HUMMER goes Black

Auteur: , 25 Reacties

Eindelijk! Een HUMMER zonder Bling Bling wie had dat ooit bedacht? Het gaat hier om een speciale Limited Edition met de H3 naam Black Edition. Als het chroom is vervangen door mat zwart (lekker inspelen op de mode) en zelfs de velgen zijn zwart gespoten.

In totaal zijn er voor heel Europa 50 stuks beschikbaar (25 met en 25 zonder schuifdak) en dat alles voor een 1.720 euro. Laten we met zijn alle nou eens hopen dat dit een nieuwe trend gaat worden en dat meer HUMMER eigenaren hun chroom eraf slopen en vervangen door matte sierdelen.

HUMMER H3 Black Edition

HUMMER H3 Black Edition25 reacties

bling of niet ik blijf het een lelijke auto vinden
ik vind deze hummer een mooie verschijning maar ik kan de achterkant van de H3 niet mooi vinden, het probeert tegelijkertijd een Amerikaan en een Europeaan te zijn en dat lukt niet echt goed. Maar ze mogen deze hummer voor mijn stoep parkeren hoor…
Wanneer kunnen we hem zien met oranje banden eronder?
Ik stel me wel even vragen bij die prijs die er nu bij staat
1720 euro?, dan staat er morgen bij mij meteen een voor de deur hoor :p
Het hoort hier niet maar toch: jongens, let even op de hoeveelheid reclame. Banner links, bannerblok rechts, autoblog jaarboek in de top. Het wordt een beetje teveel.

Snap ook wel dat die SLR McLaren érgens van betaald moet worden, maar doe wel een beetje voorzichtig aan. Teveel reclame werkt ook weer averechts in de bezoekersaantallen. ;)
@Mr. R
Neem firefox met adblock, dan heb je nergens meer last van ;)
Het probleem met die Hummer H3 en ook de H1 en H2, is dat het in essentie aardige auto’s zijn, als je ze zou gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn: crossen in bushbush, steile hellingen en dorre woestijnen en dat is aardige luxe. In dat geval is het goedkoper dan een Discovery.
Als echter een geheel volk leeghoofden deze bak koopt om ‘veilig de kids’ naar school te brengen, of als een verlengstuk van het geslachtsgedeelte: tja dan gaat het dus mis (in dit geval slaat ‘volk’ dus alleen op de Hummer eigenaren die er niet mee offroad gaan).
Maar: wat voor label krijgt deze dan? Omdat ie zo groot en zwaar is, krijgt ie dan ook MAAR een C of D? IPV de dikke G die ie verdient?!
Niet slecht! maar zou de grill niet mat doen maar galnzend!
zo ziet hij er een beetje teveel tupperware-ish uit, maar toch beter dan al dat chroom.
het valt me wel op dat er vaak fouten worden gemaakt bij autoblog, k heb geen commentaar hoor, vaak kijk k toch alleen naar de foto’s

maareh k denk dat het bij een H1 of H2 toch mooier is
Waarom is Hummer na die mooie H2 zo een lelijk ding gaan maken dan?!
zet er dan op z’n minst een andere uitlaat onder :shock:
(onder nummerplaat achterkant)
Dit is nou niet wat je kan noemen “Black ’n Beautiful” :? Maar wat kan je anders verwachten voor €1.720,- Ik wist dat de dollar gezakt was maar ZO erg!?!!?! :lol:
@mr. r. doneer jij ze even een flinke hap?

mmm, deze black edition heeft toch iets waardoor de auto mooier wordt
ik vind hem wel mooi, maar die matte delen doen me sterk denken aan het welbekende plastic, en dat maakt hem goedkoop,m aar ik vind hem wel degelijk iets hebben
doet me dan meteen weer denken aan een Jeep Cherokee…
ik heb echt een hekel aan het concept humer maar dit kan ik kon best waarderen om zn criminal look
Staat ‘m zeer goed, dat zwarte. Met inbouw-zwaailampen achter de grille en donker getinte ramen zou je die zo kunnen inzetten voor werk bij de Secret Service/NSA ofzo.
@Jochem; je bedoeld zinnen zonder Hoofdletters en punten?

Deze H3 ziet er toch wel meer uit zoals een Hummer moet zijn he, militair, niet opvallend in het donker. Stukken beter dan met chroom of zelfs met bladgoud / goudverf (?) zoals we laatst op de H2 gezien hebben.
whoa ik rij ook zo’n hippe auto! die was zijn tijd ver vooruit… ik heb ook hele grote matzwarte bumpers! :P
Voor 1720 eurie maakt het niet uit hoe die er uit ziet :P
Ik neem aan dat €1720 de meerprijs is t.o.v. de gewone H3, en niet de totaalprijs van de auto… ;)
Wat moeten die vrouwen bij die auto????? ik wil ”HUMMERS” zien!!!!!!!! en geen lekkere wijven. Daar zijn wel andere sides voor!
En ik maar denken dat die matzwarte stalen velgen bij winterbanden al lelijk waren.. Weer zoiets waar we al genoeg van hadden, niet uniek..
het is gewoon een hele mooie auto
het is allee dat ze zo duur zijn ,maar anders had IK er zeker een gekocht

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).