Video: Autoblog op de Miljonair Fair 2007

Auteur: , 44 Reacties

Vooruitlopend op onze beursgang gingen Ruben en Sacha alvast op onderzoek uit. Kopen ze bij Silvestris een bootje, wordt het een moderne Cobra, een leuke 911 Cabrio of mag Hessing een Maserati, Roller of Bentley leveren? Zou Sacha de charmes van de scooterdames kunnen weerstaan? Mogen ze in de Bugatti Veyron zitten of worden ze van de stand afgegooid?

Miljonair fair video44 reacties

Begin de week met Mercedes-AMG, bekijk het HIER!
Leuk filmpje!
Leuke beurs, maar de beursbabes waren wat krakkemikkig….

Wat kost die rechtopstaande boot trouwens?
@westy B: Dat ontbreekt idd in het filmpje. De Silvestris is 215.000 euro, de speciale uitvoering die hier werd getoond 260.000 euro. Dat zijn bedragen zonder belastingen (maar op boten zit gelukkig geen BPM).
volgende keer in een rijdende Veyron hé sacha? ;)
Leuk filmpje! Stel je voor, de Veyron gereden door autoblog… ;-)
wow verbazend goedkoop! en ik heb altijd al een boot gewild! diesel zeker?
@ Veyronlover
dat komt in het nieuws: man kreeg zo’n erectie dat men deze chirugisch heeft moeten verwijderen
@vlaeminck: Zit je wel op te letten? Er ligt een 8.1 V8 in! ;-)
maar dan is de vraag natuurlijk wie er het best overweg kan met 1001pk… Aimée? of Wouter? of Sacha?…
@ Ruben Baeten
het stond ook in de vorige topic van de millionaire fair maar de nieuwe generatie is toch o zo lui ;)
Wat een zielige reactie weer zeg van die grijze zichzelf belangrijk vindende bejaarde… “en aan wie heeft u dat gevraagd ?” Hoezo? ga jij daar over dan?
En nu zit Sacha heel schor thuis… ;)

@ Edje; Blijkbaar wel.
waren er ook autospotters op de openingsavond?
Uhm mensen, ik ken iemand met een Bugatti Veyron.
Niet direct, maar wij hebben een Mercedes-garage waar we best wel van die hoge pieten binnenkrijgen met AMG weet ik veel wat. Mijn pa z’n broer heeft bekenden in hoge kringen waarvan er eentje een heel wagenpark heeft, waaronder een Bugatti Veyron heeft. Hij woonde ergens aan de grens van Luxemburg in België ofzow. Ik kan misschien vragen…

Ok, wedden dat jullie van autoblog net kwijlend zaten te lezen :lol:
Ow ow ow, ik riskeer nu een IP-ban of niet :lol:
Hele flauwe grap… zal ’t niet meer doen.
m’n zusje is er gisteren ook geweest…ten eerste was het VEEL te druk en daarbij heel veel bejaarden en nieuwe rijken die nog moeten laten zien dat ze geld hebben…..d’r was niet veel an zeg maar.
We zouden Michel (Perignon), je weet wel mister Trust kunnen bellen voor een Veyron. Die heeft er 1. Komt me altijd als een aardige vent over… doet ie vast wel…… ahum…. als wij, als alle bezoekers van autoblog samen, nou eens garant staan voor 1 euro de man… dan heeft ie zijn borg, dan doet ie het vast….
-edit: waar heb je het over?-
Duf filmpje :) prachtige Silvestris boot was dat.
ziet er leuk uit allemaal , maar beetje zelfde als vorig jaar. Toen mocht ik wel in de bugatti zitten;) kijken of ik dit jaar weer mag:P
de omzet vorig jaar was op deze beurs: jaja en half miljard!!
is toch best leuk:P
leuke review sacha!! en gelukkig niet zo saai :P
Top filmpje!!
maar wat voor een auto rijdt sascha nu?
ja autoblog wanneer gaan jullie in de veyron rijden? :P
Misschien Harrie van der Moesdijk die gast heeft er toch al drie. Ik zelf heb een Aston Martin DBS in de besteling staan
@911

nu je het zegt… ik denk dat die champagne sacha wel wat losser heeft gemaakt ja,

tip van een student: Moet je vaker doen ;)
Van die Aston DBS was maar een grapje maar het is een top wagen
maarreh waar waren de babes? :P
Decadente k*t-beurs voor wannebe-rijken en posers. De echte rijken zie je daar denk ik niet.
Die kwam lekker gechampoepeld de trap afzeilen; Gert-Jan Dröge en een zuster en gaat het weer een beetje.
Leuke ontspannen review, met goeie spontane interviews.
champagne? :) haha

leuke itempje weer. En toch bijzonder hoe dat werkt, je wordt door die Veyron kerel echt als een lagere bevolkingsklasse behandeld.

Op zich wel bijzonder, maar ik krijg er ook een beetje een vervelend onderbuik gevoel van. Al die mensen die daar met z’n allen een beetje rijk zitten te doen.

zal wel jaloezie zijn..
Wat een ultieme proleten-boot zeg!
Heerlijk! Hahaha!

