Nieuwe Rolls Royce showroom in St Petersburg, Rusland

Auteur: , 18 Reacties

Ook St Petersburg heeft sinds vandaag een Rolls-Royce showroom. CEO Ian Robertson mocht de vestiging officieel openen. Het is de tweede showroom in Rusland (in Moskou is ook een dealer) en volgens Robertson geeft dit aan dat de Russische markt steeds belangrijker wordt.

De opening werd gekenmerkt door een kanonschot vanuit de Petropavlovskaya vesting; een traditie om de belangrijkste gebeurtenissen die in de stad plaatsvinden te signaleren. Ian Robertson zei, “Rusland is een zeer belangrijke markt voor Rolls-Royce in continentaal Europa en wij voorzien een verdere groei.”

De toevoeging van de nieuwe showroom brengt het totale aantal dealers in continentaal Europa op 19.18 reacties

leuk voor de rusische maffia
Alfa Lima Foxtrot Alfa
Rolls Royski….
Alfa Lima Foxtrot Alfa
Bij nader inzien….
Ga ik toch voor de LADA..
Wel net weer een beetje te veel cliché om hier die stomme Bond trailer neer te ploerten!
So hopen dat ze meer gaan verkopen ze waren wel flink gestegen met verkopen vorig jaar en het jaar ervoor hoeveel weet ,k zo niet
ik dacht dat rolls royce geen moeite had zn autotjes kwijt te raken.. waarom zouden ze dan nog meer autodealers openen?

kan zo het artikel waar ik dat las niet meer vinden..

btw: wat heeft dat filmpje er nou mee te maken? dat er erg veel liefde voor auto’s in rusland is? of is het een suggestie dat de mafia (Nederlandse spelling )er om ”gevraagd” heeft
@Mazzic: klopt, was te makkelijk ;)
Zijn er wel rijke russen, of alleen de “Maffia?”
@ Alfa Lima Foxtrot Alfa – Rolls Royski is Pools. Het is Rolls Royskiev. (Such a noob).

Heerlijk dat filmpje. Beetje gejat van Austin Powers, niet? Of is het een tribute?
Of zo´n auto mooi is daar ben ik nog niet over uit. Maar als je zo dat plaatje bekijkt dan heeft het wel een heftige road-presence. Gaaf hoor.

En over de dealership. Alleen maar logisch. Genoeg potentiele klanten en Rusland is nou eenmaal te groot voor één dealership.
@DRU: inderdaad een rip van Austin Powers, smeerlappen!
Der Deutscher
Wel mooi geschreven: “ze VOORZIEN een verdere groei”. Betekent dit dat meer mensen meer voor olie/brandstof/energie moeten gaan betalen. Immers, wie rijdt daar in een RR? Met name de directie van corrupte (dat hoef ik niet te schrijven eigenlijk) energiebedrijven, oliemaatschappijen, wapenfabrieken. Voorts directies van “poedersuiker-industrien”, afpersers en nog meer volk dat je nodig hebt om een arm volk armer te maken…. Way to go RR!! “All you need is expanding, la la la, expanding is all you need la la la la”.
Ver gezocht, die James Bond-film!

Sja, ze doen maar hé daar in Rusland, ik lig er niet wakker van.
@ rick
ken je Abramovich die van chelsea? hij komt uit Rusland hij kan er niet een maar honderden RR’s kopen ;)
@Der Deutscher
Tja, het communisme is al een tijdje voorbij in Rusland. En ze beginnen nu door te krijgen hoe het kapitalisme werk. Neemt net weg dat ik ook niet op een hoge Gazprom rekening zit te wachten met daarom heel subtiel onderdaan het briefpapier “from Russia with love”.
ik zou nu nooit een rolls kopen iets voor de maffie daar maar niet voor mij.. een rolls heeft een grill van een bbq zo dat moest er even uit
Precies, en de tegenstelling armrijk wordt alleen maar groter.
Zo trots zou RR niet hoeven zijn op dit ‘resultaat’.
Maar ja, daar is het een commercieel bedrijf voor he… :(
oh, bij ‘arm’ en ‘rijk’ had ik nog een paar pijltjes tussengevoegd, die zijn weggevallen. Maar goed, de boodschap zal duidelijk zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).