Dodge Nitro viral

Auteur: , 24 Reacties

Controversiele reclames werken altijd goed. Probleem is natuurlijk dat dit door het mainstream publiek niet zo snel gepikt zal worden. Gelukkig voor de reclamemakers die het een tandje grover willen zijn er altijd de virals nog. De meest bekende is denk ik wel de beruchte Polo-viral. Daarnaast doet dierenleed het altijd goed, kijk maar naar de SportKa-viral. In dezelfde categorie probeert Dodge nu zijn slag te slaan.

Dodge probeert zijn ‘stoere’ Nitro aan de man te brengen met een campagne vol bliksemschichten en adrenaline. Onderstaand filmpje steekt hier wel met kop en schouders bovenuit. Marianne Thieme, doe er wat aan!

Voor meer diervriendelijk Dodge-tijdverdrijf kan je hier terecht.

Met dank aan Paul voor de tip!24 reacties

Beetje flauw… Mist wat mij betreft de verrassing zoals bij de SportKa.
lelijke auto = lelijke reklame?
Lachen, maar wat ik nooit meer zal vergeten is dat vanuit de top van Chrysler is gezegd dat de Nitro en Sebring vergeleken met hun concurrenten beneden peil zijn. Dan kan je nog zulke leuke advertising er tegen aan gooien. De modellen zijn bij voorbaat al gedoemd te mislukken.
was op de autorai dit jaar, stond ie ook en alles wat los kon zitten aan die auto zat ook echt los (deur rubbers bijvoorbeeld)
Waardeloze reclame.

Hé, past bij de waardeloze auto!
Die Sport Ka commercial blijft heersen. Omdat we toen nog met een Ka Sport reden, en mijn vriendin kattenliefhebber in hart en nieren is, was dat natuurlijk extra geestig voor ons :-)
doe eens iets origineel bedenken,
dieren dood maken is 1 keer leuk en origineel in een reclame, maar zo’n flauwe copie.. jammer.
Stefan Schuilenburg
Erg smakeloos.. in tegenstelling tot de duif & de SportKa.
Hmm.., waarom altijd dieren nemen? Ik zou het tenminste nog ietsje leuker vinden als een man er tegenaan ging zitten pissen… :( .
Amai, nu ga ik direkt een gaan kopen! NOT!!
Het is in ieder geval wel een reklame waarmee ze aandacht trekken voor een auto die het anders nooit zal krijgen.
Gruwelijke reclame…
Geweldig! Die klote hond gaat maar tegen zijn baasje lopen pissen, krijgt ie ook een opdonder!!

Stoere bak trouwens!
egt een zielige reclame en zielig voor die hond
Geweldige auto !!!!
Eindelijk eens een SUV met een eigen smoel.

Als de centjes heb dan komt die er gelijk !!!
Marie Thieme komt u maar door.

Ik vind Dodge echt geweldig, maar een beetje goedkoop en laag door een dier te mishandelen. Kan je die dodge niet beter een BMW laten plat rijden ;)
De grap is er nu wel vanaf. k’snap trouwens niet al die commotie rond dit soort reclame’s, ze denken toch niet echt dat ze die dieren wat aandoen toch? :S……….

Ik ben zelf trouwens een enorme dierenvriend dus ik heb alle recht van spreken
lelijke auto….. voorspelbare reclame
Super bak! Luvin’ it!
weet je wat het is zulke reclames slaan gewoon nergens op.. heel veel mensen zullen zo een reclame niet leuk vinden dus krijgen al gelijk haat tegen dodge..
Totaal niet origineel. Dodge probeert zo stoer over te komen dat het zielig overkomt. Begin bijna te denken dat kerels die dit soort auto’s rijden hun gebrek aan testoseron moeten compenseren.

Overigens al eens eerder een viral gezien in dezelfde stijl. Daar wilde ook een hond tegen een Nissan X-Trail(?) gaan plassen, waarbij die wagen zelf het wiel ophoog tilde om het beestje onder te spuiten.
Dodge HQ is niet blij met de commercial…

Chrysler Group was dismayed to discover today that an advertisement created by an ad agency supporting our Netherlands Market Performance Center goes far beyond the bounds of what the company considers appropriate. The advertisement for the new Dodge Nitro, recently introduced into the market, which includes fictional yet inappropriate treatment of an animal, is in extremely bad taste…

…Although European commercials — especially “viral” ads like this one — are often edgier, this one went over the edge. Chrysler Group is investigating the origins of this commercial.
We have requested the viral ad be pulled from YouTube.com.
Marco de Maas
Jammer, ik vind hem wel leuk, en tja de auto is wel vol in beeld. Doel bereikt dus..
daar vind ik hem niet mooi maar in het echt en dan in het zwart best een mooie bak en die stoelen zitten ook zooooo lekker echt fijn om in te zitten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).