Video: Audi R8 versus Porsche 911 Carrera 4S

Auteur: , 86 Reacties

Keuzes maken is lastig. Nog lastiger wordt het als je verdere levensgeluk er vanaf hangt. Het zou je maar gebeuren dat je de verkeerde supercar voor de deur zet. De R8 is (in Nederland) 20.000 duurder, maar heeft ook 65 pk extra. De 911 Carrera S is bijna 100 kg lichter en heeft een "heritage" om U tegen te zeggen. Dankzij de extra pk's verslaat de R8 de 911 op prestatie gebied: de 911 sprint in 4,8 seconden naar de 100 en de R8 in 4,6 seconden. De R8 loopt maximaal 301 km/u en de Carrera S "slechts" 286 km/u.

Niet dat het het allerbelangrijkste is, maar de 911 is ook een stuk zuiniger en ook nog eens leverbaar met alleen achterwielaandrijving. Om te helpen bij de keuze wordt het tweetal in de video op de Nürburgring uitgelaten. Wellicht dat dat de keuze makkelijker kan maken.

Via Germancarscene.86 reacties

Als ik de keuze had… Kocht ik waarschijnlijk toch iets anders ;)
de 911 sprint in 4,6 seconden naar de 100 en de R8 in 4,6 seconden.

Ok…..

-edit: 911 4,8 sec & R8 4,6 sec-
De Porsche aub!
Nu nog 2 jaren wachten tot de Nissan GTR uitkomt dan praten we verder :D
Als ik de keuze had zou ik voor een jag xkr gaan…..
Voor dat geld koop je natuurlijk een M5, geen twijfel mogelijk.
VW Polo Abt Version.
Had ergens gelezen dat de Nissan GTR de King of nurburgring zou zijn :s
Ben ik wel is benieuwd om, het stond in het nieuwe exemplaar van autowereld(België).
Eigenlijk geloof ik er niks van…

Verder zou ik niet kunnen kiezen, ze zijn allebei even sjiek ;)
Een M5? Je bedoelt die auto die bij stationair toerental probeert een Massey Ferguson te imiteren? ;)
als ik tussen deze 2 mocht kiezen audi r8 veel meer eigenstijl
Wat is die R8 toch lelijk!! En vooral in t rood!!!
zondagsrijder
911
audi R8 is pure kitsch. Grote proletenbak. Bovendien absoluut geen tijdloos design
@ Mr

Hoezo meer eigen stijl voor de R8? De 911 heeft al 40 jaar een eigen stijl die zich sterker en sterker gemanifesteerd heeft.
@ Mr idd!! zekerweten de R8 geen auto die daar op lijkt. die porsche begin ik echt saai te vinden en is ook helemaal niet bijzonder meer. Iedereen die een auto in die prijsklasse kan betalen koopt een carrera
ik heb bij audi dealer in de R8 gezeten, en meteen daarna in de jag XKR, vond de R8 toch stukkennnnn beter..
@Rvh

Misschien omdat het qua duurzaamheid, waardevastheid en design gewoon de beste sportcoupé is?

@zondagsrijder… “grote” proletenbak? Je kan alles over de R8 zeggen, maar groot issie niet :)
Ik heb liever de R8 maar dan wel eentje met de Porsche velgen eronder (dus die velgen van die porsche in deze film!)
Maserati’s Grantourismo is wel iets duurder in de basis, maar ook veel mooier. Ongetwijfeld eens stuk langzamer (met name op het circuit) maar het gevoel dat zo’n Maserati je geeft dat krijg je bij Audi of Porsche gewoon niet…

Een Noble M400 lijkt me ook leuker dan deze twee (en bovendien exclusiever), dat geldt ook voor de Wiesman

En als het toch een Porsche moest worden dan nam ik de Cayman en liet die aanpassen tot ongeveer 400pk en met minstens zoveel grip als de R8. Die zou compleet de vloer aanvegen met dit tweetal…