Toch denk ik dat de Kameleon sneller is…
Ik heb geen Veyron :( ,maar als ik een Veyron zou hebben zou Autoblog hem zeker mogen lenen ;)
Haha, super goed filmpje! Mag hopen dat je gebobt bent op de terugweg? Die Veyron die komt nog wel jongens. Wist Sjoerd niks te regelen? Of anders JanJoost de vlammende filmvogel uit den Autojunk?
Amai wat zijn die man van (Hessing?) vriendelijk… :roll:
Achja, wie een veyron wil kopen (in België althans) moet maar gaan kijken in de VW-garage van D’Ieteren.
CooperS-lightningblue
Ja, wederom een top filmpje! Heel leuk.
-edit: ongewenste bijdrage-
wat voor auto zou sasha nou eigenlijk rijden?
Een zilvergrijze SLR
Ik ga vanavond bij Michel Perridon op de koffie. Zal ‘m eens vragen. Wanneer kunnen jullie?
@B100: Volgende week. Morgen. Nu meteen? ;-)
leuk joh zo’n Miljonair Fair..NIET.
echter er lopen daar alleen maar mensen die denken dat ze belangrijk zijn.
zo’n 3 jaar geleden kreeg mijn vriendin een uitnodiging van porsche omdat op de miljonairs fair de
nieuwe porsche boxster 987 werd geïntroduceerd . mijn vriendin haar al te kennen gegeven aan de dealer dat ze een nieuwe boxster wou kopen dus (ze toen al een boxster 986 )porsche stuurde haar een uit nodiging. dus ik mee want dat wou ik wel eens van dichtbij bekijken zo’n miljonairs fair??????? JEZUS je kan nog beter de hooligans van Ajax en Feyenoord in een zaal gooien misschien is de sfeer dan gezelliger. Wat een eikels Miljonairs (of wannebe’s )die ruzie maken om een paar auto’s
Er stond ook een Porsche Carrera GT. nou ze sloegen elkaar nog net niet de hersens in om in die auto te mogen gaan zitten.
me vriendin zat op een gegeven moment in de GT toen er ook zo’n type aankwam lopen van wie bent u en wat doet u hier en ga eens weg
toen ik dit fragment zag in die Veyron moest ik er gelijk aan denken.
bleek en of andere eikel van porsche te zijn. schijnbaar van een andere dealer ofzo. die dacht dat hij een potentiële koper had voor een GT. we hadden het al snel gezien daar en we waren binnen 30min weer weg. hebben op de terug weg naar huis heerlijk bij de MC donalds gegeten wat een zielige lui daar zeg, miljonairs beurs flikker toch op.
VonStroke zei het al : Decadente k*t-beurs voor wannebe-rijken en posers. De echte rijken zie je daar niet.

oja, me vriendin heeft geen nieuwe boxster gekocht maar een S4 cabrio
met porsche had ze het na die beurs helemaal gehad.
verkoper belde na een maandje of 2 nog of me vriendin nog steeds intressen had in een boxster ze heeft toen vriendelijk bedankt en verteld dat ze een mooie S4 cabrio had gekocht. later in de buurt van Amersfoort zijn we die beste man nog tegen gekomen in de file nota benen. wij plezier kon die mooi kijken naar de nieuwe auto van me vriendin. hahaha
@ daan; Het met Porsche gehad hebben omdat ze aanwézig zijn op zo’n beurs? En omdat ze jullie er gratis naar toe laten gaan. Hoe slecht het ook is, het is aardig. En de reden om het met Porsche gehad te hebben minimaal, objectief gezien. Maar voor het gevoel zul je best gelijk hebben…
“bij de turbo kan een tiptronic”

wat een nerd!
Citrofiel,
het is niet zozeer dat we het met porsche gehad hebben omdat ze op die beurs staan. (we hadden ook thuis kunnen blijven) en opzich is het aardig om ons er gratis naar toe te sturen. maar het type volk pfff.
kijk ik moet nog steeds werken voor mijn geld en mijn vriendin ook, we hebben het goed mijn hoor je niet klagen. maar de poeha van de verkoper bij porsche ja sorry. je wilt je toch ook een beetje thuis voelen bij een merk netje behandeld voelen. het gevoel dat je serieus wordt genomen.
en niet aangekeken worden met O, wat doet u hier? hoort u hier wel?
maar omdat ik nu net niet dagelijk in een pak van OGER rond loopt en niet veel geef om een horloge van Cartier maar meer zoiets heb van doe nou maar gewoon normaal. en probeer je vooral niet meer voor te doen zoals je eigenlijk bent.
het is misschien echt een gevoels kwestie. want ik ken veel mensen die een porsche rijden en dat zijn echte liefhebbers en die moeten ook hard werken voor hun centen. en die zie je ook niet daar op die beurs.
misschien heb ik me teveel door emotie’s laten lijden toen ik dat stukje zag van Ruben & Sacha want het kwam zo bekend voor.
en dan viel het nog wel mee zoals Sacha werd aangesproken door die oelewapper mijn vriendin werd toen nog net niet aan haar haren uit die GT getrokken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).