Nissan Forum Concept in Detroit

Auteur: , 8 Reacties

Exact drie weken lang waren we verlost van vreemde concepten van Nissan. Op de Tokyo Motorshow liet het Merk namelijk vier concepten zien, van funky tot grote slapschepen. Nissan kan ons nu echter alweer verblijden met een concept die op de Detroit Auto Show zal verschijnen: de Nissan FORUM.

Deze FORUM moet laten zien dat een auto voor familietransport helemaal niet in een saai jasje gestoken hoeft te zijn. Zo heeft de FORUM schuifdeuren en moet de zijkant van de auto het zonder B-stijl doen. Ik zou zeggen: komt u maar!

Nissan lijkt trouwens goed naar Pontiac gekeken te hebben met de grootte van persberichten:

LAS VEGAS (Oct. 30, 2007) – Nissan’s exploration of the next generation of family transportation, the Nissan FORUM Concept, offers distinctive styling with innovations including trackless sliding doors and no B-pillars. Created at Nissan Design America, the FORUM Concept makes its public debut at the 2008 North American International Auto Show in Detroit in January.8 reacties

Nou jippie, alsof ze hem zo gaan maken. De uiteindelijke verzie word toch saai omdat de vorm van een busje gewoon saai is.
Bring it on…

Tot zover alleen maar een flashy tekening met waarden en prestaties waarvan er al 100.000den zijn gemaakt en die in dat stadium zijn gebleven of in het ronde archief (prullebak) zijn beland…
ziet er wel lekker bullebakkerig uit ..
mooie vaderdag tekening hoor ..
De productieversie, mocht die er komen, wordt toch weer saai.

Werd de Note niet ook met termen als hip, sportief en jong geïntroduceerd? De jongste persoon die die gekocht heeft is mijn moeder, en die is niet zo vurschrukkeluk jong meer.
Mooi, maar de zijraampjes zijn wel erg klein. Ik wil ook nog wel eens wat zien als ik bij iemand in de auto zit…
Doet mij denken aan iemand die teveel gebodybuild heeft. oogt echt zeer stoer maar zal nooit realiteit worden, want dan wordt het zoals casper al zei weer saai.

@Feanatieke
Dat geeft juist een extravette uitzicht aan de auto, auto’s met grote zijramen
zijn echt lelijk, ik vind de verhouding tussen raam en deur van deze auto ideaal, zo zou het bij elke auto moeten zijn, praktisch gezien is weer wat anders.
Heel stoer, maar ook heel praktisch? Naja, doet er niet toe. Hij ziet er iig super uit, nu hopen dat ze ook echt zo worden. :)
Vooral de grille aan de voorkant ziet er erg goed uit. De omlijsting van de mistlampen is wel erg dik aangezet. De verdere vorm naar achteren toe is mooi strak, de aflopende daklijn zorgt ook voor een snel uiterlijk. Behoorlijk mooi moet ik zeggen, maar ik vraag me af hoeveel mensen er fatsoenlijk in kunnen zitten….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).