Preview: Seat Leon Cupra Widebody JE Design 300+ pk

Auteur: , 26 Reacties

We hebben persoonlijk mogen ervaren hoe een Seat Leon met 274 pk op de voorwielen voelt. Dat is niet verkeerd, maar alles kan altijd beter kan en dat weet tuner JE Design ook. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een vernieuwde Leon Widebody.

We zagen al eerder een Leon Widebody van JE Design en ook specifiek de Leon FR werd al eerder onderhanden genomen. Ditmaal zal het vermogen de 300 pk grens overschrijden. De auto wordt op 24 augustus op het Seat Event 2007 onthuld. Verdere details ontbreken nog, maar de foto’s hebben we alvast. Ziet er op zich bruut uit, hoewel ik het niet helemaal eens ben met de vormgeving van de onderkant van de voorpartij, maar of JE Design zich aan mijn commentaar zal storen…, ik ben bang van niet. (via: wcf)

Seat Leon Widebody JE Design

Seat Leon Widebody JE Design

Seat Leon Widebody JE Design

Seat Leon Widebody JE Design26 reacties

Heeft ie een F1-auto opgeslokt? :s
Die voorbumper is op zijn minst raar te noemen
waarom sat seat logo uit de voorkant weggehaald? dat maakt m leeg
@Cedric, inderdaad nogal vreemd.. (en dat is zachtjes uitgedrukt want ik zal mijn persoonlijke smaak maar voor me houden….)
Die voorbumper heb ik wel eens wat vaker gezien bij JE designs. of ik kan in de toekomst kijken ofzoeits, maar dat lijkt me niet echt realistisch.
Wat ik een raar iets vindt, is dat tuners een auto lager maken en dikkere bumpers. ik zou persoonlijk de bumperlengte + hoogte hetzelfde houden maar het profiel veranderen, dus de vorm. en dan de auto verlagen.
ik denk wel dat er maar weinig mensen zijn die deze auto zullen laten tunen door JE designs:p
Ten eerste vind ik de bumperset erg lelijk en wat hem nog lelijker maakt is dat het overduidelijk is dat het er allemaal aangeplakt is.

Het zijn allemaal kleine bumpertjes die op / over de originele bumper geplaatst zijn.

Wanstaltig, dat vind ik het. Dit zoals eigenlijk alles wat bij JE vandaan komt.
Pffff die REMMEN! Wat een LACHERTJE! moet hij daarmee remmen?!
wat een HONDS-LELIJKE voorbumper!
overigens, het lijkt erop dat dat bumpertje zelfs een
zachte aanraking met een verkeersdrempel niet zal overleven…
PFFFF…. snapt JE niet dat ze de Lelijkste bodykits hebben…. Doe er iets aan of laat iemand anders het doen…
@Willem, dat zijn neem ik aan de achterremmen. Voorremmen van de Leon Cupra blijken standaard al erg goed te zijn. Stuk groter dan die van de Golf GTI en de Leon FR.
Wellicht dat ze met die voorbumper terug willen verwijzen naar het vorige model cupra waarbij de grillvorm terug kwam in de voorbumper, maar dan horizontaal gespiegeld. Benieuwd ook trouwens hoe de boel op de weg gebracht wordt.
ZwerverRoodbaardNL
Euuhh joa, de voorbumper is nou niet echt mijn smaak. Hij lijkt leeg en is een slechte kruising met de neus van een F1 wagen. Als ze hem gewoon strak doortrokken zonder dat gekke F1 patroontje en wat dikkere spijlen moet het er wel strak uitizen :)
achterkant VET, voorkant lijkt net een OTTER!!
STUKKEN beter dan de Q7 in ieder geval !! :-)
Pffff, meer dan 300 pk op uitsluitend de voorwielen….. NEUH.
@JJ, eerst rijden dan oordelen.
Kijk naar het vooraanzicht. Onder de kentekeplaat, ratjetoe van witte lijnen. Denk dat weg en we hebben de eerste getunede auto die ik mooi vind. Chapeau.
hmm die voorkant lijkt inderdaad of f1 wagen

die achterkant en vlegen mogen er wezen .. en de kleur natuurlijk

en dat logootje mag er inderdaad wel weer terug in .. nix aan dat zwarte stuk zo leeg
BAGGER lelijk om te zien!!! hoe verkracht je een auto…

qua rij eigenschappen ben ik natuurlijk we nieuwsgierig maar voor het uiterlijk zou ik absoluut niet vallen
volgens mij is deze auto al eerder getoond op autoblog.nl.. maar ik vind het een hele lelijke bumperkit die er op zit… liever een normale met 300PK+ en volgens mij zijn me remme van me fiets nog groter!
lijkt Dark Vader wel…
die voorkant ziet er niet uit, netalsof de voorspoiler eraf is gevallen..
Ik vind het niet mooi, het is veel te druk vind ik. Met dat weggehaalde logo lijkt het net een Lancia.
Ik blijf erbij! Deze auto lijkt op Zoef de haas! Net onder het JE design bordje heb je z´n voortanden, lampen zijn de ogen en de grill is z´n neus.

En geef mij nu maar eens ongelijk!
Het zal in ieder geval de vraag naar kotszakken opkrikken
beetje rare voorbumper. voor de rest dikke bak.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).