AB Boulevard: De auto van…

Auteur: , 24 Reacties

Prinses Annette!

Dat prins Bernhard van een potje raggen houdt, is inmiddels algemeen bekend. Dat zijn echtgenote, prinses Annette, daar echter ook wel pap van lust, zal minder bekend zijn. De prinses is op 31 augustus 2007 door een lasergun betrapt, terwijl ze 155 kilometer per uur reed (na correctie) op een 80-weg in Uddel, nabij Apeldoorn. “En dát had ze nou niet moeten doen!”, zou onze kabouter zeggen. Uiteraard werd haar rijbewijs in beslag genomen, maar die heeft ze inmiddels na twee weken weer terug. Saillant detail: haar schoonvader Pieter van Vollenhoven waakt als voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid onder andere over de verkeersveiligheid in Nederland…

155 Kilometer per uur na de verplichte meetcorrectie. Dat is dus eigenlijk 160 km/u en dan kom je al gauw uit op een 165/170 km/u op de teller. Je gaat je dan toch afvragen in wat voor bolide de prinses dan wel niet heeft moeten zitten. En dan zie je opeens deze foto in de Telegraaf staan. Het zal toch niet?

Met dank aan dhr. de Groot voor de tip!24 reacties

Beetje laat? Is deze week al uitgebreid in het nieuws geweest.
Spyker promotiestunt?
@ floris, idd.. oud nieuws,
Oud nieuws of niet, het feit dat ze wellicht in een Spyker rijdt, vond ik toch Boulevard-nieuwswaarde hebben. Weet iemand hier meer over?
Ah, prinses Annette heeft goede smaak! En dan heb ik het natuurlijk niet over d’r snelheidsovertreding, maar wel over de auto waarmee ze hoogstwaarschijnlijk die snelheidsovertreding maakte!

Eigenlijk te gek voor woorden dat Willem-Alexander of Maxima geen Spyker hebben, ze zouden het Nederlandsche sportwagenmerk best mogen steunen! Nu (met al het gedoe rondom Spyker) is het er een beetje te laat voor, maar bij het begin van Spyker had Wim-Lex er minstens eentje moeten bestellen!
@evo: Helemaal mee eens, dat ze een Spyker rijdt is een berichtje waard. Maar dat het feit dat ze een Spyker rijdt het belangrijkste je boodschap is, blijkt niet echt uit het bericht. Dan bijvoorbeeld beter een titel als: ‘Waar reed ze dan in?’, ‘Annette móest wel hard rijden’ of ‘Waarmee Annette scheurt’ of iets dergelijks.
@Mr. R;

Nou vooruit, omdat de feedback van bezoekers toch nog steeds het meest waardevol is, heb ik de titel aangepast. Zo beter? ;)
Ja, veel beter! :) Nu is het geen oud nieuws, maar verdieping van eerder nieuws! *steekt duim omhoog*
heey,

jah beetje wierd, denk ook niet dat het een spyker was waarin szij die overtreding in pleegde :P eerder een audi a3
Nieuws, omdat deze prinses toevallig op een foto staat waar ze vanuit de passagierskant uit een Spyker stapt? Humor..:D

EDIT: Jaja, nu weten we het wel…
Wat Coolguy zegt over een Spyker is toch ironisch bedoelt lijkt me?

Verder, tja. Wat haar schoonvader doet, daar heeft zij niets mee te maken. Als mijn broer bij de politie zit, wil dat toch niet zeggen dat ik voorbeeldig rij?
En om 160/170 te rijden hoef je niet zo’n heel geweldige bolide te hebben hoor. Haalt mijn Golf ook.
ik reed vorige week 180 op de teller waar 70 is toegelaten, en ik rijd ook maar een mondeo …
Te hard rijden is geen kunst, maar alert reageren op controles wél!
als ik zoiets deed was ik me rijbewijs langer kwijt
@micky: Juist!
” maar die heeft ze inmiddels na twee weken weer terug.”

155 km/u waar je 80 mag………klassejustitie you just gotta love it……
ik vind het belachelijk!!! Moet een van ons dit geintje flikken dan weet ik zeker dat diegene zijn rijbewijs voor een veel langere tijd kwijt zal zijn! Dacht dat er in Nederland geen onderscheid tussen mensen gemaakt mocht worden!?
@ Luc & Rick Dos

Zeker nooit je rijbewijs kwijt geweest?
Twee weken is een vrij gebruikelijke termijn voor teruggave van je rijbewijs.
Dan kan je vervolgens 2 jaar wachten op de eigenlijke rechtzitting om er achter te komen wat nou eigenlijk de boete gaat zijn… (voordeel: je kan alvast sparen)
Haar hubby Bernhard rijdt in een Ferrari 456 (die van wijlen Opa B. was)… Ik zie ze regelmatig hier in de buurt en ze parkeren hem saillant genoeg in de parkeergarage van een overheidsgebouw (!!) hier om de hoek.. jaja… parkeerruimte is schaars in Amsterdam, maar blijkbaar niet voor iedereen…
@ Amsterdave

Geinig, ik dacht dat die groene (zijn er meen ik 2 van ter wereld in die kleur) op Pebble Beach was verkocht? De vader van een jeugdvriend van me heeft ‘m destijds van Bernhard Sr overgenomen.

Saillant detail, die 456 heeft eens een klein schuivertje gemaakt op Circuit Assen. Niets ernstigs, schoof op z’n kant een greppel in. Maar ja, om dan terug te komen op die special paintjob…. was vast een dure reparatie.
@ Dennis

De auto van Bernhard sr. is niet in particulier bezit deze is nog steeds van het koningshuis. Hij staat ook wel eens op de RAI
Oud nieuws of niet, ik zat een week in Sidney.
Dus voor mij is dit wel nieuws.
Tsja een Spyker!
Dat had ik niet verwacht!!!
Ik zat eerder aan iets anders te denken.
@Dennis, Jeroen,

Jeroen heeft gelijk. Ik heb ze een maand of 2 geleden nog zien rijden! De auto is dus zeker niet verkocht, ik denk dat (de vader van) jouw jeugdvriend in de war is, of net zo’n auto heeft gekocht.
die spyker is echt van hem!, ze zijn er ook al eens mee naar de dierentuin geweest, waar bernhard jr. de kinderen erin rond reed. hij is echt van berhard zelf dus geen promotiestunt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).