Duitse tiener in kart dolt zeven politieauto’s

Auteur: , 40 Reacties

Een opgeschoten tiener in een kart is de Duitse politie te snel af geweest. De 18-jarige jongen werd achtervolgd door de straten van Mönchengladbach en wist hierbij zeven politieauto's af te schudden. Agenten moesten noodgedwongen gefrustreerd toezien hoe de vliegensvlugge karter iedere bocht weer sneller was. Hij verstopte zich uiteindelijk in een garage waarvan de deur op dat moment openstond, maar de politie slaagde erin zijn schuilplaats te ontdekken.

De tiener reed niet alleen illegaal met een kart over straat, maar hij reed ook nog eens zonder rijbewijs. Snelheidsduivels zijn geen vreemd verschijnsel in Mönchengladbach, want de formule 1-coureurs Nick Heidfeld en Heinz-Harald Frentzen werden er immers geboren. Nu wil ik dergelijk gedrag natuurlijk niet verheerlijken, want het is levensgevaarlijk, maar toch had ik deze achtervolging graag gezien.

Met dank aan MarcO voor de tip!40 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
GTA style??
Jammer dat het niet gefilmd is, dat had ik nog wel willen zien hehehe!
Hoe oud zijn die kinderen van M. Schumi inmiddels? Of rijdt er daar nog meer talent rond? Maar zoekrijden en niet gepakt worden zijn 2. Dat blijkt ook nu maar weer eens. Of het nu met 280 op de A4 is of in een kart in duitsland. Je hebt meer nodig dan een snelle bak een voertuigbeheersing (die 911 van blik op de weg) om uit de greep van de wetshandhavers te blijven.

Oh ja…. foei!
Bied die kerel een contract aan bij Mclaren. Volgens mij komt Alonso’s zitje binnenkort vrij. ;)
Kartvader heeft Canada verlaten?
Pff levensgevaarlijk, ff kart testen voordat je er mee op een baan gaat rijden.
Beetje overdreven verhaal.
Hahahaha, zal wel schumi zijn opvolger worden.
Monchengladbach, net hier over de grens bij Venlo.
Leip :P ghehe
@ M Freak:

Dat heb je aardig goed ja…
Die heeft teveel Need For Speed: Most Wanted gespeeld :D

– Apache
@ marcO : Volgens mij bedoel je de 911 van Wegmisbruikers
Volvo_440_turbo
Doet me een klein beetje denken aan 1 van mijn oud leerlingen die ’s avonds vanaf zijn 16de stiekem ging streetracen met de alfa van zijn moeder.
Die gast dubbelde (!) me trouwens met het karten… ook een kart en autofreak dus.
Helaas is zijn ritje met de alfa geëindigd in de gracht. K. als ge dit toevallig leest. Voorzichtig rijden he ;)
hahaha klinkt grappig! :D had ik zelf ook altijd een keer willen doen :P
@ M Freak
Waar woon je ergens dan? In Venlo? Ik woon zelf in Venlo.
Owjah OT: Echt ziekelijk dat hij met een kart de straten van Mönchen Gladbach onveilig maakt.
vet :D
Wat zou hij rijden op de kartbaan? Als dat goede tijden zijn misschien even wat in een F3 laten rijden..
prachtig toch, hoewel ik dit afkeur, toch is het prachtig om de beroemde politie van duitland te snel af te zijn
Ik heb in mijn tiener jaren gekart en wanneer we eraan waren aan het sleutelen, probeerde ik hem ook wel eens uit op straat. De politie kan dit inderdaad niet waarderen. Maar met stoppen en zeggen “sorry, ik zal het niet meer doen” kwam ik steeds weg. Ze hebben wel eens de bougiekap afgesneden om naar huis rijden onmogelijk te maken. Verder nooit bekeurd.
Volgens mij was het de kleinzoon van Pierre Karter
Rijbewijs voor een kart, bestaat niet ( heeft men niet nodig ) !!!

