BMW M3 voor Brabantse politie

Auteur: , 83 Reacties

Check het kenteken van deze BMW M3 politiewagen, exact hetzelfde als de witte M3 uit onze rijtest en dus ook hetzelfde als de M3 die het moest opnemen tegen de Veyron. Het moge duidelijk zijn, het gaat hier om een stunt van het KLPD in samenwerking met BMW Nederland.

Het is vandaag “Landelijke Politiedag” en het Brabantse korps mag daarom spelen met een politie-M3. De auto is vandaag de hele dag te bewonderen in Oudenbosch.

Met dank aan RA999 voor de tip!

BMW M3 pliesie
BMW M3 pliesie
BMW M3 pliesie83 reacties

ik durf het bijna niet te zeggen, maar ZELFS met deze racingstripes vind ik ‘m nog steeds mooi :(
Grappig dat in de laatste foto er niks op de dak te vinden is.
Logisch, dak is van carbon, magneten doen het niet zo goed op carbon.
Jeumig, die M3 is ook een hoerrr, gaat van de één naar de ander… En nu zelfs de pliesie
Aston Martin Rapide
De strepen staan hem erg goed….van mij mag de overheid er wel een paar bestellen, en de snelheidsbegrenzer eraf laten halen. Dan kan ie zelfs ook de supercars bijbenen.
Ziet er nog niet eens zo verkeerd uit! BMW mag dit best als optiepakket aanbieden: stickers en een zwaailicht. Natuurlijk alleen voor gebruik buiten de openbare weg ;)
Precies wat Thomaz zegt, deze M3 wordt lekker uitgewoond.
Hmm, was het vorig jaar niet een Spijker? Die PR was niet erg zinvol… voor Spijker dan.

Wat heeft zo’n dag trouwens voor nut? Meer respect voor de struikrovers? Dat zou ik alleen krijgen als ze ook daadwerkelijk M3’s aanschaffen. Stumperds.
owwwwja… hun mogen wel burn-outs doen… als ik het doe is het aso:P (gekkenhuis)
@Have a cigar: yep, vorig jaar hadden we een Spyker C8 in pliesie-stijl:
http://www.autoblog.nl/archive/2006/10/14/eindelijk-de-c8-politie-spyker
Ik zeg, BMW, doe er een cadeau. Wat een mooie reclame.
Hypocriet!
Ik ben het met jack eens.. Ik schaam me ervoor.. maar ik vind hem ook wel mooi zo..:$
Pas wel op als je over een aantal jaren deze M3 op Autotrack ziet voor een leuke prijs, volgens mij is deze onderhand nog meer meer afgeracht dan de E36 van Johnny.
M3 is door RENOVA Waalwijk aan de politie ter beschikking gesteld, echter niet aan de KLPD maar aan het regiokorps Midden -en West Brabant. Om precies te zijn, aan het team Mark en Dintel gelegen in Oudenbosch.

Op zich vind ik het wel een leuk geintje.
trouwens, de kilometerstand van de M3 is nu 9000 en nog wat kilometers!
Al zal die zwaailamp vast niet blijven kleven op dat carbon dak. :)
jaa dat zouden de politieagentjes wel willen he:P
het is maar voor 1 dag, Jammer JOH!
Dan zie ik hem liever in het groen/blauw met stickers van Polizei erop (en in het grijs natuurlijk), Denk dat die ‘m minder snel in de prak rijden dan de Nederlandse oom agenten.
Gino
Ik denk met weemoed aan de tijd van de snelwegpolitie in Porsches.. Als ze dan toch met alle geweld zoveel belastinggeld uitgeven, besteed het dan aan iets leuks als dit
manmanman, triest gewoon…
ik ga naar buiten, lekker spelen en burnouts doen met mijn m3, en als ze beginnen te zeuren laat ik ze deze pic zien
Dit verdienen zij niet. Zelfs niet één dag.

