SUV’s mishandeld in Amsterdam

Auteur: , 62 Reacties

In Amsterdam, ons hoofdstedelijke meltkroes, zijn deze week SUV's vernield. Het leek een actie specifiek gericht tegen de geliefde 'PC Hooftstraat tractoren', dit zou te concluderen zijn uit het feit dat kleinere en lichtere auto's met rust werden gelaten. De betreffende SUV's zijn beklad en ook werden de uitlaten dichtgesmeerd met purschuim...

De daders hadden het vooral voorzien op Landrovers, Mercedessen en BMW’s. De VVD eist een onderzoek maar volgens mij is het gewoon natuurlijke selectie, Ferrari’s (check, doublecheck) en Peugjes (check, doublecheck) zijn al genoeg vernederd.

Met dank aan DAT voor de tip!62 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
TRIEST!! Typisch Nederlands dit… afgunst ten top *zucht*
hippies verdraagzaamheid

H.
geen fotos verder?
Ach ja, als je het juiste bedrag in de rosse buurt betaald aan een vrouw van lichte zeden, dan word je ook mishandeld……….

Nee schat, dat heb ik van horen zeggen………
Paupers!

en oh zo jaloers
Dit is verschrikkelijk en ONMENSELIJK!
Wat een walgelijke, jaloerse apaat moet je zijn om dit te doen!
Mensen die zoiets als dit doen zullen toch nooit iets nuttigs kunnen bijdragen aan deze maatschappij, dus stel ik voor dat de daders hiervan openbaar gefolterd worden met complete gereedschapssetten tot een langzame, pijnlijke dood erop volgt!

*Biedt zich aan als vrijwilliger*
Duidelijk weer te moeilijk om ergens vanaf te blijven.

En die hippies maar fijn in hun Eendjes rond blijven rijden, want daar komen alleen bloemetjes uit de uitlaat.
goed idee, dat purschuim
@g. de groot, tut tut denk aan je hart
Wat een ontzettend trieste actie. Mss hadden ze met dat purschuim ook hun eigen autootjes kunnen versieren.
Gewoon lekker vanaf blijven, de instelling van de daders is hoogst waarschijnlijk toch: Peace & Love!
Dus gauw terug in je mand hippie!
jaloerse k-utkoppen
Het is overigens niet de eerste keer, vijf maanden geleden zijn banden van een tal van SUV’s in dezelfde buurt lek gestoken. Mijn net geimigreerde Australische buurman keek toen behoorlijk sipjes naar z’n XC90 ;)
Wel een leuk idee als je lastige buren hebt, busje piepschuim en klaar is kees
Ik zal de rekening maar naar het Amsterdamse bestuur sturen en tevens aangifte doen bij de politie tegen die bestuurders die zonder wettelijke grondslag bepaalde groeperingen in de samenleving op een dusdanige manier stigmatiseren dat het een vorm van segregatie onder de automobilisten teweeg wil brengen, met alle gevolgen van dien, zoals dat bepaalde groepen uit diezelfde samenleving zich geroepen voelen om tot geweld over te gaan.

Opsodemieteren met die linkse fascisten!
Moest naar aanleiding van dat PUR-schuim in de uitlaten ook even hier aan denken:
http://www.autoblog.nl/archive/2007/07/01/purschuim-fun
Typische gevalletje weer, erg jammer voor de bezitters van deze auto’s. Je zal maar zo je auto aantreffen…. word je dan helemaal gek…
2 weken geleden op mijn 740 die welgeteld 6 maanden oud is…een sleutelkras over de ganse lengte!!

Jaren hard werken, denk je van jezelf iets te gunnen… krijg je dit. Wat is er verkeerd in onze maatschappij?!
Over die gasten heen rijden met je SUV. Lekker langzaam, en ook in z’n achteruit…

