Porsche pwnt Greenpeace

Auteur: , 68 Reacties

In Duitsland was het weer eens zo ver. De milieumafia had kennelijk geen inspiratie meer, dus gingen de zuurstengels van Greenpeace weer eens luxe auto-merken pesten. Deze zijn natuurlijk altijd een makkelijk slachtoffer want ze staan voor luxe, succes, decadentie en plezier in het leven. Vier zaken waar onze onbespoten wortel-etende medemens een broertje dood aan heeft. Gelukkig liet Porsche zich niet kisten, en plaatste het merk een mooie tegenactie.

De treurwilgjes van Greenpeace hadden besloten dit keer een actie te voeren tegen het ‘Klimaschwein‘, wat zich niet makkelijk laat vertalen, maar de foto’s zeggen genoeg.
Kennelijk hadden ze geen computer met internet in hun kraakpand staan, want dan hadden ze geweten dat de Duitsers de laatste tijd juist goed op dreef zijn in het reduceren van de Co2-uitstoot van hun modellen.

Dus werd de hond en de knapzak voorin de bakfiets geplaatst, de oogkleppen opgezet, en een bezoekje geplaatst aan de fabrieken van verscheidene luxe-merken, waaronder de Porsche-fabriek. Helaas voor Greenpeace liet de directie zich niet zo makkelijk overrompelen en werden als tegenactie spandoeken geplaatst om hun wind uit de zeilen te nemen. Lekker objectief, vreedzaam en zonder ook maar een woord te wisselen met de boe-roepers werd ze de wind uit de zeilen gehaald.

2 varkentjes bij elkaar

pwned

Porsche – Hippies: 1-0
Way to go Porsche! Meer foto’s kan je hier vinden.
Met dank aan Porsche Fan voor de tip! (via)68 reacties

Whaha! En maar goed ook dat Porsche zoiets doet, want ze zijn steeds verder in innovatie van nieuwe motoren. En Greenpeace is ook niet alles… :P Stelletje moraalridders zijn het :P
nice one!
Dat zal wel een verrassing zijn geweest voor Greenpeace maar ja als je je huiswerk niet maakt kan je wel eens voor gek staan.
en natuurlijk is paris hilton ontzettend bedankt om haar porsche even uit te lenen ;) of is dit de nieuwe autoblog bedrijfswagen?
Ja, dat gebeurt er nou als je Autoblog niet checkt…
En toch vind ik die vrouw rechts op deze foto meer op een zwijn lijken, dan die Porsche
http://www.heise.de/autos/bilder/galerien/4229/1
Porsche he he he!!! porsche he he he!!!
@Jochem

Check de tekst van de tweede foto van onderen maar eens :)
LOL @ jochem groot gelijk stelletje hippies met wollen sokken :D
Hahaha coole actie
Mijn “Klimaschwein” verbruikt gemiddeld 1 op 9,5, ook bij een lange rit naar Zwitserland waarbij ik in Duitsland vaak 200-250 km/u rij !!
De natuur en het milieu gaan mij ook ter harte, maar deze actie slaat nergens op. Juist Porsche is goed bezig. Laten ze in China gaan protesteren tegen al die kolencentrales..
@sirsleepalot ze staan voor luxe, succes, decadentie en plezier

Het zij saaie, risicoloze, fantasieloze, achterhaalde en opzichte autos voor bij je zonnebril (vieuwmaster) die in je haar gepositioneerd zit!!

Ben het eens met GP dat het beter kan, maar beginnen bij porsche is iets te voorbarig je kan nu ook op elk willekeurig vliegveld de gemiddelde consument de ogen uisteken.
1 woord: zalig :-)
@ Sir Smokalot
Haha dat had ik nog niet eens in de gaten. Wij delen een mening volgens mij ;)
Domien neemt me het woord uit de mond ;-)
Zeer goed van Porsche !!!

Greenpeace met hun overdreven acties altijd…..

Die dikke koe op Jochems foto zal wel meer Co2 uitstoten dan de Cayenne !!
Vraagt niemand zich dan af hoe Greenpeace aan deze Porsche komt? Waarom Greenpeace zo’n auto heeft…. of beter gezegd welke milieuactivist zijn Porsche uitleent aan Greenpeace terwijl hij zelf Porsche rijdt? Anyway…. WAY TO GO PORSCHE…. ik heb een hekel aan die Piet Pokon en groene vinger typetjes….
Was pwnt niet met een d?? Dus pwnd?
@Pannekoek

Nee hoor, dit is tegenwoordige tijd :).
Je kan ook zeggen: “Porsche heeft Greenpeace gepwnd”, da’s dan wel weer met een d. Hoe dan ook, t komt op hetzelfde neer!
Laten ze dat racistische organisatie Greenpeace opdoeken!

