Celebrity dubbelpost: Spears en Clooney crashen

Auteur: , 14 Reacties

Dit weekend wisten 2 Amerikaanse sterren zich op een negatieve manier in de kijker te spelen: George Clooney reed met zijn vriendin op een motor tegen een afslaande auto aan en brak daarbij vermoedelijk een rib (zijn vriendin haar voet). Britney Spears beschadigde een tijdje terug een geparkeerde auto en reed door. Na enig zoekwerk kwamen de autoriteiten er achter dat de redneck-junkie nooit een rijbewijs heeft gehad...

Het ongeval van Clooney was te wijten aan het feit dat hij een auto rechts passeerde op het moment dat deze naar rechts afsloeg. Volgens zijn woordvoerder had de bestuurder van de auto haar/zijn richtingaanwijzer naar links uitstaan, maar als je een auto rechts passeert zit je sowieso fout.
Overigens zijn de twee er redelijk goed vanaf gekomen. Collega-acteur Keanu Reeves (whoa!) brak in 1988 heel wat meer toen hij zijn motor crashte tijden een demon-ride (’s nachts zonder lichten rijden).

La Spears wist zich ook weer eens in de kijker te spelen. Zij is naar onze schattingen, samen met Lindsay Lohan en Paris Hilton, verantwoordelijk voor de helft van het drank- en drugsgebruik en het aantal ongevallen in de VS. Het trailer-trash-meisje demonstreerde eerder al een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel door haar piepjonge zoontje tijdens het rijden op haar schoot te laten zitten. Dit deed ze dus ook zonder rijbewijs, want er is bekend geworden dat ze nooit een rijbewijs heeft gehaald.

Ze heeft nu 2 aanklachten aan haar broek: eentje voor een zogenaamde hit-and-run en de andere voor het rijden zonder geldig rijbewijs.
Maar ze heeft wel weer media-aandacht gekregen. Ga zo door Britney! (via Jalopnik)14 reacties

-edit: moieee-
Twee dingen:

“Volgens zijn woordvoerder had de bestuurder van de auto haar/zijn richtingaanwijzer naar links uitstaan”

Maarrrr dat is toch logisch als je naar rechts afslaat? Of ben ik nou gek?

“, maar als je een auto rechts passeert zit je sowieso fout.”

Is dat zo? In Amerika heb je toch het “keep our lane” principe? M.a.w. daar mag je rechts inhalen. Zo niet, dan heb ik nogal wat verkeersovertredingen in Amerika begaan……
“keep your lane”
@Rick Dos

Punt 1: Het is heel logisch om 1 ding uit te stralen en dan het compleet tegenovergestelde te doen als je Wouter Bos heet. In alle andere gevallen lijkt het me niet echt normaal om linksaf richting aan te geven en vervolgens rechtsaf te slaan…

Punt 2: Het keep your lane principe ken ik, maar da’s meer voor op de snelweg. Het ongeval gebeurde “on a narrow road across the Hudson River from New York City”.
Daar is ’t een beetje lastig om je lane te keepen he…
Als hier iemand richting naar links aan geeft, ga ik er rechts naar bij. Is zelfs toegestaan hier. En dat ga ik zo laat op de avond niet uit leggen :)
@ Sir

Punt 1: Maar als die iets heeft uitstaan, dan staat ie toch niet aan? Of (bedenk ik me nu ineens) is dit een dialectisch (bestaat het woord?) verwarring. Net zoiets als “dat raam staat los” of “het raam staat open”…..

Punt 2: I didn´t know it was on a narrow road.

Al met al begint me nu te dagen wat er nou gebeurd is.

Mevrouw gaf aan dat ze naar links zou gaan, Sjors dacht: ik ga er rechts voorbij, mevrouw dacht hè? Rechts is toch de andere kant?…….Zoiets?
@ Señor Dos

Yep, met uitstaan bedoel ik inderdaad: die heeft zijn knipper aan. Ik zie nu hoe dit verwarrend kan zijn.
Punt 2 is inderdaad wel duidelijk. Een auto kon er niet langs, een motor net wel waarschijnlijk. Wel grappig dat je er meteen van uit gaat dat de bestuurder van de tegenpartij een vrouw was. Overigens is dit alleen een statement vanuit Camp Clooney, het zou zo maar eens kunnen dat er vanuit de tegenpartij heel wat anders beweerd wordt…
@Sir Smokalot

Hahaha hoe ik er nou bijkom dat het een bestuurster is……..kansberekening wellicht? Of ben ik gewoon een eng seksistisch mannetje?……..Oké, don´t answer that! ;)
ik wist zelfs niet dat je zelfs een rijbewijs nodig had in de states als je rijk en beroemd bent, toch wel?……..
Het lijkt wel komkommertijd…
Tja, als een bestuurder links aangeeft dan ben ik als motorrijder ook genegen rechts in te gaan halen.
Ik ben zelf eens met de motor verongelukt toen ik links werd ingehaald door een auto die vervolgens”bedacht dat hij zijn afslag naar rechts bijna ging missen. Gevolg was dat ik in zijn rechterflank reed.
Zijn verweer: “Ik zag die motorrijder niet (?????)
Blijkbaar zag hij me wel goed genoeg om me in te gaan halen (het was een tweebaansweg). Zijn knipperlicht gaf op dat moment nog steeds links aan.
Verongelukt?! Dan ben je nu toch dood of?
Haha, Britney zet zich wederom goed in de kijker. Rijden zonder rijbewijs. Dan ben je best wel knetter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).