Ze zijn de hele dag bezig om mijn zuurverdiende euro’s af te pakken door te kijken of ik wel of niet 5 km p/h te hard rijd, en dan hebben zij een M3 voor een dag als stunt? Waar zit de logica? Waarom geen Hydrogen7? GEEF HET GOEDE VOORBEELD.

Stelletje stumperts…
ga hem waarschijnelijk af bestellen .
Die op de tweede foto is die gast van wegmisbruikers, hij was gisteren nog op tv met die drugrunner, iemand gezien? :P
van mij mag ie tot de grond toe afbranden ;)
Mensen die een 2ehands M3 V8 willen kopen straks,noteer dit kenteken even…
Die heeft namelijk al voor 150.000km pijn geleden in zeer korte tijd ;)

Al bij al,leuke stunt.
Vraag me af wie hier zieliger is, dat politiekorps dat net doet of ze een m3 in hun wagenpark hebben, of jullie die geen goed woord over hebben voor de politie in dit land. (wacht maar tot je ze nodig hebt!) Behoorlijk kinderachtig, maar dat kan ik wel verklaren als ik zie hoeveel spelfouten er worden gemaakt.
@ rvo:
Als je ze nodig hebt omdat je fiets is gestolen: is het onbegonnen werk: nee mensen bekeuren voor 5km/h te hard is GEEN onbegonnen werk? Als een vriend van je is geslagen op straat in de avond, wordt je eerst zelf verhoord en gekeken of je niet zelf dronken bent en als je vervolgens zegt dat je zelfs weet wie het heeft gedaan, zijn er geeneens bewijzen.
Of als je wordt achtervolgt en klappen krijgt omdat je voorrang hebt genomen op een rotonde en je ze weet te identificeren omdat je het nummerbord + type auto hebt onthouden en ze geen straf krijgen omdat het niet zeker was WIE uit de auto heeft geslagen EN jezelf daardoor niet op vakantie kan aangezien het lastig skien is met een dichtgeslagen blauw oog….
nou DAN kan je de politie goed gebruiken, maar ja, verdachten moeten natuurlijk ook worden beschermd.
Dit gaat te ver man..Als mijn broer dit leest dan krijgt hij spijt dat hij niet gekozen heeft om te werken in Brabant.
De politie doet ook goede dingen zoals boeven vangen. Maar de landverraders die voor Koos Spee werken…… ja daar heb ik ook geen goed woord voor over, tenzij ze eens bij scholen moedertjes met veel te grote SUVs gaan bekeuren op gevaarlijk parkeren.

Als ik moet kiezen tussen een M3 of een Carrera 4 wordt het toch echt die laatste
die gast op de 2de pic is van de lama’s, tijl beckand

http://www.bnn.nl/page/lamaswieiswie
oftewel, alles is nep hieraan:P
Haha tijd voor een brilletje daniel
Mooie leen-auto sinds die Nieuwe V40 van dat korps (4dagen oud) door n spookrijder totall-loss is gereden. (Spookrijder & Bijrijder V40 hebben ’t niet overleefd). Staat niet slecht die striping op zo’n M3. Niet dat n V60 R (die ze wél echt gebruiken zo slecht is), maar vond die Spyker toch net wat beter… XD. De volgende een nieuwe GT-R.
SHIT MAN!!!!

nu kan ik niet meer bij de poltie wegrijden ;)
hahaha, ROOD/WIT/BLAUW BMW M kleuren!!
Ik moet wel zeggen dat de deze M3 fijn rijdt……want idd het is wel een hoer gaat van de ene show naar de andere. Maar heb dus wel het plezier gehad om er zelf mee te mogen sturen.
@M5

Afbranden ?