Domme Wouten !!!
streetwarrior
haha die agenten kunnen gewoon niet rijden
wel vet en zo onveilig was het niet want als hij 7 polizeiwagens wist af te schudden dan zal zijn rijvaardigheid toch niet slecht zijn lijkt me.
geloof mij maar als je een kart hebt die echt van jezelf is krijg je gewoon een keer een inval dat je even de weg op wilt, het blijft een grote kick om te proberen niet gesnapt te worden..

maar ja t blijft natuurlijk gevaarlijk het is een klein en snel voertuigje waarmee als je aangereden word je kans op overleven erg klein is.
Ik moet wel zeggen dat ik ook graag de opnamen had willen zien als die waren gemaakt helaas…!Dit zou ook wel eens kunnen gaan gebeuren in Amsterdam nu ze bezig zijn om de Kartbaan Amsterdam op te doeken die al 25 jaar bestaat. ( EEN GEWAARSCHUWD MAN TELT VOOR TWEE.!!!)
is super toch ?? Die mag van mij de nobelprijs hebben !!!
jullie zijn niks gewend dit is nog niet eens een echte achtervolging, en ik hoor jullie praten over een contract aanbieden enz.. NIKS GEWEND DUS
Captain Nitro
Mischien dat ze dit bij de politie training bij in kunnen doen.
“Hoe moet je een go-kart bij houden”
Toch knap gedaan van die jongen, zomaar 7 politie wagens afschudden.
Das was ich jawol! Es was ein ubber erfarung mit meine karte auf dem autobahn.
Mental Raptors
Waar reed hij in, Rotax ICC ofzo? DD2? Leuk verhaal, met veel bochten red je het met een personenauto nooit van een 125cc tweetakt. Blijft evengoed levenslink natuurlijk, mocht je een frontaaltje krijgen met een personenauto of erger: een vrachtwagen of bus dan ga je er op meerdere manieren onderdoor. Overlevingskansen zijn dan zo goed als nul.
echt prachtig is dit ! heeft idd iets weg van van most wanted, maar van “gta style” vind ik het niks hebben! die jonge heeft vast viele spass gehad:p… MAAR WAT HEB IK DIT GRAAG WILLEN ZIEN!
King of the Road
Thank you all im the new Nick Heidfeld
ja gta style :D
“Hij verstopte zich uiteindelijk in een garage waarvan de deur op dat moment openstond, maar de politie slaagde erin zijn schuilplaats te ontdekken. ”

euh….is dit niet juist heel logisch….aangezien de deur toch al openstond?…lol
King of the Road
ik dolde de politie vierkant het was lolllll
De jongeman is gewoon het nieuwe talent uit Monchen-Gladbach. Twee formule 1 rijders komen ook reeds uit deze plaats, Nick Heidfeld en Heinz-Harald Frentzen. Het is dus echt een race-stad. Binnen een straal van 25 km liggen bovendien 2 kartcentra. (Swalmen en Echt). Heeft mogelijk zelfs les gehad van Jos Verstappen. Eveneens op nog geen 20 km van Monchen-Gladbach. (Montfort).
O Mijn God als die gozer dit leest: Grote klasse gozer!! hahahaha wat zullen die smerrisen op hun neus hebbe gekeke :D ik hoop dat een van de bewoners zo pienter is geweest om op te neme en op youtube te zette… en voor die gozer, monteer volgende keer een camera op je kart :D
Ja zou egt wel vet zijn man, en dan Ghostrider/Kartvader style
Volgens mij heeft hij de hele collectie van NFSC gedownload.
Van vrolijkheid ging hij meteen in real life mode spelen.
@ karim.

nou ben wel wat gewend. heb zelf een keer een achtervolging van dichtbij gezien, nou ja gezien moest steeds voor me kijken want ik reed metr me minibike door het dorp achter na gezeten door een politie auto en daar gingen ook wel snelheden van uiteindelijk door politie vastgelegt 96 km/u. het was gruwelijk tot dat ik uiteindelijk een klapper maakte en werd gepakt met proces verbaal enzo.

zulke verhalen zijn echt gruwelijk als mensen worden achtervolgd en dat dacht ik toen ook van ach ik ga een stukje rijden enzo. maar als je botst is dat niet lekker voor jezelf en je portomonnee.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).