Pirelli kalender 2008

Auteur: , 31 Reacties

Uiteraard is er ook voor volgend jaar weer een tijdloze Pirelli kalender beschikbaar. Alleen de inhoud valt me een beetje tegen. In plaats van lekker schaamteloos een centerfold in je garage te plakken, moet je er nu een lijstje omheen zetten... Pirelli gaat intellectueel?

Het thema is China, wat natuurlijk zeer relevant is voor de stand van zaken in de autoindustrie. Het is dan ook geen toeval dat de 2008-editie vandaag in Shanghai werd gepresenteerd, bijna tegelijker met de opening van Pirelli’s tweede bandenfabriek in de Chinese provincie Shandong.

De kalender bestaat uit 23 foto’s (augustus heeft er maar eentje) van oa Agyness Deane, Lily Donaldson, Catherine McNeil, Gemma Ward, Sasha Pivovarova, Coco Rocha, Caroline Trentini en onze eigen Doutzen Kroes uit Friesland! Meer ploatjes op pirellical.com.

Doutzen Kroes31 reacties

Hoeveel exemplaren maken ze nu weer van de pirrelli kalender, 100?
’t Zou me verwonderen moesten ze er 100 kwijt geraken…
Oosters gedoe is niet mijn ding, ik heb al Pirelli kalenders gezien die meer mijn smaak zijn.
mwa, ik laat de 200y versie wel even hangen, ziet er stukken beter uit
@mezelf
2007 natuurlijk
Jesus! Dit vind ik gewoon beschamend! Hebben ze niet door ofzo, dat ze in de 3e wereldlanden een tekort aan make-up hebben ofzo?

Echt, zo kapitalistisch dit……en de mensen in die derde wereldlanden maar zonder make-up zitten….
Derde wereldlanden? Je doelt op Friesland?
Nee, ik doelde eigenlijk op Limboland, maar is Friesland ookal gedegradeerd dan?
Dus deze plaatjes komen uit Limboland? Is het alweer carnaval dan?
It’s alive!
Nee, dat is juist wat zo hartverscheurend is! Met carnaval zitten de mensen in Limboland zonder make-up. En deze trienen doe net alsof er helemaal geen tekort is!

Zullen we maar een actie opzetten? Help Limboland de carnaval door ofzo? ;) :P
Sophia Loren had teminste niet zoveel van die troep nodig ..
Zijn dit screenshots van een of andere low budget horror film?
Nu ze bijna allemaal online staan is de kalender wel iets minder exclusief ;)
Nu sommigen (en zeker niet de minste) Limboland aan het afkraken zijn voel ik me toch geroepen om te reageren.

Er gebeuren nl. veel meer boeiende zaken in Limboland. Wat denk je bijvoorbeeld van de voorbereidingen op het carnaval in 2008.
@Negativan

Ik zit Limboland niet af te kraken hoor! Ik leef juist met jullie mee! ;)

Ik bedoel maar, de voorbereidingen op carnaval. Wie wil dat nou missen?!
@ Rick dos

Hoho wacht ff, ik kom uit een streek met een postcode. Ik voelde me geroepen om voor die mensen op te komen omdat ik zelf ook wel eens door Limboland ben gereden. Het was een hele mooie dag, de zon scheen en ik was er heel snel weer weg.

Ook hoor ik wel eens wat vanuit die streek omdat de zus van een broer van een tante van mijn collega daar woont.

Vandaar….
The ‘Pirelli Calendar’ is based on fame. Toegegeven -Rick Dos zal het bevestigen- het is een noodzaak om te kunnen groeien in 2007..
ik zie Doutzen Kroes sowieso liever in haar natural habitat.. keertje wild bloemen plukken?
@ Fruitcake; Aangezien het thema “China” is, zal dat de bedoeling zijn van de maker waarschijnlijk ;)
Trouwens, goed nieuws voor de gratenpakhuisliefhebber: http://www.nu.nl/news/1336719/61/Doutzen_Kroes_en_Sven_Kramer_uit_elkaar.html

Ze heeft Svennie gedumpt.
Dr zit wel 1 foto bij die bij mij aan de muur mag! -> de ‘credits’ foto ;)
Als ze al dat geld nou in de ontwikkeling van goede banden steken, worden ze misschien hun meerwaarde(t.o.v. andere banden) eens waard. Saaie kalender dit jaar, dat kunnen ze beter.
modellen zijn eigelijk tietloze (of neppe tieten..) wijfen met een neppe kont (is meestal standaard maar er zit wel eens een uizondering tussen.
zonder make-up zien ze er soms zelfs bter uit dan met (moet je niet van die rimpelratten hebben die elke ochtend een uur lang aan het plamuren zijn, maar dat deel tot 20 ongeveer) mja… liever mn hele leven een lamme hand dan deze eigelijk ;-).
maargoed, dit is mijn mening.. er zijn zat mense die anders denke:P (voordat ik gezijk krijg…)
Weet iemand waar je de plaatjes van de prirelli kalender(s) kan downloaden? Dit jaar idd niet zo heel spannend, maar toch wel leuk sophia Lauren als bureaublad te hebben…
@2slow4me- Wat dacht je van fotoshop voor die foto’s en een “Realdoll” ter verlossing van jouw lamme handje als je blijkbaar niet aan het echte “spul” kunt komen…? Ach, het is altijd nog beter dan die gast waarover een tijdje terug werd gemeld dat hij zich vergreep aan goedgewelfde autodaken…. :-D
@Negativan

Je hoeft je niet te schamen hoor, voor het feit dat je uit Limboland komt…ik bedoel, we zijn allemaal mensen. ;) :P
Snap nog steeds niet waarom ze deze kalender uitbrengen onder de naam Pirelli. Maar dit ziet er erg goed uit. Lekker modern, strak met mooie kleuren en composities. Leuk dat ze eens wat anders geprobeerd hebben, past veel meer bij de tijd. Als ik de mogelijkheid zou krijgen om deze kalender te kunnen aanschaffen zou ik deze zeker kopen!
Rick Dos:

Normaal kan ik je humor wel waarderen, maar ik kom zelf uit Limburg
en ik heb niets te klagen

Limburg the best, behalve de muziek dan:P
@BMW freak

Ik heb ook niets te klagen over Limurg hoor.

Behalve de muziek dan… ;)
@ BMW Freak

Je snap ut niet. We zijn gewoon jaloers.

Die weekeinden daar zijn onbetaalbaar….
Autoweek is weer lekker bij de tijd en komt nu met het ‘Nieuws’ dat de Pirelli-kalender af is.. :wink:

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).