Hulk jr. was dronken tijdens crash

Auteur: , 26 Reacties

Eind augustus werden we opgeschrikt door de crash van Nick Hogan (aka Hulk jr), meneer vond het nodig om zijn Toyota Supra om een boom te vouwen. En daarbij raakte ook nog eens zijn passagier ernstig gewond. En dus is hij vandaag gearresteerd door de lokale politie en heeft een reeks aanklachten (pdf-alert) aan zijn broek gekregen. Onder andere: reckless driving, operating a motor vehicle under the age of 21 with a blood alcohol level above .02 en (de mooiste) illegal windowtinting.

Zoals je in Amerika kan verwachten heeft de woordvoerder van de familie gelijk een statement uit laten gaan waarin de arrestatie wordt toegelicht. Maar het meest bizarre wat daarin staat is het volgende:

The tragedy to both families is compounded by the fact that unfortunately John was not wearing his seatbelt. Thankfully, Nick was wearing his.

Oftewel de zwaargewonde passagier nog ff een flinke trap na geven…

De volledige verklaring:

“Nick and the entire Hogan Bollea family are saddened that criminal charges have been filed in regards to the tragic single car accident on August 26, 2007.

Nick will meet and answer these charges in the appropriate arena ­ a court of law. The family’s primary focus and concern still remains for the continued recovery of Nick’s longtime friend John Graziano. The Bolleas will also continue to stand by the Graziano family and help them in any way they can.

The tragedy to both families is compounded by the fact that unfortunately John was not wearing his seatbelt. Thankfully, Nick was wearing his.

Because of what happened to John, the entire Bollea family will make it a priority to increase public awareness about the importance of always wearing your seatbelt. There has been much speculation as to the speed and wet road conditions surrounding this accident. Although all the evidence has not been evaluated, preliminary reports from the experts indicate that this was not, in fact, a high-speed accident. Because Nick is still a juvenile and has no prior criminal record, we are disappointed that he is being charged as an adult offender. However, we are confident that the evidence will demonstrate that this was an accident.

We ask all who follow these events to keep an open mind as to the facts until they have been ultimately determined. Finally, we thank all who have prayed for John’s recovery and ask for your continued support and prayers.”

(via)26 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Heel snuggere familie dat…
Die passagier had ook zijn gordel moeten aandoen! Dat is niet een trap geven na de accident. Hij had hem gewoon moeten aandoen. Misschien dat hij daarom erger gewond is geraakt dan als hij hem wel aanhad. Nietemin hij had hem maar niet moeten parkeren tegen een boom! :p
@ JPM,

Ik denk dat niemand ooit beweerd heeft dat deze familie bekend staat om de intelligentie.
Ik denk dat pappa niet blij is :(
@dokterjos
Nick chauffeur van m’n voeten had zijn verantwoordelijkheid moeten nemen en aan z’n passagier moeten vragen even z’n gordel aan te doen. Zeker als je van plan bent je supra rond een boom te parkeren.
ZwerverRoodbaard
Ja doe altijd je gordel om :)

Maar zoals men kan zien en lezen, zorg er vooral voor dat je een goede advocaat hebt :P
@dokterjos, ik denk toch vooral dat hogan jr niet hadden moeten drinken voor het rijden…
Haha ik kan me die afleveringen van ‘Hogan knows best’ op MTV nog wel herinneren waarbij Hulk Hogan’s dochter haar broertje rijles moet geven ;) Het was in een S-klasse of een Phantom geloof ik ;) vre-se-lijk ;)
tja…Dat zat er wel aan te komen heh. Hogan knows best en dus moeten ze iets hebben om moralistisch over te lullen. Zou me niks verbazen als dit in scene is gezet om juist die reden.
klopt die .02 wel?
@ zweverroodbaard. mooie quote……als ik zelf ga rijden vraag ik ook altijd of iedereen zijn gordel om heeft….ik vind dat de bestuurder uiteindelijk verantwoordelijk is voor haar of zijn passagiers….maar aan de andere kant….als je kind ben snap je niet echt waar een gordel voor dient, maar als volwassene moet je toch wel het verstand hebben om gewoon je gordel om te doen??
Drinken en rijden werkt gewoon niet, helemaal niet in je souped up supra
Lekker voor m dus, Boontje…
@ dokterjos

de verantwoordelijkheid valt uiteindelijk toch nog bij de bestuurder. Die mag in principe niet vertrekken als één van zijn passagiers geen gordel draagt!
Ik denk dat het zwaarder weegt, dat Hulk jr. gezopen heeft…dan dat zijn “vriend” (zijn ze nog vrienden btw?) zijn gordel niet om had.

Hulk jr. zuipt en kan niet rijden (dat zijn al twee tegenvallers… :D )!
Vriend heeft geen gordel om, maar raakt gewond bij een ongeluk waar hij geen invloed op had.

Echter, waarom stapte die John Graziano bij Hulkje in de auto wetende dat Nick gedronken had?
Conclusie;

Net wat ZwerverRoodbaard zegt. Zorg voor een slinkse advocaat, die alles als zodanig verdraaid zodat de grootste slachtoffer de l*l is…
en waar staan de foto’s van dochter hogan?
Hij is daarnaast ook zijn contract kwijt bij een automerk weet niet precies welke meer.
Dodge volgens mij.
@tweaker ze meter daar de prcentjes .02 is dus .20 prmille
denk dat vriendje lekker meegedronken heeft
De strafbare BAC (hoeveelheid alcohol in de adem) ligt in Florida op .08 dus die DUI aanklacht blijft nooit overeind. Daarnaast was de Supra geregistreerd op de naam van zijn vader dus het lijkt me ook sterk dat ze hem daar voor weten te veroordelen.

Maar als de Hulkster uiteindelijk toch moet opdraaien voor de ziekenhuiskosten van Nicks’ passagier dan heeft hij wel een serieus probleem, het is de vraag of hij, zelfs met zijn vermogen, zich de rekening kan veroorloven. (Dit is de USAii, een ziekenhuis rekening loopt waanzinnig snel op. Zeker als je op de IC ligt dan wel in comateuze staat verkeerd)
Dat ze hem dus weten te veroordelen voor de illegale windowtint.
Beetje vreemde persverklaring. Het lijkt nu net alsof de crash helemaal niet erg was geweest als de passagier wel zijn gordel om had, en de schuld min of meer bij de passagier ligt dat het allemaal zo slecht af liep. Die Nick had gewoon niet met alcohol op achter het stuur moeten kruipen, laat de famillie Hogan daar lekker “awareness” over verspreiden.
ja dag hoor .. lekker scheuren met je bezopen kop is WEL leuk ..
en een klapper maken is NOOIT leuk .. ook niet als je nuchter bent.
Nou, gelukkig voelde hij er dan niet zoveel van.
ik heb wel medelijden met nick maar vind hem tegelijkertijd ook een sukkel! Sommige mensen zullen een moord doen voor een Supra!!

Too Bad Hij heeft toch moeten zitten:(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).