Snelle smart van Lorinser

Auteur: , 40 Reacties

Meestal houdt Lorinser zich bezig met het 'verfraaien' van Mercedessen, maar zo af en toe vergrijpen ze zich ook aan een Smart. En nu is de nieuwe fortwo aan de beurt. Het eerste wat mij direct opvalt is dat deze Smart meer uitlaatpijpen heeft dan cilinders (4 om 3). Heeft dat ook gevolgen voor de prestaties?

Zeker weten! Het 1 liter motortje levert dankzij de Lorinser techneuten nu maar liefst 104 pk (ipv 84 pk) en de topsnelheid ligt op een angstaanjagende 180 km/u. Het standaardsprintje raffelt de kleine krachtpatser af in een tijd onder de 10 seconden. En check vooral ook even die 17″(!) chrome velgen die er onder zitten. De kosten van deze verbouwing incl. montage komt volgens Lorinser op 7 duizend euro (wel zelf een smart aanleveren).

Smart Lorinser

Concurrentie heeft deze snelle smart van de smart fortwo BRABUS (98 pk, 155 km/u) en de gelimiteerde smart BRABUS Ultimate 112 (112 pk, 170 km/u).40 reacties

Aston Martin Rapide
7000 euro??? 1 april zeker….? Wat kost een standaard smart eigenlijk?
k denk dat het 7000 euri is voor het setje
De kosten van de ombouw zijn 7 duizend euro he ;) Je moet natuurlijk wel zelf je smart aanleveren :D
Aston Martin Rapide schrijft,
7000 euro??? 1 april zeker….? Wat kost een standaard smart eigenlijk

Knoest! !!! snap je hopelijk toch wel!
het engeltje op me linkerschouder zecht: aaaaaaaaaaaah haal het weg!
het duiveltje op mijn rechterschouder zegt woohoo! stop hem in de nieuwe need for speed!
Cool 104 pk
Die Brabussen konden nog wel, maar deze?!
17″ers misstaan dat geval echt, vooral deze, en die bodykit maakt hem ook niet echt moeders mooiste… Die presaties mogen er trouwens wel zijn :P
Deze is zo fout, dat hij ook gewoon meteen weer goed is. Als je hier mee aankomt dan vindt iedereen dat toch humor.
Mooi is het inderdaad niet, maar die prestaties zullen vast interessant wezen. Volgens mij sch*t je bagger in zo’n koekblik!
180 in een rolstoel met een dak op? :shock: Das pas scary!
Whaha…. Ziet er niet uit :P
7000 euro voor een mislukt grap??????? Inplaats dat ze er ff een biturbo van maken:p
7000 euro voor een mislukt grap??????? Inplaats dat ze er ff een biturbo van maken….:p
@mezelf srr voor dubbel post!
Lorinser komt niet slecht uit de hoek met deze prestatie maar wil je echt een Smart die een supersprint maakt dan gaat er niets boven de SMARTUKI.
Het 180 pk sterke motorblok van een Suzuki GSX katapulteert de wagen in 4,9s naar 100km/u.