Dit is geen ‘audi’ hé , dit is een BMW ! :)
VET beste reden om bij het KLPD te komen ;) hopelijk is dit net zo’n stunt als met die Spyker!
Met die BMW wil ik wel opgepakt worden door de politie;):)!!!!
Laatste foto geeft toch wel een beeld van onverantwoord rijgedrag.
Ja, en wij krijgen dan een boet! zag vandaag 20(!) motoragenten! allemaal kort achtermekaar en hard! 130 á 140! KM/U
@ Rick: dat is zonder reden, want ze rijden altijd “te” hard ook al is het zonder reden! Vieze flikkers zijn het… Koop dan echt die M3 in en ga hem gebruiken ook, om boefjes achterna te rijden. Niet om hem te parkeren in het gras achter een brug om daar gezellig knus met een camera een dag te gaan staan flitsen langs de snelweg…
Ik gun die pliesies zelfs geen blik op die BMW M3, laat staan dat ze erin mogen rijden. Stelletje nilfiskers, zoiets moeten ze eerst gaan verdienen!!! Ze kunnen geeneens normaal boetes uitdelen:
http://msn.autoblog.nl/archive/2007/10/05/politieagente-en-een-ford-stoer#post-11458
laat staan boeven vangen, iets wat ze trouwens ook al niet kunnen:
http://msn.autoblog.nl/archive/2007/07/30/bejaarde-met-elektro-kar-is-politie-te-snel-af
Waarom lopen mensen altijd te zeiken op de politie. Het is gewoon te triets voor woorden. Als je je gewoon gedraagd en normaal doet tegen die gasten doen ze ook normaal terug. Mensen die lopen te zeiken zijn gewoon jaloers, of trieste lozers die in van die pimp my ride mobielen rond rijden. Ja want met z’n vette dikke vleugel achter op ga je toch ZO HARD. NOT!!!!!!! Met je opgevoerde 1.6 lt motor. Die BMW M3 is gewoon een vette bak, ook al heeft hij die stripping. Rood wit en blauw zijn gewoon de M kleuren, en dat staat deze bak prima. Als PR stunt is hij gewoon dik gelukt. Mensen moeten dit soort dingen gewoon eens gaan waarderen!!!!!. De politie heeft gewoon humor, als je ze maar met respect behandeld.
@ R.v.d.B.: Jij werkt bij de politie? En nee, ik rij niet rond in een 1.6 met dikke vleugel, ben daar ook tegenstander van. sterker nog: ik als 16 jarige rijd niet eens:-P.
Trouwens, ik waardeer het wel, maar ik snap het nut er niet van. En respect krijgen ze van mij niet, want ze geven een boete om de knulligste dingen, gister nog bijna een boete gekregen omdat ik lachte over een twingo die was aangereden van achter, ehm… sinds wanneer is dat verboden? “Wat lach je nou, er zijn net twee mensen naar het ziekenhuis gebracht”. “Ja, logisch met zo’n auto…”
Volgens mij is Autoblog een website waar gediscusieerd kan worden over auto’s. Ik kan me aan de laatste paar berichten helemaal rot ergeren. Het gaat nu niet meer over de m3, maar het gaat meer over het afbranden van de politie. Ik vind dit er jammer.
Tip: lees eens de huisregels!
ik wist al een kleine 3 weken dat dit zou gebeuren.
want toen was er een politie agent bij me op het werk en die zei het.
ik zie dat die agent op de 2de foto het zei tegen me.
Voor de neerlandici onder u, ik weet ook wel dat het SpYker is. Spijker is poëtische vrijheid voor het merk met al die gaten in de carrosserie.

En voor wat betreft het respect voor de pliesie. Lees mijn zin nog eens. Ik zou wel degelijk respect voor ze hebben als ze M3’s aanschaffen en ze nuttig gebruiken, boeven vangen dus.

