Filmpje! Bugatti Veyron vs Eurofighter Typhoon

Auteur: , 36 Reacties

We hadden al foto's van deze race, die voor zal komen in het nieuwe Top Gear seizoen. Maar nu hebben we ook bewegende beelden! Wil je niet weten hoe het afloopt? Kijk dan gewoon niet naar het filmpje ;) .36 reacties

Dit moet toch nog op Top Gear komen? Hoe is die film dan op staat beland :S
[ik had even moeten kijken, het BBC film niveau wordt niet geheel gehaald :S]
@vin, het zijn idd amateurbeelden.
oh my fokking goooooood!!!!!!!!!!!!! das vluuuuuuug!!!!!!!!!!!!!!!
srry voor de uitspatting, maarja…filmpje is chic…zéér chic
srry dat ik het zeg, maar verzin iets orgineels, Eerst die spyker mf1 al nu de veyron. En ook al een keer een touraq (ofwatdanook) die een jumbo trekt.
Over de f1 en veyron, zo bijzonder is het niet. Bij de auto’s is het belangrijk dat ze snel optrekken en bij zown straaljager is het juist veel belangrijker dat ie snel genoeg gaat.
Over de VW heb ik eigenlijk niets te zegge :P
wat heeft dit soort “vergelijkingen” voor zin?
@Josje: Ehm… Misschien is het eh… Voor de lol?
@ Josje

gewoon voor de fun
In deze race gaat het dus niet om een sprintje, maar om een race over twee mijl: De Veyron heen en terug; de Eurofighter omhoog en omlaag.
Dat is toch weer net wat anders dan eerdere races.
Natuurlijk is de vergelijking onzinnig, maar de meeste autoliefhebbers kunnen een stukje techniek als een straaljager ook wel waarderen (ik iig wel).
kansloos

-edit: doel je op je eigen reactie?-
Hoewel betrekkelijk zinloos…ik zit toch voornamelijk te wachten op het oeverloze gelul van Jeremy en consorten. Uit de bovenstaande filmpjes kan ik overigens helemaal niks opmaken….behalve dan dat er komend seizoen wordt geraced met een Veyron en een straaljager.
Ik denk dat ik eerder ga genieten van de prachtige beelden dan nagelbijten om wie de winnaar is. De Eurofighter wint natuurlijk. Ze hebben maar 1 ding gemeen. Allebeide een prachtige techniek. :)
tja, als je echt heel rijk bent dan koop je ook gewoon een eurofigther typhoon.
De uitkomst laat zich raden (behalve als het idd zo is als Vaudtje zegt, dat laat zich moeilijk schatten voor een niet-expert), en het blijft toch wel leuk om te zien op TopGear, want daar gaat het niet om de uitkomst, maar om de humor er omheen!
Moet er nu niet iemand posten dattie de Veyron of juist de Typhoon mooier vindt?
Overigens best lollig natuurlijk. De uitzending wordt ongetwijfeld weer leuk amusement. Top Gear rules. Ook al zijn dit soort vergelijkingen al niet meer origineel, het gaat om de fun.
Da’s helemaal geen straaljager, da’s een Lamborghini.
Eigenlijk vind ik het toch niet leuk om te zien, want zo’n straaljager laat zien dat een auto (zelfs de ‘beste’) gewoon een burgerlijk, triest, kinderlijk apparaat is :(
Hoe dat vliegtuig de lucht in kattepulteerd, even een lekkere rol maakt, en dan 2 mijl hoog is… *zucht* zo Uber vet!
Wat is hier nou niet leuk aan? mooie races tussen een jet en een veyron, spyker, ferrari, noem maar op, dat is toch gewoon prachtig om te zien, who cares of het nou voor het echie of de lol is, en tuurlijk zal zo’n jet het wel winnen, maar om een veyron een keer voluit zien te gaan, moet je toch echt wel een kick geven, anders weet ik het ook niet meer
Flippie Flink
@Jochem. Een VW Touareg die een Jumbo trekt was niet van Top Gear…dat was een spot van VW zelf.
Kun je echt beter een Mercedes RS M6 AMG met dope quattro achterwielaandrijving en shit hebbn die zijn veel sneller. En een VW Veyron killer pwnd die dik. En die airscoop op die Typhoon kan echt niet. Dit kost ook nog s uber veel co2 echt slecht!

O ja, en photoshop!

Zo, dat ook weer gehad :)

Filmpjes zijn toch een stuk minder leuk zonder de droge opmerkingen van captain slow :)
@Guan: Haha, vindt je het nou leuk of niet leuk dat filmpje? Ik vind um wél ubervet iig ;)
Als die VW nu ook eens kon vliegen was het wel een leuke vergelijking.

Kunnen die gasten niet ergens in Afghansistan een landrover testje doen of zo! lijkt mij veel spannender!
blijft indrukwekkend. maar het is echt puur voor de lol.
Lullige auto’s, blij dat ik mijn vliegbrevet heb.
LOL @ Juppe

@ Jordey
Ik weet niet of je als burger een gevechtsvliegtuig mag kopen hoor…
en als dat al zou mogen, weet ik niet of je er in mag vliegen; de opleiding lijkt mij ook slechts voor militaire vliegers, dus…

Dan maar geen jachtvliegtuig :(

@ Guan
Idd, übervet! Heb het ding een aantal jaren geleden tijdens een vliegshow gezien… niet normaal, werkelijk ongelooflijk wat die vlieger met die kist presteerde :) Een auto is dan toch een wel erg eendimensionaal ding… ;)
ja…….. en nu recht op elkaar af
@ Frank de H
Een vliegbrevet én snelle auto’s is een nog betere combi :)
Maar eh, ik benijd je om je mogelijkheden zelf te kunnen vliegen. Lijkt me heerlijk!
@ SugarFree
Wel beetje sarcasme ook hoor, Veyron lijkt me toch wel “aardig”. En leuke van vliegen is ook dat er nog wat ruimte is daarboven en dat je niet bumpertje aan bumpertje over de weg wandelt. En als er dan eens ruimte is meteen een agentje achter de bosjes met zijn lasergunnetje.
@ FrankdeH
Of dat ze naast je komen vliegen, als de ‘scramble’ F16’s :(
Hoop voor je dat het nog lange tijd rustig blijft in de lucht ;)
Dit bewijst nog eens dat TG meer geld heeft en meer lol dan FifthGear…
@ Davidov; ja natuurlijk vind ik het wel vet ;) mocht je de beschikking hebben over een Veyron, ik hou me warm aanbevolen, al is het maar voor 5 minuten :D

Maar zo’n vliegtuig, wat SugarFree zegt, is natuurlijk wel iets van een heel andere orde. Met zo’n kist kan je iemand dood maken m.b.v. de G-krachten (mits niet de juiste training gehad). Niet dat ik iemand naar de andere kant wil helpen, integendeel. Maar het zegt wel wat over de krachten, versnellingen, snelheid, kortom: KICK! (sorry, met hoofdletters!)
2e filmpje :-S
top fuel dragster naast zette …
zet de luchtmacht even te kakken LOL
suppppeerrrrrrrrrr vett 1e filmpje respect
@Benjamin:
Ja, dat kan ook.

Geen enkel ander voertuig dan misschien een raket die zo snel kan optrekken naar de 500 km/u als een top fuel dragster met 5500 pk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).