Maar goed, genoeg alternatieven voor deze twee, jammer dat TVR er niet meer is…. zo zonde.
Zeg wat je wilt tegen me (ongevoellige lul, meeloper of whatever), maar ik ben gewoon zo’n gast die toch bijna altijd voor de Duitse bak zal kiezen (en als Audi in die keuze zit, dan gaat het natuurlijk naar het merk met de 4 ringen :P ). Ik vind die R8 gewoon echt te gek, mooier dan een Gallardo… :P Kan niet wachten op de V10 motor. Het maakt niet uit hoe goed ie is, het gaat erom waar je hart ligt, de mijne ligt bijna altijd bij een Audi… :)
Doe mij de 2 maar : )
wat is die porsche toch lelijk
de porsche blijft een kever voor mensen met te veel geld
Ben geen audi liefhebber maar de r8 is wel zo slecht nog niet, maar als ik het geld had zou ik een andere auto kiezen
Alsof achterwielaandrijving een dikke plus is, heb liever meer mechanische grip dat ik een 911 compleet zoek rijd in een chicane zonder dat ik een half uur sta te powersliden.

Dan sta je net zo voor lul in je BMW M5 dat je bij de Galgenkopf aan de buitenkant rijden en aan de binnenkant word ingehaalt door een RS4 Avant.


Maar ja, beide auto’s zijn erg interessant.
Zou toch wel voor de R8 kiezen enkel omdat de motor op de juiste plaats zit en het interieur gewoon tien keer mooier is en toch ergonomisch even goed.

Btw, de R8 heeft geen keramische remschijven, de Carrera 4S wel, terwijl je ze voor beide auto’s kan krijgen.

De Carrera 4S Tiptronic is overigens maar 25 kg zwaarder vergeleken met een R8 R-tronic.
Ik zou de R8 kiezen.
Ik vind de Carrera 4S net als de Cayman maar een auto om de markt mee op te vullen. Ik denk wel dat technisch de Carrera 4S beter is als de R8. Het desgin van de Audi vind ik veel mooier als de Porsche.
De R8 is meer (vind ik zelf) een oerlijke wagen, die volgens het blad ‘Supercar’ niet eens tot de supercarklasse behoort. Meer een auto om snel mee te gaan en laten zien dat je een exclusieve auto hebt. De Porsche is meer een rijdemans auto, hier rijd je niet snel mee, hieree laat je zien dat je een oerwagen hebt met klasse en stijl.
@Nick: er ooit aan gedacht dat sommige mensen het leuker/speelser vinden van een auto te hebben met achterwielaandrijving ipv 4-wiel aandrijving?

Zo te horen heb je dan ook liever een bugatti veyron dan een koenigsegg ccx !
In die bugatti veyron loopt alles zeer vlotjes en ook met de 4 banden plak je veilig aan de weg.Maar daar is geen kunst aan !Ik ben er zeker van dat je heel veel skills nodig hebt voor een ccx goed te kunnen beheersen, waar iedereen met een veyron kan rijden.

Trouwens, volgens mij heb je ook 100x meer fun met een ccx dan met een veyron.
eigenlijk wel weer een heel erg standaard testje… ligt gewoon te veel voor de hand en iedereen denkt er toch anders over. Voegt een conclusie in deze test eigenlijk niks aan toe.

Daarbij moet ik w0o0dy heel erg gelijk geven, porsche kan veel beter. Hoewel ik het leuk vind dat de 911 er nog is, ben ik stiekem ook erg blij dat porsche de boxter en boxter coupé heeft ;) Uiteindelijk zitten die wagens veel beter in elkaar. De grip is in de boxters vrij onbeperkt alleen je kan er nog iets meer mee spelen dan met een awd.
Het vermogen van een ‘gewone’ boxter S vind ik trouwens ook al wel genoeg… Met te veel vermogen doen foutjes bij het spelen ook meer pijn :P

En wat betreft verdere autotests… Laat ze eens iets origineels bedenken! Zet bijvoorbeeld de M5 naast een lotus elise en ga dan op zoek waar een autoliefhebber een betere auto aan heeft! Of doe een test tussen een MX5 en een dakloze F430. Rij voor de test met beiden een week of maand en ga dan na hoeveel meerwaarde die F430 eigenlijk had..?
@SimonMc: ik zou zelfs zeggen “je hebt geen supersportwagen nodig om enorm veel lol te hebben op het circuit.”

