Video review: Aston Martin DBS

Auteur: , 65 Reacties

Chris Harris van Autocar mocht in de nieuwe Aston Martin DBS rijden, maar hij is niet helemaal overtuigd van de meerwaarde van dit topmodel.

Ook het interieur/dashboard kan hem niet helemaal bekoren. Ach, voor mij maakt het geluid van de V12 een heleboel goed:

Met dank aan iedereen voor de tips!65 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Prachtig geluid, prachtige looks maar dat interieur. Doe mij maar Ferrari dan, tenminste simpel. Wat ik helemaal not done vind is idd die toerenteller die tegen de klok gaat. Esthetisch erg mooi, praktisch heel wat minder.
Fijn staaltje stuurwerk bij 3.50 min.

Voor de rest prachtig! Alles te gecompliceerd zegt hij, als het je auto is, worden die gecompliceerde dingen vanzelf simpeler.
mooi volvo belletje als ie ‘m start:P… serieus gave bak, maar als ik voor uiterlijk zou gaan geef me dan maar de DB9, die is net wat stijlvoller.
WAAAT?? al die kritiek??
hij verdient het gewoon niet!! is hij wel een autofan?…funked up rear lights…een Aston Martin is niet ‘funked up’, een Aston Martin is een gevoel op zich!!
ik snap niet dat hij die wagen zo zeer beledigd, niet alleen omdat die auto fantastisch is, maar ook omdat hij uit zijn eigen land komt!! i pitty the fool that is not pride of his country!!!
Rond 3 minutem begon ik me toch wel af te vragen of hij wel van rijden houdt..

Hij l#lt veel teveel


Maar idd erg mooi geluid
Ah kritiek is verboden! hahahah je maakt jezelf belachelijk vlaeminck :D
mooi ding
Even back to basics, is dit nou de auto waar ze het hier over hebben?
http://www.autoblog.nl/archive/2007/05/17/aston-martin-supercar-op-basis-van-prodrive-p2

Nee toch? Dus de échte supercar moet nog komen?

Want dit is duidelijk een middenweg geworden, dat zei Chris al.
Super vette bak inderdaad, hoop dat ze deze nog een keer gaan testen met fifth gear/Topgear :D
@ Appieflappie
?
ah zo!! -kritiek is verboden- nu snap ik het!
ik denk dat we het er allemaal mee eens zijn dat dit géén autofan zijn mening is, iedereen die van het wel en wee van auto’s afweet weet dat je best niet spot met een Aston Martin, zeker niet met een DBR!
kritiek zoals ‘het kon wat bescheidener’ is nog terecht maar kritiek als ‘de pook zit te ver’ dat is erover vind ik, die man is niet gemaakt voor zijn job.
@ de vlaeminck

Geef je groot gelijk kerel…die britten zijn altijd laaiend enthousiast over hun eigen wagens dus snap ook niet dat ie nu zo negatief is over de AM.
Bij topgear valt dat ook zo erg op…’n jaguar zal dan ook nooit door ze de grond in geboord worden tenzij ’n ander merk zich te veel met ’t ontwerp ervan bemoeid heeft.
Hahah dus alleen positieve kritiek is toegestaan?? Oh kom op. Je bent duidelijk een Aston Maritin fan. ALLESBEHALVE subjectief!

HOe kun jij vanuit je stoeltje achter je scherm zeggen wat het juiste is, terwijl die journalist hem zelf ervaren heeft. En het zal vast niet eens zijn eerste Aston Martin zijn ;)

Geloof me, ik geloof liever hem dan jou :)
@de vlaeminck, i pity the fool that doesn’t write correct english, but still, he tries..
@ Joep; “I” (het Engelse “ik” dus) moet nog altijd met een hoofdletter! :P
@ speedlimit
de nagel op de kop

@ Appieflappie
ik ben idd onder andere een Aston Martin fan en ik ben toch juist wel subjectief (= naar mijn eigen mening, of is dat objectief) maar iedereen, fan of niet, houdt van de DB9, de V8 Vantage en vooral de DBS!
en jij gelooft dus dat de pook te ver zit? er is niets mis met de pook, zijn lichaam is gewoon misvormd! :lol:
maar als je hem wilt geloven is dat goed voor mij, maar bekijk het filmpje nu nog eens en zeg nu eerlijk, de specs van blaadje aflezen, heeft Jeremy dat ooit gedaan? die man is écht niet gemaakt voor zijn job. Jeremy trouwens was razend gelukkig over de DB9 en hij heeft er van Engeland naar Frankrijk mee gereden!! die persoon in dat filmpje kijkt er nog maar naartoe en hij is hem al beu!! en hij had een DBS
Wat praat die kerel verschrikkelijk gehaast, ik versta er geen f*ck van…

