Kebabrider: knallen met je 106 GTI

Auteur: , 61 Reacties

Ziehier een Turk die waarschijnlijk een heleboel 'Getaway in'-filmpjes heeft gezien (Getaway in Stockholm, Athens, ook Getaway in Istanbul hadden we al eens. Op 2 wielen doet de Zweedse Ghostrider het ook aardig) en dacht: "dat kan ik ook!". Met de komst van breedband-internet en wat technologische ontwikkelingen kan tegenwoordig elke aap met een internet-verbinding, een goedkope camera en een auto de wereld van zijn kunsten laten meegenieten.

Welke stad dit is weet ik niet, misschien dat een van onze Turkse lezers dat uit kan vogelen, maar het verkeer is druk en de capriolen zijn zo mogelijk nog zotter dan de bekende RS4 en M5 rond Moskou, of de Tsjech met zijn 330d en een rijstijl die toch een stuk beheerster en calculerend overkwam.

Met dank aan Mpower voor de tip!61 reacties

Jah ik herken die stad wel. Is volgens mij rotterdam ofnie?
Wanne gek !
wat een loser :L
Hahahha @ Tellsell :D
koppel heeft hij wel
Wat een losers….. dit gaat niet lang goed. Die taxi chaufeur had em bijna te grazen….
LOL @ Tellsell
Er staat in het begin volgens mij E5, en die ligt bij Istanbul dacht ik. Maar jezus wat een dwaas… hij heeft echt een paar keer geluk dat ie met mazzel langs een voorligger kon want voor remmen was het al te laat geweest. (zoals bij die witte Astra na 2 minuutjes)
Je wacht op een chrash en dan dwars over beeld;

G A M E O V E R
(EKO G)(TR)(FORD ST)
Da is in Bodrum ‘k bn dr ook geweest
-edit: ik ook! all-inclusive natuurlijk, jeweettog…toch is niet iedereen het met je eens-
wat een geluk dat ie met zijn koekedoos ni veel plaats nodig heeft. anders had ie al lang ergens op geplakt als ie een beetje een normale auto had.
laat maar doen zo’n helde houde het ni lang uit
@ Tellsell, nu je het zegt, inderdaad! Lol
Heren,

dit is de E5, de ring Istanbul. Rondje ring duurt een paar uur. Wat ik ook nog hoorde toen ze de tunnel in reden: Met 180 de tunnel in :)
KEBAB CONNECTION!!!!!
vage actie…
Ze hebben best lef om zo te rijden in zon onveilig hok op wielen.
En bij die mercedes s heeft hij ook geluk dat hij goed kan in schatten en een rappe motor heeft anders was het ne leuke sandwish.
Tevéél risico’s wat hij doet.
lol van die ambulance :)
niet normaal. gewoon NIET normaal. het enige leuke aan dit filmpje is op 5:50 van het einde dat de taxichauffeur hem ff op zn nummer zet.
@telsel,,,
klopt helemaal:P
1xaston, 1xmurci
ring rond istanbul
niet echt heel speciaal.. zo rijden de taxi chaffeurs in Alanya ook… haha alleen dan in die gare partners enzo
Die kerel is wel kk leip maar hei doet het goed.
en dit zien wij elk jaar in turkije, als je in turkije de verkeer in gaat dan zit je helemaal fout want het is de grootste benden rond om de grote steden
hahaha bij die ambulance zegt die dat als zij die patient zouden vervoeren dat die dood zou gaan aan een hartaanval :P

maar kijkend naar de kentekens is het istanbul (heel veel auto’s met kenteken 34)
GrijzeWolf_0090
Het is de snelweg omstreeks Aksaray.
Uhm mensen, we hebben toch wel door, dat als je voor dit soort idioterie iemand een platform geeft, dat de volgende gek alweer klaarstaat om het nòg wat heftiger te doen…….
Kleine edit, kebabridder is met twee d’s.
Staan de rouwadvertenties al in de krant?
Dit is sowieso in Istanbul. Als we deze jongens (lees:terroristen) mogen geloven halen ze snelheden van 180-190km/h.

Dit is zo hot in Turkije, ze hebben er zelfs een benaming voor; Makas (letterlijke vertaling: Schaar). Naast dragracen kent Turkije ook deze vorm van racen; ”Makas Racen”. Er wordt dan gezocht naar een druk stukje weg en degene die te ver achterblijft, heeft verloren.

