jaar geleden nog in de belcar willen laten rijden, of in de FIA GT, met met hun testen bleken ze veel te rap te gaan, en wat een geluid dat het was omg freaky dat het niet normaal is! deze blijft voor mij the ultimate dreamcar. ik vind een veyron er niks tegen, qua uitstraling. nie beginne over prestaties;)..
Die Sjoerd van petrolhead zou hem gaan rijden maar hij startte niet…
@ Ger
Dat zal hoogstwaarschijnlijk de XJ220 of de XJR-15 geweest zijn. Deze zijn beiden, met name de laatste, een stuk schaarser dan de Zonda en hebben een prijskaartje waardoor je toch liever de Zonda zou nemen denk ik ;)
@ Evo
“Omdat één Zonda al een geluid maakt van 30 Corsa GSI’tjes bijelkaar,”

Je doet ongetwijfeld je best een leuke vergelijking te maken, maar je weet natuurlijk zelf dat dit slaat als een tang op een verreken he?! ;)

30 Corsa’s GSI vs een Pagani…
Nouja, nu ik het zeg… misschien een leuke test?! Smelt 30 GSI’s samen tot 1 GEE ES IE, en neem het op tegen een Zonda! :)

@ Rick dos
‘het is allebei sneu namelijk’.

Doe je nooit mee aan dingen in verenigingsverband oid? Het is toch leuk iets gemeenschappelijks te hebben? Zeker als je een Zonda hebt. Je moet toch iets met je vrije tijd? ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).