Spyvideo: Mercedes GLK

Auteur: , 27 Reacties

De Mercedes GLK was onder de Spaanse zon al eens op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens het slalommen met een aanhanger. Dat was geen probleem voor de GLK, maar voor de aanhanger was het geen pretje. De GLK moet natuurlijk ook nog een paar proefexamens afleggen op de Nürburgring (waar anders) en daar gaat vrijwel niets onopgemerkt voorbij.

Vorige week werd bekend dat de nieuwe X3-, Q5-, Tiguan-, Freelander-, XC60-concurrent daadwerkelijk Mercedes GLK zal heten en dus geen MLK. De GLK is gebaseerd op het platform van de C-klasse en hij is lager en compacter dan de GL- en de M-klasse. Qua prijs zal de nieuwe SUV ruim onder het niveau van de M-klasse blijven. We verwachten zijn debuut op de Detroit Motorshow in januari. (via: wcf)27 reacties

Wat een lelijk hok….
Hij lijkt op de foto op zo’n engelse taxi : )
blokkendoos op wielen……
10 x niks… ik wacht toch maar op detriot voor mijn uiteindelijke mening
C200 Kompressor
Het is indedaad een blokkendoos op wielen, maar je moet het eerst zien hoe hij in echt is.
VW Polo Abt Version.
Nu ja, ik wacht eerlijk gezegt hier niet op. Je moet er toch flink voor dokken, terwijl je voor die prijs misschien een beter afgwerkte tiguan krijgt, of een leuke kleine (soft) offroader freelander 2.
Tegen die 2 zal hij het nooit kunnen opnemen tegen alle specificaties.
En mercedes komt hier ook een béétje laat wel bij, terwijl alle andere al hun softroader al op de markt hebben of al de echte versie al hebben laten zien.
En voor dat prijsverschil gaan ze toch eerder voor de ml gaan, want die is toch véél beter in alles.
Kortom waarom doet mercedes dit?
ondanks de camouflage kloppen de verhoudingen best aardig. En dat ie hoog is wisten we al van de impressies. Ik zeg dan maar: Mooi hoog is niet lelijk
“hij is lager en compacter dan de GL- en de M-klasse” je bedoeld denk ik ML-Klasse. hihi
Ik heb hem 2 weken geleden ook gespot in Stuttgart, zo lelijk zag die er niet uit….
doe mij die Grande Punto maar die er op een gegeven moment voor rijdt :)
Hij heeft wat weg van de Materia! :P
volgens mij wordt deze auto niks, de vorm al…

En hij wordt denk ik alleen gekocht door mensen die toch maar een mercedes nemen omdat ze denken dat ze dan meer status hebben dan dat ze in een goedkopere auto rijden uit dezelfde klasse
Hier zal ook wel de nodige eurootjes voor betaald moeten worden
het beloofd veel goeds, deze auto.
Dikke auto! Wordt een kleine GL:P
Best knap een spyvideo van 2minuut 30 lang en op allemaal verschillende plekken staat de camera, die misschien heel toevallig weet waar die heen gaat rijden, en wat toevallig dat er nog een GL en ML geparkeerd stonden onderweg en heel veel, (bijna alleen maar) SUV’s rond reden…
Maar goed, zal best mooie bak worden, want heeft Mercedes tot nu toe lelijke auto’s, euuhh nee en om de concurrentie bij te blijven zullen ze wel met dit model moeten komen..
De oude ml was niks, maar de nieuwe vind ik een mooie auto en als de glk erop lijkt en met de kwaliteit van mercedes zal deze waarschijnlijk goed gaan verkopen.
@ VW Polo Abt Version: Een beter afgewerkte Tiguan? Mercedes heeft de meest duurzame en goede afwerking van alle fabrikanten. Hier kan Vw nog iets van leren. En qua specificaties zal mercedes op alle fronten ver vooruitlopen op vw en land rover. Maar hier betaal je dan ook veel voor.
de helft zit ier allemaal te zagen van lelijk en zo… maar hij is ook nog gecamoufleerd eeh….
VW Polo Abt Version.
@ Laurens:

De ergonomie is mss véél beter bij mercedes, maar de afwerking is superieur van volkswagen.
Vergelijk een touareg met een ml.
Ik weet wel kiezen van het beste afgwerkte interieur.
en ik heb niet gezegt dat mercedes slecht afgewerkt is ;)
@VW Polo Abt Version

Wat zit jij eigenlijk allemaal te zeveren. Zou je niet beter eerst wachten tot hij uit is voor je hem met vanalles en nog wat begint te vergelijken? Uw opmerkingen slaan echt wel nergens op. En ik kan zeggen dat een ML wel degelijk beter afgewerkt is dan een touareg. Sorry hoor kerel, maar dat is gewoon zo.
VW Polo Abt Version.
@ iedereen:

We zullen zien.
Wel opvallend om ‘m de leuks van de GL te geven en techniek van de C-klasse. Tsja, hij moet stoer zijn, maar niet te duur. De concurrentie is moordend dus ze moeten zich wel wat kunnen permitteren.
Eindelijk: weg met die lelijke X3, tiguan, nep-porsche en noem maar op. Er is maar 1 merk dat echt wagens maakt en geen klonen van een ander merk zoals er zoveel doen!!! Proficiat Mercedes!!!
iedereen kan zeggen wat ie wil maar tegen mercedes kan toch niemand op, het is en blijft het beste merk, ook deze gl.
die VW Polo abt version loopt maar wat uit zijn duim te zuigen over die touran en toureg maar dat zijn allemaal prutwagens gemaakt van drek en prut!!!
alleen die mercedes is gemaakt voor het zware werk,
die toureg is om ongedierte te vervoeren geen mensen………..
Jawel, weer iemand met smaak. Zoals mercedes al schrijft: tegen Mercedes kan niemand op. Dat is altijd al zo geweest, en zal altijd zo blijven!!!
Wat is dit voor kleutertaal in dit forum! Leer eerst schrijven alvorens te reageren. Ja VW POLIO ABT ik bedoel jou tekst. Ik ben alleen bang dat je net zoveel verstand hebt van auto´s als van taal. Dus snap je waarschijnlijk niet wat ik bedoel met kleutertaal! Behalve dat de inhoud van je tekst niet klopt, klopt er ook helemaal niets van wat jij beweert over de GLK.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).