BMW X6 in de grote zandbak

Auteur: , 45 Reacties

Na de Dubai Motor Show heeft BMW haar aanwezigheid in de Emiraten meteen maar aangegrepen om met het X6 'Concept' (ofwel hun Sports Activity Coupe) in de grote zandbak van de Sjeik te spelen. Een local uit Dubai was net met zijn quad door de zandduinen aan het rijden en legde het tafereel vast. Dit levert leuke plaatjes op!

Ik geef de jongens van BMW groot gelijk, hoe machtig moet het zijn om daar een uurtje te spelen met je Beemer?! Bekijk alle foto’s op World Car Fans.45 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
begon ik in het geheim de styling van de nieuwe(!) X5 net een beetje te accepteren (en stiekem wel iets lekker diks vinden hebben) komen ze met zo’n raar door een chinees ontworpen stuk gesmolten plastic aanzetten :|

afschuwelijk! veel te hoge achterkant, lelijk ruitje en álle verhoudingen zijn weg.
Moet machtig leuk zijn inderdaad. Het zou voor mij echter niet opwegen tegen het risico van gezien worden, laat staan gefilmd worden, in de lelijkste auto sinds de Multipla.

De meeste modellen van de huidige modellijn bij BMW heb ik wel leren waarderen, maar bij deze auto heb ik nog geen lichtpuntje kunnen vinden. En nu niet boos worden, lieve BMW-liefhebbers, dat is gewoon mijn persoonlijke mening.
Toch wel stoer ding

We wachten op de Hyundai kopie :-)
verdubbel het raamoppervlak (vooral aan de achterkant) en halveer de overhang achteraan en het is nog íets.
ik denk dat dit weer typisch een Bagel BMW auto wordt, iedereen loopt hem nu zwaar af te zeiken maar over een jaar is het “toch wel een dikke bak”!
Persoonlijk vind ik hem nu al erg geslaagd, weer eens wat nieuws!
Wat een ontiechelijk lelijke sjang jong (A) achterkant!!!
Ik heb het ook niet zo op deze Duitse interpretatie van een SsangYong. Doe mij die quad dan maar. :)
@Alwood, dat zeggen ze allemaal in het begin…
Je went net zoals de nieuwe X5, waar je het over had, aan deze ook wel. ;)
Maar hoewel ik dat zeg, moet ik toegeven dat het wel HEEL lang gaat duren voordat je hieraan kan wennen…
Stom ding op het moment dat het steeds duurder wordt om de dure benzine op te stoken komt BMW weer met zo’n zware 2000+kg auto nutteloze benzinezuiper. Maak gewoon weer eens wat liefhebbers auto’s wat was er mis met de BMW’s van pakweg 8 jaar terug, toen vond ik alle BMW’s nog mooi, de 7 was keurig, 5,3 en X5 ook. Nu vind ik (mijn mening dus) alleen de 3 coupe/cabrio de X5 en de 5 serie gaan, de rest is echt te overdreven de zoals 6 en 7 met die Dame Edna brillkoplampen en eendenkont met rare fratsen. Nutteloze auto’s, want dat is dit mijn inziens wie wil er immers een Coupe SUV. Chris Bangel maakt er een potje van.
@ karel

voor de mensen die deze auto kopen en kunnen betalen zal die hoge benzineprijs ook te overkomen zijn. en geloof mij maar deze auto gaat verkopen als een dolle. zeker in china en rusland waar de vraag naar premium autos enorm is. en wat betreft de styling. liever dit dan een r klasse.
Jullie zullen het misschien niet geloven en ik kan het helaas niet bewijzen met een foto, maar vorige week zondag heb ik een gecamoufleerde X6 gespot in mijn woonplaats (Krimpen aan den IJssel, vlakbij Rotterdam.)!!
Geen idee wat de X6 in dit kutdorp te zoeken heeft, daarom geloofde ik mijn eigen ogen niet toen ik hem spotte, maar ik weet zeker dat het een X6 was! In real-life is het een behoorlijk flinke auto om te zien, om niet te zeggen lomp. Maar dat vind ik van bijna alle SUV’s.
gilein heeft gelijk denk ik, wat zal Nederland BMW nou kunnen schelen.