Dat van die omgedraaide toerenteller is idd niet handig, maar als ik het geld voor een DBS had, zou ik er gelijk 1 kopen :D
Wat een geweldig mooie auto, het idioot gave V12 geluid maakt het geheel af.
@Citrofiel, touche… :) Maar zoals je ook alwel aan m’n naam kan zien, ik heb niet zo veel met hoofdletters…

@de vlaeminck, Als ik nou eens zou zeggen dat ik helemaal niet zo van AM zou houden, zou ik dan ongelijk hebben of jij?
@ joep
das jouw mening, maar hallo! zet in je gedachten die man eens naast een échte autoreporter! zoals tiff of jeremy of james of hammond (meer ken ik niet ;) )
je weet wel, mensen die niet eerst over het uiterlijk van de auto beginnen
Het feit dat ie kritiek geeft vind ik juist goed. Er zijn van die journalisten die alles fantastisch vinden. Nee, de man geeft kritiek, is bijzonder ervaren en bekijkt de zaken nuchter. Niets mis mee. Integendeel, zo zouden er meer moeten zijn.
@de vlaeminck

Fanboy! Let erop dat iedereen zijn eigen smaak heeft. Ik vind Aston Martin niet al te geweldig. Ik vind ze wel mooi en leuk, maar liever een Ferrari. De pook kan inderdaad teveel naar voren zitten, het is een sportauto waarbij de versnellingspook snel en gemakkelijk moet zijn. Doordat het veel te voren is verschoven is het dus wel een minpunt. Volgens mij is de Aston Martin gehalte iets te ver doorgeschoten bij jou zodat je alleen subjectief kan zijn en niet objectief. De man weet inderdaad wel waar die over heeft, ik heb hem vaker gezien en vindt hem geweldig. Dat jij het niet vindt, is jouw mening. Hij is presentator voor een beroemde blad, tv programma..dus hij weet wel degelijk waar hij over praat(volgens mij zelfs meer dan jij).
Gelukkig heb ik het bij het goede eind. Tx reageerders!
Wat betreft de onopvallendheid van deze auto: neem hem gewoon in een lichtere kleur zoals hierboven afgebeeld. Zo donker als in de video onderscheid hij zich idd weinig van de DB9, maar ach zodra je die V12 start doet het geluid plotsklaps toch alle ‘problemen’ vergeten.
@ Holy Cow
eerst en vooral, die link is echt wel cool! :P
second; laat ik in de herhaling vallen; hij leest de specs af van een blaadje.
hij deed niet eens moeite om de auto te leren kennen!
btw van hem komt enkel slechte commentaar (behalve zijn ‘funky rear lights’ ding)
en hij begon me echt pissig te maken toen hij zei (kweet niet meer op welke tijd) ‘and another point of irrritation is…’ hij kàn gewoon geen compliment geven, ik hoop dat hij geen kinderen heeft
wat een lelijke auto die db ik zou echt een honda kopen ofzo
Gewone DB9 is zoveel stijlvoller. En goed dat die reporter gewoon lekker kritiek geeft. Altijd dat lyrische gemekker alsof alles perfect is, onzin. Als je een auto koopt in zo’n prijsklasse verwacht je dat alles klopt. Klopt het niet, dan klaag je erover. Zo simpel is het. Das die man z’n job.

en lawl @ vlaeminck. Fanboy.
1*murci,1*aston
@de vlaeminck

Euhm wel eerst even nagaan wat je zegt he. De betreffende journalist staat op mijn lijst net iets hoger aangeschreven dan JC. Tiff is een andere zaak, die blijft gewoon de top.