Hoezo, vraag je?

Nou, in Afrika sterven er 20 kinderen per dag (!) aan malaria, doordat Greenpeace het gebruik van een nieuwe generatie DDT-producten tegenhoud.

Ach ja, boompjes en dieren (zelfs mosquito’s) zijn heiliger dan “die paar zwarte kindjes”!!!
erg goeie actie van porsche, volledig terecht ook. Greenpeace heeft toch de neiging om regelmatig door te draaien.
Toch is ’t goed om zulk soort krijsende organisaties te hebben, ze weten de aandacht er toch altijd wel weer op te vestigen..
@Bisazza
Ook Cayenne’s kun je huren. Ik zou ook graag het gezicht van de medewerker aan de verhuurbalie zien als onze vrienden van Greenpeace het lieve zwijntje weer komen inleveren.

Het zwijn is leuk gevonden maar Porsche is slimmer. Want 20% minder in 2012 is natuurlijk nog steeds heel veel CO2 per auto, maar zo brengen ze het niet.
Waarom is de SMART te zien op 1 van die fotos???

lol slecht bezig

doet mij denken aan overlaatst: ik zag een Toyota Prius op de snelweg, met daarin 2 dikke personen, van hypocrisie gesproken….
die stonden daar wel luchtjes voor pulle :s
btw, waarom staat deze post getagd onder mercedes ?
Omdat ze ook een bezoekje hebben gebracht aan Mercedes en BMW. Da’s ook de reden waarom er een Smart te zien is op een foto.
Actie voeren ok, maar probeer niet een Porsche te tunen.
@ Sir Smokalot

Ik snap er geen fuck (fucken – fuckt – fuckd (?) meer van..

http://nl.wikipedia.org/wiki/Werkwoorden_van_Engelse_herkomst_in_de_Nederlandse_spelling

http://nl.wikipedia.org/wiki/%27t_Kofschip

Maar ik heb dan ook een taalprobleem, waarschijnlijk Dyslecxie, maar dat willen ze niet niet zeggen op school, en mag ook geen test doen.. ”Je heb gewoon een taalprobleem!” ”Oké??
@ Pannekoek, kofschip is oud, nu hebben we er eentje nodig met een X in het woord, omdat er steeds meer woorden komen met een X (volgens mijn docente nederlands) zoals faxen. Dus wij gebruiken altijd ’t Sexy Fokschaap, maar ik doe het anders (ik heb op de basisschool het leuke woordje uitschuifpik hiervoor geleerd) dus ik maak het zo, Sexy Uitschuifpik :D
Ik zou zeggen, go Greenpeace! Alleen maar goed om de gevolgen van CO2 uitstoot onder de aandacht te brengen door dit soort geweldloze acties. Hoe hier over Greenpeace geschreven wordt is niet normaal, wees blij dat er dergelijke organisaties bestaan die wel belang hechten aan mens en milieu. Natuurlijk is het makkelijk om voor Porsche te kiezen, Porsche’s zijn namelijk auto’s zonder nut in vergelijking met bijvoorbeeld een Toyota. De bestuurder beleeft wel veel plezier met een Porsche, onder andere door de dikke motor -> meer CO2 uitstoot.
Wanneer acties als deze door de consumenten worden gesteund moeten de autofabrikanten wel schonere motoren maken -> minder (of misschien zelfs geen) CO2 uitstoot -> consument blij en Greenpeace blij.
Overigens, ook een goede tegenactie van de marketingafdeling van Porsche! Alleen ‘Porsche hat den geringsten CO2-Ausstoß pro PS.’ zegt dan weer helemaal niets natuurlijk.

Porsche – Hippies: 1-0 ?

Porsche – Greenpeace: 1-1
Volgens mij is het andersom: Greenpeace poownt Porsche.

Heb je gelezen op die spandoeken hoe goed Porsche zijn best deed om de jongens van Greenpeace te vertellen hoe goed ze al naar hen hadden geluisterd?

1-0 voor Greenpeace dus.

