Nieuwe afleveringen Blik op de Weg

Auteur: , 16 Reacties

Het was ons al een tijdje bekend, maar Autobloggers zijn kennelijk zulke die hard Blik op de Weg-fanaten, dat we overspoeld werden met tips. Om aan deze stroom een einde te maken, brengen we jullie toch ook maar op de hoogte: Blik op de Weg is back!

Dennis stelde de volgende vraag in zijn column: “waar blijf je nou Leo?”. Een antwoord heeft precies drie weken op zich laten wachten. Er komen weer nieuwe afleveringen van Blik op de Weg. Er heeft een gesprek plaatsgevonden tussen Leo (niet meer) de Haas en Koos Spee. Zal vast een gezellig gesprek zijn geweest…

Belangrijker echter is dat met dit gesprek een einde is gekomen aan de hoogopgelopen ruzie tussen deze twee heren. Bovendien verdwijnt het televisieprogramma niet van de buis. Het is echter niet duidelijk of en hoeveel invloed de justitie heeft gehad op de nieuwe afleveringen.

De uitzenddata op Nederland 1 zijn als volgt:

nr.1 18-9-2007
nr.2 25-9-2007
nr.3 2-10-2007
nr.4 9-10-2007
nr.5 16-10-2007
nr.6 23-10-2007
nr.7 30-10-2007
nr.8 6-11-2007
nr.9 13-11-2007
nr.10 20-11-2007

Met dank aan iedereen voor de tip!16 reacties

Boeiend?:P
Leo kennende heeft justitie niet zoveel eraan mogen knutselen, hij zou liever niet verder gaan dan het maar half verder te laten gaan!
Yes ik vind blik op de weg persoonlijk mooier dan wegwisbruikers
Wel heel toevallig dat ‘Wegmisbruikers’ nu ineens hele interessante items heeft: vorige week een achtervolging van iemand die zich wel een GT3 kan veroorloven, maar er niet mee om kan gaan, en dit weekend 5 ingevorderde Ferrari’s. In ieder geval winst voor de televisiekijker.
Eerst maar zien wat we ervoor terug krijgen. Furher Spee zal wel weer 100 eisen op tafel hebben gelegd waar leo is aan moet houden in het vervolg.
Bedankt voor de tip iedereen, we gaan het 18 sept. gewoon meemaken.
Vanavond komt ook wegmisbruikers en daar vorderen ze even 6 Roode Ferrari’s in. maar ik vind Blik Op De Weg velemale beter dan weg misbruikers.
Boeiend? nou en of Leo doet veel meer voor zijn eigen programma die kleine dwerg van SBS die doet echt niks die leo zet zelfs zijn eigen auto in!
Kan iemand de invordering van de ferraris op Youtube zetten? Hier in Frankrijk heb ik geen SBS
Het is vanavond om half 9 meen ik maar ik denk dat het er wel op komt! ;)
Blik op de Weg zuigt! Altijd hetzelfde:

“onderweg kwamen onze $#%$# mensen een automobilist die hard reed tegen, hij werdt aangehouden en kreeg een boete… Of zijn rijbewijs werdt ingepakt en moest worden opgehaald door een bekende.. ”

Om para van te worden..
Ik vind ´t schandalig dat dergelijke programma´s zelfs nog als vermakelijk worden gezien hier in laat ons alles afpakken land.
Schandalig dat er nog mensen zijn die hier om kunnen lachen zeg…., ik vind ´t juist zwaar triest dat je jezelf in dit communistisch koninkrijk der nederlanden alles af moet laten nemen…
Beter dan die kabouter en koos
[img]http://www.autoblog.nl/archive/2007/08/21/hee-kaboutertje-waar-is-je-puntmuts[img]
http://www.autoblog.nl/archive/2007/08/21/hee-kaboutertje-waar-is-je-puntmuts
top,blik op de weg is een stuk beter als wegmisbruikers,leo staat niet net als die kabouterde e moraal ridder uit te hangen,die gaat ook nog wel eens op zijn muil….zal m`neer de vries eens tippen…
bjorn devilder
ja als je soms de acties van die flikken ziet, schandalig gewoon…
Zoals de aflevering van vandaag waar de fietser op het dak van de anonieme wagen slaat. Die flik mag van geluk spreken dat hij niet op een dergelijke manier voor mij inreed want dan had ik hem gewoon door z’n raam naar buiten gesleurd…
graag wat meer informatie en duidelijk heden over de regels van brommobielen!!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).