Video: Onthulling BMW X6 & 1 Serie Coupé en foto’s CS Concept

Auteur: , 64 Reacties

Cameraman Ruben heeft zijn leven gewaagd om speciaal voor jullie exclusieve beelden te schieten van de onthulling van de BMW X6 'Concept' en de ActiveHybrid Concept. En ook de nieuwe 1 Serie Coupé ontsnapte niet aan zijn camera.

En naast de persfoto’s van de X6 hebben we nu ook een aantal live geschoten exemplaren zodat je nog beter een mening kan vormen;) En als toetje een serie foto’s van de adembenemende CS Concept die reeds debuteerde in Shanghai.

Klik HIER voor het filmpje.

BMW CS Concept

BMW CS Concept

BMW CS Concept

BMW CS Concept

BMW CS Concept

BMW CS Concept

BMW X6 Hybride

BMW X6 Hybride

BMW X6 Hybride

BMW X6 Hybride

BMW X6 Hybride

BMW X6 Hybride

BMW X6 Hybride

BMW X6 Concept

BMW X6 Concept

BMW X6 Concept

BMW 123d Coupe64 reacties

Die 1-sedan doet me denken aan die o-zo-geslaagde 318Ti’s die BMW ooit in een vlaag van verstandsverbijstering op de markt bracht. Wat jullie?
CS concept ziet er wel strak uit zeg .. alleen achterkant beetje a la lexus ..
die laatste! BAH … bmw heeft het echt verprutst
De 1 reeks vond ik al niks en nu DIT? … nog eens: BAH!
Hmm, de CS is een prachtige verschijning, evenals de 1 Coupé. De X6 is een gedrocht waar ik in ieder geval niet op zit te wachten. Het beeld van een auto in die klasse is gruwelijk verpest door de Ssang Yong Actyon, hahaha!
ah man ik ben verliefd. Die CS is zo mooi.
Dat iets met zulke treeplanken de kwalificatie sportief en coupe kan krijgen verbaast me in hoge mate.
Overbodige auto
Lekker allemaal hoor , alleen die 1 serie coupe.. is nou niet echt bmw waardig
Die BMW CS lijkt verdomd veel op een Aston Martin , en die is ook niet lelijk
Die CS is echt prachtig!
Die 1 daarentegen is erg lelijk en de X6 ronduit walgelijk, die lijnen doen me meteen denken aan dat ene 323F model van Mazda eind jaren negentig. Die had ook zo’n veel te hoge kont, zo hoog zelfs dat ze nog een extra ruitje in de achterkant moesten maken. Hier hebben ze dat vast met een vga camera’tje gedaan ofzo.
Smelt die smakeloze 1 en dat andere geval om en maak er een paar van die geweldige CS modellen van!
Alleen die eerste vind ik mooi, de rest zuigt hard als je het mij vraagt.
Die CS heeft echt weer een hele mooie lijn!

echt een BMW van een nieuwe klasse.
Doet me erg denken aan de release van de 6-serie een paar jaar geleden, wat was dat een mooie auto (hoewel michiel vindt dat er iets mist).

die X6 valt me een beetje tegen, hij staat iets TE hoog op z’n poten,
niet mooi…..
lijnen daarintegen zijn wel weer a la BWM.


die 1 serie, dat wordt een goed karretje voor de M lijn van BMW…..
Sinterklaas word niet zo vrolijk van waar BMW mee bezig is, gaat liever te paard verder.

cls is wel heel modern vergeleken met de rest van dat gepruts, maar om nou te zeggen mooi…..huh nee niet echt.
De cs nues is nogal scherp voor de huidige bmw standaarden, ik herken er de Z8 in van welleer, en dat is goed, vernieuwend met een knipoog naar de geschiedenis. Niet echt mijn smaak, maar ik kan het waarderen. Het interieur zal nog wel minder conseptueel worden, mooi of niet mooi, wie zal het zeggen, maar voor mij zal het wel weer net niet ogen of gewoon lelijk. ofwel hebben ze een andere interieurdisigner en wordt het schitterend -denk het niet-. Nu da’s mijn idee.