Als er iets op die spandoeken had gestaan over het stealth communism dat greenpeace is en dat een van hun eigen medestichters, Patrick Moore, om hun leugens, overdrijvingen en dubbele agenda’s zich tegen hen heeft gekeerd, dàt zou nog ‘ns lef hebben geweest zijn, dàt had Poownen geweest.

Nu was het niet meer dan hard roepen: “we hébben al gedaan wat jullie willen en we gaan in de toekomst nog veel méér doen wat jullie willen”. ZIELIG.

http://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Moore_(environmentalist)
Anders kom je bij een andere Patrick Moore, een astronoom.
@ Cief_S5

Ff wachten, ik heb ook iets geleerd op de basisschool.. Jaja.. ;)

Het gaat om klank, dus die X, Fokschaap, ks –> iks –> X

Snap je?

PS: Wie heeft jouw uitschuifpik geleerd?? Dies nieuw voor mij… :?
Hoo..

Cief_S5 + h = Chief_S5
grafgreenpeace… laat die boomknuffelaars wat nuttigers doen dan AUTOmerken irriteren: Alle uitstoot van Co2 (van auto’s) draagt maar 1% bij aan alle vervuiling bij elkaar! en dan gaan die milieu organisaties dus die ene procent aanpakken! krankzinnig toch? Net nederland: als je geld hebt koop je een fatsoenlijke auto en dat mag niet want dan vervuil je (grote motor), en daarom moet jij meer geld betalen. Alsof dat iets uitmaakt! Al die belastingen zogenaamd om het milieu… Pak de grote vervuilers aan, zoals die olietankers, weet je wat die allemaal verstoken per minuut? Of begin hier anders mee: Al het geld wat je verspilt aan die kutoorlogen uitgeven aan iets nuttigs, lees: milieu voorderingen. Bush ook, hij gooit echt miljarden over de bank, en de staatsschuld loopt maar lekker op, ga zo door jongen, je bereikt er namelijk geen flikker mee! Hooguit een goede band voor de olie toevoer, aangezien dat ook de reden is van Australië!
domme kiekens van greenpeace, moest het van hen afhangen aten we morgen allemaal sla en wortelen. Ze zouden echter beter eerst eens hun eigen supervervuilende auto’s moeten verkopen. Die mannen rijden meestal nog rond in flower power vw busjes en geitjes(ook gekend als 2CV). Ach ja, anders staan ze niet meer in de actualiteit.
deden ze dit bij een ander merk was het merendeel hier toch voor greanpeace, typisch, want dit is porsche dat zullen ze he taltijd met porsche eens zijn

vind het een goede actie van greenpeace, en wat een smoes van hun dragen maar zoveel mee aan de uitstoot

een ding vind ik wel raar, greenpeace gebruikt zelf een cayenne als varken, ze rijden er dus ook in?
@ Luc

Maar ze dragen ook maar zo weinig mee aan de uitstoot !!!
Bij elk ander merk zou iedereen die er nu tegen was er dan ook tegen zijn hoor.
En trouwens, Porsche doet er ook ongelooflijk veel aan om de uitstoot en het verbruik te verminderen, ze brengen later zelfs hybrides op de markt; en dat voor een sportmerk !!!! Wat wil je, dat ze er motoren insteken met 95 pk ?!
Moesten ze bvb bij ferrari gaan zou ik het ‘redelijker’ vinden, dan nu bij Porsche. Bij Porsche doen ze tenminste moeite om er iets aan te doen, en dan deze stomme actie van Greenpeace. Porsche zou evengoed kunnen zeggen “ja als het nog niet goed genoeg is stoppen we ermee !”

En komaan, wanneer gaan al die stomme milieuactivisten nu eens begrijpen dat de vervuiling van auto’s maar 1% uitmaakt van de TOTALE uitstoot !!!!!
Daarom vind ik het belachelijk om bvb sportwagens of SUV’s zwaarder te belasten omdat ze in totaal 0,0000000000000001% meer verbruiken dan wanneer je een gewone auto zou kopen.
Greenpeace? oja, dat zooitje ongeregeld die tegenwoordig andermans eigendommen vernielt. op 10 augustus komen ze met de dierenknuffelaars op de camping te Appelscha samen om te leren hoe je andermans eigendommen het beste kan slopen… Een vegetarier die zegt dieren ‘zielig’ te vinden mag van mij gewoon zijn/haar eigen varken gaan houden, knuffelen en slachten, dan weet je dat het liefdevol geleefd heeft, maar nee, men moet ‘straight edge’ gaan leven, geen vlees maar wel haat tegen degenen die dit wel consumeren.
Moraal van het verhaal? Mijn varkentje rijdt 1 op 7 en ik ben er blij mee, mijn varkentje staat in de eigen stal ter bescherming, Met Andere Woorden: Rodt Op met je miljeu-liefde-die niet bestraft wordt-Greenpeace MoFo’s en ga fietsen (of nordic-walken of de Nijmeegse wandel4daagse lopen of blijf thuis)
Greanpiece: Make love not war ofzoiets
Greenpeace moet gewoon even rustig aandoen, de techniek is er wel maar gewoon nog niet voor massaproductie + dat iedereen niet genoeg geld heeft voor een nieuwe milieuvriendlijke auto. Voor zoiets moet je bijna twintig jaar nemen, dat ka nje niet zomaar opeens doen.

