En dat is drie, Bentley Continental GTC LE MANSory

Auteur: , 22 Reacties

De live foto's hadden we al gezien van deze limited edition Continental GTC LE MANSory, maar nu hebben we ook wat persplaatjes. Maar ik beloof jullie dat dit voorlopig het laatste is van de Mansory stortvloed.

Bentley Continental GTC LE MANSory

Bentley Continental GTC LE MANSory

Bentley Continental GTC LE MANSory

Bentley Continental GTC LE MANSory

Bentley Continental GTC LE MANSory

Meer hi-res materiaal kan je HIER en HIER vinden.

The limited widebody customization program for your Bentley Continental GTC

LE MANSORY CONVERTIBLE, the limited edition of the widebody customization components. The word combination MANSORY and the famous french racetrack Le Mans are building the title of this modification range. And with the popular 24 hours race event coeval the limited quantity of 24 sets is figured out based on your Bentley Continental GTC. A complete new front spoiler integrated with state of the art LED permanent daylights, extrem air intakes and so on the striking carbonfibre elements gives the bolide a true bred racing car trait.

The side skirts and the fender attachments express clearly the motoring appearance and honours the widebody definition. Likewise the front there are large air intakes and carbonfibre elements which supporting the sporty impression. The complete redesigned rear skirt with the rear trunk spoiler incorporates the double quad chromium plated stainless steel exhaust system which makes the vehicle unforgettable and the sport air filters and the sportcatalysor completed system will give a sonouros dominating unique sound. With the MANSORY electronic engineering package the performance grows up to 641bhp, 650PS, 478 kW at 6100rpm on to a top speed of 205 mph or 330 km/h evolving in a gigantic peak torque of 780 Nm, 575 lb ft by only 1.600 rpm. The acceleration is 0 – 100km/h 4.6 seconds respectively 0 – 60mph/h 4.4 seconds. To restrain this amazing power performance, there is the special developed brake system with MANSORY’s high end co-operation partner BREMBO. Dimensions of the systems are 412/38 rotor discs with 6 piston aluminium fixed calipers in front and disc dimensions 405/22 with 4 piston calibers for the rear with the integrated electronical handbrake.

In combination with the absolutly lightweight fully forged wheels in size 10 x 22J with 265/35/22 high performance profile tyres and 10 x 22J with 305/30/22 tyres contribute to a sporty appearance supported to the e-lowering suspension system up to 30mm. Genuine carbonfibre trim inserts, sport steering wheel in combination Leather/Carbon, real carbonfibre 4-parts engine cover are more detailed racy highlights.

More inside wafer and perforated finest leather works and Alcantara, illuminated sill plates in stainless steel with a lighted LE MANSORY Logo, high polished. Foot deposite pedals 3-parts like accelerate pedal, brake- and restpedal in stainless steel high polished punched. Floor mats for the foot area with LE MANSORY logo stick with leather border, everything selectable in special trendy colors for example shown here in black/orange. Accelerate with us and be one of the 24 individualists with this limited modification program for your Bentley Continental GTC. MANSORY as a company is dedicated to perfection in the form of high end tuning and individualisation to match the lifestyle of the owners of British noble automobiles like Aston Martin, Bentley and Rolls Royce. The headquarter is situated in Brand, Fichtelgebirge near to Bayreuth, Germany.22 reacties

KEI GEK
Sorry, ik neem het terug: als je dan toch gedwongen wordt een verschrikkelijke auto te rijden wordt het wel die breedbekferrari.
Hmm.. Die bruine softtop staat wel.. Lekker orgineel en lekker luxe.. Niet dat de auto zelf goedkoop is.. haha
“. Maar ik beloof jullie dat dit voorlopig het laatste is van de Mansory stortvloed.”

THANK GOD! :D
haha, I agree with MarcO
EN Rick dos
Nu dus ook een “kleine” boot :D
Mooi dat bruine dak. Hele interieur zou ik echter wel anders laten maken.
Je kunt toch kiezen bij Mansory.
Wit!! Wit!!! Wit!!!
Dat wit en bruin is ergens best stijlvol, alleen de velgen en, die brievenbusopeningen en het two-tone dashboard en stuur verkrachten de boel.
@ Rick dos: AMEN!
Ach voor een mansory is het nog niet zo slecht ;-)
What’s wrong with these people ?!!
de eerste creatie van mansory van de laatste tijd die ik een vooruitgang durf te noemen
mijn hemel wat een ranzigheid.. hoe kan ik nou ooit nog rustig slapen vannacht..
ik hoop inderdaad dat dit voorlopig het laatste is, want ik vindt die bentleys en rr van mansory een aanfluiting voor de merken, en dan vooral in het wit. ik weet dat smaken verschillen, maar er bestaat ook zoiets als wansmaak, en daar valt dit onder
Heeft deze ook 4 uitlaten? ik zag gistermiddag trouwens een ‘gewone’ GTC rijden door DH, wat een mooie auto :)

Maar ik beloof jullie dat dit voorlopig het laatste is van de Mansory stortvloed.

Voorlopig?! Ik wil niks meer van deze verneukerij hier zien! :P Nee, deze is wel redelijk, maar kan nog lang niet op tegen die nieuwe Continental GT. (ben de naam kwijt, die snelle van Bentley zelf)
Ik hoop dat het ook de laatste is die ze ooit zullen maken bij Mansory…
@ Chief_S5: Speed ;-)
deze auto is ziek mooi
Superprachtige auto die probleemloos thuishoort bij één of andere topondernemer, in Dubai of één der Emiraten, of één der andere grootmachten in de Perzische Golf, of al de andere grootmachten wereldwijd.

Het is gewoonweg ’n automobiel-kunstwerk dat zéér gegeerd zal worden door de Happy Few.

Ook al is het ’n concept ontworpen door ‘MANSORY’ zelf in hoofdzaak, de klant zal hem toch sowieso willen volgens zijn persoonlijke smaak.

Persoonlijk opteer ik alvast voor het meer verfijnde wortelnoten houtwerk met ultra verfijnde striplining, voor wat de interieurafwerking betreft. En!, een buitengewoon goede audio- & vision installatie, ik opteer dan ook voor het audio gedeelte; ‘Kharma’:www.kharma.com, en voor het vision gedeelte; ‘Barco’:www.barco.com, dit zijn gewoonweg de twee-besten ter wereld naar mijn mening.

Moest er iemand zijn die betere firma’s kent op dat punt, gelieve het mij dan te laten weten, en ik zal mijn mening herzien. Echter, U moet dan ook wel zeker zijn dat het effectief zó is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).