Gr. HaC
40-XL-NJ…..Hahahahahaha ja idd een hoer onder de auto’s. Menig auto journalist heeft hem al afgetrapt en aan barrels gereden. (heeft al 3 keer met schade bij BMW gestaan). Nu dus weer uitgeleent voor een PR stuntje van de politie……
Noteer idd het kenteken maar voor als je een 2e handsje zoekt….DEZE DUS NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vroeger reden deze heren van de KLPD in een porsche 911,maar ik moet eerlijk zeggen dat ze er qua smaak wel 100 % op vooruit zijn gegaan,super man z’n nieuwe M3.
Ik kom voor het eerst op deze pagina, Maar wat een stelletje lozers hier.
Ze kunnen nog geen Trabant om de hoek krijgen maar lullen over auto’s.
De meeste hier schreeuwen het van de daken dat ze er nog nooit een jota van hebben begrepen.
Hou toch op zielepoten!!!
I vind het gods geklaagd dat de overheid zoiets toelaat,verkwisting van geld,onze belasting centen,hoog niveao van benzine gebruik,ik kan mij geen BMW permiteren en als ik dat wel kon dan moet ik mij verantwoorden hoe ik aan het geld kom,tja,,ga jullie gang maar tonslotte moeten de burgers he gelag betalen
in die auto zit 0,01 euro cent van jullie allemaal bij dit kost de overheid handen vol met geld dat word betaald van onze belastinggeld en zo,n een stunt word voor 1 dag gebruikt in plaats van zulke dingen te doen mogen ze wel beter de wet aanpassen met hun m3 en als er wat met die auto gebeurd dan gaan ze juist meer controles uitvoeren om het geld terug te winnen kom op mensen het is een prachtplaatje maar hardstikke zonder ik GUN HET ZE NIET…
P,z OUT
Wat een gezellige mollige pliesie agenten.
Mijn empathie zou bijna kunnen omslaan in symphatie :)

Met deze auto zouden ze nog veel sneller op de plaats des onheil kunnen zijn.
Kunnen ze nog langer mensen dood laten martelen.

Nee, ik heb onze mannen en meisjes in het blauw niet zo hoog meer zitten na een aantal incidenten. Dan trek ik deze foto’s erg slecht…ze zouden keihard getrained moeten worden ipv. KitKats op het bureau te eten.
het maakt tog niet uit of het een bmw is vroeger reden ze met porsche en ferrari enz.
En die streepjes staan hem echt niet.
Als hij wit is vind ik heb egt mooier :)
Noudat ik de foto’s heb gezien wordt het toch geen M3 meer denk ik :)
doet oude tijden herleven toen de klpd nog over die 911s beschikten. dit zou een mooi alternatief zijn. kom op jongens geeft de klpd 4 van deze ipv die golf r32. die kun je met een willekeurige gti helemaal zoek rijden. (r32 is te zwaar beladen ondanks 250pk) als ze nou deze m3 hadden dan hadden ze tenminste een leuke wagen die vrijwel iedereen te snel af is.
(NEE IK BEN GEEN FAN VAN DE KLPD, maar het staat wel erg stoer op onze wegen)
aight!
die man op de middelste foto ken ik :D

hè rogier? :P
niet dat ie dit leest maargoed
oeps! ik bedoel de 3e srry.. die met zijn zonnebril
deze bmw heb ik zien staan bij de stickeraar waar deze is bestikkerd. (hele goede kameraad van me chef)
had er als een van de eerste de foto’s van.

en geloof me, in het echt is die pas geil :D
ja het is een hele mooie auto maar met deze kleuren vind ik hem toch een beetje misluktzonde hoor
Wat een stelletje kortzichtige zeikwijven op dit forum die alleen maar kunnen kankeren op agenten ipv zelfs iets nuttigs te doen.
De argumentatie van de gemiddelde poster is op het niveau van mijn kleine nichtje, dus dat helpt ook niet in jullie voordeel.
En als je geflitst wordt met 5 km/u moet je de teller van je afgetrapte Sjonnybak eens laten ijken, scheelt weer bekeuringen. Of gewoon goed te hard rijden en de bon accepteren als een vent. Of zijn het echt alleen maar zielige mannetjes van 16 met 3 schaamharen die hier commentaar komen geven?