Wat mij opvalt is dat deze jongens niet eens in de gaten hebben hoe gevaarlijk ze bezig zijn. De taxichauffeur die deze jongen ‘bemakasd’ krijgt wel meteen negatief commentaar op zijn (turks kent het woord chauffeuse niet) rijgedrag.

Grappig detail is dat de 106 gti in Turkije bekend staat als ‘snelweg rat’.
die vid met die m5 en RS4 is veel extremer die turk halt iedereen met een klein snelheids verschill
Tja… Voor Nederlanders is dit natuurlijk ongehoord, omdat hier in Nederland over het algemeen netjes gereden wordt. Maar mocht je ooit de kans krijgen om in Libie een kijkje te nemen, let daar maar eens op het verkeer in Tripoli. Daar rijden meerdere van dit soort gekken tegelijk rond.
Wat ik wel grappig vond, en ook ontzettend link, is “vrachtwagen tikken”. Rijden ze achter een vrachtwagen en tikken ze langzaam met hun bumper tegen een vrachtwagen aan.
Tussen twee auto’s door, bij 2.02…. wow, dat was echt close…
Lijkt een beetje een rage te worden?
gelukkig nemen ze deze koekendoos ipv een echte auto. Zo zijn ze er bijna 100% zeker aan als ze ergens op knallen.

prestaties 106 gti zijn ook niet om over naar huis te schrijven.
Prestaties: Topsnelheid 205 km/h, acceleratie 0-100 km/u 9,2 s, 80-120 km/u in 4/5 8,3/10,6 s
Kijk daarom rijden sommige dus in een SUV om nog veilige thuis te komen zolang zulke malloten er rond rijden.
Dit gaat echt nergens over :? die gast kijkt niet vooruit, laat de auto continue still(dood)vallen, houdt de camera niet stil. Het blijven allemaal idioten… die op zo’n manier door het verkeer rijden met die snelheid maar deze kan ook echt niet goed rijden! Die tsjech en die russen beheersen de kunst van het racen tenminste nog.
@Mpower

“Wat mij opvalt is dat deze jongens niet eens in de gaten hebben hoe gevaarlijk ze bezig zijn. De taxichauffeur die deze jongen ‘bemakasd’ krijgt wel meteen negatief commentaar op zijn (turks kent het woord chauffeuse niet) rijgedrag.”

Chauffeur / Chauffeuse = Şöför, sürücü

En Rijgedrag = Sürüş tarzı
@ Frank Rijk

ik wilde daarmee benadrukken dat turkije geen vrouwelijke taxi chauffeurs kent.

lees mijn zin eens zo: De taxichauffeur die deze jongen ‘bemakasd’ krijgt wel meteen negatief commentaar op ZIJN rijgedrag. Hieruit kan je concluderen dat het een man is achter het stuur van de taxi.

