Hyundai i30 Sport by MS-Design

Auteur: , 31 Reacties

Tunert MS-Design heeft de brave Hyundai i30 beet gepakt en ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat niet verkeerd is! De dikke 17" velgen en stoere uitlaatpijpen zorgen ervoor dat de auto met een naam die lijkt op een mobiele telefoon eindelijk een beetje charisma uitstaalt. Je hoeft nog niet gelijk naar de dealer te rennen want het duurt nog even voordat de i30 in het wild te bewonderen is. Tot die tijd zullen we het dus met onderstaande foto's moeten doen.

Hyundai i30 Sport

Hyundai i30 Sport31 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Aston Martin Rapide
Het is zeker niet slecht gedaan. Alleen sommige onderdelen stralen “goedkoop” uit. Verder prima gedaan door MS!
Is dit alleen optische tuning?
Als er nou ook nog een echt goed setje veren en dempers en een paar flinke stabilisatorstangen onder hebben zitten. Dan nog een paar extra “braces” tussen de veerpoten zetten, voor een nog iets strakker onderstel… En misschien rijdt ie dan wel net zo sportief als ie er uit ziet.. Ik kan stapels auto’s opnoemen die er na een behandeling van een tuner stukker erger uitzien.
stukken ipv stukker
Wel sjiek, zeker de uitlaten zijn wel geslaagd. Al hadden ze vanachter op de bumper alles in één keer in het koetswerkkleur gespote, dan was die gwn af.
wat is dat stomme stuk plastic in de frontgril onder het logo, echt geen porum!
“Je hoeft nog niet gelijk naar de dealer te rennen want het duurt nog even voordat de i30 in het wild te bewonderen is”

Euh, ik zag er vanmiddag nog een staan bij de Hyundai dealer (vraag me niet wat ik daar deed; ik reed er alleen maar langs…)
Of bedoel je i30 in deze versie?
wat zijn de prestaties van het snelste model ?
Wel netjes, maar de achterkant blijf ik lelijk vinden. Doet me een beetje denken aan een BMW 1-Serie.
@ Chief_S5:
ja, zou dit niet gebaseerd zijn op de Einser?
Prachtig, maar de gril kon beter.
@ Ewout en Chief_S5
Ik heb dat ook: inspiratie bij 1-serie opgedaan, maar ik moet dan wel helaas voor sommigen constateren dat ik de i30 (lijkt overigens ook verdacht veel op 130) beter van proporties vind. Standaard al, en met deze body-kit is-ie nog beter.
Hyundai timmert aardig aan de weg zo ….
Deze versie ziet er goed uit!
Hmm, ik vind dit ding van voren een beetje op een Skoda lijken, de zeikant een beetje op een Seat Leon en BMW 1 serie en de achterkant ook aardig BMW 1 serie al moet ik wel toegeven dat de achterlichten behoorlijk mislukt zijn.
maarre, robbie, bedoel je nou de i30 als burgerauto (…) (die ik dus al had zien staan bij de dealer) of juist deze versie waar dan op gewacht zou moeten worden voor ‘ie in het wild te bewonderen zou zijn…
ziet er echt niet slecht uit dit, al zullen er genoeg mensen zeggen dat ’t lelijk is omdat het een koreaan is en geen duitser bijvoorbeeld.
Ze maken trouwens ook kwalitatief goede producten (nee ik werk niet bij of heb geen hyundai, me moeder had er ooit 1 later ingeruild voor een Volvo maar goed) Altijd ook goed geholpen bij de garage. Ik denk dat hyundai nog erg groot gaat worden in nederland, als dat het al niet is.
[quote]
“de auto met een naam die lijkt op een mobiele telefoon”

