Nieuwe Mazda6 komt eind dit jaar

Auteur: , 11 Reacties

Vandaag is bekend geworden dat de nieuwe Mazda6 zal debuteren op de 2007 Frankfurt autoshow (september), waarna in November reeds wordt gestart met de verkoop. De nieuwe 6 zal gebaseerd zijn op het 2008 Ford Mondeo / S-Max D-segment platform, qua styling zal de auto waarschijnlijk vergelijkbare trekjes hebben als recente modellen zoals de CX-7 en MX-5.

Er wordt nog niet gesproken over een Mazda 6 MPS, hoogst waarschijnlijk moeten we daar nog wat langer op wachten.11 reacties

Ik vond de huidige 6 al mooi, ben benieuwd naar de nieuwe.
En trouwens, als ik op ”carscoop” klik, dan kom ik bij jullie inlogportaal
edit: gefixt, thanks!
kijk er naar uit
“qua styling zal de auto waarschijnlijk vergelijkbare trekjes hebben als recente modellen zoals de CX-7 en MX-5.”

I´m trying hard guys! I really am! Oh god! Now I am seeing crosseyed!

……..maar het lukt me niet om er een voorstelling bij te maken…..
Hij komt er een beetje uit te zien als de RX-8, heb ik uit betrouwbare Mazda-importeur bronnen gehoord.
@rick dos

niet proberen, gewoon goed naar de auto’s kijken veel slapen en hopen dat je erover droomt dan gaat het gewoon wat makkelijker.
Ik kan niet wachten op een eventuele strerkere mps versie
Geen foto’s van zwart beplakte nieuwe zesjes??? Niemand? Maanden voor de onthulling worden we bestookt met afgeplakte BMW’s, Mondeo’s, etc en deze 6 zou zomaar uit het niets op een beurs staan? Of heb ik iets gemist?
Geweeeeldig wordt deze 6 als het richting de rx en mx versies gaat… wowie… wat gaat er onder de kap komen… komt er ook weer een nieuwe versie MPS? Die 3MPS moeten ze ook stylisch aanpakken en er 4drive van maken, minimaal met een dubbele uitlaat en luchthapper op dak… :P

kan niet wachten en denk dat ik m’n huidige 6 ga inruilen voor een nieuwe gehehe
ik wil graag op de hoogte blujven van de nieuwe mazda 6 die uit komt
ik heb de oude mazda 6 maar ik zou nooit meer de nieuwe nemen ik ga voor de dodge

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).