Vrouwelijke verkeersdeelnemers zijn uit den boze in Turkije.
Autobandventieldopje
Wallah!!! wat een een mafketel!…ik dacht dat ik gekke dingen had gedaan in het verkeer, maar deze gast doet niets anders..ben erg benieuwd hoe de zijkant van die Peug eruit ziet..zal wel helemaal aan gort zijn…het camerabeeld vertekend volgens mij wel iets, maar dan nog denk ik de hele tijd…dit gaat mis…en nog drukt ie er ‘m tussendoor..spiegels zal ie vast ook niet meer hebben..hij kan wel rijden,maar wat een gek…de volgende stap is echt CArmageddon..je kan wachten totdat je een Youtube filmpje ziet waarin het beeld inderdaad opeens zwart wordt met wat glasspinters en bloedspetters en vervolgens GAMEOVER…idiotie ten koste van anderen.
Die coureur mag dan lef hebben , maar z’n mattie die aan het filmen is op de DODEMANSPLAATS is pas echt een lefgozer om een beetje giegelend naast zo rijdende dwaas plaats te nemen… ik heb zelf ook heel wat vrienden/innen bange uurtjes bezorgd in mijn auto’s en dat had uiteraard tot gevolg dat niemand meer mee durfde en ben er ook echt NIET trots op , want het is meer dan triest en kinderachtig..dus daar zijn we dan ook uiteraard mee gestopt…ik maakte er echter GEEN sport van om anderen in gevaar te brengen, maar het gebeurde meer omdat ik me liet opfokken door andermans getreuzel en slecht rijgedrag (niet dat dat van mij zo fijn was/is overigens) maar mijn sport was en is zsm door het verkeer rijden ZONDER anderen te hinderen…alleen wilde dat laatste niet altijd helemaal lukken..ik laat overigens mensen altijd voor/tussen/oversteken als de situatie zich daarvoor leent. Ben er nu stukken beter in geworden door me niet meer op te laten fokken en niet meer tegen het verkeer in over de stoep en in de lengte van zebrapaden vluchtheuvels tussen voetgangers door zigzaggen alsof je aan het skaten bent…of zoals deze gast met honderdzoveel zigzaggen op de snelweg in een file..heb ik ook wel gedaan en moet toch even kwijt dat ik eens een giga file tussen Amsterdam en Utrecht in no-time heb bedwongen ZONDER letwel ZONDER anderen echt te snijden..kwestie van op tijd de juiste rijstrook kiezen….het begon met het feit dat ik net op tijd een kop staartbotsing ontweek bij Maarssen en gedwongen werd helemaal naar rechts uit te wijken. Het bizarre was dat elke keer dat ik op tijd van rijstrook verwisselde, deze met zo’n 70- 100 km bleef doorkachelen terwijl de andere 2 rijstroken volledig stilstonden…was ver voor Youtube…was een erg mooi filmpje geweest en dat zonder anderen te hinderen…maar ach 9 v.d 10 keer als je zoveel wisselt kom je vroeg of laat een keer in de knel..die ene keer had ik zwaar geluk…gaf wel een mega kick..overigens kan je met zo’n klein rammelbakje heel wat meer Fratsen uithalen zonder schade dan met een echte flinke auto, want dan kom je absoluut af en toe klem te zitten…maar ook met bruut snelle/brede/dikke auto’s heb ik me door de meest bizarre situaties in het verkeer weten te manoevreren. Parijs was echt een ervaring en New York overigens ook ..daar rijden ze HARD…echt met 100plus door de stad heen..zijn allemaal miniautobanen..rijden we daar op Broadway.stuitert er opeens zo’n giga vrachtwagenwiel (v.e Mack ofzo) in de rondte in het donker vlak voor ons neus terwijl je met een dikke massa auto’s met honderd of zo op af rijd.. Gelukkig kon in dit geval mijn bestuurder net op tijd ontwijken. Zo!.. heb weer genoeg verkeersouwehoer verhalen verteld…zelftherapie zullen we maar zeggen… ik zou zeggen “rij doorzichtig”…. ;)
Autobandventieldopje
Jaaaaa.. toch nog kleine aanvulling..inderdaad van Rome tot Ankara en van Bombay tot Tripoli er zullen bizar veel plekken zijn waar maf gereden wordt door beroeps alswel door private personen..
Ik heb een jaartje of twee geleden toen Youtube net een beetje begon een filmpje gezien alla ghostrider en dat was met een motor door de ochtendspits van Tokyo..WErkelijk ONBESCHRIJVELIJK hoe ontzettend hard die gast door de allersmalste situaties heen blaast geen 300 plus zoals Ghostrider maar gewoon zo ontzettend smal…tusssen vrachtauto’s door duurt iets van 15-20 min..kan ‘m alleen niet meer terugvinden..erg jammer..als je het bovenstaande filmpje heb afgekeken volgt aan het einde een aantal soortgelijke filmpjes..1 er van lijkt erop maar is ‘m niet..komt niet in de buurt helaas..die film zou je echt in het Omniversum moeten zien..wordt je helemaal gek…en ik hou wel v.e beetje snelheid hoor!
@autoventieldopje

In welke auto’s deed je dit dan?
Die turken zijn wel lachen, zo’n filmpjes blijf ik toch graag zien, mag zeker een rage worden nochtans ik de camera opstelling van onze Tsjech beter vond.

ja autoventieldopje, ik kan dat filmpje dat jij bedoelt niet echt vinden, kan je geen directe link geven en kan je ons eens wat meer info geven over jou auto’s en leeftijd en dergelijke
@ de gast in passagiersstoel: respect voor het niet volschijten van je broek….

