Carlsson CK65

Auteur: , 33 Reacties

Na de CK60 presenteren we hierbij de Carlsson CK65, een gelimiteerde uitgave op basis van de Mercedes CL65 AMG. De CL van Carlsson heeft een vermogen van maar liefst 720 pk, dat is 108 pk meer dan de AMG-versie!

Op de IAA zal deze Carlsson officieel onthuld worden, volgens mij is het één van de weinige modellen die geen link hebben met het groene-thema. Well done!

Carlsson CK65
Carlsson CK65

En er is ook een speciale CK65 “Eau Rouge”. Deze variant is tot stand gekomen dankzij de hulp van Etienne Aigner, een “world famous German cult brand for stylish living”…

Carlsson CK65 Eau Rouge33 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Die spoiler…. why?? De hele beauty van de koets is pleite.
dan maakt niet meer uit wat ie allemaal kan… I don’t want to hear it.
Waar houdt t op met die pk race van de duitse merken?
Kijk dat is nog eens een mooie auto! die “Eau Rouge” kleur ziet er erg goed uit!
@greg; spoiler? dat subtiele kofferbak spoilertje bedoel je? mij viel ’t pas op na nog een keer kijken. Is helemaal niks mis mee als je ’t mij vraagt. En ’t lijkt me een functionele spoiler, gezien de flinke hoeveelheid extra vermogen en de problemen die dat met zich mee kan brengen (voornamelijk de grip van de auto)
720 paarden. Wauw. Iemand meer specs?

Die wijnrode kleur staat wel goed. Nu alleen nog die velgen zo schoon houden na de aankoop…
kanker vet!!
Lekker breed :)
@ Greg, je hebt wel half gelijk. ze hadden hem iets geleidelijker moeten laten overvloeien boven de lichtunits.

Misschien vandaar dat ze op de 2 laatste foto’s ook net niet de spoiler erbij nemen…
De mooiste coupe van dit moment.
@maarten: kan je dat ook op een normale manier zeggen?

on-topic: hele dikke auto, erg mooi! Zoveel vermogen, is dat nog wel een beetje leuk op de weg te houden?
Baby vet!

“…..op basis van de Mercedes CL65 AMG. De CL van Carlsson heeft een vermogen van maar liefst 720 pk, dat is 108 pk meer dan de standaard versie!”

AMG is toch geen standaard versie?
Nee Nee en nogmaals Nee,

Ik zag deze auto, toen ik Den haag werkte, altijd bij de Haagse Markt, voor een verlepte pand staan. De bestuurder in kwestie had meer goud dan BA van de A-team om z’n nek en om z’n auto. Hij reed ook echt in die auto met een attitude van “what you want fool?!”
Je zou zeggen dat ik als gelikte Surinamer dat wel kan waarderen maar hell noh, I ain’t going in that Benz.

En deze doet me dus precies aan die gast denken.

Had ik al nee gezegd?
Rick dos: inderdaad, heb het aangepast!
ik vind het maar niks, die spoiler, die velgen…, die twee mistlampen voor
@maarten

pubertje.


Ik vind het maar dom hoor die PK race(behalve de RS6 sst.), 720 pk! is toch niet normaal meer ? :D
Binnenkort kunnen deze auto’s ook warpen :D
gilein brouwer
ik vind hem mooier dan de 63 en 65 amg
@ maarten:

Kanker is een ziekte met ernstige symptonen. Maar vetzucht staat daar los van! Het werkwoord ‘kankeren’ woord dan nog wel eens gebruikt voor het overmatig zeuren van personen. Al wordt dit werkwoord in het dagelijks taalgebruik bij voorkeur gemeden. Een gewone uitdrukking als ‘supermooi’ of iets dergelijks is goed genoeg. Er zijn hier meer mensen op dit forum en die willen gewoon leuke berichten lezen zonder het domme commentaar van mensen zoals jij!

on-topic: Mooie auto van Carlsson. Jammer dat ze alleen te vaak geasocieerd worden met de wagen van woonwagenbewoners. Persoonlijk ga ik dan toch liever voor het Deense Kleemann. Iets stijlvoller is dat.
@Casper
Die spoiler is alles behalve subtiel en valt een Mercedes liefhebber direct op. Ik geef toe dat t geen vleugel is zoals bij een Impreza, maar als je de lijnen van de CL kent, en je ziet ineens deze spoiler op de kofferbak…..

Het zal vast functioneel zijn, maar ik zou het met een diffusor oplossen… veel mooier en exact hetzelfde resultaat. En je houdt de beauty van de koets intact.
Don’t Touch a car that’s already perfect. Hoe kan je in godsnaam van zo’n waanzinnig mooie en elegante auto met prachte lijnen een onwijs vieze pooierwagen maken
@Pordon: helemaal mee eens, als je kijkt naar AMG’s of in het geval van BMW naar de M uitvoeringen of zelfs Alpina, dan zijn dat doorgaans smaak- en zinvolle upgrades van een bestaand model. Zo’n externe tuner heeft daar naar mijn mening vaak weinig interessants meer aan toe te voegen en moet er gewoon afblijven.

Daar komt bij dat je in mijn ogen weinig moet doen aan Mercedessen en BMW’s, omdat ze in hun standaarduitvoering prachtig zijn, maar met extra tupperware worden het snel van die pooierbakken.

Dus Carlsson, ga een vak leren ofzo! :D
Très Bien!!! :-D
Lichtelijk geniaal deze slee.
Ik heb nooit wat van Carlsson moeten hebben omdat ik ze er te plastiekerig uit vond zien, maar de nieuwe Carlsson modellen zijn prachtig. Zag deze zomer een S klasse Designo met Carlsson kit in Knokke, dat zag er werkelijk wonderbaarlijk uit. Exclusiviteit ten top! Hoewel een echte Designo dat standaart ook al wel is.
Toch wel erg geslaagd,mooie brede schermen ook.
En dat spoilertje?Die mag van mij ook wel blijven!
@ Pordon

waar moet een pooier anders zijn auto vandaan halen?
Dit zijn pas auto’s!

Mercedes is echt heerlijk bezig de laatste tijd, en gelukkig maken de Tuners er soms ook nog wel wat moois van!
Die kleur, gewoon prachtig. Die spoiler en de velgen zijn iets te. En ze hadden voorop beter de Ster kunnen laten zitten. Maar voor de rest prima allemaal! :)
Iets rustiger wielen en die lelijke spoiler er af, en ik lust ‘m :)
Doe mij alleen de engine tuning maar ;)
heel leuk en aardig allemaal maar het begint pas leuk te worden als iedereen er betaalbaar en veilig in kan rijden XD
@Suspic1ous
right on ……eren.Dat is wat jij nu doet.

Dé pooierbak voor het moment.
Getunede auto’s van gespecialiseerde bedrijven moet je altijd zien als 1 auto met alle mogelijk opties. Het is dus de bedoeling dat de consument hier een keuze uit maakt. Ik zou zeker deze pk-upgrade gebruiken (108 pk!!) en de bodykit is ook niet verkeerd, maar voor de velgen zoek ik iets anders en de spoiler komt er absoluut niet op!
Ik zou er graag ’n videotje van zien indien dit mogelijk is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).