Natuurlijk is een snelle auto leuk op het circuit, maar juist lichte sportwagens met een strak weggedrag en goede remmen (ook al hebben ze niet enorm veel vermogen) zijn een feestje op het circuit. Mensen hechten teveel waarde aan de cijfertjes terwijl eigenlijk het gevoel dat je hebt als je met een auto over het circuit of gewoon over een leuke weg met wat bochten rijdt veel belangrijker is.

Als auto’s extreem veel grip hebben dan zijn ze in feite al snel te snel voor het normale verkeer….. je hebt er dan geen bal aan omdat je nergens veilig de snelheden kan rijden die in de buurt komen van de limiet van de auto. Een Lotus Elise is in feite al snel zat voor de openbare weg en is erg leuk op het circuit, meer is misschien wel beter maar zelden leuker.
@w0o0dy: ok, das waar dat je geen supersportwagen nodig hebt, ik gaf gewoon een voorbeeld met die veyron en die ccx.

Ikzelf zou ook heel graag een lotus elise hebben, of een ariel atom, ipv een auto die het dubbele van het gewicht heeft.Met zo’n lichte wagentjes kun je veel meer fun hebben, kun je later remmen vóór de bocht en ook kleven ze meer aan de baan.

Ideaal is eigenlijk een sportwagen met een heel laag gewicht een een pak vermogen ( maar ook niet té veel ).
god, god, god, wat is er toch een strijd in dit segment sportcoupés. het ligt eraan wat je van de auto verwacht, wil je een hardcore sportwagen die het briljant doet op het circuit koop dan een TVR, zorg alleen wel dat je genoeg ervaring hebt. wil je een casanova zijn, dan valt de keuze voor de Aston Martin V8 Vantage. ben je doorsnee, koop dan de 911S, wat mijn keuze nooit zou zijn. de Audi R8 is een combinatie van de TVR( door die heerlijke V8 ) en de Aston Martin V8 Vantage ( ik las net in een reactie dat iemand de R8 lelijk vond, Bullshit! ). Dan heb je nog de Jaguar XKR, ik heb meegereden met die auto, en het gevoel wat die auto geeft is dat het allemaal wel redelijk is, maar in dit gezelschap is dat niet goed genoeg, hij is net niet zo mooi als de AMV8, qualitatief gezien halt hij het ook net niet bij de porsche of Audi, en hij heeft te weinig britsch gevoel en emotie. En dan als laatste auto die je misschien serieus moet overwegen is de Corvette Z06, alleen is het al om die 7.0 V8!
maar mijn keuze staat vast als ik nu moest kiezen zou ik 100% gaan voor de Audi R8, in het donkergrijs, met een handbak, met 1 verandering, een MTM sportuitlaat! kan ik die 4.2V8 even beter horen!

Alex
Tjah…

Ik hou van Porsche, maar die R8 ziet er ook super uit.

Hier nog een vergelijking van de 2:

http://www.leblogauto.com/2007/05/autobild-oppose-laudi-r8-a-la-porsche-carrera-4s.html
uiteraad de Porsche :D
moeilijk om te kiezen.. de 911 heeft z’n strepen allang verdiend, maar de R8 mag er zeker zijn, ik weet het echt niet…
@ klassiekerrally, problemen met een M5?
Crisisjan Albers
De 911 natuurlijk, alleen omdat er al Porsche op staat……..
@SimonMc: Ideaal is eigenlijk een sportwagen met een heel laag gewicht een een pak vermogen ( maar ook niet té veel ).
Zoals een formule 1auto dus?
ik heb al eens in een audi R8 mee gereden
en in een Porsche 911 Carrera 4S maar ik vind de audi veel beter van binnen en buiten
Al is de Audi nog zo goed, het blijft natuurlijk het bijdehandte broertje van de TT. De TT is een “net-niet” auto, de R8 komt een stuk dichterbij, maar blijft steken op “toch-nog-steeds-net-niet”.

In deze klasse gaat het wat mij betreft niet alleen om hoe goed of mooi een auto is, maar vooral om de uitstraling en “heritage” van een merk. Op die punten zijn er maar twee echt de top: Porsche en Ferrari.