Een GSM? Serieus? Ik moest eerder aan Infiniti I30 denken. ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Infiniti_I
Ben niet zo’n fan van het merk zelf, maar ik vind het netjes gedaan door MS.
ik heb vrijdag em al bij de dealer in utrecht zien staan, hoezo “het duurt nog ff”
Ik zou zelfs durven stellen dat de achterkant op een BMW 1 lijkt, maar dan beter geslaagd!
Dat ding blijft toch zo lelijk zeg. Doe mij dan maar zijn tweelingbroertje, de C’eed. Ziet er beter uit én is goedkoper.
O ja, en de C’eed heeft nog 4 jaar langer garantie ook! (oke, waarvan ‘slechts’ 2 jaar voor alles, maar dan nog!)
Al geef je een aap een gouden ring…….
Ach jullie moeten niet zo zeuren,ga er een bestellen is mooie auto, de i catcher 1.6 crdi staat in utrecht bij de dealer .Mooie zwarte auto volledig leer,17 inch velgen alles er op en er aan voor 28.000 euro.probeer daar maar is een vergelijkbare auto van te vinden .De golf valt al af is veel te duur de bmw 1serie ook te duur .Ga is kijken voor wat je koopt voor rond de 30.000 en dan kijk je in de auto wat je heb .Dan heb je bij deze hyundai werkelijk alles
In het rood vind ik ‘m fantastisch:

http://www.plaatjesupload.nl/img18/1189692082-170.jpg
SSS (Suzuki Swift Sport)
Mijn huidige auto is een i30 and I like ;)
Nettoprijs is hij goedkoper en beter afgewerkt dan een C’eed !!
Tevens worden er betere kwaliteit van materialen gebe
SSS (Suzuki Swift Sport)
*gebruikt
Laat me niet lachen,
had je de goeie bril wel op?
En de Cee’d plus Cee’d SW was er eerder. ;)
Ik vind de i 30 helemaal super ,in vergelijking tot andere merken heb je aan de i 30 een volle auto die absoluut van goede kwaliteit is.Prijs en opties en de prestaties zijn toch wel de belangrijke punten tegenwoordig.Ik heb er 1 week mee gereden in een i 30 en ik kreeg een 16 i benziene mee en ik kan je vertellen dat ik met een volle tank met gemak bijna 700 km heb gereden. Ik heb 2 jaar geleden een golf 5 tdi trendline gekocht de prijs was best pittig bij de dealer ex demo met 15000 km en byzonder kaal.nu word het toch echt geen duitser meer als ik zie wat ik bijv moet betalen voor een vrij volle i30 dan lijk ik wel gek om dat niet te doen.Als je binnekort aan en nieuwe toe bent dan is het geen slecht idee om eens een kijkje te nemen bij de hyundai dealer voor een i 30 ,ik ben dik teveree over hyundai.ps ik werk bij peugeot die wil helemaal niet lol
heb net de i 30 sport nieuw gekocht voor € 20.000,- met navi. sportvelgen enz.enz dus voor het geld heel wat auto ik vind het sport pakket wat op de auto geleverd word zekers de moeite waard en dat het ene lijkt op het merk van een ander zal me biet zijn de auto’s lijken tegenswoordig toch allemaal op elkaar.
waar koop je tegenswoordig nog voor dit geld een nieuwe auto met 5 jaar garantie eender waar in europa je stil komt te staan.
ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.
Sinds 1jaar en 10maanden rij ik met een i30 2.0crdi
Ik heb die direct afgestelt om meer vermogen te bekomen
Zo heb ik een vermogen winst van 36pk gekregen bovenop
de 136 die hij reeds had.
Daarna heb ik nog een stuk van het MS-design pakket geïnstleert voor een wat sprotievere look.
ik ben daar vre content van.
die esp traction controle heeft bij mij niets anders dan diensten bewezen.
De auto z’n topsnelheid bedraagt 217km/u(als ik mijn gps kan geloven).
ik raad mensen toch aan die zo een upgrade instaleren om er rustig mee om te gaan. Het blijft een hyundai, het is dus geen subaru!
ik heb wel een andere cd/dvd/gps geinstaleert die heb ik in een ARC winkel laten instaleren, een kostprijsje van ongv 1500euro maar vree content van!
Hij heeft een goeie grip
Ge kunt er op t’gemak door Duitsland mee reizen
genoeg plaats en e grote koffer.
aub…
;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).