http://www.autoblog.nl/archive/2006/05/07/smartuki__te_veel_pks_in_een_s

Laat die rijkeluiszoontjes met hun ferrari maar komen…

http://www.autoblog.nl/archive/2006/09/09/video-smart-vs-ferrari
ja die smarts zijn wel heet! zolang ze maar niet gevaarlijk snel gaan (klein is nog altijd minder veilig dan groot, vooral aan hoge snelheden)
Volgens mij wil je helemaal geen 180 in een Smart rijden…
Mooie specs, fout grilletje..
volgens mij wil je zoiezo niet in een smart rijden….
lelijk………
ook raar dat die brabus smart met 112 pk 170kmh gaat en die lorinser smart met maar 104 pk , 180 kmh…
Nog lelijker dan een Mercedes Lorinser, hetgeen een hele prestatie is..
7 euro op een auto die begint bij 10 ofzo….
@jordey, ooit van een begrenzer gehoord?
Fortwo (2e regel) schrijf je wel met een hoofdletter hè.
Die verbrede wielkasten zijn wel heel dik! Heel fout! Heel leuk!
Hahaha, 4 uitlaten… :-P
Volaan weg bij het stoplicht en na met veel pijn en moeite de bocht te bereiken in de bocht tot de conlusie komen dat je remmen het niet doen als je op je zij bent gevallen. Heerlijk onveilige auto’s op hogere snelheden. Ideale aankoop voor je schoonmoeder in het geval je graag van haar af wil. Kan voor het geld van deze smart beter een panda 100HP halen en een kart erbij. Gaat nog beter door een bocht ook en heeft een beter geluid.
hey mensen die regelmatig op dit forum kijken ik heb een vraag aan jullie wat vinden jullie van deze auto`s?op de link http://www.lonedrivers.tk mijn eigen wagen staat onder botje graag jullie meningen over de auto`s van ons clubje groeten rob
hey mensen die regelmatig op dit forum kijken ik heb een vraag aan jullie wat vinden jullie van deze auto`s?op de link http://www.lonedrivers.tk mijn eigen wagen staat onder botje graag jullie meningen over de auto`s van ons clubje groeten rob
@ rob; Je wil mijn mening hebben, prima. Crockske is nog wel leuk. De rest vind ik niks… Stanny is weerzinwekkend. Zo goedkoop. Wel een bumper kopen, maar niet in dezelfde kleur als de auto spuiten. Dat staat echt verschrikkelijk. En hoe kan Kobus nou lid zijn van een tuningclub? Er is (nog) niks mee gebeurd! Ook jouw Botje vind ik helemaal niks.
Maar ik ben dan ook Citrofiel… Dat zegt een boel. ;) En ik heb helemaal niks met tuning.
@citrofiel bedankt voor je mening ieder zijn eigen smaak maar ik ben het idd met je eens van stanny maar die is under construction zoals we dat noemen in de tuning scene hahaha
@rob

Southpark style: You got surved……….

Redelijk nederlands: You bent eruitgeluld

Algemeen beschaafd nederlands: Je ben eruit gepraat
Ik heb een tijdje terug een stukkie over een Nederlandse Smart gelezen en die gast had er geloof ik meer dan 120pk in liggen (helemaal zelf gedaan!!)….. zal eens kijken of ik dat stukkie kan vinden.
@ VinoX: Whahahahahahahaha, je hebt geen idee hoe grappig die opmerking is! Ik (bezitter van 2 rolstoelen, 1 elektrische met een top van 10 km per uur en een elektrische sportrolstoel met een top van plusminus 13 km per uur) zou er voor tekenen als mijn rolstoel een dakje erop kreeg en een upgrade naar 180 km per uur! :d Zou idd scary zijn, maar wel geweldig cool!!!! ;)
en hebben jullie ook al dat filpje van you tube gezien een smart met een hyabusha motorblok??http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck
Ik vind het wel vet eigenlijk! Leuk! In Italië zijn ze echt helemaal gek van rare fratsen met Smarts uithalen!
Wat een gezwets allemaal. Mag je een keer bij mij in de stad proberen te parkeren op zaterdagavond met je dikke Benz of Beemer. Daarvoor koop je een Smart. Niet om stoer te doen op de snelweg.
De oude Smart kon je gewoon dwars parkeren in een parkeervak en dan stak ie niet of nauwelijks uit. probeer dat maar met je Golfje of Astraatje.
Zonder de afschuwlijk lelijke velgen….DOEN!!
Kweet niet of er hier mensen wel s in een Smart op de snelweg hebben gereden maar ik zou er best 7000€ voor over hebben om s wat snobberige hollanders te pesten met een supersnelle Smart. Blijven inhalen jongens want de Smart kan vast niet sneller …. lijkt me geweldig :)
carsofcoolhaven.nl
Ik weet niet of ik wel zo snel WIL in z’n autootje… wat als er een bocht komt?!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).