Er is blijkbaar een trend om alle gaatjes in de markt te vullen bij bmw en zo stilletjes aan ook bij Audi en zeker ook bij vw. Mercedes mag en kan dat doen het is mercedes en nog altijd een beetje meer premium dan bmw en audi (naar mijn gevoel toch). vw probeert op te klimmen, en dat zal hen nooit lukken, inderdaad vanwege de naam. Als ze zich nog duurder gaan maken zullen ze snel minder gaan verkopen, geen nood er is nog altijd skoda. Audi en bmw zullen, als ze zo doorgaan, eens hoger schijten dan hun gat zit. Eens boven de €125000 (in Nederlandse autowaarde €160000, stomme bpm voor jullie) wil je wel wat anders dan een beemer of audi, die ze tenslotte ook leasen aan vertegenwoordigers voor meubelzaken. handen of jullie twee van hoge luxe. Daar hebben ze bentley of rolls voor, jammer volgens sommige, mij kan het niet schelen dat de echte baas va de britten in duitsland zit. Idem met het naar beneden segment, bmw heeft het opgelost met mini. Voor die A1 heb ik bedenkingen, sterke zelfs.

Ow die X6 zal wel goed veropen in de US of A.

H.
@Sinterklaas:

Schrap BMW maar van mijn verlanglijstje.
Omg .. Die neus van die CS! :s
dat blauwe gedoe op die x6 hybrid doet me enorm hard denken aan lexus

er is maar één model die echt bmw design heeft, of toch een beetje

dat is de CS concept. bmw roosters staan naar vooren geduwd zo hoort het
Die snuit van die Cs is lijkt verd8 op die van de DBS -_-
@tdj

Idd, net als je denkt dat ze het bij BMW niet lelijker kunnen maken presteren ze het toch weer…
wat een F.CKING gedrocht!
alle spyshots waren LELIJK, en in het echt
is die X6 nog lelijker, GADverdamme.
en die 1-serie met kont lijkt
op een corsa met kont, of een 121…
Lelijke en BMW-onwaardige auto’s,
in tegenstelling tot de CS; super!
@ babbaloerie.. ik vind de nieuwe M3 anders best wel vet hoor!
Op fotos vallen eigelijk alle nieuwe BMW´s tegen… Maar in het echt zie je pas echt goed de lijne spel lopen… Dan sta je wel ff met je open mond te kijken hoor..
Die 1 serie is net zo fout als de snor van de man die ´m presenteert…
Is dat nieuw?

Een auto die bijna productierijp is concept noemen?
Damn check die CS . Turbo gevaarlijk. De X6 doet kapot hard. Wel jammer dat de voorkant niet onderscheidend is t.o.v. de X5 .

Die 1 serie vind ik maar niks.
Ik heb helemaal nix met de X6, maar de CS vind ik mooi vorm gegeven. De 1 serie Coupé is wat mij betreft ook geen straf. Ik vin’m wel wat hebben. Brengt voor mij een wat 2002ti-meets-CS 3.0-achtig gevoel naar boven.
Wanneer je de foto’s bekijkt vraag je idd af waar ze mee bezig zijn geweest in munchen, maar wanneer je het filmpje start komt er toch weer een brede grijns op mijn gezicht. Die X6 die ik ook zo verafschuwde evenals die 1 serie coupe. Die is bij mij compleet omgeslagen. Die X6 wat een mega dikke kont. En dan die grill net zo gruwelijk als die X5. En die 1 serie coupe, ben er ondertussen al aan gewend. Wat mij betreft staat die ook met kerst boven aan mijn verlanglijstje:P
Nou, ik vier hier feest: de rechtopstaande, nee de negatieve gril is terug!!! Lekker agressief!

Schitterende concept die CS. Alleen de overhang aan de achterkant is me iets te groot. Te veel massa/volume hangt achter de achterwielen, maar dat geld voor X6 helemaal :-(
Gewoon de wielbasis iets vergroten en daarmee de achteras naar achteren verplaatsen.
bart Vereycken
Heren,
Vroeger zaagde iedereen dat alle auto’s op mekaar begonnen te lijken, …. eenheidsworst was de benaming.
Nu, dat BMW met een recem nieuwe auto’s uitpakt, vinden jullie ze lelijk, afschuwelijk, weg met die designers.
Dit getuigt naar mijn zin van hypocrisie!!!

Die CS is machtig ook al lijkt hij sterk op de Aston. Gelijk heb je maar conceptueel vind ik hem top!!

Die X6 zal ik oog wat aan moeten wennen maar om uit te pakken (euh sorry om te onderscheiden van de eenheidsworsten ten velde) zit hij wel snor. Geef hem maar aan mij hoor. Er mag zelfs achteraan nog een spoilertje op in titanium of zoiets als op de CSL M3. Met wat onboard camera’tjes kan ik gerust kijken naar de allegaartjes rondom mij. Ik wil zelfs nog even langslopen bij BMW Individual om het interieur nog wat te laten opvrolijken. Of bij Alpina daar kunnen ze ook getuigen van goede smaak. Hybride of M-versie maakt mij niks uit zolang hij maar goed rijdt. Trouwens, wie goed met auto’s kan rijden mag gerust met zulke gewichtgeweldenaars de baan op, nuchter welteverstaan.

