Eindelijk opvolger van de oer-Hummer?

Auteur: , 19 Reacties

Waar wij, burgers, alweer de derde, meer geciviliseerde variant van de Hummer kennen, doet het Amerikaanse leger het nog steeds met asobak numero uno: de HMMWV, beter bekend als Humvee. Maar ook het leger wil met de tijd mee, tijd voor een vervanger dus.

Heel veel valt er nog niet over te vertellen. Hij ziet er gelukkig nog redelijk lomp uit, alhoewel dat redelijk Japans aandoende front best kan betekenen dat het een wat frivoler model wordt. En blijkbaar gaat ook het leger mee in de milieu-hype, die accu’s achterin zijn vast niet voor de voeding van het 27mc bakkie. HMMWV hybride? Of hebben we weer te maken met een doe-het-zelver?

Meer spyshots op worldcarfans19 reacties

En ik vond de hummer al lelijk…
Hier is het natuurlijk niet om de schoonheid te doen, maar de functionaliteit. En ik denk dat met dit stukje american muscle niet te sollen valt op het slagveld!
als er een tank aan komt is die hummer ook geen zak meer waard :P
Ze moeten in Amerika ook gewoon aan de Gelandewagen. De oorspronkelijke dan he. Anders de Land Rover Defender, dat blijft ook een goed ding.
@ Armada:

Nee hoor, laat dat maar zo. Een Humvee is beter in het terrein.
Misschien is de H2 wel iets voor ze ze willen toch met de tijd mee gaan je kan hem verlengen zodat er extra mensen mee kunen zit een glazen dak in (2 zelfs) kan je een geschuts koepel van maken maar j ekan hem ook bepantseren!
Het is zeker geen doe-het-zelf, met een pickup van de leverancier van de Humvee (AM General) ernaast.
Ik vind dat als je een H1 rijdt je net zo goed een heel groot affiche van een opgestoken middelvinger op je normale auto kan zetten – ongeveer hetzelfde effect. Helemaal mijn ding!
is dit wel serieus, zijn er ni gewoon wat creative militaren bezig geweest met knutselen aan een humvee
Als dit de opvolger van de Humvee gaat worden, dan gaan de Amerikanen nog veel vaker olielanden binnenvallen, want met de aerodynamica van een baksteen zal het verbruik niet je van het zijn.
Geweldig de titel van dit onderwerp: “Eindelijk opvolger van de oer-Hummer?” Hoezo eindelijk…? Hoe lang heeft de voorganger van de Hummer de Jeep dienst gedaan en in hoe veel meer landen? En dan nu al praten over eindelijk een vervanger voor de Hummer? Ik zou eerder zeggen Nu al! Kan je na gaan hoe slecht de Hummer eigenlijk is vergeleken met zijn voorganger- Te groot, te veel benzine verbruikend, te kwetsbaar, te lawaaierig… Maar voor de rest echt een geweldig voertuig! Ja- Echt leuk om in te rijden zolang het geen oorlog is!:-)
wat dacht je van de onze krachtpatser: [url]http://www.boekje-pienter.nl/images/fennek.jpg{/url]
Dutch Hummer Racing
Het is waar… Er rijden hybride proto’s rond van de hmmwv. 4 Motoren in elk wiel, geen aandrijf assen meer maar wel een motor, veel accu’s en een kleine (2,0 liter) diesel die een generator aandrijft. Eigenlijk gewoon de techniek zoals hij ook al in menig stadsbus wordt gebruikt met draaistroom motoren per wiel in plaats van assen en een diesel die een generator aandrijft.
oer-hummer ? nee bedoelen ze niet oerlelijke hummer ?
jij zegt : als er een tank aan komt is die hummer ook geen zak meer waard.
hij kan tegen een tank op.. dat ding kan over een landmijn heen rijden zonder dat de auto total loss is… kijk wat vaker discovery voordat je wat zegt..:P humvee`s zijn lijpe bakken..
@Maik

In welke droom leef jij? Dat een hummer over een landmijn heen kan rijden zonder total loss (hij kan daarna trouwens niet verder meer rijden) te zijn wil nog niet zeggen dat hij tegen een tank als een M1A2 Abrams op kan. Hij kan tegen een paar kogeltjes, maar niet tegen het 120mm M256 smoothbore kanon met de met uranium vereikte M8300 HEAT-MP-T en de M829 APFSDS-T munitie.
MMMM Hummer dat is gewoon dom amerikaans werk met hoog verbruik in de tank, belangrijk om olie prijzen hoog te houden, landen te onderdrukken en hun schulden te laten groeien!!
als je een paard koopt ben je nog sneller als die bak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).