serieus… daar ga je toch niet naast zitten?! Maar toch om deze filmpjes vanuit je bureaustoel te zien…. super…. laat maar komen!
@ Frank Rijk

surucu kan zowel man als vrouw zijn
Deze “coureur” is alvast hersendood. De rest zal wel snel volgen als het Allah zijn wil is.
En toch was mn broodje kebab koud en waren ze de knoflooksauce vergeten dus nog een keer op en neer. Zo te zien moeten we de wegen niet verbreden maar versmallen iedereen rijd maar wat…past makkelijk op 2 banen.
@ Ejay
je moet het lezen als kebabraider niet als kebabridder.
Ik weet wel hoe het gaat aflopen met Kebab-racer… Niet best!
Daar weten de gasten van het volgende filmpje alles van. http://www.youtube.com/watch?v=qTFcKLm-6mg
hmm, gaat ook iedere keer ma net goed jah…. vind ie van de bmw en die audi (de auto ook):P toch beter, ma link blijft het wel……
DIT IS OP PRECIEZ DE ZELFDE WEG MET EEN SUBARU IMPREZE IK MAG ZEGGEN DAT DIT HEFTIGER IS……

http://www.youtube.com/watch?v=oBZtnjCfTI0
@R2rule: je CAPS blijft hangen, en die video staat gelinkt in het artikel:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/02/22/getaway_in_istanbul