En hij heeft volkomen gelijk, ik heb de dbs al van dichtbij kunnen “bewonderen” maar het doet me niet echt veel, ze heeft teveel weg van een DB9. Ik kan mij niet inbeelden dat ik men oude aston wegdoe voor zoiets als dit.
@ bozewolf
ja jij begrijpt er dus geen zak van, alsof iemand op deze site een DBS gaat kopen.
Zijn job is dus niet reporteren over auto’s maar klagen over wat er mis mee is en dan moeten volgens jouw de fabrikanten luisteren en de auto verbeteren naar 1 persoon zijn mening? Niet alles wordt opgelost door erover te zagen!
btw -fanboy- =>meeloper
@ 1*murci,1*aston
eerst en vooral; je reactie doet me denken dat je in het bezit bent van een Lamborghini Murciélago en een Aston Martin (welke?)
verder moet ik zeggen dat ik nog geen DBS heb kunnen bewonderen dus daar ben je me voor.
maarja, een fan van deze autoreporter is blijkbaar een hardcore fan want als niet-fan kan ik je zeggen dat andere reporters de wagen uit een heel ander perspectief bekijken.
ze vertellen niet over hoe de spikkeltjes in de verf eruit zien, ze gaan down to business en vertellen (al rijdend) hoe sterk hij is, hoe innovatief hij is, en ze beginnen zeker NIET met de remmen ;)
Hahahah. Dus hij MOET wel STERK en INNOVATIEF zijn? Hou toch op fanboy
*Kwijl Kwijl* damn wat een wagen. Alleen de achterlichten zijn apart maar staan erg goed.
@ Appieflappie
hou op met die fanboy je begint op mijn zenuwen te werken
ik denk niet dat banale, strage en achterhaalde auto’s gereviewd worden mongool
@ Vlaeminck:

Ik geloof niet dat de reportage specifiek op bezoekers van deze site bedoeld, laat staan alleen internet bezoekers. Het is een auto review, punt.

En ja, zijn job is klagen over auto’s. Vooral als het een “speciale” versie betreft, die dus uiteindelijk niet speciaal genoeg blijkt te zijn om de prijsverhoging van 48000 pond (da’s een slordige 60/70k Euro?) te rechtvaardigen. Als je een ‘tomobiel koopt van bedrag X moet die kar je niet irriteren. Dat is zijn job, om die dingen eruit te lichten.

Dat jij dan als fanboy in hart en nieren meteen met ladders in je kousen op de daken het evangelie van Aston Martin staat te verkondigen, claimend dat de beste man, die nogal wat meer paradepaardjes heeft getest dan jijzelf, niet weet waar hij het over heeft, vind ik op z’n zachst gezegd opmerkelijk, aangezien jij al helemaal geen flauw idee hebt waar je over praat. Het is zeker een mooie wagen, maar als Aston een ietwat opgeleukte versie aanbiedt voor een heleboel meer pingels en een journalist onthult het voor wat het is, hebben we jouw hysterische gekrijs echt niet nodig.
Aston Martin Rapide
Ik zeg gewoon: 1 van de mooiste wagens die er momenteel te koop is. Smaken verschillen natuurlijk. Verder kan ik alleen maar zeggen dat elke wagen zo zijn plus- en minpunten heeft. Geen enkele wagen is volmaakt, dus kritiek geven mag best. Dus hier mijn subjectieve mening: als ik het geld had, dan zou ik zeker voor DBS gaan…alleen al omdat het een bloedmooie bak is en vast ook voortreffelijk rijdt. Dat het minder snel is als Ferrari of Lambo, doet me niet veel. Hier ga ik dus op mijn gevoel af…dat is alles.
Ik ben het met hem eens over de toerenteller.. die moet echt omgedraait worden..

Je irriteert je eraan als je erin rijdt.
Aston Martin Rapide
Oh ja…ik zou geen zwart genomen hebben, dus doe mij de lichte kleur maar zoals op de eerste afbeelding.
Aston Martin Rapide
Dat van toerenteller…daar is niks mis mee. Je moet er maar even aan wennen, want klagen over toerenteller vind ik eigenlijk muggenziften. Om zoiets kleins ga ik niet klagen en zeker niet na 1 dag rijden. Gewoon met de tijd meegaan zou ik zeggen en je ook aanpassen aan de wagen, dat kost gewoon even tijd.
Ik heb het wel vaker gezegd, de DB9 komt voor mij qua design in de buurt van perfectie.

Echter kan ik niet zeggen dat ik het geheel oneens met hem ben, want ook ik twijfel aan de toegevoegde waarde van deze auto aan het modellenprogramma.