Sjesus wat een losers! Maar ja…er gebeurt wel meer in kraakstad A’dam…links tuig!
wat een zielige mensen als je jaloers bent dan spaar je gewoon even flink door kan je er zelf ook een kopen ;)
wat een zielige mensen als je jaloers bent dan spaar je gewoon even flink door kan je er zelf ook een kopen ;)
Jaloerse zieke geesten!
Volgens mij zijn er maar weinig landen waar zoveel afgunst heerst als in nederland, onvoorstelbaar. Ik reed laatst in een Z3 (mocht hem een weekendje lenen), en ik kon binnen een half uur de eerste sarcastische opmerking al in m’n zak steken. Vervolgens word de spiegel van die auto er ook nog eens half afgetrapt (ik had de fout gemaakt om de auto op een parkeerplaats langs de weg te zetten).
Die gasten moet je is goed bekladden en bekrassen! en na afloop wat purschuim in de reet!!
Zouden ze bij alle SUV’s moeten doen… Nog niemand er aan gedacht dat dit een actie is voor milieu? Anders hadden ze de uitlaat niet dicht hoeven te purren natuurlijk..
Ookal heb ik een bouthekel aan SUV’s, dit slaat helemaal nergens op. Wat een trieste hippie’s.
Triest….. Ze hadden mijn 4 maanden oude A6 ook opgeleukt met een diepe kras van 60cm op de motorkap…..
-edit: laten we het netjes houden-
vØlvØ frǽk 
@ Jeger
ach begin nu niet over het milieu ja, we weten allemaal dat de industrie een veel grotere vervuiler is als de auto, alleen is die makkelijker te straffen, want autorijden blijven we toch, maar ga je de industrie straffen dan trekken de bedrijven weg naar landen waar die regels voor het milieu niet zijn.. Dus niet over het milieu beginnen ja!

OT: idd pure jaloezie, diep triest. Maar G. de Groot heeft een hele mooie oplossing zag ik net ;-)
vØlvØ frǽk 
@ mezelf
of was het toch:
‘dat de industrie een veel grotere vervuiler is dan , de auto’
Aan Jegers,

Je moet met je poten van andermans spullen afblijven. SUV’s zijn niet verboden daar mag je mee rijden.
Die SUV’ kopers betalen een hoop belasting waarmee vervolgens milieuorganisaties hun valse retorische beleid mee kunnen uitvoeren. Als jij je zo veel zorgen maakt om het milieu dan pak je de bron aan, de overheid of de fabrikanten. Maar stiekem s’nachts met een bivakmuts op auto lopen vernielen omdat jij met je bekrompen geest denk daarmee het milieu te redden ben je voor niks meer dan gehersenspoelde pado. Wees eens een flinke vent en ga op schiphol vliegtuigen lopen te vernielen! Maar dan zit je meteen drie jaar in de bak!

Maar ik kan je een ding verzekeren dat de rapen gaar zijn met zulke linkse fascisten als jullie. Als je nog een keer een auto loopt te vernielen en we pakken je dan kun je in het ziekenhuis je darmen uit laten purren.
Ik zeg, kom maar door met dat gebiedsverbod voor dit soort idioten.
Wacht even wat lees ik nou: Milieu actie tegen die vervuilende SUV’s- En dan PUR-SCHUIM gebruiken dat zo vreselijk goed is voor het milieu??? So what’s next- De cabines van tankwagens volgieten met ruwe olie als milieu actie…? Logisch… Erg logisch als je het milieu wilt beschermen…

Een tijdje terug was er in Amerika toch ook een vent die zijn Hummer afgekeurd zag door de wijk waarin hij woonde?

Die aktie is dus stommer dan stom. Ik vind die SUV’s en vooral heel veel van de mensen die er in rijden waardeloos want ze rijden vaak asociaal (nemen vaak voorrang waar dat niet het geval is, rijde vaak veel te hard, letten vaak absoluut niet op de rest van het verkeer en kunnen bovendien niet meer parkeren onder het mom van waarom zou je één parkeerplaats gebruiken als je auto zo groot en log is dat je er ook drie kan blokkeren.
Ik zou het dus een veel betere actie hebben gevonden als er geld werd ingezameld om al die stomme SUV-rijders eens een goede verplichte rijvaardigheidscursus te geven en ze te leren parkeren met die PC-Hooft-Aso-Bakken…
Oh, en vóór ik dat verwijt krijg van een oplettende lezer hier- Ik rij alléén Defender onder werktijd…….! /\/\/\/\/\ :-D
@ Jeger,

Val niet-zo-heel-levend
zooooo .. dit is nog zieligger dan SUV,s zelf..
Geeft maar weer eens aan dat in Nederland er geen respect meer is voor bezittingen. Je mag het dan wel niet eens zijn met wat iemand rijdt .. maar vernielingen aanrichten is nog steeds gewoon een strafbaar feit. Volgende keer gooien ze misschien de ramen van je huis in .. omdat de gordijnen die je hebt ze niet bevallen.
Hier kan ik heel boos om worden. als ze dat bij mijn auto hadden gedaan en ik had het gezien oeff dan had ik nu levenslang denk ik
omg, kom zo es bij je dure suv aan, alles dichtgesmeerd !!
dan neem je toch wel een straatsteen en ga je op jacht zeker !
Respect kweken ze niet door andermans eigendom te vernielen, maarja…Dit soort *untermenschen* wordt nog beschermd door de overheid ook!

