VrijMiVideo: Clarkson met de LP640 Roadster

Auteur: , 25 Reacties

Het lijkt er een beetje op dat Clarkson genoeg heeft van rondjes rijden op een verlaten vliegveld. Steeds vaker verschijnen er namelijk TG-filmpjes, opgenomen op het Spaanse RaceResort Ascari van Nederlander Klaas Zwart. Zo kwamen we er eerder de Ascari zelf tegen, de Radical en de Audi R8. Nu rijdt Clarkson er de op een na vetste Lambo: de LP640 Roadster.

Overigens gaan auto’s en Clarkson niet altijd even goed samen. Ook dit onderstaande filmpje is van de DVD ’supercar showdown‘ (en dus opgenomen op het Ascari Resort). Best stevig, zo’n GT3… (via autoblog.it)

Met dank aan Vincent996 voor de tip!25 reacties

dit zijn allemaal fimpjes van de DVD ‘supercar showdown’
die is op het ascari circuit opgenomen, vandaar…
Filmpje van de GT3 is ook van de Supercar Showdown DVD, dus nog niet zo heel oud.
filmpje is van juni/juli dit jaar…..
Echt geweldig zo,n LP640! The best!!
ik hou niet echt van de stier maar die LP640 is DIK! en ook de Reventon en ook de Gallardo Superleggera…
en als er iemand is die veel van drank afweet is het wel Jeremy! de zatlap! herinneren we ons nog hoe hij in de Polar Special kraaide als een klein kind toen hij ipv gin een fles witte wijn kreeg? hm?? precies, een zatlap dus!
nice….alcohol…..nice….
Clarkson doet vaker dit soort dingen met 911jes
http://youtube.com/watch?v=sVxbM99-L1A
Wat is dan wel de vetste Lambo? ;)
Mooi filmpje, maar ik zou toch liever een vast dak boven mijn hoofd hebben. Qua recept ben ik al in het bezit van de styling (Ballantines whiskey), nu de rest nog :D .
Ik vraag me trouwens af waarom Clarkson de R8 zo geweldig vindt. Toch niet omdat dat de 911’s aartsvijand is…?
@ Powerslide & bram: aangepast, filmpje is nl. van 6 november 2007….
@Jos J

de dvd is officieel pas een weekje uit ofzo, al zal het best wel wat eerder opgenomen zijn ;).
“A point I proved moments later.” Supermooi.
Het dak zou wel iets makkelijker kunnen inderdaad.

Maar het verliezen van de grip bij een Murciélago of zelfs een Gallardo is minstens zo erg als bij een Mercedes-Benz of BMW.

Alleen het punt om het te bereiken ligt veel hoger, en ondanks de 30/70 verhouding, kun je nooit precies aanvoelen wanneer hij gaat.
Prettige van Clarkson is dat hij geen kontlikker is: hij prijst de Lambo de hemel in om vervolgens ook serieuze minpunten op te sommen. En nog aangenamer: hij heeft zelfspot.
Idd oneindig veel mooiere omgeving en racebaan dan dat druilerige vliegveld in Engeland. Die auto van Klaas Zwart lijkt me niet veel, maar dat circuit heeft hij toch indrukwekkend goed gedaan.
IK heb die dvd al gezien, leuke film hoor!
Die Lamborghini spreekt echt tot mijn verbeelding, het schoolvoorbeeld van een supercar :P :D
Zorg er alsjeblieft voor dat die irritante reclamfilmpjes naast de Youtube filmpjes ergens anders komen en niet pal naast die Youtube filmpjes waar het om gaat want ze leiden verschrikkelijk af..

Mvg,


Remon
is deze ooit bij Top Gear geweest? :S
Richard Hammond reed toch al in een Lambo LP640 Roadster? Die groene, met daarvoor dat stierenrennen?
[email protected] Nee dat was de gewone roadster niet de LP640 en hij was geel , mits je het filmpje bedoeld waar hij samen met wat lokale bevolking zijn dak erop probeerd te krijgen?
@ Frasker

Dat was de Murcielago Roadster ;)
Niet dat ik het anders zou doen, maar je ziet toch wel dat Clackson wat skills mist. Hij stuurt nogal voorzichtig tegen nadat hij het bochtje uitkomt.
@m freak, logisch de reventon is toch duidelijk???
wie weet waar ik nú nog dat filmpje met die LP640 roadster kan vinden met een EMBED-code? Want op youtube staat ie niet meer, en dat filmpje van hier is dus ook verdwenen. Ik heb op een andere site gekeken waar ie op staat, daar was het filmpje in november 2007 geplaatst, en de EMBED-code zou eraan komen!!! Niet dus.. 2 maanden later nog steeds geen EMBED-code bij dat filmpje -_-
anyone else die dit filmpje ergens weet te staan?
Alvast bedankt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).