-edit: welk niveau?-
cheese dippers
hey gino ben jij niet op het oktoberfest geweest ofzo?? daar hadden ze er zo eentje
cheese dippers
een m3:)
cheese dippers
hahahahahhahaahahahahaaha inderdaad geen niveau ,slappe (zak)
PLZ DONT EDIT ME I helped u
cheese dippers
hahahahahhahaahahahahaaha inderdaad geen niveau ,slappe (zak)
PLZ DONT EDIT ME I sta behind jullie
Lees dit even stelletje zeikerds!

Geachte Belastingbetaler, ik denk dat u mijn identiteit wel heeft vastgesteld. Ik pas vast en zeker in het hokje waarin u mij wilt indelen. Tot mijn spijt kan ik dat van u niet zeggen. Ik weet immers niet wie u bent?
Vanaf hun geboorte leert u uw kinderen dat ik de boeman ben en zij zijn dan geschokt omdat ik met mijn traditionele vijand, de crimineel, word vergeleken.
U beschuldigd mij dat ik de jeugd te zacht aanpak, totdat ik een keer uw eigen kind de les lees.
U neemt waarschijnlijk een uur middagpauze en ettelijke koffiepauzes, maar beschuldigd mij van luiheid als ik een keer ga zitten.
U bent trots op uw goede manieren, maar vindt het heel normaal om mijn maaltijd met uw problemen te onderbreken.
U windt zich op als iemand u in het verkeer de weg afsnijdt, maar als ik u op hetzelfde vergrijp betrap, voelt u zich onterecht behandeld.
U kent alle verkeersregels en heeft dus nog nooit onterecht een bekeuring gehad.
U stoort zich eraan dat ik mij met hoge snelheid naar een plaats des onheil spoed, maar u beklaagd zich erover als het meer als 10 seconden duurt voordat ik bij uw probleem ben.
U ziet het als een deel van mijn beroep dat ik geslagen word, maar als ik terug sla noemt u dat machtsmisbruik.
U zult er niet aan denken om uw tandarts te vertellen hoe hij uw kies moet trekken, of uw dokter te vertellen hoe hij uw blinde darm moet opereren.
U vind het wel normaal om mij steeds te vertellen hoe ik mijn werk zou moeten doen.
U praat tegen mij op een manier dat u in elke andere situatie een bloedneus zou opleveren, maar u verwacht van mij dat ik het zonder meer accepteer.
u schreeuwt: “er moet iets tegen criminaliteit ondernomen worden.”, maar wil zelf niet als getuige optreden of erop wat voor manier mee worden lastig gevallen.
In uw ogen deug ik absoluut niet, maar het is natuurlijk volkomen terecht als ik uw vrouw help bij het verwisselen van een band, of haar op weg naar het ziekenhuis met een bevalling help, uw zoon met mond op mond beademing het leven red of overuren maak om uw weggelopen dochter te vinden.
Welnu meneer de belastingbetaler, staande op uw voetstuk beklaagt u zich over de manier waarop ik mijn werk verricht en heeft mij alle mogelijke scheldnamen, maar vergeet echter niet dat uw eigendom, uw familie en ook uw leven, van mij of mijn collega`s kan afhangen.
Jawel meneer de belastingbetaler dat ben ik, DIE WAARDELOZE POLITIEMAN/VROUW…..
@ Ron: En wat heeft dit te maken met de M3?
@Ron .. lieve ronnie .. je zal het allemaal wel heel goed bedoelen.
maar de algemene opinie liegt niet.
die is er .. en komt ergens vandaan.
als je net fris van de politie school afkomt zal je echt wel het gevoel hebben om je dienstbaar op te stellen.
maar het lijkt mij verschrikkelijk om in zo,n impotente ambtenaren omgeving te werken waar werkelijk alles stagneert.
het OM (ook jullie soort) dat werkelijk alles verkloot wat er te verkloten valt helpt daar ook niet bij.
om mij heen hoor ik alleen maar irritatie over jullie.
hoe log jullie zijn . dat er alleen maar gelogen word door jullie . dat jullie werkelijk niet in staat zijn een gesprek aan te knopen op een beleefde manier.
een gesprek beginnen met “wat zijn wij aan het doen” ipv van “goedemiddag wij gaan zaken doen” .
de spullen die verdwijnen op buro,s processen verbaal die achter de koelkast vallen.
jullie stagneren de samenleving.