En als ik veel plaats nodig heb stap ik wel in een Galaxy of S-max(van Ford).
Alle Audi’s en Mercedes, ze zijn allemaal hetzelfde en euhm vinden jullie ook die Q7 en CL zo mooi???? Toch wil je er mee rijden, toch??

Neen, het enige wat ik hoop is dat ze bij BMW dit lezen en mij uitnodigen om ook eens mijn zegje te doen over hun design. Misschien mag ik dan mee de volgende BMW’s ontwerpen.

Groeten
bart Vereycken
Aan de designers van BMW :

Willen jullie die niertjes vooraan nog enkelecm naar onder doortrekken en dat “openingetje weglaten aub??
Deze niertjes mogen voor mij nog wat “aggressiver” gestylt worden.

Als jullei een testrijder nodig hebben, geef mijmaar een seintje, in de week, s’ avonds ’s nachts, maakt niet uit hoor.
cs is gwnweg subliem, x6 vindt ik ook ng wl een knappe bak
maar die 1serie,nee trekt op niets
Die CS is best mooi, maar zo niet-BMW, dat is echt jammer. X6 en 1-serie zijn al helemaal niet-BMW, die vind ik als BMW-liefhebber ronduit lelijk. Achterkant van de 1-serie doet me denken aan een oude Hyundai op de een of andere manier… Doe mij maar lekker de vorige generatie BMW’s.

Maar goed, *zwaait rustig verder met zijn BMW-vlaggetje*
Die CS is echt geweldig, de 1 Serie coupé eveneens.

Maar de X6, net als de X3 een lelijk gedrocht.
Het concept is wel interessant, een beetje á la Spyker D12.
Ik moet ook maar eens een BMW vlaggetje gaan kopen want die X6 is echt geweldig, zo had de Cayenne moeten zijn. De CS geeft aan dat er nog hoop is voor de 7 serie.
bart Vereycken
Hopelijk is die X6 eeen echte driver’s Car!!!

Maakt BMW binnenkort een nieuwe M1 zoals die van vroeger???

Please
wat voor kleurtje heeft die eerste concept ? zeer mooi
die cs is zo gruwelijk mooi de resy slaat helemaal nergen meer op
rest
@alec,

Aan de 6-serie mis je de agresieve blik van de auto. Zet er bijvoorbeeld vorig model 5 serie bij of een e46, die “kijken” een stuk agresiever
Mensen die hier lopen te zeiken van lelijk dit en lelijk dat kunnen het gewoon niet hebben dat ze deze auto(‘s) nooit kunnen rijden. BMW CS is gewoon top en de X6 is zeker mooier dan een gewone SUV welk merk dan ook hier kunnen andere merken gewoon niet aan tippen vandaar dat alle fanboys meteen negatieve reacties posten.

Alleen de 1 coupe vind ik het minst mooi
@marex

Of iedereen vindt het echt lelijk, en dat kun jij niet hebben.

Ik weet dat ik ook nooit met de bugatti royale zal rijden, maar dat wil niet zeggen dat ik het een lelijke wagen ga vinden, integendeel…
die cs concept. de MOOISTE bmw OOIT en die x6 is ook een brute wagen.
Leuk bij elkaar gejat, die CS..
Aan de 1 sedan ga ik geen woorden vuilmaken… Toch jammer van bmw dit.
CS = mooiste wagen ooit (of toch heel close)
CONCEPT… in productie die überwagen. de X6 ziet er ook erg lkkr uit. ga zo door BMW. ik vond de 1 serie coupe ook niet tegen vallen moet ik zeggen terwijl ik em in eerdere topics toch wel een beetje erg afgebrand heb.

http://www.autoblog.nl/archive/2007/06/27/oef-achterlichten-bmw-135i#post-9985

http://www.autoblog.nl/archive/2007/06/17/bmw-1-serie-coupe-met-m-sportpack#post-9825
Verliefd! op de CS!
Echt, geen 1 centimeter is hetzelfde. alles is gebogen/vervormd etc.
als die auto uitkomt?!! mm.. lijkt me dan de beste BMW ooit.
majinstar schrijft,

11 September 2007 om 14:23
Damn check die CS . Turbo gevaarlijk. De X6 doet kapot hard. Wel jammer dat de voorkant niet onderscheidend is t.o.v. de X5 .

Die 1 serie vind ik maar niks.