Daaronder komen merken als Aston Martin, Lamborghini, Maserati en de sportievelingen van Jaguar.

En de rest? Die kunnen misschien best auto’s maken die sneller of beter zijn. Maar qua uitstraling en historie zal het nooit meer dan 3e klasse zijn. Geldt zelfs voor eendaagsvliegen als de Veyron.

Mensen die zeggen dat ze een M5 verkiezen boven een 911, lullen lekker mee, maar hebben wat mij betreft niet echt auto-bloed door de aderen stromen. Op de 911 is een hele hoop aan te merken. (En als idolaat aanhanger van dat merk met het stijgerende paard doe ik dat ook maar wat graag. ;-) ) Maar de 911 is natuurlijk wel een icoon in de autogeschiedenis. Noem de 911 desnoods een “kever voor mensen met teveel geld” als je dat vind. Lijkt mij gezien de historie van beiden eerder een geuzennaam dan een belediging. Maar een M5 plaatsen boven een 911?!? Da’s natuurlijk van de zotte. Zo’n M5 is in vergelijking met de 911 toch echt niet meer dan een opgevoerde saaie (lease)sedan. En dan verdorrie ook nog eens gebaseerd op de allerlelijkste sedan in het betreffende segment. ;-)

Ow ja, voor ik het vergeet. De R8: Mooie auto, zal prima rijden. Ik zou ‘m niet afwijzen als ik ‘m kon KRIJGEN. Maar als ik de R8 kon KOPEN, dan ging ik met mijn spaarpotje rechtstreeks door naar de Porsche dealer. (Om ze daar te vertellen dat ik liever toch nog even door spaar voor een Ferrari, ;-) )
doe mij maar de R8 hoor, zou er geen enkel probleem mee hebben om met deze de zondagmorgen om koffiekoeken te gaan, hem om de hoek bij de bakker te parkeren, en, hem, bij het buitenkomen met 8 geurende chocoladekoeken, je wagen te moeten zoeken tussen de horde mensen die er om heen drummen, om er toch maar een glimp van op te vangen….hmm, its nice to dream of a….dreamcar….
wat een gelul is dit hier toch allemaal… zijn jullie autoliefhebbers of kleine kinderen?

ik vind ze beide super… persoonlijk val ik meer voor de klassieke looks van de 911 maar ik begin hier niet verkondigen dat het alternatief zou lelijk zijn

welke de beste is, wel… kan je alleen maar weten door beide ff voor een paar uurtjes de teugels te geven… iedereen voor zichzelf gezien het gevoel van een wagen heel persoonlijk is… sommige driften liever met massa’s overstuur, andere kleven liever aan de tarmac om nadien als ge te kunnen accelereren

dank u om het niveau van dit blog wat op niveau te houden… als je een van beide echt lelijk vindt, wel, koop’m dan niet
wat ik nog ff kwijt wou… ik herinner me nog de oeverloze discussies BMW vs Audi… hopelijk gaan we die toer niet op
Ik zou voor dat geld echt zeker een Z4M kopen , die 911 en R8 rijden naar wat ik uitbetrouwbare bron heb vernomen als een holder met een tractorpull gewicht erachter. Om een lang verhaal kort te maken is BMW altijd beter dan Audi.. Vindt u ook niet meneer ‘tweaker’?
Die Porsche-courreur heeft echt skills in het kwadraat met zijn 4Wheel-drift, en check hem eens laat remmen. Zelfde rijstijl als Takumi Fujiwara. :D
Als op deze site mensen beginnen te roepen dat een Porsche een kever is voor mensen met veel geld gaat er iets niet goed met deze site. Ik dacht dat er mensen met verstand van auto’s op de site waren. Smaken verschillen? ok… maar een Porsche Carrera 4S noem je geen geupgraded kever, da’s stijlloos!

Ik heb ze allebei niet gereden dus ik weet ’t niet. De R8 is toch een bijzondere verschijning als je ‘m in “real-life” tegen komt. Maar ja, een Porsche staat als een boom natuurlijk. Mmmh, misschien toch een RS4 of M5 en wat geld overhouden?
iets wat me opviel in het filmpje: de lage snelheden in de audi worden per 20 km/u aangegeven (20,40,60,80,100) terwijl bij hoge snelheden de wijzer per 30 km/u een streepje verder komt. (260,290,320,350)
911, period. Al ging de R8 achteruit sneller over de ring.
Ik stap straks gewoon weer op de fiets.
audi R8 of porsche, nieuw en exclusief of tijdloos en gevestogde waarde? day si een beetje de keuze.