even opletten aub…
Autobandventieldopje
@Toby en Jan…uuh moet wel een beetje aan mijn anonimiteit denken , maar goed…toenn ik 10 jaar terug net mijn rijbewijs had had ik een leaseautootje v.d zaak een 1.4tje..waarmee ik dwars door alles heen reed..en ook met 160 door blik op de weg komende van de A28 utr-amersf paralel a.d A1 ..camera-auto politie reed op A1 en ik ernaast invoegende op bewuste A1 knooppunt Hoevelaken..ik werd schuin van achteren gefilmd en zij konden vanwege vangrails mijn kenteken niet te pakken krijgen.verder was het veels te druk voor hun om me bij te kunnen houden..ik zigzagde in die tijd nogal.. Ik heb in die gekke tijd echt bizarre dingen meegemaakt zoals een achtervolging met een vrachtwagen in het centrum van utreg omdat ik verkeerd opgesteld stond voor linksafslaand verkeerslicht , maar rechtsdoor moest richting amsterdam (weg was mij niet bekend) dus licht op groen en naast mij staat een vrachtauto vooraan voor rechtdoor..ik hup gas geven en rechtdoor rijden en dacht dat ik verder geen kwaad deed..maar vrachtwagen moest met groot licht duidelijk maken dat ik iets verkeerd deed..en ging vervolgens bovenop me rijden met grootlicht …echt te bijdehand.dus ik geef een beetje gas bij en ga vervolgens echt bovenop mijn rem staan tot bijna stilstand (jaja kamikaze actie) ik kijk in mijn binnenspiegel en hoor en zie de vrachtwagen (met oplegger) met piepende banden scharen..ofwel zijn hele oplegger kwam dwars te staan…nou wat er vervolgens gebeurde was echt te gestoord….nooit gedacht dat vrachtwagens zo ontzettend snel konden zijn..ik rij volgas weg..kijk in mijn binnenspiegel komt die vrachtauto met een noodgang achter me aan..hij kon me gewoon bijhouden..niet dat een 1puntviertje echt snel is maar toch..op een gegeven moment reden we met zo’n 100- 120 door de stad heen (was volgens mij nog voor de toeren/snelheidsbegrensers op vrachttautos’zaten maar dan nog begreep ik er geen snars van dat dat ding zo hard reed , oplegger was zeker leeg maar dan nog… en het werd echt gekkenwerk leek wel amerikaanse film sávondslaat dat wel..paar stoplichten net oranje volgende licht stond op rood ..zag er uit als een gevaarlijke kruising..dus ik rem af ..vrachtwagen over de busbaan mij rechtsinhalen gooit ‘m ervoor..komt er een briesende Rottedamse typetje havenarbeider 25jaar met goeden kettingen en tattoos schreeuwen..kom uit ju wagu kankuliju en zo..ik draai me raam open en roep sorry ..sorry maar ik ik wilde daarstraks alleen maar rechtdoor en jij gaat groot licht geven en daarop ben ik op mijn rem gaan staan..gast vloeken en tieren..en zei dat als het nogmaals zou gebeuren hij me van alles en nog wat zou aan doen..hij had wel punt maar goed ..hij zelf ook zo gek als een deur..gefrustreerd enzo..verder goed afgelopen zonder ongelukken..bovendien is het lastig uitstapen als er iemand aan je portier staat …moet wel wat ruimte hebben om aanvallende beweginge kunnen ontwijken toch?..dus beleefd excuus aangeboden… Nog een avontuur lezen?….rij ik sávonds laat uurtje of 11 i.d winter op a1 op donkere gedeelte bij Apeldoorn in de buurt..redelijk lege weg..rij 150-160 zie ik in de verte een auto op de linkerrijstrook rijden..ik nader deze snel.blijkt het een Duitser in een Xm te zijn die met 90-100 op de linkerrijstrook rijd.. ik laat m’n gas los zodat hij rustig naar rechterhelft kan gaan …gebeurd niks..ik nader auto dichter en dichter en als ik 50 meter achter ‘m rij geef ik kort lichtsignaaltje .gebeurd nog niks ..inmiddels is de afstand 10m ofzo..wat denk je dat er gebeurd..gaat die KK hond bovenop zijn rem staan…mmm waar heb ik dat eerder meegemaakt..ik zo van wat moet jij bijgoochem..dus ik rem niet maar bots expres vol op z’n achterkant zo z’n achterlicht aan gort…auto van hem helemaal heen en weer slingeren met 60-70 ..ik dacht dat het mafketels waren die me van de weg wilden rijden en me beroven of zo..gebeurde in die tijd nogal eens op de A1 in die omstreken.dus ik doe mijn licht uit en haal’m rechts in ( had ik natuurlijk met mijn stomme kop meteen moeten doen, met licht aan dan weliswaar , maargewoon rechts inhalen en door blijven rijden..was dit nooit gebeurd)..dus ik volgas doorrijden zonder verlichting..andere auto blijft langzaam rijdenop A1 ..en ik op eerst volgende afslag eraf licht snel aan om bocht te kunnen zien ..was pikkedonker.en doorrijden op donkere B-weg in de bossen ..ik was redelijk geschrokken en had aanrijding veroorzaakt en doorgereden..maar wist niet wat voor mongool die ander was dus had geen zin om daar te stoppen in pikkedonker..volgas met 130 op 80 km weggetje zie ik opeens in binnenspiegel die XM van de snelweg af komen scheuren snel achter me aan op zo’n 500-700 m achter me ..ik doorrijden maar nader een hele lange flauwe bocht en op onze weghelft reden een drietal auto’s achterelkaar gewoon netjes 80 met redelijke afstand van elkaar.ik rij alvast op de linkerhelft om alles in te halen met 130-140 1e auto ingehaald..2e auto..maar ik zie die XM heel snel naderen van achteren ook op de linkerhelft…de 3e is nog iets voor mij als ik in de bocht licht zie van een tegenligger..ik moest remmen want ik haalde die 3e auto niet meer..dus invoegen tot achter deze voorligger …tegelijkertijd dat ik naar de rechterbaan ging kwam de XM met 200km of iets in die richting precies tussen de aankomende tegenligger en de voor mij rijdende auto doorschieten op een smalle 2 baans weg..niet te filmen te bizar..zo hard..vervolgens…gaan alle auto’s stilstaan , dus tegen ligger remt af tot stilstand..de auto voor mij en de 2 autos’achter mij inclusief ikzelf..behalve de XM want die schoot door en remde 500m verder af tot stilstand…staat iedeeen dus stil ..wat ik had moeten doen was uisttappen en en deze mensen als getuigen vragen wat voor gek dit wel niet was… nee ik dacht fuk it ..gewoon volgas erop af weer ..dus gas geven en ik richting XM rijden..toen ik deze op 100 meter naderde reed hij opeens snel weg en ging rechtdoor op rotonde waar ik rechtsaf ging..hij is niet meer achter me aan gekomen terwijl het een hele lange weg was..paar dagen later kreeg ik telefoontje of ik me op politiebureau wilde melden..had die mof aangifte gedaan ..blijkbaar mijn kenteken genoteerd..heb vervolgens mijn verhaal gedaan op bureau…weet niet meer of ik een schikking heb gehad..zal wel..was wederom een domme actie had verder geen schade aan auto en godzijdank geen enstig ongeluk tot gevolg want er hadden heel wat doden kunnen vallen…
Zo heb ik nog wel een tiental bizarre voorvallen veroorzaakt/meegemaakt die stuk voor stuk niet te filmen zijn en dacht echt bij mezelf..nu moet het afgelopen zijn wat ik breng andere wegggebruikers in gevaar die niets er mee te maken hebben..maar op de een of andere manier kom ik altijd randdebielen tegen die belachelijk rijden..dat ik er of ik het nou wil of niet mee in confrontatie kom…dus maar zo min mogelijk autorijden voor mij en als ik het doe gewoon alles öntwijken”geen confrontaties aangaan…dan maar gewoon rechts inhalen..ik heb mijn lesje geleerd.ik blijf echt niet meer achter iemand aan rijden en wachten tot diegene het eens tijd vindt om naar rechts te gaan..
JA JA nogmaals ik was fout en ben nog steeds wel eens fout in het verkeer maar heb mijn leven gebeterd en zal proberen geen ruzies/confrontaties aan te gaan en gewoon door rijden..

