Jackie Chan kreeg de VW Caddy niet cool

Auteur: , 17 Reacties

Een Volkswagen Caddy is natuurlijk alles behalve cool, maar dat hoeft ook niet, want een zo'n mini busje is puur functioneel, althans, dat dacht ik. Toch had Volkswagen in Azië een tijdje geleden als een soort charmeoffensief de acteur Jackie Chan ingeschakeld om de Caddy een cool imago te geven.

Ik kan Jackie Chan op zich wel waarderen. Hij heeft humor, soms vaak een beetje flauw, maar ik vind het vooral bewonderenswaardig dat hij nagenoeg al zijn stunts altijd zelf wil doen. Dit tot grote frustratie van de filmmakers, want die zijn vaak doodsbang dat hem iets overkomt. Hoe dan ook, de Caddy blijft toch echt zeer un-cool en als het dan echt moet, doe mij dan maar de Mitsubishi Lancer Evo IX Special Jackie Chan Edition.

Het filmpje dat via de tiplijn binnen kwam, heeft ondertussen al een baard, maar ik kende ‘m persoonlijk nog niet en vind ‘m aardig genoeg om met jullie te delen.

Met dank aan Anton voor de tip!17 reacties

Haha Jackie Chan is gewoon de top :D
Aston Martin Rapide
Het is altijd lachen met Jackie Chan…ook al gaan de grapjes nergens over. Het komt vooral door zijn gezichtsuitdrukkingen waar je om kunt lachen.
Belachelijk, als ik dit zie heb ik NOG minder zin om zoiets te kopen.
Die Caddy wordt er alleen nog maar uncooler van. Alsjeblieft VW: blijf bij je imago en zoek het niet hogerop!
whaha geweldig:p

die kop van um maakt et hem
alles en iedereen is cooler dan jackie chan .. zelfs een caddy ..
mwah .. misschien zijn wibi subiriabia of jody bernall ietsje minder cool dan jackie.
Past wel veel ICE in zo’n auto :D
Ik heb die Chan ooit in Rotterdam gezien voor de opnames van die film. Ik vind het dus helemaal 3x nix die vent maar hij schijnt in Azië echt hotter dan hot te zijn (geweest).

Enne…Wibi Suriabi is echt veel cooler dan Chang hoor ;-)
O ja… en een Caddy. Hmmmmmm. Hoe kan ik hier nou iets
auto-gerelateerd-on-topics over verzinnen !
eh nee. nog steeds niet cool zo’n caddy. idee 10 uitvoering 1. sorry volkswagen, geef jacky maar een r32 ofzo. dat werkt wat beter.
caddy met touran bumper en grill!
Iedereen heeft een prijskaartje, ook meneer Chan.
nou, misschien werkt het wel in japan ;) maar inderdaad is het niet echt overtuigend ofzo
bedenk eens een mooiere besteller dan een nieuwe caddy 140 pk tdi helemaal volgedouwd met dikke wielen, in de kleur gespoten bumpers en wat mooie bullbars?
@ phantom: Een Caddy met 200pk! ;)
Ik vind het filmpje best lachen, en de Caddy vind ik ook de mooiste in zijn klasse. Past prima bij elkaar. Dit wordt inderdaad langzaam Busblog.nl jongens.. ;)
De reacties hier zijn precies of het gaat over de categorie luxe sedan’s.
Dit is een bestelwagen hallo. Het coolgehalte van een vito of berlingo is al even koel als in een diepvries. Dan toch maar een caddy of een T5
@ Mark: Misschien zouden we juist wat meer van dit soort “minder coole” dingen moeten hebben,….als je ziet wat voor beeld van de werkelijkheid sommige hier hebben,…….

Dat de Ford Mondeo een modificatie krijgt is misschien wat minder cool dan een ferrari met 800pk,…maar het blijft een auto(blog),….de mondeo is bereikbaar/herkenbaar,…dat spreekt ook menigeen aan!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).