Maar wat een mierenneuker is hij zeg! Hoe kun je nou klagen over de prachtige details in het interieur?! Dat is in mijn optiek spijkers op laag water zoeken.

Had het dan over het exterieur gehad. En met name dan dat het spoilerpakket het geheel niet ten goede komt, want dan had ik het in ieder geval begrepen…

Overigens die motor klinkt fantastisch!
Ik moet zeggen, ik ben het wel met hem eens. Het is een beetje een trend hè, een paar aanpassinkjes, gewichtreducties, en dan 10 pk derbij, en dat is het dan… En dààrvoor vragen ze dan bedragen extra bovenop de vaak al veel te dure auto’s die zo hoog liggen dat je er een vrij deftige gezinswagen voor kan aanschaffen…

Maar ja, ik blijf het zeggen, ne rijke mens is iets raar è :-)
ik geef hem gelijk.

Als je 50000 bovenop een al dure wagen vraagt moet alles ook kloppen.
De DB9 ziet er gewoon beter uit (vind ik).

Dit is een DB9 met een spoilerkit, en wat extra gadgets.

Maar zeg nu zelf. Iemand die sneller wil rijden als een DB9 die koopt toch gewoon een porsche of Ferrari of Lambo.

Ik vind Astons ook mooi, maar deze wagen klopt gewoon niet volledig in Aston’s filosofie denk ik zo….

en inderdaad het interieur zit vol kleine en onhandige knopjes….

wat zijn mierenneuken betreft. Hij geeft de punten aan waarom hij geen 50000 extra voor deze wagen zou betalen. Dus een DB9 is een veel betere deal volgens hem…. en ik geef hem gelijk.
Net zoals J Clarkson geen 50000 meer zou betalen voor een lichtere lambo met minder op… om dan 0,2 tienden te winnen op een rondje.
@ bozewolf
1. ‘fanboy’ hou je klep
2. als je zoveel van die reporter houdt ga dan met hem samenwonen, i don’t give a shit, ik hou gewoon niet van de manier waarop hij reporteert okee?
3. als je écht van die mening bent beste vriend dan kopieer jij die en plak je die bij iedereen die een schijthekel heeft aan die mens en zijn reportagekunsten -en dat zijn er veel!-
4. ik heb nergens geschreven dat ik in een DBS heb gereden!
5. waaruit leid jij af dat het geen waar is dat veel mensen van de DBS houden
http://www.autoblog.nl/archive/2007/08/20/video-aston-dbs-promo
tel de goeie meningen, tel de slechte meningen
6. heb jij al met de DBS gereden
7. ik vind dat er nét iets teveel rivaliteit is tss jij en ik
8. dus jij gaat akkoord met al wat ‘de beste man’ zegt (funky lichten, te ver staande pook, dat de auto zelf lelijk is…)
@de vlaeminck: easy…

Het zou wel erg zielig zijn als iemand een auto alleen maar goed zou vinden omdat het een Aston is. Dan zou je (bij wijze van spreken) ook niet kritisch meer mogen zijn over bv Ferrari… Tsss, de gedachte alleen al;)
@ autoblogger
Jeremy zei ooit eens
“I would still buy it because when you go to a restaurant you can say ‘honey, shall we take the Aston?’ ”

en ik heb nu eens het filmpje herbekeken en het viel me op hoeveel keer hij aan geld dacht, ten tweede probeerde hij ook veels teveel de auto te onderscheiden van een DB9, de auto waarvan hij afstamt, dat is net zoals zeggen van ‘ik moet de 997 Turbo niet want hij lijkt teveel op de 997’ en dat is simpelweg dom
@ autoblogger
ik herlees je reactie pas na ik de mijne heb gegeven en eigenlijk heb ik niet helemaal geantwoord
er is een verschil tss kritisch zijn en mierenneuken;
‘hij lijkt teveel op een DB9’ is nog kritisch…dom, maar kritisch
‘de pook staat te ver’ is voor mij erover
@ De Vlaeminck: no offence, maar nu ben je zelf wel een beetje aan het mierenneuken hè ;-)
:lol:
BMW M6 prestaties!!
Ik zou eerder voor een BMW M6 gaan dan deze auto, die ook nog’s 330km/k kan en de helft kost.
Ik zal me wijselijk onthouden van verder commentaar jegens mijn zuiderbuurman. Ik heb een kort lontje als het gaat om onvolwassen jongetjes met een kruiwagen vol drogredenen.