En de regering, moet gewoon overal alcohol gaan verkopen (das trouwens ook niet iets wat je zomaar kan doen) zal een hoop schelen, niet meer Co2-tjes dr uit dan dan er in komen zegmaar.

Plus de wet van Weet ik veel hoe die kerel heet, Massa gaan niet verloren, en reactievergelijkingen kan je ook niet veranderen, die CO2-tjes blijven. Get used to it!
Ook volmaakt propere, electrische geluidloze auto’s zullen gehaat worden door de milieubeweging, daar hoeven we ons echt geen illusies over te maken.
eerlijk is eerlijk, de cayenne is een verdomd vies klimaschwein, maar wel met veel ruimte, veel te veel aandacht en verzorging in tegenstelling tot zijn bioindustriecollega’s als de rav4, de F150 enzo :)
Ach, op zich vind ik het wel goed dat ze zo een tegenreactie doen. Al dat CO2 geleuter tegenwoordig, om gek van te worden.
@Buzz Fuzz en ZOEF

Het initiatief tot CO2-reductie komt niet bij Greenpeace vandaan, zij hameren er hooguit tot vervelens toe op dat de CO2-uitstoot omlaag moet.
Wetgeving komt uit Europa, en de Euro6-norm is al een tijdje geleden vastgesteld, en ga er maar van uit dat dit echt taaie doelstellingen zijn om te halen voor de fabrikanten.

En terwijl landen als China en India, met eenderde van de wereldbevolking, volledig geen prioriteit geven aan het milieu en onbelemmerd hun lucht kunnen volblazen met kolen en hun rivieren kunnen vervuilen, wordt er in Zuffenhausen geprotesteerd tegen de Cayenne, waar er tot nu toe 207 van zijn verkocht in 2007. Van de Opel Astra zijn er 6.874 verkocht, maar dat is geen makkelijk mikpunt voor de symboolpolitiek die deze groene rakkers bedrijven.
In Iran, waar de benzine 7 cent per liter kost rijden auto’s rond die 1 op 6 rijden en die gruwelijk veel vervuilender zijn dan onze auto’s, maar ook daar hoor je nooit wat over.

Wat me het meest stoort aan de acties van Greenpeace is dat ze hun mening proberen op te leggen aan de wereld, maar volledig niet realistisch zijn in hun doelstellingen. Neem nou kernenergie: dit is een mooie manier van energie opwekken, mits er buitengewoon voorzichtig mee wordt omgesprongen. We leven hier in Nederland, het land van de regeltjes, dus je kunt er van uitgaan dat hier uitermate voorzichtig omgesprongen zal worden met kernenergie, gezien de risico’s. Maar toch verzet Greenpeace zich hevig, en komen ze met totaal niet haalbare, of veel te dure alternatieven.

Zij verwijten rijke mensen die het milieu meer belasten dan een ander egoïstisch te zijn, maar zij zijn zelf eigenlijk net zo egoïstisch bezig omdat zij hun mening, die geen groot draagvlak heeft altijd door proberen te drukken en felle kritiek uiten op iedereen die hun mening niet deelt.
Luc schreef: deden ze dit bij een ander merk was het merendeel hier toch voor greanpeace, typisch, want dit is porsche dat zullen ze he taltijd met porsche eens zijn

vind het een goede actie van greenpeace, en wat een smoes van hun dragen maar zoveel mee aan de uitstoot

een ding vind ik wel raar, greenpeace gebruikt zelf een cayenne als varken, ze rijden er dus ook in?