Er zijn straks ong. 800.000 chinezen miljonair geworden van al die plastic crap die wij braaf afnemen omdat het zo lekker goedkoop is.
Deze groep mensen zou nog een 9 deurs BMW kopen met paarse staartvinnen…
Wel geld geen smaak.
doet me denken aan de golf country, wat een raar ding is dit zeg ….
nou, mij mogen ze ook wel uitnodigen om met die auto in een zandbak te spelen :D
@ Frank
jij denkt dat alle plastic hetzelfde is? waarmee denk je dat DSM en Sabbic (zuid limburg) hun hoofd boven water houden? niet alle plastic is hetzelfde. DSM en Sabbic maken hoogwaardige plastics, waarvan de klant PRECIES weet welke grondstoffen zijn gebruikt. en dat is nunet het probleem met goedkope (chineese) plastic. ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat autofabrikanten niet de chinese plastics willen gebruiken in hun producten omdat deze onbetrouwbaar (lees: giftig, niet overal even hard => zelfde structuur) zijn.
Het is niet echt moeders mooiste he.
@ josje, ik heb het over al die plastic crap die wij kopen bij de blokker, gamma, intratuin etc. etc.
Daar kopen sommige gevulde chineziers zon lelijke X6 van.

Ik bedoelde niet de autoproducten uit china.
Vind de voorkant erg mooi maar die achterkant waar iedereen het al over heeft vind ik wel wat apart. :? Ben er nog niet helemaal over uit.
Pfffffff ondanks dat ik een groot liefhebber van het merk met de ster ben, vond ik de X5 een leuke auto……..echter deze X6 vond ik helemaal NOP……

Ik vind hem lijken op de 3-serie Compact (je kent ze wel: ‘ik wil wel maar kan financieel niet’ auto…….’Mijn merk’ heeft ook zoiets……de C-sportcoupé….) met veel te lange veren/schokdempers……

Wat wel weer leuk is van dit verhaal dat een stelletje Arabieren op een Quad deze in ‘the middle of nowere’ tegenkomen.
@Josje: zet maar een emmer water klaar:)
BMW is een van de vele autofabrikanten die (plastic) onderdelen in China laten maken. Daarom is het ook zo makkelijk voor die rijsteters om complete auto’s te kopiëren. Ze hebben de mallen voor veel onderdelen al liggen.
Ik hoop dat ze em uitbrengen Dit model is gewoon zielig hahaha klagen over een cayenne. Wat een grafbak :)
@karel, gilein b en Frank

Dit is geen benzinezuiper, de zuinigste SUV die er is.
Ooit gehoord van Efficient Dynamics.
BMW X6, meteen is productie nemen die hap.
@Peter “ik wil wel maar kan financieel niet” begrijp me niet verkeerd, kheb zelf gen compact, maar wat is er mis met die wagen ? moet je puur voor de status een grote wagen kopen, zelfs als je der niets aan hebt ?

Zelf heb ik een (echte) 3 , maar als men werkgever me de keuze had gegeven wa
@Peter “ik wil wel maar kan financieel niet” —>> begrijp me niet verkeerd, kheb zelf gen compact, maar wat is er mis met die wagen ? moet je puur voor de status een grote wagen kopen, zelfs als je der niets aan hebt ?

Zelf heb ik een (echte) 3 , maar als men werkgever me de keuze had gegeven was het een 123d geweest. Ben ik dan gierig? Nee dan heb ik gewoon geen nood aan opscheppen.
ik weet het niet met deze bak.
aan de ene kant is ie wel mooi,
maar aan de andere kant…
ik weet niet of ik het nou mooi of niet mooi moet vinden.

en trouwens, om nou te zeggen dat hij ontiechelijk lelijk is van de achterkant,
vind ik overdreven.
Leuk daar te rijden, maar met een Raptor 700R lijkt het me toch 10x leuker.
Ik vindt die BMW dan ook echt een oerlelijk ding, BMW gaat gewoon DIK achteruit qua design, kijk dan eens naar die nieuwe 3 serie en de 1 serie.