De R8 is bv in belgie slechts in 90 exemplaren per jaar te krijgen, het is misschien een marketing stunt, maar dat maakt hem exclusiever.

De porsche daarentegen is een gevestigde waarde, een oude rot in het vak die doet wat ie moet, maar als ik eerlijk mag zijn..
Na een ritje in beide op zolder kan ik je zeggen dat het gevoel dat de R8 je geeft uniek is, zeker van look.

En over smaak valt niet te twisten… dus als ik eerlijk ben.. ik zal een van de volgende de audi dealer even bezoeken, en de porsche mag blijven staan waar ie staat….

Maar snap best dat dit een serieuze tweestrijd is…
als ik een porsche zie rijden denk ik ach daar heb je er weer een als ik een r8 zie rijden (heb ik nog niet gezien op de weg) word ik wel ff stil dat bedoel ik.
Die R8 is toch een nep Ferrari van heb ik jou daar. Neem alleen al die motor onder de doorzichtige achteruit en het schakelpaneel. Uberkitsch zonder eigen stijl laat staan klasse, iets waar de Porsche geen gebrek aan heeft KLASSE!
R8 heeft in dit geval mijn keus. Maar, voor dat zelfde geld kan ik een BMW M6 halen.
@ CSL

Een M6 is me net iets te ordinair, ofschoon het een prachtige auto is. Een R8 heeft een ander probleem, iets wat de M6 ook heeft – ze hebben geen identiteit. Dat heeft de 911 wél! Een dag zonder een 911 is een dag niet geleefd, dat blijft mijn credo de komende 60 jaar dat ik hier nog rondwandel.
@H.J. Vaesen
Gellukig verschillen smaken. De 911 vind ik al heel lang een ordinaire auto, die nauwelijks is veranderd.
Er is geen 911 die zo puur is als de M6. M6 doet gewoon mee op een andere niveau. Ik vind hem ook veel meer klasse uitstralen dan de bovenste en de meeste supersport coupes.
De design van de Audi R8 is wel stukken beter dan elke Porsche. (GT uitgezonderd). Als Audi nou niet zo lomp deed en de auto gewoon achterwielaandrijving gaf, dan zou die ook een stuk minder zwaar zijn. En met een redelijke V10 veel leuker te rijden zijn.
Alleen de niet coureurs (en dat zijn er velen) kijken bij een sportwagen overwegend naar design ipv echt belangrijke zaken, nl. de funfactor van de auto en je kunt van alles beweren over de Audi, maar fun heb zul je er niet mee hebben in dezelfde mate als in de Porsche. En als je echt iets leuks wenst, dan moet je denk ik toch voor de Ferrari 430 gaan!
@ barry330CD

Al eens met de R8 gereden? ik rij zelf regelmatig op circuit, onderandere elk jaar de funcup, en heb ook al met een Porsche de 24 h gereden, maar geloof me, de R8 is geen katje om zonder handen aan te pakken.

Ikzelf heb hem zoals ik zei gaan testen op circuit, en alle aanwezigen hebben duidelijk een voorkeur voor de R8, als men hem vergeleek met de Porsche ( die we ook mochten testen).

De R-tronic is trouwens een genot om mee te schakelen. De 4WD maakt het ook een dagdagelijsk bruikbare wagen die onder barre omstandigheden zen ding kan doen…

En ook ik kan niet wachten op de V10 …
@tt: Ik doe zelf regelmatig mee aan de Zomeravond competitie op Zandvoort in de Porsche klasse, dus geloof me , ik kan ook een aardig stukje sturen. Wat mij opvalt aan 4WD is dat je er gewoon minder fun mee hebt. Dat een r8 onder barre omstandigheden zijn ding kan doen is geen argument, dat kan een simpele voorwielaandrijvertje met 75 PK ook wel als het moet. Het gat mij om de funfactor, voor de dagelijkse praktijk heb ik wel een A4 Avant staan.
@ CSL