in mijn opinie zijn jullie een sta in de weg .. en ik denk dat nederland beter functioneerd zonder politie.
zorg altijd dat je nix met de politie te maken krijgt .. dat weet iedereen..
want het stagneerd , krijgt onjuiste informatie en je word beledigt.
of je nou krakers uit je pand wil halen , of als er een inbreker in je huis staat , of als je nog geld van iemand krijgt …. je moet het toch altijd zelf regelen.
zelfs al is je autoradio gestolen dan krijg je te horen dat het je eigen schuld is.

ook hoe de corpsen onderling met elkaar communiceren is te absurd voor woorden.
de politie nederland was bij de oprichting al failliet .
goed dat er particuliere bewakings diensten zijn .
jammer dat je dan alsnog voor de politie belasting moet betalen.
lol

check movie

http://www.autojunk.nl/clips/view/132420 LET OP KENTEKEN !!!
edit: volgende keer de tekst van het artikel eerst lezen?
zo krijg je wel veel mensen bij de politie…
juny GRessmann
van mij had ie mogen uitbranden met hun erin.fuck the police
juny GRessmann
beste ron,in deze forum mogen mensen hun opinie geven en die is duidelijk,Er valt niks positief te melden over die ratten in uniform.zij stelen en doen alles wat de criminelen doen alleen hebben zij/jullie een georganiseerde bende die een uniform dragen.dat is en blift mijn mening.daar enjoy
HAHAHAHAHA ik geniet van de haat die iedereen stuur richting de kippen. Laten we nou eerlijk zijn, we hebben geen hekel aan agent persoonlijk “uhum” maar meer richting politie als bedrijfzijnde!! De winstgedreven Ter*ng kl*tzakke die maar al te graag met hun vingers in je portomonee willen!! VAN MIJ KUNNEN ZE LEKKER DE BLOED K*nKr Krijge!! Nog nooit heb ik wat aan jullie gehad! nooooooit!! aangifte, pffff…. onzin net als lief zijn tegen een hoer voordat je geneukt wordt!
beetje tof doen in een race auto op tv (audi rs4 r32)blik op de weg is de naam krijg de pleuris, ze moeten de naam veranderen naar mijn belasting geld op de weg en in jou tank, homo’s… of nou, ik zou de homo’s eigenlijk niet willen beledigen. Jullie zijn gewoon altijd met jullie persoonlijke vetés bezig. (bedenk jezelf een lullig politiestemmetje) “Ooh kijk die jongen lijkt net op die pestkop die me moeder heeft geneu.. uhm zwanger gemaakt, nou hem houden we aan” of “wat kut hij rijdt in een grotere pik dan mijn piemeltje hij krijgt een boete, ook al betaalt ie waarschijnlijk mijn loon aangezien alles superduurrr is in NL als je een dure auto bezit” Hey wat is er uberhaupt toch gebeurdt met al die pillen slikkende coke snuivende agenten zijn we dat vergeten?? of al die agent die zonder uitleg naar huis gaan en maar wat mensen(meestal eigen gezin) afknallen. Omdat ze ook beseffen van wat een tering kut mens ben ik en gatverdamme wat een hoer is me vrouw, ze is gewoon met een kk agent getrouwd, maar 1 oplossing dan. Of al die marrokaantjes die worden neergeknald mercatorplein etc. wat dacht je van traangas knuppel of iets wat ik zelf zou doen neerknallen over behalve de HOOFD EN HART!! DUHH.. en ik heb niet eens een politiediploma, wel studie trouwens. Ik heb politiestudie gedaan, conclusie… boetes boetes boetes,.. gewoon je sales halen anders word je ontslagen of nog erger mag je aan de telefoon werken ofzo, wat zou ik jullie graag boetes willen geven, boete voor het hinderen van normaal leven op aarde. Schurft van de maatschappij. Kakkerlakken. Ratten. Schimmel. Aftreksel van het OM. Ik zou jullie wel graagn een bezwaarschrijft zien schrijfen, en dan wachten op eens standaard geautomitiseerd berichtje terug. EIKELSSSSS… en ooh ja dit is niet voor alle agenten bedoeld je hebt aardige ertussen maar weet je wat VAK JULLIE OOK want uiteindelijk raak je besmet met wat je omgaat!

