MTV stopt met Pimp My Ride

Auteur: , 22 Reacties

Waren er überhaupt nog mensen die op MTV naar Pimp My Ride keken? Nadat de heren van West Coast Customs niet langer aan het programma wilden meewerken, is het nooit meer zo vermakelijk geweest. WCC beeindigde de samenwerking omdat ze creaties moeten bouwen waar ze niet achter stonden. MTV heeft vervolgens Galpin Auto Sports in de arm genomen, maar stop nu toch definitief met het programma.

De show die drie jaar geleden voor het eerst op MTV te zien was, wordt nog altijd gepresenteerd door rapper Xzibit en begint zondag in de Verenigde Staten aan het laatste seizoen. Het einde van Pimp My Ride betekent niet dat er geen autoprogramma’s meer te zien zijn op MTV. “Trick It Out” is een soortgelijk programma. (via: nu.nl)22 reacties

Ex- vr6 rijder
Ik vind het wel jammer, de lach van Xzibit werkt aanstekelijk
he, hij is terug!
Waarschijnlijk werd PmR een beetje te duur, ze wisten op het laatst ook niet meer van gekkigheid wat ze er in moesten zetten, tot racemotoren aan toe.
In het nieuwe programma zit per auto een limiet van $15000.
FlorisFerrari/Suzuki
Jammer.. ik keek er eerst nog naar, toen ze nog bij WCC waren… later niet meer. Het werd saai. :(
Daar snap ik echt nix van !

WCC beeindigde de samenwerking omdat ze creaties moeten bouwen waar ze niet achter stonden.

Als je een serieuze tunert ben dan wil je toch heel graag een juicebar of een pingpong tafel achter in een Kever bouwen !? ;-)
“Trick It Out” is al eens op de Nederlandse MTV geweest hoor…. Ik vond die vissenkommen enzo altijd al zo achterlijk dus het maakt mij i.i.g. niets uit.
Fiat Coupe 20v turbo
Trick it out beleeft trouwens niet zijn premiere op de Nederlandse tv, z’n half jaar tot een jaar geleden was dit programma al te zien op MTV.

Best een leuke show, een soort kopie van biker build off van Discovery, alleen dan met auto’s.
Per aflevering strijden 2 garages om de titel beste tunert, de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Het is vooral leuk omdat beide teams dezelfde auto krijgen, en ze hebben slechts beperkte tijd om de auto af te maken.
DeAutogids.nl
heb ik al lang gezien trick it out…
ergens maar beter. WCC is tenminste écht, dat GAS is maar niks puur en enkelt omdat het gewoon nep is.
@9ff gt9/Fiat Coupe 20v turbo/Autogids: Ik heb het bericht aangepast.
In the US hebben ze op CMT (jaja, Country Music televison) een leuker programma, ‘Trick My Truck’. Daar maakten ze pas echt leuke dingen…

http://www.cmt.com/shows/dyn/Trick_My_Truck/series.jhtml

Niet zo zinloos als een jacuzzi in je busje…

Ook interessant op CMT, The Ultimate Coyote Ugly Search…
Ik heb Pimp My Ride Europe gezien en dat was al bagger! Gelukkig heb ik alleen nog maar de afleveringen van West Coast Customs gezien, want dan heb ik er tenminste nog goede herinneringen aan:D

Trouwens, De grote beurt is ook te triest voor woorden. Ik heb een gepimpte auto gezien, die zo slecht was afgewerkt dat de tranen in m’n ogen sprongen:S
Je weet bij voorbaat dat er 6 lcd schermen in een auto worden gehangen en dat de auto’s met vlammetjes-stickers en chromen velgen worden aangekleed.

Boeit op een gegeven moment niet echt meer….
tja af en toe is het een beetje cliche, maar soms wel leuk, als er een chevy met 24″ spinners de deur uit gaat. leuke auto’s, maar op een gegeven moment heb je alles wel gezien.
WCC was altijd vet , die velgen enzo was echt super hoe ze het deden , maarja na een eindje begin je wel te verstaan wrm ze stoppen wie steekt nou een pingpong tafel in zijn auto , of een jacuzzi in zijn pick up hallooooo niemand toch ?
Al die misbaksels die ze maakten met die plastink diamantjes die een daglater na een zacht buitje al VÓÓR de auto liggen inplaats van erop!
De afleveringen van de laatste paar dagen kende ik allemaal nog niet, en er zat wel wat leuks tussen.

Feit is dat het WCC-team veruit leuker is dan het GAS-team. Die nichterige Shop Manager maakt het er niet beter op, laat staan Mad Mike. :(


[ Ik ken de namen, ik moet me schamen. ]
Sssssstttt. Niet verder vertellen hoor jongens en meisjes, maar dacht ik toch heel stiekem dat de show allang was afgelopen!

En is deze show pas 3 jaar oud? Het leek veel ouder te zijn…….
@ rick dos. dat dacht ik nou ook.
echt jammer hoor, ik zag dat programma echt graag, juist ware ze soms iets te overdreven vond ik … en nu nog trouwens;p
Spijtig vond het wel leuk om te zien…vroeg me trouwens al lang af wrm het ineens niet meer met WCC was, terwijl wel vele van de mekaniekers nog dezelfde waren, zijn die dan mee overgestapt naar GAS ofzo?
was net klaar met mn auto ineen te rammen, ben dus net te laat
jammer, ik wou best wel een waterval in mn auto…
valentijn audi FAN
jammer dat ze gaan stoppen met mimp my ride

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).