Gelukkig inderdaad. Alleen wel je smaak goed onderbouwen, want ik snap niet hoe je het best gewaardeerde ontwerp in de hele autobranche, de 911, ordinair kunt noemen. (Het is daarnaast ook nog het meest succesvolle ontwerp, dat terzijde)
Een 911 is juist ingetogen en niet schreeuwerig. De auto is geperfectioneerd. Kijk naar Top Gear, daar kwam tóch de 911 als beste uit de bus. Hij was ook nog een stuk sneller dan alle pk’s van de M6.
Maar was is er puur aan de M6? Het is géén “pure” rijdersauto. Het ontwerp is erg schreeuwerig – ik hou daar wel van overigens. Ik vraag me ook af hoe een M6 er over 5 jaar uitziet, dan is de x-factor er wel een beetje af.

Mocht er nou geen 911 zijn, dan zou ik liever een M6 rijden dan een R8. Dat wel. Maar goed, dat komt door mijn aangeboren VAG-hekel.
@ H.J. Vaesen

M6 is een mooie wagen, en geen identiteit? porsche heeft nauwlijks identiteit soms weet ik echt niet welke er voorbij komt gevlogen op autostrade alleen als er giant letters op staan van het type of als het een GT3 RS is( wondermooie porsche) . M6 wel, dus vertel hier geen zinloze zever.

dus CSL staat recht in zijn sloefjes. klopt compleet wat je zegt
@ bmwF

Dit komt omdat je er geen verstand van hebt. Ook begrijp je niet helemaal wat ik met identiteit bedoel, karakter, geschiedenis. Overigens, zonder type aanduiding zie jij ook niet wat voro 6-serie je voor je neus hebt staan. Alleen bij een M6 (net als een GT3, GT2, GT3 RS, Turbo) zie je het duidelijk ;)
Overigens CSL moet vooral een voorkeur voor een 6-serie hebben, ik vind het zelf ook een mooie auto. Alleen een discussie over heritage hoeven we hier niet te voeren lijkt me.
r8 is mooi en is een auto voor mensen die lelijk zijn omdat ze in het dagelijks leven niet aan een vrouw kunnen komen .dan gaan ze zich verschuilen in een r8 om zo wel aan vrouwtjes te komen ha ha ha .en de porsche dat is de auto die minder opvalt als de r8 en voor mensen die hetniet alleen van hun auto moeten hebben want die ziet er niet zo ordinair uit als de r8
wat een stel kinderlappen hier
identiteit? karakter wel ja daar heb ik het net over, je ziet totaal er geen in. en geschiedenis dan heb je het meer over de reputatie van een auto. en ik geen verstand ik doe aan races mee en help bij het runnen van bmw bedrijven dus jij moet mij niet gaan zeggen dat ik geen verstand heb erover:) een stuk meer als jij vermoed ik. als ik jouw tekst nu naar Penders porsche Centre stuur lachen ze je vierkantig uit. maar zoiets doe ik niet. hoort niet bij mij vak.
@ Vaesen dus.
zondagsrijder schrijft,

5 August 2007 om 20:51
911
audi R8 is pure kitsch. Grote proletenbak. Bovendien absoluut geen tijdloos design

En dat hebbie nou eens mooi gezegd :)
Oke, groot is ie inderdaad niet, maar voor de rest: helemaal mee eens.

Blijft overeind dat ik denk ik toch een Maserati zou kopen. Onvergelijkbaar, maar de snelheid van de Maserati zal me best kunnen bekoren. En 5 dagen per week naar je werk ermee zal geen straf zijn.
@ bmwF

Heel goed, maar zeg ook eens iets inhoudelijks.
@bmwF: Een 911 heeft pure racegenen. Dat jij een m6 prefereerd boven een 911 geeft aan dat je niet weet waar je het over hebt. Een M6 is een snelle comfortabele coupe en een porsche 911 is een volbloed sportwagen. Een wereld van verschil dus.
@ Barry

Het zouden mijn woorden kunnen zijn.
Porsche! Zonder enige twijfel! De mooiste Porsche 911 tot nu toe.
@Barry330cd, ik ken anders genoeg coureurs die Audi rijden………
@ Windhoos

Kan ook een stukje marketing zijn ;)
valse start…:P, maar ik vind de 911 eigenlijk helemaal geen mooie wagen(best wel raar) en de r8 juist wel alleen dat leleijke zwartezijpaneel is lelijk
Grappig, die 2 auto s vergelijken. De R8 heeft wel iets, ik vind het de enige echt mooie Audi.

