Conti GTC met 22″ jetsers en extra power

Auteur: , 30 Reacties

Volgens de gangbare kritiek is de Bentley Continental-familie vooral bedoeld voor de posers onder de nouveau riche, maar daarmee wordt de auto in mijn ogen tekort gedaan. Het is wel zo dat met name de Continental GT's niet zeldzaam zijn, maar gelukkig hebben we tuners die de mogelijkheid bieden auto's individueler te maken. Bovenstaande Continental GTC is zo te zien ook even langs de tunert gereden.

Op de Duitse site mobile.de vind je auto’s in alle soorten en maten, en af en toe zit er een leuk exclusief model tussen.

De GTC die hier aangeboden wordt is voorzien van lekker foute 22 inchers en heeft volgens de claim van de adverteerder 693 pk! Da’s flink wat meer dan de 552 die de 6 liter W12 er standaard uitperst.

Als je wat wantrouwig wordt van de palmbomen op de foto: deze Bentley is uit Miami, Florida overgevlogen. De rode cabrio moet 259.500 euro opbrengen. Het lijk in de kofferbak krijg je er gratis bij.

DER CONTINENTAL GTC ALS CABRIO–BESSER GEHT ES NUN WIRKLICH NICHT! !MIT 22 ZOLL UND LEDER TAN! VOLLAUSSTATTUNG! !ZULASSUNGSFÄHIG MIT DEUTSCHEN PAPIEREN! !! TRAUMAUTO FÜR INDIVIDUALISTEN! !!

Met dank aan McParts voor de tip!

Bentley Continental GTC

Bentley Continental GTC

Bentley Continental GTC

Bentley Continental GTC30 reacties

Nee, ik vind t 3x niks! Kom nou, dat rode stuur, en die kit er om heen,om van te kotsen!

P.S. : Leuk van het lijk :P
Beetje veel Continental GT’s laatste tijd, en ze verschillen ook nieteens zo heel veel van elkaar. Blijft mooie auto natuurlijk.
Voor de boodschappen ideaal :D
muah doe mij die van floris maar 8) stukken mooier
Henk(Arie)(Jan)
die zwarte is mooi
Tjah, het typeert het soort dat er mee (wil) rijdt()(en).
Bentley heeft zo zijn ziel verkocht. De Continental is niks anders dan een Volkswagen Golf voor mensen met wat meer centen. Saaie boel!
DonKilluminati
Afschuwelijk. Shredden die zooi dit is werkelijk hopeloos.
ik vind het een superwagen -de originele dan- en zou hem 10 keer verkiezen boven een m6 of cl63..
Die van floris is wel strak, maar de achterlichten zijn er teveel aan.
nee, doe mij maar eentje met 18″
Wat ik me nu afvraag is waarom die gast in Miami dit ding heeft weggedaan… Als je zo’n auto koopt en individualiseert dan doe je dat, lijkt mij, toch voor de langere termijn…
En, ook al is het dan volgens sommigen (wapz… :x :P ) een grote Golf, ik vind het een leuke en mooie wagen. (wat ik over de Golf echt niet kan zeggen)
geef mij maar die zwarte en die rode kan er ook mee door maar dan met zwarte zetels
lijp hoor
1*murci,1*aston
Idd poserbak voor mensen zonder smaak. Maar die moeten er ook zijn
Hij oogt wat oridinair en amerikaans nu, niet zo mooi
Echt een prachtige auto. Een auto voor 300.000? Ja graag, licht blauw met beige leer een van mijn droomauto’s. Echt een van de mooiste op dit moment. Maar tjonge wat wordt zij veel verkracht. Een paar extra pk’s en een uitlaat systeem is natuurlijk altijd leuk maar een bodykit!? Deze pracht auto wordt nu gewoon een ordinaire bak. Ja hij was al populair bij vasgoed jongens en voetballers maar laat het s.v.p. wel allemaal echt Bentley blijven. De Bentley boys zouden zich omdraaien in hun graf.
carsofcoolhaven.nl
Absoluut niet mijn type auto, maar ik vind deze wel weer uitstraling hebben. Je moet hem niet hier naartoe halen, dat is natuurlijk weer helemaal fout, maar als je toch onder de palmboompjes door moet cruisen, waarom niet? Voor Nederlandse begrippen is hij over de top, maar in een zonnig $=goed stadje…
Het moet Sjonnies, Amerikaans of van welke nationaliteit dan ook, op straffe van castratie verboden worden om zich aan dit soort auto’s te vergrijpen.
-edit: eerst even goed lezen-
sorry mijn naam staat er ook
Het uiterlijk vind ik eigenlijk wel okay.. maar die binnenkant…?? rood met wit..??? f*cking voetbal kleuren :S yuck!
What da……..heb ik iets gemist?…….is er een auto uitverkoop ofzo?

En als dat zo is. Is dit dan het beste wat jullie van een uitverkoop kunnen meebrengen? Een Polo van 25 ruggen en een Bentley van een paar ton?

Wat is dus de les? Precies, laat een vrouw naar de uitverkoop gaan……jeez guysssss…….
zondagsrijder
stuur van eenphaeton, onderstel van een phaeton en dashboard layout van een caddy. Nee echt een engels product. Vies bah VAG.
50 cent is in tha house!! nee doe dan toch maar die zwarte….
@ binkie: maar wel de juiste!! http://www.rafc.be/index_content.html :p
Hoe krijgen die tuners het voor elkaar om zo snel al een wagen te verzieken? Ik geloof dat de levertijd van de GTC bijna 2 jaar is ofzo. Laten ze eerst de auto’s uitleveren aan de klanten die hem wel waarderen, en dan pas die tuners beleveren. Of zijn er echt mensen die hun vers aangeschafte GTC bij hun volle verstand binnen een maand bij een tuner brengen om moedwillig het plaatwerk te ‘verfraaien’.
The Kopfather
Ze mogen hem bij mij zo de oprit oprijden. No problemo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).