Is er iemand op dit blog die dit voor mij kan vertalen, want er zit 1:totaal geen structuur in en 2: deze man kraamt onzin uit.

@Luc: kom eens wat meer buiten, het zou je goed doen. Ik ga je heus niet uitlachen hoor met je op zonneenergie rijdende trein, bus of fiets.
Fiësta, de Rijdersauto
Ge-ni-aal! :D En terecht ook!

Laat Greenpeace zich alsjeblieft met chemisch afval dat in zee gestort wordt enzo bezighouden want dit is tijdverspilling.
Ik ben een geduldig man.

Echter.

Organisaties als Greenpeace, hoe goed ook..daar krijg ik massamoordneigingen van. Het is goed dat ik daar niet werk, ik had de eerste de beste Turbo tevoorschijn getoverd en ze als makke zeehondjes weggevaagd.

Brr, linkse onzin. Zeuren óm het zeuren. Zeiken, zeiken & nog eens zeiken. Geen objectieve standpunten. Knorrig gewoon! Bah, ben meteen chagerijnig.
Hoeveel van die milieufreaks hebben staan protesteren met een sigaret op hun lip? Wat mij betreft kun je beter protesteren tegen kolencentrales, schepen, treinen en allerlei fabrieken die ik weet niet wat allemaal uitstoten. Ja het klopt dat auto’s vrij veel bijdragen aan de totale co2 uitstoot. Maar auto’s zijn al enorm veel schoner dan “vroeger” en daar valt maar relatief weinig winst te boeken. Zorg ervoor dat we niet meer met z’n allen in de file stilstaan met dampende motor…. dat scheelt dan wel weer heel veel.
Hoe wordt dat schip van Green Peas eigenlijk voortgestuwd? Is het een roeiboot?

En hoe komen ze van autofabrikant naar autofabrikant? Op de fiets?

Kom op zeg, stelletje schijnheilige erwtjes!
Natuurlijk is het goed wanneer motoren schoner worden, maar kan dat niet op een constructieve manier? Stopt Green Cheese geld in onderzoek naar alternatieve energiebronnen en dergelijke? Zo ja, dan petje af. Zo niet, dan mogen ze van mij achter de Rainbow Warrior aan de plomp in.
Schoppen kan iedereen, een echte bijdrage leveren aan oplossingen is een heel ander verhaal.
Ik heb em zien rijden op de autobahn van munchen richting nurnberg! Mijn vriendin en ik hadden al zoiets van wie doet dat zijn porsche aan?! de neus en de oren waren er vanaf en bij het passeren zagen we dat ie beplakt was ipv gespoten.
ach… ze hebben misschien wel een punt dat we de aarde aan het opblazen zijn, maar dat is nog steeds geen reden om je aan een gebouw vast te ketenen, en inderdaad de problemen te bestrijden met de middelen die juist de zegeningen zijn van de moderne industrie (computers, van hot naar her in treinen en auto’s) en vervolgens roepen dat de industrie een stap terug moet doen…
Die anti greenpies gevoelens komen volgens mij voort uit angst iets te moeten inleveren?? rechts gelul wat ik allemaal lees en kortzichtig oogkleppen gedoe. Denk eens na? Als de autofabrikanten het zo goed voor hadden met het milieu waarom verandert er pas iets wanneer de overheid beperkende maatregelen oplegd, geen dag eerder.
Het lijkt niet eens op een zwijn. Het lijkt op een roze Cayenne.

Greenpeace mag van mij in 2,5 meter varkensstront zakken. Er is totaal geen dialoog mogelijk, alles moet op hun manier. En hoe vervoeren ze zich inderdaad? Zeker met een “groene” 2CV…
zalig wat een steek van Porsche
ik vind het allemaal dom gezien het feit dat het duidelijk is bewezen dat CO2 GEEN!!!! INVLOED HEEFT OP TEMPERATUUR!!!!
wrm luistert niemand hier es naar er is niet eens 1 bewijs dat co2 te maken heeft met de temperatuur stijgijng
deze hoge temperaturen zijn normaal in de gescheidenis hebben we veel ergere temperatuur schommelingen meegemaakt
die co2 stijgingen zijn allemaal politieke spelletjes!!!
@ Jurjen

Precies… ik ben benieuwd wanneer dit geluid eindelijk het geluid van de linkse lobby kan overstijgen… Want ja, als Al Gore-en-de-rest-van-de-wereld eenmaal aan de haal is gegaan met een idee, en het wordt (is) een hype…
zonde! er wordt veel geld verspild aan deze illusie.

