Metamorfose: VW Beetle wordt Porsche 356

Auteur: , 11 Reacties

Wedden dat jij al heel lang met de brandende vraag rondloopt hoe je van een lelijke oude verroeste Volkswagen Kever een mooie glimmende klassieke Porsche 356 replica kunt maken?

Komt dat even goed uit, want op blogcoche.es staat een prima stappenplan hoe je zo’n project het beste aanpakt. Spijker wel eerst even je Spaans een beetje bij. Het is natuurlijk puur voor de hobby en degelijk tijdverdrijf hoef nu eenmaal niet efficient en altijd erg nuttig te zijn, zolang je je maar vermaakt, want je moet maar net zin hebben om aan zo’n klus beginnen. Absoluut weer een staaltje vakmanschap. (via germancarblog)11 reacties

Welke klus, dat Spaans leren of aan die replica beginnen? :P
Knap liever een gare kever op naar een mooie kever…..
Aston Martin Rapide
Ik ook Christjuh…liever een mooie Herbie dan die Porsche.
bwah, ze zijn allebei prachtig eigenlijk :-)
Heb al eens gezien, hoe iemand (Franco) zijn kever opknapte!
Toch zie ik die (lelijke) kever liever veranderen in een (prachtige) Porsche!
Cool!
Over een 356 look gesproken, ik reed vannacht toevallig in Knokke-Heist nog achter een donkerrode PGO. Hij verloor helaas zijn uitlaat na het te enthousiast nemen van een verkeersdrempel. Erg mooie wagentjes op zich om te zien!
je bent langer bezig met het leren van dat spaans dan het ombouwen van die kever naar n porsche… je moet er idd maar net zin in hebben…
Mooi hoor,….ben persoonlijk een grote fan van de porsche 356,…vind deze replica dan ook zeker erg mooi….vraag me af hoe de afwerking/geluid/comfort is,…..maar optisch,…wauw!!
Ik had een tijd terug een website gevonden (mss. via Autoblog zelf?) van een bedrijf (in de UK?) die kant-en-klare 356-kitjes aflevert. Iets in de trant van “U levert de motor en chassis van een kever, wij de kit”. Of je kon tegen bijbetaling heb de hele mikmak voor laten uitzoeken en om/opbouwen.
En wat moet zo iets dan allemaal kosten, kwa tijd(amateur) en geld.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).