Twins Investments en Spyker?

Auteur: , 21 Reacties

Nog meer goed nieuws voor Spyker. Na de koppositie die het team gisteren even had, is er tevens een nieuwe sponsor binnegehaald. Het gaat om "Twins Investments", een redelijk onbekend vastgoedbedrijf dat via deze weg op zoek is naar extra naamsbekendheid.

De logo’s van het bedrijf zullen zichtbaar worden op de kleding van het team en op de raceauto’s. Michiel Mol laat in immer positieve bewoordingen weten dat er wederom een sterk groeiend merk toegevoegd is aan de lijst met sponsors: “Twins Investments has great plans for expansion and I am delighted that we can offer them the opportunity to take awareness to a much wider audience through the partnership with Spyker.

Heeft iemand meer info over dit bedrijf? Vriendjes van?21 reacties

Ik las vanochtend ergens iets over David Hart Vastgoed en Christijan Albers.
@RobTwo: Wat was daarmee?

Hier nog een persberichtje van TI: http://www.vastgoedjournaal.nl/nieuws/20051025vrom.php?id=306
“Twins Investments has great plans for expansion and I am delighted that we can offer them the opportunity to take awareness to a much wider audience through the partnership with Spyker.”

Echt jongens, dat ongelofelijk opgeblazen stick-up-your-ass taalgebruik. Om te kotsen gewoon. Nee, niet dat van jou autoblogger, dat van die zelfbenoemde hoge heren van Spijker, en wat dat betreft van alle hoge pietjes. Zeg dan gewoon: we zijn blij met deze nieuwe sponsor en met zijn geld. Want dat is wat je eigenlijk vindt.
Site van het bedrijf: http://www.twinsinvestments.com/NL/home.html.
Er staat wel een link naar de site van C.Albers. Wat ik zo begrijp is dat dit een van de sponsors van C.A. is of was.
Verder nog weinig info te vinden.
Stond in de Metro vanochtend:
“…. Het ontslag van Albers bij Spyker is echter n og niet helemaal zeker. De coureur had een schriftelijke toezegging om het seizoen af te maken, zeker nu vastgoedmagnaat David Hart naar verluidt het resterende deel van het sponsorgeld voor zijn rekening wil nemen. (ANP/Metro)”
En weer een vastgoedboer die in de F1 gaat. Gaat het echt zo slecht met Spyker dat ze met dit soort dubieuze jongens in zee moeten gaan?
@Pomoek: ja
@Pomoek: geld is geld. Of dat van een duur kleding merk komt of van een ‘dubieuze vastgoedboer’. Formule 1 draait alleen om geld …

Zo dubieus is deze firma niet. Zijn toch aardig wat projecten van deze firma. Zijn eerder in zee gegaan als offciele sponsor van C.A.

Zou dit betekenen dat CA alsnog het seizoen af zou kunnen maken? Winkelhock heeft het ook niet echt waar kunnen maken. Hij reed welliswaar dankzij een tactisch juiste beslissing heel even aan kop, maar verder was het net als anders achteraan meehobbelen.
@Pomoek

Wat is er dubieus aan de vastgoedsector? Het is een sterke markt en er wordt(veelal) op een eerlijke manier geld verdient.

Ik denk dat Christian wel weer terug komt.
Als Twin Investements eerst sponsor van CA was dan kwam hun geld bij Spyker terecht, en doordat ze nu overstappen van CA naar Spyker komt hun geld ook bij Spyker terecht, dus waarschijnlijk zal Spyker hieruit niet zo heel veel extra inkomsten krijgen, het is gewoon hetzelfde geld in een ander jasje…
Albers is weer in gesprek met Spyker, en er bestaat een (weliswaar kleine) kans dat hij weer terug in de auto komt als hij zijn sponsorgeld alsnog rond weet te krijgen.

Sportief gezien heeft Spyker nu ook door dat een debutant midden in het seizoen niet goed is voor de prestaties. Winkelhock was in de trainingen meer dan een seconde trager dan Sutil, terwijl Albers nog regelmatig vóór Sutil terecht kwam.