Back on topic: Op zich is er niks mis met deze DBS, maar zoals de reporter al aankaart; de minimale hoeveelheid veranderingen wegen gewoon niet op tegen de zeer stevig gestegen prijs. Ze kloppen de euro’s uit je zak. En als er dan ook nog een reeks aan kleine schoonheidsfoutjes in de wagen zitten….tsja, dan moet je gewoon kritisch zijn. Het bedrag wat je voor zo’n wagen neertelt is geen kattenpis.
En daarbij is een “chill pill” en spelling controle voordat je op de “Plaats reactie” knop drukt zeker geen overbodige luxe, maat….
Aston Martin Rapide
Iedereen weet gewoon dat je nou eenmaal veel moet dokken voor een DBS. Het is gewoon weggelegd voor de rijksten, want voor hen maakt de 50.000 euro extra niet veel uit. Waar het hier vooral om gaat is de exclusiviteit. En daar betaal je nou eenmaal voor. Zo simpel is dat. Onlangs hebben we het ook over Lamborghini Reventon en Ferrari Scuderia. Daar betaal je ook behoorlijk wat voor, maar dan heb je wel iets exclusiefs voor terug.

Verder klaag ik niet over de achterlichten, tegen de klok bewegende toerenteller, ongrijpbare pook, etc…dat zijn allemaal kleine dingetjes waar je nou eenmaal aan moet wennen. Van zo’n auto mag je verwachten dat hij goed rijdt, exclusief is, en ook best te pruimen prestaties neerlegt. Dat allemaal zien we later dan wel in 5th gear, top gear, of welke autoprogramma dan ook. Hoe dan ook, wat ik allemaal zeg is subjectief. Maar voor mij blijft het een feit dat DBS Aston Martin waardig is en tot de groep ’s werelds mooiste wagens behoort.
Zonder in een Aston te hebben gereden….. Chris Harris is geen idioot maar een redelijk ervaren autojournalist. Juist daarom gaat zijn commentaar wat verder dan “ow wow an Aston Martin….. i’m in heaven, aren’t they just perfect?”

Als de ergonomie net niet klopt dan is dat irritant en dat is wel het laatste wat je zoekt als je tonnen gaat uitgeven aan je exclusieve sportscar/luxueuze GT. Daarnaast is de auto 48.000 pond(!) duurder dan de DB9…. dan mag je verwachten dat er goede redenen voor zijn. Dan is het min of meer de taak van de journalist om uit te zoeken of dat goede redenen zijn of dat je net zo goed de DB9 kan kopen…… Dat de auto mooi is dat is niet genoeg… de DB9 is al prachtig. Dat de auto snel is, dat is niet genoeg, de DB9 is ook snel….. etc….. Is de auto zoveel geld meer, wel waard? Tja voor iemand die verliefd wordt zal het antwoord ja zijn…. de rest zou beter de DB9 kopen.
@ de vlaeminck; wat heb je toch met je jeremy, die topgearmensen kunnen alleen te vreden zijn met dure bolides, ze durven niet eens negatief te doen allen omdat het aston martin heet
en wat andere van een auto vinden mogen ze vinden, vinden ze hem niet zo mooi en hebben ze genoeg minpunten erover, betekent dat niet dat ze geen autofan zijn. En dat jij nou aston verdedigt en de minpunten van andere probeert te veranderen, zoals met die pook; hoe weet jij dat nou, heb je er ooit in gereden?
okee, laat ik één ding duidelijk maken, ik loop nooit weg van een discussie.
de reden waarom de DBS zoveel duurder is is ondermeer omdat elke plaat bodywork hermaakt is uit een duurder maar ook lichter materiaal.
alle foefjes en dingetjes kan je nog steeds bestellen bij een tunert of een Aston-Martin dealer zodat je DB9 lijkt op de DBS. (achterlichten, motorkap, spoilers http://www.autoblog.nl/archive/2007/08/23/aston-martin-db9s-door-project-kahn )
dus de koper van de DBS zal wel een liefhebber zijn. tenslotte is de naam DBS ook iets waarvoor je moet betalen en het geeft een meerwaarde aan je auto, want er is meer dan een cijfer/letter verschil tss de DBS en de DB9, vergelijk het maar met een S60 T5 en een S60 R (jaja andere klasse, maar volg ff mee)
de T5 is een vlugge S60 en een S60 is een familiewagen.
de S60 R is een van huis uit geperfectioniseerde S60 die behalve spoilers ook nog een naam draagt.
Wel grappig om te zien. Hier wordt ineens een heel punt van het feit dat deze auto duurder is dan de DB9 gemaakt. MAAR durf iets in deze trant over de Ferrari Scuderia te roepen, dan heb je ineens stront aan de knikkert met de lokale fanboys…..go figure…..