Denk maar niet dat men de daders vindt, laat staan dat ze een rechtvaardige straf krijgen.

Zie ook de “aangebrande” Peug van Robbie!!!
Jan-Jaap-Karel-Kees
Hmpf
Hypocriete geesten. Ik daag die gasten uit om een bewijs te tonen dat CO2 slecht is voor het milieu…
Maarja als je hier in dit land een btje met je kop boven het maaiveld uitsteekt dan wordt je meteen met de nek aangekeken. Gewoon een ander niets gunnen. En mensen met een andere mening, daar ga je het debat niet mee aan, nee je sloopt hun bezittingen. te triest…
Dat dit zou gaan gebeuren, was te verwachten met al die berichtgeving in de media over SUV’s.

Simpel op te lossen. SUV parkeren. Met honkbal knuppel achterin een bestelbusje gaan zitten wachten. En hippies rammen.
Als ze dat bij mijn auto deden spoot ik ook hun bek vol met purschuim:)
als wraak ga ik vannacht op prius jacht :P
“Nee .. sorry mijnheer agent .. hij kwam met zijn nek tussen de lierkabel te zitten en toen ging ineens de lier werken en werd de hippie omhoog getrokken over de boomtak. Ja… ik weet dat het eruit ziet alsof ie gelynched is .. maar dat was niet de bedoeling.”
nou nou …. wat een stelletje clarkson groupies hier .. als ze bij topgear iets slopen of aan gort rijden dan is het een prestatie …. tjenkers.
Lincoln: Als iemand zijn eigen auto sloopt of beschadigd dan is het niet zo’n probleem voor me (ik kan het wel zonde vinden), maar zinloos iemand anders zijn bezittingen beschadigen omdat je het niet eens met iets bent is naar mijn idee een kwalijke zaak. Het maakt voor mij dan niet uit of je behoort tot de hippie, hangjongeren, vegitarische of militante bijbel groep.
@bob .. daar kan ik je helemaal gelijk in geven .. maar ik vond de reacties zooooo een zijdig .. ik moest effe tegengas geven,
jammer dat je het nooit ziet dat ze je auto effe verniele dan ben je echt in staat om die gasten kapot te trappen mijn vorige auto hebben ze 1 keer vol met krassen gezet voordat je dan een keer geld krijgt van het waarborg fonds om je auto opnieuw te laten spuiten ben je ook 3 kwart jaar verder

je moet gewoon met je poten van andermans spulle afblijven
Wat ik niet begrijp van dit soort pro-milieu akties is dat ze in direkte zin altijd tegen het milieu in gaan waar het nou juist voor bedoeld is. Goed- dan sloop je dus zo’n SUV die zo slecht is voor het milieu of je sloopt er meerdere.
Direkt effekt:
– Milieuverontreinigend PUR-schuim dat slecht afbreekbaar is en dat echt gif is als je het binnenkrijgt, gaat de natuur in.
– Remvloeistof stroomt zo het milieu in als de remleidingen worden doorgesneden; Erg gezond.
– Als troep in de benzine wordt gegooid, moet die benzinetank dus worden geleegd en de inhoud vervangen; Weer erg goed voor het milieu..
– Al die eigenaren brengen hun SUV met gezwinde spoed naar de garage en laten daar checken of het apparaat nog te herstellen is.
Is hij te herstellen, dan moet het schadeherstelbedrijf na het uitdeuken vaak met hulp van elektrische apparatuur met bergen chemische troep (lak op waterbasis betekent nog steeds niet dat het nou meteen zo fris is…) de lak van de auto herstellen.
– Kapot gemaakte onderdelen moeten worden vervangen door onderdelen die anders niet hadden hoeven worden gemaakt. Weer extra milieubelasting dus.
– Enals het een geval total-loss is, dan gaat zo’n SUV bezitter echt wel op zoek naar een nieuwe. En dat is dus weer een nieuwe auto die het milieu belast- precies waar het die milieu-aktivisten om begonnen was dat er niet zou gebeuren: Stoppen met het gebruik van die auto’s.