Goed dan nu wat leuker testen..althans tegenwoordig rij ik wat snellere auto’s..heel verstandig.ja ja moet je vooral aan zo’n halve gareweg piraat als mij toevertrouwen..en zoals ik wel eens in andere redelijk lange verhalen heb geschreven over hoge snelheden in de avondspits..dat deed ik in bijvoorbeeld golf v6 4motion..rijd als een tierelier.., Beamer M3 model e43 da’s volgens mij de 343 pk versie als ik het goed heb (275 op de teller op de A2 bij Breukelen op Woe middag 17:00u in de avondspits..hoe ik het voor el kaar heb gekregen wet ik ook niet, maar de M3 is zo snel dat je voor je het weet op topsnelheid zit..heel gaaf om bij Maarssen in te voegen en dan links over je schouder een Golfje met 140 te zien rijden en vervolgens met 4 vlammen uit de uitlaten invoegen en dooraccelereren en dat Golfje helemaal zoek te rijden erg leuk en verslavend geluid , verder heel veel Porsches van de oude carrera 2 tot de nieuwste 997 C4S en turbos’Cayennes , Lotus Esprit tiurbo , Mercedes CLS AMG , S600 biturbo, en nog heel wat andere auto’s niet allemaal racemonsters maar wel leuk spul. Maar er missen nog wel een paar in het rijtje.te binnen met de Veyron… had gehoopt binenkort met Carrrera GT aan de gang te gaan maar dat zal toch niet op korte termijn gebeuren..wel met Lambo hopelijk en wil ook erg graag eens met Aston MArtins en Ferrari los gaan..dat laatse doe ik dus niet echt , omdat ik niet al die auto’s zelf bezit hou ik me redelijk in…alleen als het van mijzef is gooi ik de remmen echt los..Tja nu willen ongetwijfeld sommige mensen weten wat ik heb en wat ik doe..daar laat ik me niet verder over uit..anders weet meteen de halvewereld wie ik ben..niet beroemd wel berucht…heb nog geen 100mil. en sta ook niet in Quote 500 , maar da’s maar goed ook…
Ok allerlaatse bizarre feitje wat ik een paar jaar geleden in Amsterdam centrum heb meegemaakt..dat ik op een avond binnen een half uur tijd op 3 verschillende kruispunten auto’s vlak voor me heb langszien rijden die door rood reden terwijl ik zelf door groen licht reed..dus echt paar meter voor me langs rijden..2 keer achter elkaar op kruispunt Nassuakade/Jan v. Galenstraat en vervolgens even verderop Nassuakade/Kinkerstraat en 15min later in Zuid op kruising Churchillaan..dacht echt bijmezelf..wil er eentje me dood hebben daarboven ofzo..echt zo ontzettend bizar..

Goed genoeg avonturen gedeelt..en nou kap ik ermee voor de komende tijd..therapie is afgelopen..er zijn genoeg maffe filmpjes te zien en da’s veel leuker …volgens mij staan er echt duizenden heftige crashes op Youtube..,maar of je daar nou echt vrolijk van wordt..wel leerzaam..hoe het niet moet..