Die ene ronde op kop rijden van Winkelhock doet er ook niks toe, dat was een zeer goede call van het team (lees Gascoyne) en had net zo goed Sutil of elke andere coureur die in een Spyker mag rijden kunnen zijn.
Ze zouden nogal dom moeten zijn om die idioot van een Albers te laten terugkomen, die kerel had gewoon nooit mogen starten in de F1.
DeAutogids.nl
@PieterA: Hij is toch een tikje beter als pak em beet Ide. Maar leuk dat er weer een sponsor is.
@ PieterA: Waarom zou hij nooit hebben mogen starten? Stap jij dan in de Spyker?
Wel weer makkelijk om hier direct Albers af te gaan zanniken. Krijgen we 10.000 opmerkingen over wat voor k#t coureur hij is. Okay, mijn favoriet is het ook niet. Veel te veel op safe spelen. Maar hij rijdt wel F1! En dat kunnen niet veel mensen zeggen. In de DTM deed ie het niet geheel onverdienstelijk.

Feit is wel dat hij vanaf het begin betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de auto. De laatste race deed ie toch helemaal niet slecht.
“dat was een zeer goede call van het team (lees Gascoyne)”

moeten wij daar niet ‘Kolles’ lezen?
@AbarthMKII
Hij rijd dan wel F1 maar met het niveau van een DTM coureur en een F1 coureur moet gewoon sneller zijn en ik weet heus wel dat de wagen van Spijker niet perfect is, maar de kwaliteit van Albers is onder het niveau!
In welke raceklasse rijden de beste coureurs? Ik vraag me af of dit per definitie de F1 is. Een stoel in de F1 is niet alleen afhankelijk van hoe hard jij gaat met die auto, dat weten we intussen wel. Er wordt soms meer geschreven over sponsors dan over het racen of de coureurs zelf.

Albers was bezig met zijn debuutseizoen, ik denk dat zijn DTM prestaties goede F1 resultaten op termijn kunnen garanderen. Ik denk dat hij nog een jaartje had moeten rijden, iets betere auto, en dan nog eens evalueren.
Bij Spyker hebben ze de afgelopen 2 weken veel geleerd:
1. Coureurs met voldoende snelheid liggen niet voor het oprapen (Klien viel nogal tegen bij het testen op Spa, Doornbos heeft geen zin).
2. Coureurs met voldoende budget zijn er niet in grote aantallen (Karthikian en een Spaans GP2 rijdertje).
3. Coureurs met Geld en tallent zijn heeeeel schaars (De mannen uit punt 2 vallen op basis van hun talent af).
4. Je testrijder FF laten invallen is geen garantie voor succes (Winkelhock rete traag).
5. Een toptalent blijkt soms geen topper (Sutil kan geen goede setup vinden als hij niet over de schouders van een ervaren coureur mee kan kijken > heeft tijd verloren tov. de oppositie).
6. 2 miljoen, het bedrag wat CA in gebreke zou zijn gebleven, is geen onoverkomelijk probleem voor een vastgoedboer.
7. Spyker mag nog maar 1 keer een rijder wisselen (ze moeten nu de juiste keuze maken voor de rest van het seizoen).
8. CA schijnt een getekende overeenkomst te hebben voor het gehele jaar.

Op basis van bovenstaand lijstje heeft Spyker nog een kans hun beslissing te herzien.

Ramshoek
@August: Het kan zijn dat ik me vergis, maar volgens mij maakt bij Spyker Gascoyne de tactische beslissingen.

Niet bij elk team doet de teambaas dit.

@PieterA: Het CV van Albers is toch indrukwekkend te noemen, dat het hem in de F1 niet lukt is zonde maar dat maakt hem absoluut geen slechte coureur.

Daarnaast is de Spyker op dit moment gewoon de traagste auto van het veld, en veel meer zit er ook niet meer in deze auto. Pas zodra de B versie van de Spyker er is was het duel tussen Albers en Sutil interessant geworden, aangezien ze dan met een nieuwe auto nog erg veel kunnen door ontwikkelen, en erg veel aan de afstelling kunnen veranderen om de auto sneller te maken.
gaat vooralsnog goed met de naamsbekendheid, want is het nou TWIN Investment of TWINS Investment…?
Das mooi. Weer een druppel op de gloeiende plaat….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).