Clay Dean algemeen directeur Design Cadillac

Auteur: , 2 Reacties

Clay wie? De 46-jarige Clay Dean werkt al vanaf 1988 voor GM en sinds 2004 was hij verantwoordelijk voor het design van alle kleine en middelgrote GM-modellen. Zo heeft hij onder andere geholpen met het design van de Pontiac Solstice, de Opel GT Saturn Sky roadster, Chevrolet HHR en GM's belangrijke middenklasser, de Cevrolet Malibu. Dean zal zich de komende jaren bezighouden met het design van diverse nieuwe modellen van het slecht draaiende Cadillac-concern.

Het ‘hoogste designzitje’ is volgens Automotive News mede te danken aan zijn werk aan de Saturn Aura, de auto die de hoogste plek op het ereschavot behaalde tijdens de North American Car of the Year awards.

In de nieuwe rol zal Dean de leiding hebben over een groter team. Bovendien is hij verantwoordelijk voor Cadillac’s nieuwste creaties, zoals een kleiner en lager geprijsd model dan de CTS en mogelijk een nieuwe crossover.2 reacties

Is Cevrolet een nieuw merk?

Ik hoop verder dat hij weer gaat doen waar Cadillac goed in is: grote comfortabele cruisers, maar dan wel het een hybride v8-diesel voor het milieu!
de absurde sexy-ness van Cadillac,s hoogtij dagen jaren 50/60/70 kunnen niet meer herleven .. Cadillac moet een serieus/saai product gaan worden .. jammer dat er earodynamica bestaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).