dit alles wat ik heb geschreven vertelde dus iemand laatst aan mij in de cafe… moet je ook aan agenten vertellen dat iemand jou vertelt heeft dat iemand hem vertelt heeft dat hun tering tiefus pleurlijers zijn. criminelen in het blauw. handhavers van me geld. slijmballen van de maatschappij, sukkeltjes die gepest werden vroeger op school die wraak willen. net teveel geknuffeld door hun papa. geen erectie krijgen.En RON, SHUT DA FUCK UP!!! geen enkel van die dingen heb je gedaan voor mij me vrouw wie dan ook allemaal leugens behalve de eerste zin.

Dit is mijn versie, ik als geachte belastingbetaler, ben beboet, in elkaar gerosst door agenten, heb vastgezeten onterecht, ben gepest door agenten, ben op een programma op tv zelfs voor schut gezet door agenten, heb een lening op een gegeven moment moeten nemen omdat ik zoveel nutteloze boetes kreeg (en je vrouw werd duurder), boetes als knipperlicht wanneer je alleen bent op de weg om 3uursnachts…. ik ben beroofd door agenten, zelfs hebben ze een keertje gelogen over dat ik iemand in elkaar sloeg met me vuist… wat een onzin man wou niet getuigen dus verinnen jullie maar wat… nee ik had em geschopt tering lijers kk rechtbank vertel ze dat jullie liegen zeg de waarheid maar ook geen nut. want ze geloven eerder de duivel dan een.. mens… aaaaaaaaaaah wat da hell… fok het.. nu voel ik me nog niet bevredigd.. misschien ga ik maar ff op youtube kijken hoe agenten inelkaar gerrost worden … voel ik me weer wat beter… :)Alle Hierboven vermelde Woorden werden alleen gebruikt voor test doeleinden, geen agenten zijn beschadigd tijdens de productie van deze tekst.
Kamer vol studenten
F zegt: Fok die popo

L zegt: stelletje hypocriete dakduivels in het blauw, te vroeg geboren inteelt massa productie.

F: wanproducten van de maatschappij, uit de hand gelopen dna experiment, kruising dolly en herman, krijg je agent

V: ipv blik op de weg noem blik op je moeder

L: corrupte haatzaaiende travestieten zwerfende mestkevers

R: POEPVLIEGEN!!!

enige filmpje die bijna erger was … BIJNAAA … 2 girls one cup dus stel je voor kruising van dat… 2 officers 1 cup

Foetus miskleunen….
HAHAHA = trieste rukker
beter krijg je die niet achter je aan, haha :P
wat moeten ze met zoon m3/// ze mogen op de autobaan 120
door in de stad 50/70
en normale wegen 30..
mooie bmw met tegenzin:P maar ze hadden beter een veyron kunnen pakken o nee politie kan niet rijden XD
de bmw was veel mooier geweest zonder die kk strepen van de popo!!
ik heb een kk hekel aan politie maar ik houw vn bmw’s

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).