Leukste auto van de jaren ’90 is….de Audi TT

Auteur: , 36 Reacties

Dekselse rekels! Ontzettende belhamels! Driewerf foei, stelletje vermaledijde dreumesen!

Jullie hebben zo te zien Robbies bindende stemadvies niet opgevolgd. En dat na alles wat we voor jullie hebben gedaan…Volgens de ANWB is de leukste auto van de jaren ’90 de kappersauto pur sang, aka de ‘Geert Wilders-mobile‘, de Audi TT.

Nou ja, misschien hebben jullie wel allemaal braaf op de Picasso gestemd, want zojuist informeerde onze bron (regenjas, donkere parkeergarage) ons dat de stemmen als volgt worden geteld: normale stemmen leggen 49% in de weegschaal, de stemmen van de telegraaf-lezers en de ANWB-hoofdredacteur bepalen 51% van het totaal.

ANWB gefeliciteerd met dit ‘leuke resultaat’! Ik loop nog even naar de keuken om een broodje hoax te maken.

“De hoge opkomst bij deze verkiezingen bewijst weer eens dat auto’s
veel meer zijn dan een vervoermiddel”, meent Gert Wisse, chef redactie
van anwbAuto. ”Ook op diverse fora op internet werden verhitte
discussies gevoerd”36 reacties

(regenjas, donkere parkeergarage)

we zijn lekker orgineel bezig he:P
Heel eerlijk gezegd begrijp ik het niet tussen de jaren ’90 en de nieuwe (of oude?) TT.
doorgestoken kaart…..?
Bah?
als ik het geld had . . .
heeft ANWB conecties met audi ofzo
En het ergste van het alles is dat ik nu dus voor niks op een picasso heb gestemd :(
Ik geloof er niks van! ;)
Wat een mislukte poging tot geenstijl nadoen door het boycotten van dingen.. :D
ik had TT gestemd!
@Leon(2)

Geenstijl? Wat is dat?
dat is een internet site:
http://www.geenstijl.nl
Nu reeds 1 april?
Ik dacht toch dat de lancia zou winne :(
wel raar voor een auto die zo weinig heeft betekend in de jaren ’90
ooooowwww .. de LEUKSTE auto .. tja ik moet altijd een beetje lachen als ik ,m zie.
De oude TT was in zijn tijd natuurlijk wel vernieuwend maar ook een beetje vrouwelijk. De nieuwe tt is gewoon een enorm mooie wagen.
Geef mij zo’n ding met een 3 liter en je hoort me niet zeuren… Vrouwen vinden hem leuk, het gaat hard… mooi toch. Kan niet echt zeggen dat ik het vervelend zou vinden.

Als je haar maar goed zit… ;-)
Rebel(s) without a cause.
whats hoax?
Ik schaap me wel een beetje hoor, maar ik stemde op de beetle.
Zag vandaag in Leusden een audi TT van auto week duurtest, powerd by BP Ultimate!
Statler&Waldorf
Terecht, toen de Audi TT uit kwam vond ik het een van de meeste blitse modellen die er bestonden.
Ik had gekozen voor de Audi TT. Zeg maar wat je wilt jongens! ;)
@Chief_s5 … nee .. dit is een open solicitatie .. doe het de volgende keer een beetje gerafineerder .. als je echt feedback (scheldkanonade) wilt.
TT rules!
Zozo, veel Audi fans zijn ook lid van de ANWB.

…….wel begrijpelijk natuurlijk dat ze lid zijn……..ik zou het ook niet vertrouwen met zo´n auto……..
vØlvØ frǽk
@ Rick Dos
nu had ik toch een andere reactie van jouw verwacht..
zoiets als:

Zozo, veel Audi fans zijn ook lid van de ANWB.

…….wel begrijpelijk natuurlijk dat ze lid zijn……..ik zou het ook niet leuk vinden als er zwarte vlekken op mijne roze T-shirt komen en mijn pas geverfde nagels zwart worden.. :-P
@vØlvØ frǽk

Dan wordt het weer TE persoonlijk……. ;)
is dit een grap of zo? een TT de leukste auto van de jaren 90? ik vind maar 1 ding echt goed aan een audi en een TT in het bijzonder en dat is dat Polen er zo gek op zijn dat ze ze bij bosjes meenemen naar Polen zodat wij er niet meer tegenaan hoeven te kijken!
Hier ook weer een TT stemmer. Succes aan allen die graag autos en mensen in hokjes stoppen, lekker blijven generaliseren jongens, alle moslims dragen burka’s alle homo’s dragen roze , een echte man dit een echte vrouw dat, blaat blaat blaat blaat zou ik willen zeggen
@ Rick Dos

Als jij nou gewoon eens niet meer reageert op topics die over VAG gaan, jij verkoopt namelijk alleen maar onzin. Als het niet om VAG gaat kan je tenminste nog grappig zijn. We weten het inmiddels wel dat het VAG concern niets goed doet en vooral dat audi’s onbetrouwbaar zijn.
@Euphoric, als jij nog gewoon niet meer reageert op comments van Rick dos op topics die over VAG gaan, …. ;) sorry kon het niet laten
@ Euphoric

Ik vind Rick Dos wel grappig hoor ook al is audi mijn ding en hij daar grappen over maakt.
Rick Dos ga door met je grappen ;) :)
Grappig he ..? ze zijn over het algemeen te kut voor woorden en toch zijn er zo veel verkocht en is er een opvolger ( die overigens nóg veel mooier is ) .. en Rick moest maar eens opgroeien denk ik ;)
verdiend/..
Tis gewoon een prachtige auto en één van de weinige wagens die het kan presteren een tijdloos design te hebben.
Is gewoon de max.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).