De 911 Carrera RS zie je in duitsland/oostenrijk behoorlijk veel rijden, een populair model dus.

Ik weet dat je bij porsche zelf t vermogen ook naar 380 pk kan laten brengen, en als je dat doet zit je volgens mij op dezelfde gewichts/pk verhouding als de R8 nu zit. Denk dat ik dan toch liever de 911 heb dan de audi, alleen al vanwege dat het totaalplaatje van een 911 beter klopt dan die van een audi of bmw of mercedes.
@ flierace: Hehehe, let eens op je woorden, we gaan nu geen mensen beledigen hé?
ben je zelf ook onaantrekkelijk anders zou je je zelf niet aangesproken voelen chief ha ha
daar hoef ik niet eens overna the denke 911 ziet er natuurlijk veel en veeeeeel beter uit
ik snap niet dat er mensen zijn die steeds maar weer de m5 naar voren halen.
wordt eens wakker mensen dit gaat niet over bmw klaar.
en ik kies ook voor de r8. die andere is lelijk.
@audi_fanaat dat snap ik ook niet helemaal, maar goed, er tegen in gaan helpt niet……


PS wat betreft de Porsche deel ik je mening overigens niet, ik kan ze namelijk allebei wel waarderen ;-)
De R8 natuurlijk!
Dan ben ik 0,2 seconden sneller bij de pomp!
@ windhoos

ja man je hebt gelijk maar ik krijg altijd de kriebels dat altijd maar weer die saaie bmw er bij wordt gehaald.
maar goed audi is 1.
bmw is gewoon het beste punt
edit: ip-ban
flierace schrijft,

14 August 2007 om 18:46
bmw is gewoon het beste punt

———————————————————————

De 12 jarige puber van de overkant reageert ook weer, een beetje verdwaald in de doolhof der automerken…….
flierace schrijft,

14 August 2007 om 18:46
bmw is gewoon het beste punt

——————————————————————————————–

Die 12 jarig puber is niet de enige die verdwaald is. Er zijn er hier nog meer op deze forum. Elke keer dat er een Audi wordt getoont komen er gelijk een honderdtal nerds aan met hun commentaar dat hun BMW of Mercedes wel beter is. Ja beter volgens hun… Maar dat is geen statement. Kent men niet, hé? Alleen een ander merk afkraken. Kijk toch eens een keer naar je eigen commentaar voordat je zulke voorspelbare uitingen doet. Want zo voorspelbaar als je eigen merk hoog houden kan elke dumbo wel.

Plaats je commentaar over een Porsche, Mercedes, BMW of ander speelgoed bij Bart Smit…

Maar ik zal deze quote wel bij elke nieuwe forum over een Audi plaatsen. Maar dan onder een andere nickname…. BMW, Mercedes of Porsche.. Ja, mijn k…t.
@Windhoos & Rick Bos: helemaal gelijk, flierace zien we niet meer terug…

PS: we proberen de comments goed in de gaten te houden maar vanwege de drukte glipt er nogal eens wat doorheen.
@Rick Bos

LOL! :lol: Altijd wel leuk om gefrustreerde pubers zoals jij zo te keer te zien gaan.

Want laten we eerlijk zijn, iemand die wat volwassener is die lacht er om of schenkt er geen aandacht aan…..Toch?
Ja, Rick Dos. Vergeet één ding niet. Een gefustreerde puber schrijft alleen over zijn BMW, en heeft een afkeer van Audi :-)

Oh, daar gaan we weer met reageren. Voorspelbaar hé? Ja, je reageerde ook in het midden van de nacht.
nou doe mij maar die porsche
DE PORSCHE natuurlijk!!! Heb nu nog een 996 over een tijdje een witte 997 targa :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).