Surprise: niet Wolfgang Bernhard maar Nardelli CEO Chrysler

Auteur: , 7 Reacties

Zo'n beetje de complete automotive industrie ging er vanuit dat Wolfgang Bernhard de nieuwe CEO zou worden van Chrysler LLC, maar die zaten er allemaal naast. De man die na het vertrek van Dieter Zetsche aan het roer stond bij Chrysler, Tom LaSorda, is ook niet de gelukkige. Hij zal voortaan de tweede viool spelen en wordt vice-CEO en President of Chrysler LLC en moet direct rapporteren aan Bob Nardelli.

Bob Nardelli is namelijk wel de nieuwe CEO geworden van Chrysler. In Amerika is hij vooral bekend als voormalig CEO van Home Depot (soort van Gamma) waar hij begin dit jaar vertrok met een gouden handdruk van $210 miljoen (via: Jalopnik).7 reacties

Mooi bedrijf dat Home Depot, ook een mooie handdruk $ 210 mil.
210 MILJOEN! Damn dan heb je het best netjes gedaan. Waarom zou je nu nog werken dan? Oja iets met passie enzo.
Gouden handdruk is toch soort van oprotpremie? of heeft good old Bob zijn werk goed gedaan en is dit zijn vervroegde kerstbonus?
een gouden handdruk krijgen om dat je de boel verkloot … gebeurd alleen bij de overheid. ik ken die man niet .. maar zal zeker zo,n passionele Iacocca fanaat zijn …
Ze hebben die man gecontracteerd omdat ie Home Depot ook uit het slijk heeft getrokken. En (voor zover ik het had begrepen) krijgt hij bij Chrysler alleen salaris als ie goed zijn best doet. No cure no pay zogezegd.

En dan is 210 miljoen wel handig om achter de hand te hebben ;-)
Nogmaals een Italiaanse naam bij Chrysler. Toeval?
Een gouden handdruk van slechts 210 000 000 dollartjes. :(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).