Doe eens een weegschaaltje kopen en kijk eens of je mening wel gebalanceerd is…..
@Rick dos: van een f430 een auto maken die bijna alles zoek rijdt (inclusief de veel duurdere Enzo) op een circuit is ook wel een iets indrukwekkender prestatie dan een nieuwe body op een DB9 en wat meer vermogen….. toch?

En daarnaast…. een DB9 is al prachtig… is deze de meerprijs ten opzichte van DIE auto waard?
@wOoOdy

Ik mag toch hopen dat als ik voor een auto meer betaal dan voor de standaard auto ook wel een performance upgrade krijg.

Ik kreeg echter te verstaan dat ze zoveel exotische materialen in de Scuderia gebruikte en dat dit het prijsverschil rechtvaardigd. Dus eigenlijk wat hier ook aan de hand is…Either way I really don´t give a hoot.

Ik persoonlijk vind het belachelijk dat als ik zoveel geld aan een auto uitgeef, dat ik een paar jaar later erachter moet komen dat het toch niet het beste van hun kunde was….
Ach, die ”paar” duizenden euro’s. Dat maakt toch niks uit als je zo’n auto kan betalen.

P.S. Weet iemand eigenlijk of de DBS nou een limited oplage heeft of gaan ze er gewoon een heleboel maken net zoals de DB9?
Weet je wat ik denk:

Dit is een van de enigste keren dat iemand kritisch is over een supersportwagen.
Eigenlijk geeft hij dezelfde kritiek als J. Clarkson ivm de Lambo Gallardo Update.

Ik heb eerder zoiets van:

Sommigen dulden geen kritiek op hun droom die een bettje aan diggelen wordt geslaan en daarom reageren ze zo verontwaardigd.

Bij sommige auto’s uit die prijsklasse klopt alles perfect…
bij de DBS klopt het net niet… volgens deze man (die overigens heel goed weet waar hij over praat cfr. porsche GT2, Ferrari Scuderia).
Mooie auto, qua prestaties en vooral imago.
Die toerenteller is, naar mijn mening, een dik minpunt. Maar desondanks ziet hij er erg goed uit. Ik zou alleen eerder kiezen voor een 599.
De DB9 met sport pakket is perfect, de dbs is de upgrade naar James Bond status.
Die gast moet stoppen met afkraken, als hij het zelf kan betalen, zijkt ie wel anders!
Ik vind het redelijk veel onzin te gaan zeggen dat dit een opgeleukte DB9 is. Ok, hij lijkt er op, maar alles is nieuw, is dat dan niet gewoon de stijlrichting die ze opgaan? Naar mijn idee is die presentator een grote mierenneuker. De toerenteller is juist een prachtig detail. Ok, het is anders, who cares? Conservatieve mensen zullen me ongetwijfeld niet begrijpen, maar ik houd wel van vernieuwingen, en ik weet zeker dat ik me er aan kan aanpassen. Ook het interieur. Hoe kun je je daar nou aan storen? Strak, stijlvol, bloedmooi. Ik zou gráág willen wennen aan die “kleine” knopjes. Dat deze reporter het niet heeft op deze auto lijkt me duidelijk. Hij stoort zich aan de kleinste dingen. Wat mij betreft is dit de mooiste Aston Martin van het moment, zelfs mooier dan de Vanquish. Misschien zelfs ook wat betreft het geluid.
Harris for TG!

Kan Hammond ophoepelen . . . Hij praat ook lekker snel en geeft info.

Damn wat klinkt die V12 goed zeg.

Oh ja, ook wel belangrijk: Harris kan rijden!
@ Daaf,

deze man kan prima deze auto kopen hoor. Maak je daar maar niet druk over.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).