Mischien hebben ze bij BMW wel designers van rivalen die daar undercover werken.
ik vind hem in het zwart zeer vet
Friggin’ weird uitziende auto!
Ik wil hem echt eens een keer in het echt zien!
vage auto… maar toch vind ik hem best gaaf :P weet niet waarom :)
Doe mij maar een Raptor 1000! X6 = te lelijk
Het mooiste van de X6 zijn de uitlaten. Je kunt dan namelijk horen dat hij wegrijdt en dan weet je wanneer je je ogen weer open kunt doen, zodat je dit afzichtelijke ding niet hoeft te zien :D
eindelijk weer een echt mooie BMW na de ronde koplampen periode ..
dit kan ik heel erg waarderen … asociaal bruut lomp en nog meer van die positieve dingen schieten mij te boven.
deze is echt niet mooi maar kan wel aardig offroad rijden (voor een bmw)
Hmm iedereen zegt dat went toch wel, net als de X5, maar die vind ik nog steeds lelijk als de nacht. De zijkant van die X6 heeft wel wat, maar de rest is echt niks.. Bah! Geef mij maar een M5 :D
Als je straks een hybride BMW zoekt kan je net zo goed een Prius aanschaffen.

http://www.autoweek.nl/images/Articles/1995/prius1.jpg


http://www.auto123.com/ArtImages/89282/BMW-X6-Concept-i011.jpg
Ja, sorry hoor. Normaal ben ik niet generaliserend maar uuuuhhh…..

Als ik als testrijder van deze BMW, deze jongens die zo gekleed zijn in de VAE, zou tegenkomen…

http://images.worldcarfans.com/articles/2007/11/26/9071126.007/9071126.007.Mini4L.jpg

Dan zou ik ook hun gang laten gaan.

“Wat zegt u meneer?”
“U wilt deze auto meenemen?”
“Maar natuurlijk! Als u me zoekt dan lig ik in foetus houding achter die duin….”
ik snap nog steeds niet dat bmw zoiets heeft kunnen maken :(
:shock:
:l
:?
:lol:
:cry: :cry: :cry:
Kunnen ze hem niet in één van die zandhopen te begraven?
Jeempig wat een wangedrocht.
Ik wacht maar tot de Chris Bangle Nachtmerrie voorbij is:Fijn filmpje van de Tokyo show van de BMW CS:
http://www.dailymotion.com/search/bmw+cs/video/x3l8dm_bmw-at-the-tokyo-motor-show-2007-bm_auto
Begint een vervelenende trend te worden, die persfoto’s van lichtjes gecamoufleerde auto’s.
Dit gedrocht stond ook in Frankfurt op de IAA. Hopelijk heeft er in Dubai een zandverschuiving plaats gevonden met als gevolg dat de X6 nu diep onder het zand begraven ligt…. Maak of een echte terreinwagen of maak een echte coupe maar niet een wannabee coupe-SUV
Wat een hoop gezeik toch weer van iedereen… Deze auto wordt gewoon ongeevenaard bruut! Reken daar maar op! Alle kritiek ten spijt zal het concept door de concurrentie gekopieerd gaan worden.
Heb net de productieversie kunnen bewonderen van de X6 op het Autosalon van Brussel (was alleen vandaag mogelijk, en alleen in een privé-ruimte van de BMW stand, de rest van de periode is wel het prototype te zien).
Ik kan maar één ding zeggen – vergeet de foto’s; dit is een overweldigende en indrukwekkende auto – fantastisch !
meerschaut steven
Heb er zelf een aangekocht en zal er in jan mee rijden vind hem gewoon
super maar je moet hem wel in het echt gezien hebben voor je kan oordelen
vind ik ! Is anders dan op foto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).