Zou u de volgende keer zo willen reageren dat het voor iedereen te begrijpen is? Beperk deze gebruikte termen a.u.b tot binnen de muren van de na-schoolse opvang.
alleen de binnenkant van X6 is mooi, en die 1 serie coupe: laat maar komen. lijkt idd op 2002 van vroeger
Toen ik de X6 in het begin zag dacht ik ’t gaat. Maar nu ik het filmpje gezien heb vindt ik hem vet bruut man. En de voorkant is duidelijk wel onderscheidend t.o.v. de X5, en dan bedoel ik andere lampen, bumper, hij kijkt wat bozer.
Good work Bayerische Motoren Werke!
de nieuwe bmw hebben iets raars,
hoe langer je er naar kijkt hoe mooier ze vind,
ik hoop dat dat bij deze ook gebeurt, want nu vind ik ze iets te gemeen,
waar is de soberheid vraag ik me af?
als ik de koplampen van de CS zie denk ik aan de renault clio koplampjes
De CS concept is prachtig! De 1 serie coupé is ook gaaf!

…..maar dan de X6……..what to make of it, what to make of it………

Er zijn echt wel mooie c.q. gave elementen op deze auto zoals:
De voorkant vind ik mooi. De achterlichten vind ik ook gaaf. Dit is dus de eerste BMW met stijlelementen van de CS concept. Maar dan de view van de zijkant……het klopt gewoon niet. De abrupt aflopende lijnen irriteren me teveel. Ik denk dat ik dit ook in levende lijve moet gaan zien……
CS: absolute topper (wel een beetje Aston inderdaad):
1-coupe: lelijk…
X6: absolute dijenkletser!!!!!!!!!!!! (welke randdebiel koopt dit!!!!)
die x6 is een gedrocht, de CS en de 1 reeks coupé vallen wel mee
BMW gaat zeker de goede kant op met deze
modellen,,behalve die CS dan,,die vind ik niet zo
mooi…..

Die 1 Serie Coupe! Die is zo schattig!! IK zou hem wel
willen hebben!!
Jawel een mooie BMW!!!! uhh eentje van de drie dan…mmmm wat hoor ik daar? Juist deze gaat niet gebouwd worden…..? Zucht
x6 is een beetje spyker d12 peking to paris. alleen lang niet zo mooi.
gewoon alle drie vette wagens
CS is gewoon über en vette star-trek shit
1 serie coupe in 135 of ///M versie word een echte knaller let maar op
X6 vind ik ook vet, beetje wennen maar dat is vaak zo en in het echt zien die wagens er veel mooier uit in vergelijking met al die slaatjes er om heen
de neus van die CS is toch echt spuuglelijk :s
De 1 serie is de nieuwe E30 BMW. Meesterlijke actie van BMW om de E30 filosofie weer te introduceren.
Hello

Ik ben Maxim uit België en vertroef hier al enige tijd. Dit is echter wel mijn eerste post hier op autoblog. En dit doe ik omdat ik als rasechte BMW liefhebber toch eens mijn mening kwijt wil.

Ik heb hier al meerdere malen gelezen dat nieuwe BMW’s moeten wennen, en dat je ze in het echt moet zien vooraleer je mag oordelen. Dit kan ik volledig beamen! Graag wil ik daar aan toevoegen dat BMW’s slechts tot hun recht komen als ze licht opgemaakt zijn. Mooie velg bv doet er heel veel aan!

Bv: De nieuwe X5
Op persfoto’s: niets speciaals
Bij voorstelling bij BMW consessiehouder (redelijk standaard): bwo, bwo, had meer verwacht.
Bij plaatselijke BMW dealer: (21″ velg en full option): HEERLIJK, heb er echt 30 min op staan kijken.

Dit gevoel heb ik inderdaad meer en meer bij BMW, en hopelijk mag de X6 ook zo uitdraaien, want ik vind het een leuke concept.

Groeten

ps: de CS is echt heerlijk.
waar slaat de x6 op??

1 serie coupé,, in 1 woordt (met dt:P) SUPER !!!

cs laat me koud nergens voor nodig die auto,
Wacht maar tot je de CS in het echt ziet, vanuit elke hoek een echt beauty!

Over de X6 was ik na het zien van de foto’s en filmpjes nog al skeptisch. Maar op het moment dat je oog in oog staat met deze auto dan zie je gewoon dat alle lijnen kloppen en het een prachtige auto is.

De 1 Serie coupe is in mijn ogen jammerlijk mislukt.
BMW geeft weer eens het voorbeeld aan alle andere merken.. die durven met niets nieuws te komen.. audi fanboys hebben nergens om over te discussieren.. als ze de a3 mooi vinden.. vinden ze alle andere audiwagens ook mooi..

ga zo door bmw… netjesss
vooral die x6 is vet! Is het echt zeker dat die cs in produktie gaat?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).