Vicky neemt het op tegen stuntman!

Auteur: , 20 Reacties

Fifth Gear doet af en toe ook nog iets leuks naast vette bakken testen. Hoewel het natuurlijk nooit verkeerd is om Vicky te mogen aanschouwen, is het georganiseerde wedstrijdje ook leuk om te zien. Vicky moet een band van een Micra CC verwisselen terwijl een stuntman een band verwisseld van een donuts draaiende hotrod.

Wie er gaat winnen, is met dit soort wedstrijdjes altijd overduidelijk, maar de prestatie van de stuntman wordt er niet minder bewonderingswaardig door. Het is toch zeker weer wat knapper dan op je motorkap zitten van een donuts draaiende BMW cabrio20 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Die man is briljant in die wagen van em :D
Kickass
jaja, doe het maar eens :P zoiets vind ik wel leuker dan van die M3 – S5 vergelijkingen die we eigenlijk al 10 keer gezien hebben en wat eigenlijk een kwestie van smaak is
Knap hoor wat die stuntman presteert.
Wel handig zo’n hydraulisch pootje onder je auto. Mooi punt ook om op te draaien. Desondanks vet gedaan.
ik vind dat hij het achterwiel moest gedaan hebben ;)
dikke respect voor die dude!
@ Jela als je zulke dingen leuk vind, vindt je dit misschien ook wel wat http://www.autojunk.nl/clips/view/133955
super dope actie van die stunt man
WTF:O die gast is goed;-)(H)
Hij heeft inderdaad een hydraulische poot onder z’n auto waardoor de auto inderdaad heel makkelijk op één punt rond blijft draaien, da’s een beetje jammer.
Wie durft in de buurt van een donut draaiende auto zonder chauffeur te komen? Laat staan met je rug ernaartoe gekeerd een band vervangen? En een babbeltje slaan? ZO ongeloofwaardig dat je naar een steunpoot zoekt… en ook vind. Blah.
Terry Grant, heb die gast een keer bezig zien zijn en die is echt goed in wat ie kan.

Heb in Top Gear mag gelezen dat er altijd een andere man is die -als het echt fout dreigt te gaan- de auto van afstand uit kan schakelen
is het iemand opgevallen dat die hotrod helemaal geen zwarte sporen achterlaat op het asfalt??? :-S
@ evo: “terwijl een stuntman een band verwisselt van een donuts draaiende hotrod.”

Verder een erg knappe, maar voorspelbare stunt.
De idioot die Vicky helpt heeft de ‘zwengel’ van de krik er verkeerd om aanzitten… dan schiet het niet op natuurlijk!
jongens ga zelf is wat verzinnen inplaats van zitten zeiken als jullie het allemaal zo goed weten , petje af voor alle moeite die de man heeft genomen ivm voorbereidingen er zit heel wat werk in dit autootje .en als jullie het is een keer willen zien in het echt. moeten jullie gewoon naar 100%tuning in ahoy komen , volgend jaar
Hydraulisch pootje… Zou hij die ook gebruiken tijdens zijn stunts? Ik hoop het niet, dat zou de lol toch een beetje verpesten, als hij het niet allemaal zelf zou doen. Niet dat ik er ook maar in de buurt kom van wat hij kan, maar toch…
@ de mensen die het hydraulische pootje maar niets vinden…

Ehm, misschien heeft die hydraulische poot ook een functie… namelijk het linkervoorwieletje de lucht in te brengen, zodat het wiel er ook af kan? Wordt een beetje lastig om met 1 handje dat wiel onder de auto vandaan te krijgen, laat staan er weer op te zetten, als er toch zeker wel 150 kg op dat wiel drukt… En btw, het wiel zou ook draaien als het op de grond zou staan terwijl de wagen donuts draait :-)
“Deze video is verwijderd in verband met het schenden van de gebruiksvoorwaarden.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).