Prijs Porsche 997 GT2

Auteur: , 26 Reacties

Pon Porsche Import heeft vandaag officieel de prijzen van haar nieuwe topmodel van de 911 serie bekend gemaakt. De Porsche 911 GT2 zal in Nederland 265.500,- gaan kosten.

Exclusief belastingen kost de auto € 162.302,-. Tel daar € 72.361,- (BPM) en € 30.837,- (BTW) bij op en je komt tot een totaalbedrag van € 265.500,-. We dachten dat de auto reeds eind dit jaar bij de dealert zou staan maar de GT2 blijkt pas vanaf begin 2008 zijn opwachting in Nederland te maken.

En nog een video, met dank aan JPM voor de tip!26 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Okeee… duur duur en nog eens duur ….,
Duur, dankzij die klote BPM.
De dag dat ze dat afschaffen is de dag dat ik een glas benzine drink om het te vieren. Uitzuigers.
Voor het geld dat je hier aan BPM betaalt kan je in Duitsland bijna een huis(je) kopen, dus vind je ’t gek dat eenderde van de hoger opgeleiden in NL denkt aan emigreren…
Vind het eigelijk wel mee vallen wat het kost

mocht ik ook toevallig ergens 3 ton hebben liggen dan breng ik die zeker naar porsche
trouwens hier een link van de webspecial

http://www.porsche.com/microsite/911gt2/usa.aspx
@Summer: Een derde ja? Waar heb je dat gelezen als ik vragen mag?
En dan moet je nog die opties erbijtellen. dan kom je volgens mij op ruim 3 ton uit!!
Voor zulke prijs koop ik wel een mooiere wagen hoor oO
Wat is eigenlijk het verschil tussen een GT2 en een GT3?
En in Duitsland is ie 75.000 euro goedkoper………

Der neue 911 GT2 geht im November 2007 in den Handel. Der Euro-Grundpreis beträgt 159.100 Euro. In Deutschland beläuft sich dieser Preis inklusive 19 Prozent Mehrwertsteuer auf 189.496 Euro.
hoe zit het eignelijk met die slurptaks, zit dat al bij de prijs erbij of niet? En hoeveel is het dan ongeveer voor deze auto?

Is echt wel fucking veel geld, dan ben ik weer eens blij dat ik in Belgie woon :D

gr
Hey, als je moet vragen hoeveel ie kost dan kun je ‘m niet betalen.
Dat gezeur over BPM. Wanneer je deze auto koopt, heb je heus wel genoeg om ook die BPM te betalen. Het is net zo zielig als een dure auto op buitenlands kenteken zetten.
@Aniator
Dus jij gaat er één kopen? :p
(zelf ook Belg hoor ;))
Belachelijk die BPM
goedkoper dan ik d8
@Chris: wat een onzin. Ook als je genoeg geld hebt om zo’n auto te betalen is het nog steeds heel pijnlijk om te zien dat zo’n groot deel van het bedrag direct naar onze vrienden in Apeldoorn gaat.

We hebben het wel over HONDERD DUIZEND EURO die je gewoon door de plee spoelt.

Misschien geen reden om van de koop af te zien, maar ik denk dat iedere GT2 koper dit geld toch liever in z’n zak zou houden.
oke jongens ik zat er iets te ver naast

Had iets van 280.000 zou zijn

ma dat is niet zo blijkbaar ;)
Moet je toch eigenlijk wel een idioot zijn om 100.000 euro naar de staat te brengen. Naar mijn idee kun je hem beter later met “de kop eraf” in duitsland kopen om deze vervolgens te laten improteren, zoals dat de laatste tijd wel vaker gebeurd. Is alleen lullig om je vrienden uit te leggen dat je een tweede handsje hebt gekocht…
Al dat gejank over bpm’s, is het wel eens bij jullie opgekomen dat het geld dat via de bpm binnenkomt gewoon nodig is om het land te laten draaien??

Als ze die bpm afschaffen komt het er ergens anders bovenop… Dan heb ik liever dat het door het bedrijfsleven betaald wordt (die kopen verhoudingsgewijs de meeste nieuwe auto’s)


Kortzichtig gejank over bpm, iedereen juigen als het eraf gaat, en nog veel harder janken als btw en inkomstentax omhooggaat…

Lutsers..
Zo hé! Das goedkoop! Maar voordat geld koop ik toch liever de GT3 of een Italiaanse raspaardje.
Ben ik eventjes blij dat ik volgend jaar in duitsland ga wonen. Ik zit mezelf nu al lekker te maken over wat voor mooie ‘Jahresauto’ ik ga aanschaffen.

@ autoblogger: samen handeltje starten met auto’s importeren (voor jou dan) en exporteren (geldt dan voor mij)?
@mike,Al die onnozele bpm wordt allemaal naar onnodige gevangenen en het buitenland gestuurd en bijna niet voor opbouw van eigen land, nederland moet overal wel mee voorop lopen maar ze lopen juist achterop met een hoop dingen.

Ontopic hij kost nog minder als de vorige!
@Phantom: Maakt helemaal niet uit waar dat geld aan opgaat, feit blijft dat het geld is wat nodig is voor de begroting en dat zal echt niet veranderen…


Wel mooi dat iedereen hier lekker kortzichtig met de meute meeblaat, maar als er dan inhoudelijk gereageerd moet worden dat t angstvallig stil blijft…


Ik ben iig heel blij met die bpm, als we die misgelopen inkomsten moeten ophoesten via btw, en andere taxen dan moet je jullie is horen huilen..
@ Chris

Jij bent vast blij met die BPM, kan de staat lekker gebruiken om jouw bijstandsuitkering mee te betalen, communist!

Vanaf nu betaal jij alles in de winkel 50% duurder, als je geld hebt om iets te kopen dan kan je die woekertaks er ook wel bijnemen… die 50% steek ik wel in m’n zakken! Ik geef je alvast m’n rekeningnummer.

wat een onnozele reactie is me dat zeg
@ mike

Leg mij dan maar eens uit waarom de auto’s in Duitsland zo goedkoop zijn, de huizen er goedkoper zijn en tot voor kort de benzine ook stukken goedkoper was wegens een lagere btw.

Die mensen betalen verder echt niets meer dan wij, en ik als Twentenaar ken genoeg mensen die vanwege het financiële voordeel naar Duitsland zijn verhuist.

Dan klopt er toch iets niet aan jouw plaatje, of zie ik dat verkeerd…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).