Ja- Echt een goed doordachte aktie was dit…!
Ik zeg ook niet dat je met je poten aan anders mans spullen mag zitten. Ik zeg ook niet dat die gasten die dit gedaan hebben niet labiel gestoord zijn, of iets in die richting. Ik moedig ze ook niet aan ofzo. Lig er ook niet echt van wakker..
Whatever you do, you just don’t touch a man’s vehicle. That’s an unwritten rule.
Idd triest… die mensen kopen toch weer een nieuwe auto of laten deze herstellen… werkt alleen maar averechts.

Niet dat ik zelf dol ben op suv’s, integendeel… maargoed, die mensen hebben toch op één of andere manier compensatie nodig? :P
Onderzoek wat hier laatst op autoblog stond klopt dus, zie ons heren hier bloedlink op reageren!

Vraag me af op welk tijdstip dit is gebeurd, hoop dit zooo graag een keer mee te maken. Dan krijgt die hippie niet eens de kans om dit nog een keer te proberen.
Zo’n omhoog schietend paaltje vlak achter je uitlaat plaatsen en als zo’n hippie dan met z’n purschuim komt aanstrompelen en met z’n lege hoofd even goed kijkt waar hij het in moet spuiten het paaltje heeeeel snel omhoog laten schieten.
Slappe vertoning, ik vind dat de daders dan ook de moed hebben zich kenbaar te maken (zodat zijzelf ook schade gaan lijden, gezondheidsschade wel te verstaan).

Die afgunst is zooooo zwak en zielig.
mijn range rover is net een maand oud…en nu maar afwachten….
@G. de Groot,

Nee joh! Veels te veel werk!

Luister…

Ik ken een jongen die scherpschutter is geweest (heeft een oude Landrover, BTW).

We spreken af waar een SUV geparkeerd wordt, zodat hij goed zicht heeft.
Als er dan zo’n werkschuwe @#$%$#@ hippie met zijn “milieu-vriendelijk busje purschuim” komt opdagen…

PLOP!

Hij zal nooit weten wat hem overkwam… :P

(Eigenlijk is dit werk voor de wouten, maar die hebben ‘vanzelfsprekend’ alleen aandacht als wij in onze karren rijden… :@ )
Die hippies zijn altijd tegen oorlog, maar aan de andere kant zijn zij wel zo hypocriet dat ze auto’s gaan vernietigen. Stomme anarchistische holbewoners. Het zijn altijd van die stinkende proleten, écht, ik heb zo’n hekel aan die figuren!!!
Heb mijn bus ingeruild voor een SUV met dieselfilter en een zuinigere motor dan mijn bus omdat ik een sterke auto nodig ben voor mijn werk en de mijne heeft een vaste trekhaak zodat je dat ook kunt zien en mijn vraag aan die hippies is dan ook , wat is daar verkeerd aan , of jullie moeten je storen aan het woord “werk”.
Mee eens Willem. Het gaat ze ook niet om ’n busje of geen busje, het gaat ze erom mensen die gewoon hun boterham (goed) verdienen en daar een SUV van kopen (om hen moverende redenen), af te schilderen als mannetjes met een klein piemeltje vol van onzekerheden. Conclusie is alvast dat het dus niet gaat over milieu, verbruik of CO2, maar over afgunst.
SLoebers!!
kunnen het gewoon niet hebben dat ze te arm zijn om ze te kopen!
Gelukkig heb ik zoiets dergelijks nog niet meegemaakt met mijn Cayenne!
ik woon hier in qatar en 75% van wat hier rijd is SUVs en denk maar niet dat een van die arabieren een ander zijn wagentje wt aandoet. ze hebbe hier allemaal 3 autos op de oprit dus het zal ze eigenlijk helemaal nix. maarja…… in nederland heb je nou eenmaal van die randdebielen die denken dat het helpt. laat die helden is effe lekker hier komen en alle landcruisers, hummers,gmcs,caddilacs en fords vernaggele.

nee hoor. laten we het in nederland doen waar de regering de boel beschermt.

stelletje laffe klootevioolen
Ik zou bijna zeggen, wraakactie op de priussen maar goed dan zou ik net zo erg zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).