Prachtige actie van Porsche trouwens, met die tegen-spandoeken :) goeie marketing!

@ Sir Smokalot
Dus werdEN de hond en de knapzak voorin de bakfiets geplaatst, de oogkleppen opgezet, en een bezoekje geplaatst (geplaatst? is dat Belgisch?) :)
Renaultdriver
Als Greenpeace er even bij stil had gestaan dat personenauto’s aan slechts 12 procent van de totale CO2-uitstoot bijdragen, hadden ze er achter gekomen dat deze actie totaal nutteloos was geweest. Porsche draagt slechts aan 0,1 procent aan de totale uitstoot van personenwagens bij, dit betekend dat Porsche aan slechts 0,012% van de totale CO2-uitstoot bijdraagt. Dit eenvoudige rekensommetje wijst wel één ding uit, mensen van greenpeace, ga een leven zoeken!! Natuurlijk wel altijd leuk om ze zien afgaan…
De belastingdienst in Nederland zorgt er voor dat gemiddeld per drie verkochte Cayennes genoeg geld de staatskas binnenvloeit voor de aanschaf van één windmolen.

Helaas wordt dit geld in de praktijk voornamelijk gebruikt voor de sociale uitkeringen van tien Greenpeace aktivisten.

Deze aktivisten zouden hun energie beter kunnen steken in het uitoefenen van druk op de overheid om allerhande milieubelastingen uit de algemene middelen te houden en deze aan te wenden voor daadwerkelijke verbetering van het milieu.
hey dit kan echt niet
Ik ben het oneens met ‘Renaultdriver’, het is misschien máár 0,012% van de C02 maar het is wát en je moet toch ergens mee beginnen.
Misschien niet een super actie maar wel een erg goed idee om te streven naar een lagere Co2 uitstoot…

Go Green peace!!!
NEE!! Die arme Cayenne :( Als straf voor deze onvergeeflijke daad moet de baas van Greenpeace in dat afschuwelijke ding gaan rijden !!
nutteloze actie….
laat ze idd hun geld uitgeven aan onderzoek….
Renaultdriver
(|-..-|), ik zou greenpeace dan eens aanraden om eerst bij de grote merken te gaan kijken, zoals het PSA-concern, Daimler Chrysler, General Motors, en natuurlijk de Volkswagen-groep. Ik zou dan niet inzetten op slechts één automerk, maar op het hele concern mikken, gezien de productielijnen vaak gedeeld worden.

Ook is het zo dat de levensduur van een auto voor een belangrijk deel bijdraagt aan de totale vervuiling van de auto, dus dan praat ik niet alleen over de CO2-uitstoot. Mensen die elke drie jaar een nieuwe, steeds minder vervuilende auto gaan rijden, zijn veel vervuilender bezig dan mensen die vijftien jaar met een auto doen, welke tegen die tijd natuurlijk veel meer CO2 uitstoot dan de nieuwe modellen. Dat het fabricageproces ook zeer vervuilend is, zoals hierboven ook al staat, wordt vaak vergeten.

Het zou dus veel beter zijn dat Greenpeace aan de ministers van milieu duidelijk maakt dat er niet zo veel subsidie gegeven moet worden aan de ‘schone’ nieuwe auto’s, maar dat de aaandacht veel meer moet uitgaan naar de mensen die lang in hun oude auto blijven doorrijden. Zelf zie ik dit echter niet zo snel gebeuren, gezien deze concerns een balangrijk marktaandeel in handen hebben, en er dus alles aan zullen doen zo veel mogelijk auto’s te verkopen. Treurig.
Prachtige actie!! :D
(van Porsche bedoel ik dan natuurlijk)
patrick hypno stevens
héél erg sterk van de pr van porsche… heel erg sterk. en terecht.
en hoe jullie het omschrijven is ook perfect. het gaat hem er gewoon bij heel veel van die moraalridders er inderdaad om dat iedereen blijkbaar terug moet naar bakfiets en het ‘openbaar vervoer’.
en als dat hele klimaatgedoe zo verder gaat, zal ik als PURE liefhebber van dit merk, die spaart to hij er ooit ééntje kan aanschaffen (911) er waarschijnlijk gezien de geschifte taksen erop zelfs bijna niet mee kunnen rijden. whatever. toch zal ik ! respect voor dit berichtje !
patrick S. belgië

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).