UPDATE: Porsche Cayenne TechArt Magnum 620pk

Auteur: , 32 Reacties

We kennen allemaal de TechArt Magnum, een Cayenne met 600 pk en 865 Nm koppel. De Magnum SUV beleefde een debuut op de IAA in 2005 en voor de IAA van dit jaar staat er een update klaar. Als basis heeft Techart de nieuwe Cayenne genomen, dit maakt het mogelijk om er wat extra vermogen uit te halen. De Magnum engine performance kits gaan tot 620 pk.

Het valt me overigens op dat er in Nederland nog redelijk wat Magnums rondrijden. Ik heb ze meerdere malen gespot (anderen ook zo te zien) en ik moet toegeven dat het niet slecht oogt. De bodykit maakt de Cayenne een stuk dikker zonder dat het echt ordinair wordt, daarnaast krijg je natuurlijk een flinke powerboost en diverse interieur upgrades.

The completely new exterior embodies the Magnum character and continues to set the pattern of excellence in superior design, workmanship and quality. The exclusive interior line „de Sede of Switzerland“ as well as all other TECHART interior refinement options are available for all new Cayenne models.

To ensure optimum deceleration, a new high-performance brake system has been developed which is equipped with 6-piston brake calipers with 405/38mm brake disks at the front axle and 4-piston calipers with 365/28mm disks at the rear axle.

Met dank aan “911” voor de tip!32 reacties

Nice hebbe hebbe hebbe :O gruwelijk mooi
niet mijn smaak maar wel beter dan het origineel
Geweldig mooi
blijft een gruwelijk lelijk ding wat mij betreft
“Het valt me overigens op dat er in Nederland nog redelijk wat Magnums rondrijden. Ik heb ze meerdere malen gespot (anderen ook zo te zien)”

Maar 1 in Nederland daarvan :lol:

En verder is het natuurlijk een bruut apparaat maar te lelijk voor worden.
@Danger: serieus? dus ik zie steeds dezelfde? ;)
Lap, mijn eten ligt eruit.
aso bak
Zijn ckers wel brute wagens .. ik heb er ook wel 3 gezien hier in NL .. en niet allemaal dezelfde :)
Niet geheel mijn ding, maar wel een Ruige bak
Zeg mensen, auf wiederbloggen, ik ga naar La Douce France! :)
Ik vond de oude TechArt Magnum wel mooi, maar dit…Is Prachtig! :o Bruuuuut!
ik vind dit persoonlijk een van de mooiste suv’s die er in ned te krijgen zijn
neem bv de X5 de Q7 ga zo maar door ik vind de standaard nieuwe Cayenne al mooi en met deze bodykit en de motor wat gekieteld vind ik hem helemaal VET
oooeehhhh… kan het allemaal nog lelijker?? niet dus.:(
@citrofiel … begrijp niet dat je helemaal naar franrijk om te douchen .. maar veel plezier daar….
Maartenunplugged
Hij blijft toch wel enorm dik. Niet bepaald elegant, eerder enorm lomp… Maar DIK!!! :D
@ autoblogger

Weet jij trouwens hoe dat is afgelopen met die motoren die bij TechArt waren terecht gekomen?
@Pannekoek: nee, niets meer van vernomen…
Doe mij maar een orginele of nog beter een X5
@ lincoln; Zeker nooit in Frankrijk geweest? Het water is daar zóóó lekker… ;) Maar nu ben ik écht weg! Tenzij ik morgenochtend niets te doen heb… :? :P
@Maartenunplugged

Exactly my thoughts!
Scuderia__Ferrari
Het heeft wel iets vind ik, maar het is toch niet echt men stijl.
Ik vind persoonlijk de spiegels lelijk maar de velgen maken het dan weer goed!
LELIJK LELIJK LELIJK LELIJK!!!!!!EN GRUWELIJK FOUT!!!
wil je wel een auto vernoemt naar een ijsje?
@alfarobbert;: 200% met je eens!
Ik heb er vanmorgen nog een gespot, foto’s volgen op Autojunk.

Ik ben nu ook geen grote suv-fan, maar deze is eeeecht lekker. Op foto kan je dat al vermoeden, maar als je hem in het echt ziet is hij helemaal lekker. Echt een bruut ding, heeft zijn naam voor geen letter gestolen.
Net zo fout als z’n naamgever: Magnum P.I. (alias De Snor). Persoonlijk vind ik Cayenne Bwurk toepasselijker voor deze uiterst subtiele boodschappenwagen ;-)
Jezus wat een beest!
de vorige magnum met 600 pk haalde 294 km/u en de magnum van nu met 620 pk hoeveel zou die gaan halen????????????????????????????
Trekkerchauffeur
tsjonge jonge

dit is toch geen auto??
als dit monster 1 baggerpoeltje tegenkomt is hij niks meer!!
Heeft ie helemaal niks aan dat vermogen.
koop een landrover voor 1/10 van de prijs en 1/6 van het vermogen
en je wint dik van deze lompe en fout gebouwde auto.
Het klopt gewoon niet.
wil je nou een terrein auto of een racewagen?
Volgens mij is dit geen van beide
Stoer ! :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).