Ciao…dit is vooralsnog mijn laatste lange bijdrage..voortaan paar regeltjes minder asteblief..
jammer dat ze nog leven!
jammer dat ze nog leven!
Wat een mafkees

[quote]Beamer M3 model e43 da’s volgens mij de 343 pk versie als ik het goed heb (275 op de teller op de A2 bij Breukelen op Woe middag 17:00u in de avondspits..hoe ik het voor el kaar heb gekregen wet ik ook niet, maar de M3 is zo snel dat je voor je het weet op topsnelheid zit..heel gaaf om bij Maarssen in te voegen en dan links over je schouder een Golfje met 140 te zien rijden en vervolgens met 4 vlammen uit de uitlaten invoegen en dooraccelereren en dat Golfje helemaal zoek te rijden erg leuk en verslavend geluid , verder heel veel Porsches van de oude carrera 2 tot de nieuwste 997 C4S en turbos’Cayennes , Lotus Esprit tiurbo , Mercedes CLS AMG , S600 biturbo, en nog heel wat andere auto’s niet allemaal racemonsters maar wel leuk spul. Maar er missen nog wel een paar in het rijtje.te binnen met de Veyron… had gehoopt binenkort met Carrrera GT aan de gang te gaan maar dat zal toch niet op korte termijn gebeuren..wel met Lambo hopelijk en wil ook erg graag eens met Aston MArtins en Ferrari los gaan..[/quote]

Wat ben jij trouwens een stoer ventje Autobandventieldopje wou er een heel verhaal over geen schrijven ik zeg alleen maar A2 ring Eindhoven 336km/h op gps nou mag jij je zielige verhaal weer afmaken amateur. Als je zo`n lang verhaal moet schrijven over je geweldige blik op de weg gebeuren dan poeier ik hem zo maar even de prullenbak in.
Mr. Adrenaline
Kijk hier krijgen we nou allemaal een latje van, niet dan!!!!!!!.
En voor de gene die dit niet krijgen, “verkeerde” site zou ik zegen.
Ga dan maar gouw een filmpje tarten maken kijken.

Voorstel; met ze alle naar Turkije dit is Adventure op het hoogste niveau.
Beter dan dat gekke Bungy Jump tekorten adrenaline stoot
Autobandventieldopje
@ex-SAABlover…goh pikkie ..baas boven baasje spelen..geef gewoon wat avontuurtjes weer..dat jij met je omgebouwde astra (ex-saab) 300+ op je gay GPS tellertje hebt gereden is nog VEEEEEEEEEEEEEEEEL stoerder dan wat ik heb meegemaakt…nee jij bent HET binkie.coolo…336km/p laat maar zien dan pooier!…of ben je een gefrustreerd Golf rijdertje en droom je ondertussen dat je in een 550pk Golf van HPA rondrijd..of ben je een echte bink met een Mc F1; Bugatti, Koenigsegg of andere echte Exoot..zal wel niet want dan zal jou niet zo in en in triest reageren op mijn stukje. Dat je het niet eens bent met mijn rijstijl of ellenlange verhaal is prima..lees je het gewoon niet…hou je persoonlijk gerichte commetaar voor je .
wat een idioot dat ze hem niet van de weg hebben gehaald zou er graag niet naast zitten bah vooral bij die snelweg tussen alle autos door
Met de kreukelzone van een schoenendoos vraag ik me af hoe hij het er vanaf brengt bij een kopstaart botsing…….
het is istanbul geziet het aan de nummerplaten!!
Laat die woestijn mensen maar lekker daar, moet er niet aan denken dat ze bij ons zo over de snelweg zouden rijden…
er staat E5 Gecit Alayi.. Dus gewoon de E5 weg, de weg tussen Istanbul en Ankara.. ik gok dat het Istanbul is, want die groene bussen heb je niet in Ankara

op deze snelweg in Ankara wordt heeeeel veel geracet. En de mensen die dit kunnen (tussen auto’s door rijden wordt ”makas’ genoemd wat zoveel betekend als schaar) worden gezien als de echte topcoureurs.

turkse autotuning ontwikkeld zeeeeeeeeeeeer snel!
Dat filmpje is niet van een Subaru hoor, weet niet hoe je er op komt?
Ten eerste is het een ongeblazen hok en ten tweede zuigt het big time!
Niet vooruit te hokken…
Autobandventieldopje wat ben jij een trieste poser lol.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).